SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
Sie normalnie zakochalam ;D
http://www.youtube.com/watch?v=2Co8J_9-gAk&feature=player_embedded
A tu cos dla fanek Penna ;) czyli chyba tylko dla mnie ;P
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lzv9djbQ4J1rp4duqo4_250.jpg
scial wlosy! <3
filmik super, podziwiam ludzi którzy tworzą takie rzeczy dla nas :)
no dla mnie też hehe fajnie że włoski ściął :)
a teraz się przyznać czy ktoś oglądał tajemnice Amy bo przybieram sie do oglądania :)
Nie ogladam tego. Ja chce ogladnac Jane by design bo natknelam sie na jakies filmiki na YT i spodobal mi sie koles, ktory w nich byl ;P hehe
W ogole kto oglada OTH?! Powiedzcie mi, ze to autentyczny klip to padne ze smiechu ;D
http://www.youtube.com/watch?v=iE0KINx8mHc&context=C301c1c3ADOEgsToPDskK0wfl3A87 pZ7IuVMyg7Sa5
ja oglądam OTH i faktycznie Nathan został napadnięty przez tych kolesi ...... ale akurat nie wiem czy był ten tekst....... możlwie że przewinęłam kawałek.....
Widzicie, nawet w OTH shipuja Dair ;P
A teraz cos z innej beczki. Chyba nasza Lucy i Chris maja jakies problemy bo nie wygladaja na zbytnio szczesliwych:/
http://static.wetpaint.me/secret/ROOT/photos/73771PCNHale07-555318602408939992.j pg
http://static.wetpaint.me/secret/ROOT/photos/73771PCNHale02a-3348532750394858288 .jpg
http://static.wetpaint.me/secret/ROOT/photos/73771PCNHale07a--239230054850357039 2.jpg
http://static.wetpaint.me/secret/ROOT/photos/73771PCNHale09--372895119802137980. jpg
Swoja droga, Chris/Jake jest paskudny :/ i do tego te tluste wlosy :/
sama się dziwię, że to mówię, ale nawet "garbus" do niej bardziej pasuje od tego jak mu tam Chrisa
Hahahaha ;P ale jak tak patrze na te wlosy to zaczynam rozumiec czemu ja ciagle nosi ;P;p;P <robi unik przed ciosem od Magdy> ;P
bijecie sie troszkę hehe :P Madzia to Ty lubisz Chrisa? Ale fakt faktem te włosy tragiczne
Okay dziewczyny! Wlasnie przezylam swoj pierwszy w zyciu zawal serca ;P
http://www.youtube.com/watch?v=PI6EntwPOwc
--> ostatnia scena zwiastuna sprawila, ze nic juz od tego serialu nie chce wiecej! :D
B: I told Chuck he doesnt have my heart anymore. I realized it belongs to someone else :):):):):):)
Moge odejsc spelniona ;P;P;P
no no ale super nowinka przy moim przeziębieniu :(
mam dobre wieści jestem na 60 stronie Igrzysk- Sandy możesz być ze mnie dumna..... Iza też :)
no kochana ja na pewno jestem myślę, że Sanda też:))) I jak Ci się podobają ??:) Ja już niedługo skończę 2 część:)
narazie dopiero wzięli ich do tego domu czy jak to tam się nazywa i żadnej konkretnej akcji nie ma..... w skrócie są przed stylizacjami ..... czytam dalej i kładę się do łózka :)
Zdrowiej kochana i się tam kuruj:))) Heh potem zobaczysz jaka będzie akcja aż a nadmiarze:))) Jak już przeczytasz to napisz co sądzisz o Gale i Peeta:))) Zastanawiam się, którego bardziej polubisz:)))
Monia czytasz Igrzyska?!?!?!?! aaaaaaa, super :) dzisiaj same dobre nowiny ;P no moze poza ta, ze zalapalas jakies wstretne przeziebienie :( biedaczysko <przytul>
Koniecznie podziel sie wrazeniami! A i co to w ogole mialo byc Iza?! "ktorego bardziej polubisz" :/ to ona w ogole ma jakis wybor?!?!?! ;P;P;P
przeczytałam właśnie.....i tak się zastanawiam co będzie w dwóch kolejnych częściach...... w drugiej pewnie pogmatwana relacja Petee i Kotny.......
No to dużo nie będę pisać ale książka fajna...... Gale bardziej mam wrażenie jest jak brat..... (choć przeczuwam że w drugim tomie to może się zmienić......) za Peetee jest naprawdę fajny, czuć między nimi chemię choć te pocalunki były niektóre na pokaz żeby pomóc jemu.......Bałam się na końcu że zabiją jednego z nich czy coś ale to by nie miało najmniejszego sensu.......... Rozumiem, że Pette czuje się urażony i nie dziwić mu się zważywszy, że Kotna nie jest pewna swoich uczuć....... Zakończenie tragiczne ze względu na samą dziwną sytuację, nie lubię takich zakończeń zważywszy na fakt że powstanie film i trzeba będzie czekac nie wiadomo ile na drugą część.......zaś filmowy Pettee nie odpowiada moim kryteriom , miał być przystojniak a nie jest nim .... Gale to mój typ i nie wiem czy po filmie lub drugim tomie mi sie wszystko nie odwroci....
