Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.7

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

O tak Wren to face marzenie, i pewnie zrobiłabym to samo co ty będąc na miejscu Spencer.

Za to podoba mi się ta konspiracja między Hanną i Wrenem, z takiej relacji też jestem zadowolona.

Nie potrafiłam patrzeć na sceny Arii i Ezry, ze wględu na niego i po kilku sekundach na prawdę wzrok odwróciłam.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

nie no odcinek był krótko mówiąc słaby.....

1. Hanna i Aria miały potłuczone fryzury i wyglądają tragicznie. Jak jakieś małolaty z taniego filmu.......
2. Spoby słodkie, nie rozumiem czemu Spencer nie rzuci się na Tobego i nie wykorzysta go seksualnie........ Toby miał trochę przerośnięta fryzurę jakby łeb mu urósł........
3. Scenka z Arią i Ezrą podobała mi się i fajna muzyczka leciała.
4. W pierwszej kolejności widząc Emily nad grobem z łopatą pomyślałam sobie, że upiła się i rozkopała grób żeby zobaczyć czy jest ciało Allison a później to już nie wiem o co chodziło .... zaś same bohaterki tego też nie wiedzą
5. Taaa akcja z latopem była bardzo słaba jak i pewnie będzie słaba cała seria......

monisia99

Wlasnie chcialam tez to zauwazyc, ze zachowanie Spencer jest niepowazne. Z jakiej racji ona niby chce "poczekac" z Tobym?!:/ to przeciez jest zupelnie nie w jej stylu! Na Wrena sie rzuca, praktycznie zdziera z niego koszule, a z Tobym nic nigdy miedzy nimi nie bylo?!?!?! Ranyyyy, no normalnie rece opadaja co oni nam tam juz sprzedaja za cuda :/

Ale mi sie akurat podobala fryzurka Arii ;) slodziutko wygladala xD

sandra_crashdown

A mi się nie podoba jej fryzura, tzn. zła nie jest, ale wg mie w tamtej dużo lepiej wyglądała:P

sandra_crashdown

Popieram, YHAM nie dość, że nasze stowarzyszenie wyróżniła to jeszcze nas pięknie opisała, jestem pod wrażeniem:P Jestem jednak na tym świecie ludzie porządni!;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

YHAM założyła dosyć fajny temat i mam nadzieję że l udzie potraktują ten temat poważnie :)

monisia99

Dokladnie bo potem tak jest, ze na forum powstaje 700 tematow z czego co drugi ma w tytule "a co myslicie o tym, ze...?" albo "a ja mysle, ze A. to ..." I potem za nic w swiecie nie mozna nic znalezc :/

sandra_crashdown

... ze oczywiscie o "kiedy beda napisy" juz nie wspomne xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaa dokladnie.... tak sobie gadamy z Izą że trzeba kiedyś koniecznie jak będziesz w Polsce zorganizowac spotkanie :)

monisia99

Przylatuje pod koniec czerwca :) I jestem jak najbardziej "za" :) Tylko trzeba by wybrac jakies neutralne miejsce w PL, gdzie wszystkie mozemy dojechac i mamy mniej wiecej podobny dystans :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja tak myślałam o Warszawie ale kurde też np Iza ma spory kawał i ja do Warszawy. Iza ma 7 godzin ja z 4 godziny

monisia99

Ja mam prawie 5 h i to intercity xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe to chyba faktycznie wyjdzie wawa u każdej z nas a jak reszta dziewczyn ?

monisia99

A moze Krakow albo Wroclaw? xD Ja mam zdecydowanie blizej :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

do krakowa to ja ma 8 i za daleko.....

monisia99

Madzia jest z Bytomia, wiec pewnie by jej Katowice pasowaly xD Ale zakladam, ze jak do Krakowa daleko to i do Katowic :P Ja tam do Warszawy moge sie przejechac, co mi tam ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no ja do warszawy też :P a Ty odk iedy dokładnie jesteś? i do kiedy?

monisia99

Kurcze biletow jeszcze nie mam w sumie, ale 30 czerwca jest Panienski mojej kumpeli i potem 7 lipca slub, wiec do wtedy jestem na pewno, a potem to jeszcze nie wiem.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a kiedy Ty masz ten swój? bo ja sklerozę

monisia99

A ..... jutro :):):) Musicie obowiazkowo trzymac kciukole :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Będziemy trzymać, ale to dobre, że panna młoda kilkanaście godzin przed ślubem siedzi w internecie xD

katia_2007

Wszystko juz gotowe i dopiete na ostatni guzik :) Relaksuje sie :) Poza tym to zadne huczne weselicho, skromniutka uroczystosc :)

sandra_crashdown

No na pewno będziemy kochana:*

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

kochn o trzymmy z Ciebie kciuki raczej z Was :P przesyłamy buziaki i najsereczniejsze zyczenia :) jestesmy z wami tym dniu :) j wypije z wsze zdrówko piwo i się npije z okazji meczu Poska- Grecja :)

monisia99

No co do meczu to było tak pięknie na początku... SZkoda, że wyszło jak wyszło i do tego nasz bramkarz dostał czerwoną, ale zawsze mogło być gorzej i mamy jeszcze szansę choć łatwo nie będzie;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

wiesz co pierwsza połowa była boska, piękny gol Lewandowskiego główką :P zaś druga połowa szkoda gadać, chłopaki nie widzieli co robią na szczęscie uratował nas tytoń swoją obroną i spalony Greka. Zaś wynik nie jest satysfakcjonujący..... zważyszwszy na to jak gra Rosja pewnie przewalimy ten mecz.......

