Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.7

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kochane, przepraszam że mnie tu ostatnio nie ma, ale mam teraz ostatnie szanse na poprawienie ocen, a jeszcze sobie w naszej szkole wymyślili że będziemy pisać jakieś egzaminy z całego roku :////

_Joy

Zastanowimy sie czy wybaczyc :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

właśnie no kurde Madzia ja nie wiem ale nas często opuszczasz i my tu biedne takie samotne..... musimy się zastanowić nad karą dla Ciebie.
ja to przez to Euro popadnę w alkoholizm jak nie wiem co bo pijej uz drugi dzień a Euro trwa cały miesiąc....... więc chyba nie dotrwam do naszego spotkania

pieprzoneeee szwaby wygrali mecz, tak samo jak Dania a do dup..yyyy z tkai meczami

monisia99

Dania, Dania, Dania! <3 heheheheh Zaraz ustawie sobie Daniela Aggera na avatarze xD Polecam oblookac jego cudowne tatuaze :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ffffuuuu paskudny brzydki jest jak nie wiem co ......... Sandra daj się na spokój ale chyba poziom zaniżysz nam tutaj z przystojniakami

monisia99

Hahahahaha :) Monia, wiesz ze Cie uwielbiam :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaaaa ja też .... niech się reszta wypowie ale jak nie wiem co jeszcze widzę trochę na oczy to on jest brzydki..... baaaardzooooo brzydki

monisia99

Moze i jest, ale gra dla Liverpoolu, a to go czyni w moich oczach pol-Bogiem xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja też uwielbiam Liverpool ale no nie przesadzajmy :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Muszę zgodzić się z Monią, facet urodą nie grzeszy niestety ;P A też lubię Liverpool, aczkolwiek nie aż tak obsesyjnie ;P

monisia99

Lepszy Daniel Agger, niz Ezra Fitz :P Ze juz nie bede nikomu wypominac xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Fakt nie jest najprzystojniejszym piłkarzem, ale wygląda lepiej niż Ronaldo wczoraj(ten koleś to dopiero parodia faceta), no i od Ezry też jest lepszy bo garba nie ma xD

katia_2007

Hahaha, a skoro juz przy tym temacie jestesmy to moze pochwalimy sie swoiimi ulubionymi pilkarzami?! ;) Tylko jak mi ktos wstawi Ronaldo to nie recze za siebie :/ :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie no Ezra jest fajniejszy nawet niż Ronaldo i ten Twój Daniel....... Ronaldo nie wklejać bo automatem wypisuje z mojej rodziny którąś z Was :P ja tam nie znam się na piłkarzach zbytnio bo nigdy nie miałam hopla na punkcie któregoś :P

monisia99

Dziewczyny pomozcie Djokovicowi wygrac final French Open bo cos mu nie idzie ;( bede plakac jak przegra :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja też się nie znam na piłkarzach a z polskich to tylko czterech kojarzę: Błaszkowski(z reklamy biedronki), Lewandowski, Szczęsny i Tytoń

katia_2007

No dziewczynki zaryzykuję, choć pewnie mnie wypiszecie z SWJ po moim wyznaniu,ale się przyznam szczerze:P Jak Ronaldo grał jeszcze w Sportingu i pierwszy raz w reprezentacji to go na prawdę lubiłam, ale jeszcze mu wtedy palma nie odbiła i był po po prostu zwykłym, cholernie zdolnym chłopakiem:P No, alew z biegiem czasu stracił mój szacunek i uznanie, niestety... Choć dalej muszę przyznać, że jest zdolny:P

izka21gramowa

Ide sobie podciac zyly Iza :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie no Sandra daj się na spokój :p wiesz Ronaldo stracił jej szaczunek i uznanie ale fakt zdolny to on jest .....

monisia99

No widzę tylko Monia mnie doceniła:P No tal on już nie jest moim ulubieńcem ani w ogóle żadnym z zawodników, których lubię, ale zdolny jest co pokazuje.
no Sandra pozostaje mi pożegnać się z SWJ.

izka21gramowa

Ale ja nic nie powiedzialam, ze nie jest zdolny, ale cholerny symulant z niego i mazgaj i zawsze taki byl, dlatego sie po prostu zdziwilam, ze kiedys go lubilas xD