Oj niestety, ale Gale'owi bedzie daleko do brata w nastepnych czesciach :/ Ja jestem z tych co on tylko irytuje, wiec chocby nie wiadomo jak slodkiego aktora wybrali do filmu to bede czula do niego tylko niechec, zeby nie powiedziec nienawisc ;D Pomimo tego, ze zanim zabralam sie za ksiazke chcialam ogladnac ten film wlasnie przez wzglad na Liama Hemswortha czyli filmowego Gale'a :)
Co do Peety, chyba wszyscy juz wiecie (nawet Ci co nie czytali), ze mam obsesje na jego punkcie! Dla mnie jest idealem faceta pod kazdym wzgledem :) Jest dzielny, odwazny, a do tego slodki i kochany :) jak widac mozna zachowac rownowage. Jednak moje serce skradl bezpowrotnie oddaniem do Katniss i tym, ze ona naprawde byla centrum jego wszechswiata, jego wlasne zycie nie mialo dla niego zupelnie zadnego znaczenia, jesli musial wybierac miedzy soba a bezpieczenstwem Katniss :)
- Już jestem twój – zauważa. – Co ze mną zrobisz?
Odwracam się do niego.
- Ukryję cię tam, gdzie nie spotka cię nic złego.
Gdy mnie całuje, wszyscy wkoło wzdychają z przejęcia. ~Peeta, Katniss, s. 346
I jak ich nie kochac?! <3<3<3
A no i jeszcze zostala mi kwestia Josha Hutchersona. Nie bylam do niego przekonana na poczatku, ale teraz nie wyobrazam sobie nikogo innego w tej roli. Polecam kilka wywiadow, tym ktorzy nie sa do niego przekonani. Zobaczycie ta iskierke w jego oczach i niewinny usmiech i juz bedziecie wiedziec, ze jest idealnym Peeta :):):)
fakt w książce Peeta jest slodki ale aktor mający go grać to porażka .... chyba dopiero jak obejrzę film to się przekonam zaś Gale jak najbardziej mój typ :):):) zaś Katniss ojeje Jennifer Lawrence to będzie porażka na ekranie, wzięli jakoś pucowatą dziewczynę i ciężko mi się na nią patrzy......
A polubiłaś Katniss?? Bo mnie ona denerwuje swoim zachowaniem. Aktorki nie znam, więc wyrobię sobie zdanie jak oglądnę film czy mi pasuje do tej roli czy nie:P Co do aktora, który gra Gale to też jakoś nie kojarzę, gdzie on grał?? W zasadzie do aktora nic nie mam, ale Gale nie lubię, więc nie wiem czy ten aktor nie padnie ofiarą mojej nienawiści przez to:P Co do aktora, który ma grać Peeta to miałam takie same odczucia, ale kochana przeszło mi jak go zobaczyłam w zwiastunie, jego spojrzenie mówi wszystko;)))
Katniss jest skryta, zamknięta w sobie i nie ufa nikomu od kiedy jej ojciec zmarł i musiała zająć się matką i siostrą ......faktycznie momentami jest wkurzająca Pette przy niej to słodziak zaś co do Galea mam wrażenie że jeszcze pokaże pazurki i da się poznać bardziej bo jak nar azie nie mam o nim opinii za mało go było w książce......
Ja chyba dam Jennifer szanse ;) Nie wszyscy musza byc zaraz piekni, przeciez to nie rewia mody ;) we wszystkich wywiadach, ktore z nia do tej pory widzialam wydawala sie byc sympatyczna i jesli tylko nie sknoci dialogow i pewnych przekazow emocji na jakie licze to mysle, ze bedzie ok ;)
Co do Josha to sie absolutnie nie zgodze! (jenyyy, szok!;P) Nie uwazam, zeby byl "porazkowy". Pasuje mi na Peete. Jednak ostateczne ocene wydam po obejrzeniu filmu. Teraz moge jedynie zakladac i zgadywac ;)
Podpisuję się pod tą wypowiedzią wszystkimi kończynami:)))
A ten Twój cytat jest świetny szkoda i wydaje mi się, że mimo, że udawała wtedy to akurat ten moment był u niej spontaniczny i szczery.
On jest idealny do roli Peeta, wystarczy spojrzeć na jego oczy, jakby się urodził do tej roli.
A Gale nie lubię:P I nie polubię:P
hahah coś przeczuwam mały rozłam między nami dziewczyny :0 bo ja mam wrażenie pomimo że nie czytałam drugiej cześc że Peete zrobi się wredny a Gale jakoś wkradnie się w życie Katniss w ten czas :)
Peeta nie zrobi sie wredny! ;(;(;( tzn. .... ach, Boze, jak ja bym chciala, zebyscie juz przeczytaly wszystkie czesci i zebysmy mogly swobodnie dyskutowac bo tak to nie chce za duzo wam zdradzac ;P
A Liam Hemsworth/Gale gral w chociazby Ostatniej Piosence z Miley Cyrus :)
Kochana Peeta się nie jest w stanie zrobić wredny:P Ale z tym drugim to masz trochę racji:P No sama wybierzesz w którym jesteś teamie:P
przepraszam, że zmieniam temat dziewczyny, ale musiałam
http://distilleryimage2.instagram.com/1d8f5b4e5fd511e1a87612313804ec91_7.jpg
Aaaaaaaa <3 czyz on nie jest przeslodki??? ;P
Kasia a jak tam nowy odcinek Fringe? Bo ja jeszcze nie ogladalam :(
W ogole macie natychmiast czytac 3 czesc ;P i najlepiej ja szybko skonczyc bo to co bedzie tam odchodzic jest tak wazne dla naszego trojkacika! bez wiedzy o tym ciezko obrac ktoras ze stron ;P No i oczywiscie jestem ciekawa waszej reakcji na koncowke ;D