monisia99

No to co sąsiedzi zza wschodu zrobili dzisiaj na meczu z Czechami nie wróży optymistycznie, ale zobaczymy co to się stanie.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja jak głupia latałam dziś po cay mieście żeby kupić koszulkę z Polską i jak pewnie się domyślacie nie kupiłam :P mam za to farbki do malowania twarzy :P Dzisiaj też dobre mecze będą więc będzie się działo. Sandy wracaj do nas szybko :P

monisia99

No nie tylko dzisiaj:P A w poniedziałek będzie Anglia-Francja to dopiero będzie;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oj ja myślę że Niemcy - Portugalia będzie zdecydowanie lepszy :P i mam nadzijeę że Portugalia dowali piiiiiiieprzonym Szwabom :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jeszcze co do wczorajszego meczu to gdzieś przeczytałam, że Tytoń powiedział, że zawodnik greckiej drużyny pokazał mu gdzie będzie strzelał. Nie wiem ile w tym prawdy, ale może było tak, że on pokazywał to komu innego a Tytoń to wypatrzył.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

nie wiem nie słyszałam tego ale może insynuował jakieś znaki a jako ze Tytoń ma nosa do bronienia karnych co robił juz wielokrotnie to odczytał sobie znaki..... i na szczęście dla nas :) oglądacie dzisiaj mecze ?

monisia99

Mam egzamin jutro rano na uczelni, ale oglądam;D kocham ME i zawsze je oglądam:P Teraz nie może być inaczej tym bardziej, że się odbywają w mojej ojczyźnie:p

monisia99

Ten mecz też będzie ciekawy i też oczywiście jestem za Portugalią, zresztą mam do tej drużyny słabość od dawna, ale Anglia-Francja to nie tylko zwykły mecz tam też historia działa coś jak u my i Szwaby:p

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nie no to na pewno :) choć szczerze to jestem za Anglikami i wolę żeby oni wygrali :P Nie wiem jak Wy ? Choć co do Holandii i Danii to jeszcze się nie zastanawiałam za kim będę....

monisia99

No to ja właśnie za Francją:P Zazwyczaj za nimi jestem, ale może w tym roku się zmieni zobaczymy:P Co do tej drugiej drużny to też jeszcze nie jestem przekonana, ale chyba Holandia:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

szczerze to ja też Holandia tak po zastanowieniu :P oj Egzamin moze poczekać mistrzostwa są tylko raz u nas przynajmniej :P

monisia99

No właśnie:P No egzaminem jak zwykle się nie przejmuje, najwyżej nie zdam:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

dobra zaczynamy miejmy nadzieję że Holandia wygra :P

monisia99

A ja jestem za Dania :) Kapitanem jest gracz Liverpoolu, wiec same rozumiecie <3 Wczoraj niestety tylko zerkalam na mecz PL bo w restauracji, w ktorej mialam wesele puszczali mecz xD Co do Anglii i Francji to chyba nie musze sie wypowiadac, co?! :P Od tygodnia mam angielska flage w oknie zawieszona, wiec jakby to ode mnie zalezalo to Anglicy wygraliby cale EURO hehe :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

kochana jesteś :P Ty nam tutaj o meczu nie opowiadaj tylko jak tam wrażenia proszę pani :P mężatko :P no i proszę tutaj jakimiś zdjęciami się pochwalić :P no jakby co jestem na gg :)

monisia99

Jak sie skonczy mecz to bede zgrywac zdjatka na kompa i wtedy na pewno wam cosik podrzuce :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehehe ja już widziałam jestem pierwsza :P do pupy Dania wygra no nie może by c .....

monisia99

Hahaha i prawidlowo :) Narazie Euro calkiem po mojej mysli, oby tak do poniedzialku przynajmniej xD

sandra_crashdown

Sandra ja też chcę zobaczyć zdjęcia!:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

haaha dziewczyny naprawdę musimy zrobić koniecznei telekonferencję i ustalić czy faktycznie spotkamy się w te wakacje na żywo :P

monisia99

Tylko nie dzisiaj bo izia musi się naumieć choć troszeczkę na jutrzejszy egzamin, proszę nie dzisiaj <prosi>

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

moja euforia związana z euro już chyba opadła xD

sandra_crashdown

Wzięłaś ślub? Gratulacje, życzę Wam szczęścia :)

youhaveamessage

Dziekuje ;)