I nigdy bym Cie nie wypisala z SWJ za taka blahostke. Monia lubi Garbuska i jakos jej nikt nie wyrzucil, a to wieksza zniewaga :P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Widze że u nas też piłko szał :D
Mi to akurat nie przeszkadza bo lubie piłke i euro oglądam :D
Gratulacje Sandruś ;* Ja też obowiązkowo chce zdjęcia!
Sorki że mnie tutaj z wami ostatnio nie ma ale praktycznie cały czas gdzieś się szlajam, lub mecze oglądam ze znajomymi.
A co do Ronaldo to nie znoszę go za sposób bycia no ale gra nieźle xd
I Izka ani mi się waż ruszać dupska z SWJ &lt;3

sandra_crashdown

No pewnie, że większa zniewaga:P A co do mojego "lubienia" Ronaldo to wcześnie to walałam na niedojrzałość i inne takie, ale niestety z biegiem czasu się po prostu zmienił w zwykłego szmaciarza, ale jeśli chodzi o grę to zrobił postępy czego się po nim nie spodziewałam nawet... ale i tak mi się tęskni za Figo...;( Ola spokojnie długo bym bez Was nie wytrzymała :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

haahhahaha dobre :P Garbuska, jeje zniewaga na całego :P no tak biedna Monia ma przesrane :P

Oki dziewczyny zaczynam picia dzień 4 :P Francja - Anglia i oczywiście Anlgia ma wygrać :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

A ja się dzisiaj kłóciłam z moją babką z wf-u, kto wygra xD Oczywiście, byłam z Anglią ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

NO PRZECIEŻ OCZYWIŚCIE WIDAĆ PRZECIEŻ FRANCJA 0- aNGLIA 1

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Wiem kochana, wiem ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

hymmmm tylko teraz to już remis jest kurde :p ale mecz naprawdę dobry :P

monisia99

A ja tam jestem za Francją:P

izka21gramowa

No i moja Anglia tylko remis :( echhhhh :(

Dziewczyny, ktora juz ogladnela pierwszy sezon GoT? Bo mam tyle pytan a nie mam kogo zapytac :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Fragment z recenzji na filmwebie: "Ezra, nauczyciel angielskiego i zarazem chłopak Arii to chyba najsłabsze ogniwo aktorskie "Pretty Little Liars". Ian Harding wcielający się w jego postać nie potrafił nadać mimice jakichkolwiek uczuć, przez co jedyne, co mu pozostało to stać jak kłoda i czarować swoją aparycją."

Hahaha, do bólu prawdziwe xD

katia_2007

Gdyby on jeszcze mial czym czarowac :P Chace Crawford tez tylko czaruje, a popatrzecie z jaka gracja mu to wychodzi LOL xD

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

ooooooooo! Filmweb zaplusował! :D
Sama prawda, bardzo dobrze że ktoś tak napisał.
Ja Sandra już jestem po 1 sezonie, ale w sumie jak na razie obejrzałam dopiero 1 odc 2 sezonu a nie wiem czy chcesz przedyskutować 1 czy spytać o 2 :D

alexxa

Chcialam przedystkutowac pierwszy, a w zasadzie ostatnie odcinki, wiec odrazu prosze kolezanki, ktore sa w tyle, zeby dalej nie czytaly, jesli chca uniknac spolierow. I zaraz bedzie duzo spacji specjalnie dla Monii bo wiem, ze ona zawsze ogarnia wzrokiem duzo linijek i potem mi robi wyrzuty, ze jej spoileruje xD

No, wiec o co chodzilo z Dany, dlaczego ona nie splonela na tym stosie tylko pomogla smoczkom sie wykluc?! xD Nie rozumiem dlaczego zabili glownego bohatera serialu, to chyba mija sie z celem?! xD [W sensie chodzi mi o Neda Starka a nie tego z warkoczem-przerosnietego dziwaka:P]. Caly czas czekam, az sie rozwinie jakos watek milosny w tym serialu bo brakuje mi jakiejs takiej epickiej milosci! :P Jon i Robb mogliby sobie kogos znalezc :) No i nie wiesz kiedy zabija tego wkurzajacego jak nie wiem blodnyna, ktory zostal krolem. No zdzierzyc chlopaka nie moge! Zabijaja fajnych bohaterow, a same skurczybyki sie tam paletaja dalej :/

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No do końca też tego ze smokami nie ogarniam ale podoba mi się ten motyw. :D Wydaje mi się ,że ona 'jest smokiem' tzn płynie w niej ta krew i wgl i właśnie przez to ogień ją nie rani.
A co do Neda to myślałam ,że ich pozabijam! Lubiłam jego postać i wydawała mi się ważna w serialu i wgl i do końca myślałam ,że coś się stanie i jednak go nie zabiją. A tu kurde pojechali ;/
Co do wątku miłosnego to całkowicie się zgadzam bo też mi go brakuje :D Mogliby dać Robowi jaką dziewczynę, najlepiej jeszcze z innego rodu żeby nie mogli być razem czy coś xd
A co do tego młodego gówniarza to po prostu mam ochote mu łeb urwać. I cieszę się bardzo że Sansa zmienia się z rozkapryszonej nastolatki w fajną dziewczynę i fajną postać. Mam nadzieje że będzie jeszcze lepiej :D
I wgl ciekawi mnie jeszcze wątek Aryii z tym bękartem króla Roberta.. Co o tym myślisz?

alexxa

No ja jakos o dziwo uwielbiam wszystkie dzieciece postacie w tym serialu. Arya i Bran sa boscy! Sansa tak jak powiedzialas bardzo sie wyrabia :) Ale ja bym juz tam chyba sto razy miala glowe odcieta bo bym sie rzucila na tego blondasa z pazurami i nie wiem co bym mu zrobila :P

Uwielbiam postac Dany. Jest tak sliczna dziewczyna, ze czasem az z zachwytu nie moge :) Dlatego nie moglam patrzec na ten jej zwiazek z tym obrzydliwcem-dzikusem :P Nie wiem jakos mnie odpychalo jak na niego patrzylam xD Teraz mi sie marzy, zeby spotkala na swojej drodze Robba albo Jona i zeby sie zakochali w sobie xD Ale teraz Jon pewnie pojdzie na wojne z tymi demonami zza muru a Robb bedzie musial sie ozenic z ta corka tego lorda co jego matka zawarla ten pakt :/ Ech, nic w tym serialu nie idzie po mojej mysli :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Z chęcią bym z Wami pogadała na ten temat, ale dalej jestem w połowie 1 sezonu xD Ale spokojnie, do jutra wystawiają oceny, w czwartek i piątek egzaminy a potem mi wszystko zwisa i powiewa, mam już praktycznie wakacje :D W końcu nadrobie moje seriale ;d

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Dziewczyny, oglądacie mecz? A ja byłam pewna, że Grecja wygra, a tu proszę, już 2:0 dla Czech... Dobra, wracam do nauki ;P

_Joy

Moja mama postawila w zakladach sportowych na Czechy i wygrala farciara jedna :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe ja się nieźle zdziwiłam zważywczy na dwie bramki w tak krótkim odstępie czasu :) namalowałam sobie już ja policzku flagi biało czerwone , mam zapasp iwa i jestem gotowa na mecz :)

monisia99

haha a ja bede pila weselnego szampana dzisiaj xD Trzeba oproznic w koncu te butelki ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no pewenie zostaw nam trochę żeby wypić Twoje zdrowie :) piękny avatar kochana :P Taaa i masz rację ja wszystko okiem ogarniam i zdąże zawsze za dużo przeczytać ......

monisia99

Dzieki Monis :* Moje zdrowie z puszki tez mozesz wypic, nie pogardze :P byle nie tyskim bo nie lubie :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe za późno bo ja przeważnie Tyskie pije :P teraz tak samo

monisia99

No i co?! No i kurde cholerny spalony! grrrrrrrrrrr :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

aj kurde jego mać w carę mikołaja ....... myślałam że zejdę po tym spalonym

monisia99

Ejjjjjjj nieeeeeeeeeeeeeeee! Nie mozemy przegrac tego meczu ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Błaszczykowski-nowy bohater internetu ;P Ale jak na nasze możliwości, to i tak było dobrze.

_Joy

Hell yeah! Kupon mi wszedl xD

_Joy

Napisy do 3x02 już są na n24 :)