SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
No ja tu prawie zawał przeżyłam jak przeczytałam te słowa, bo się bałam, ze miałaś wątpliwości, przepraszam:*** <pocieszacz>
Macie tu moje Kochane :*
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzytwoth8i1rq8109o1_500.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzxx2p35Ey1r55jsko2_500.jpg
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lzx8urIQrY1qgblfmo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzv48pgd6N1qzebcco1_r1_500.png
Damon :)
http://static.wetpaint.me/vampire/ROOT/photos/damon%20leaning%20against%20wall.j pg
Boże chyba z pare godzin czytałam wasze wszystkie wypowiedzi :D (Oczywiście z przerwami np na seriale xd )
Już nie wiem od czego zacząć , stęskiniłam się za wami ! ;* Ale mam ochotę was opieprzyć za te wszystkie posty !
Pll i GG tak mnie uszczęśliwiło że cały czas gapię się w monitor i się uśmiecham! Spencer i Wren ! I Blair i Dan <3 Jestem w niebo wzięta! I jeszcze super że dan zetnie w końcu włosy bo już troszkę są za długie :D
I cieszę się strasznie że was tak uzależniłam Igrzyskami Śmierci ! Szczegołnie chyba Sandre i Izę bo Monika chyba nie jest do końca przekonana. Plus witam nową członkinie ;) Nie wiem jak to się stało ale miałam cię już w znajomych , i ciesze się że z nami będziesz uwielbiać Jasona !
Aria tak mnie wkurzyła w tym odc że kompletnie tracę do niej sympatie ;/ Jak na razie najlepsza jest Spencer i teraz zaczęłam lubić Hanne po okresie wkurzania mnie :)
I jak jeszcze pamiętam to gratuluje Monika pracy ! ;*
I tb też gratuluje Iza że znowu udało ci się nie zabić nikogo ! :D
Zaraz zabieram się za Glee i za Chirurgów których nikt z was chyba nie ogląda oprócz mnie xd
Ja pozowlę wrzucić tutaj "muzyczkę" która działa bardzo kojąco na moje uszy :)
http://www.youtube.com/watch?v=7EZy4MechQg
Co do Arii to zgadzam się z Tobą, dziewcze stało się nieznośne, upierdliwe i zasługuje na wielkiego kopa bo jak tak dalej pójdzie to gdyby Ezra powiedział jej, że jest A to ta rzuciłaby się mu w objęcia szepcząc jak on świetnie szpieguje i jaki jest mrrau... xD
I naprawdę wydawało mi się, że większość fanek GG jest za parą Chuck i Blair, ale widać się nie znam :P
hahahah, no teraz się tak frajersko zachowuję że nie zdziwiłabym się gdyby tak zrobiła :D
Jezu akcent Wrena, rozpływam się....<3
Bo widzisz my jesteśmy oryginalne i nie chcemy żeby nasza wspaniała Blair była z gościem który np sprzedał za nią hotel xd Dan za to jest dla niej idealny, zawsze był przy niej i dla niej i kocha ją całą taką jaką jest ;)
Oj Ola Igrzyska są nieziemskie a 3 część po prostu zwala z nóg...musisz jak najszybciej ją przeczytać, żebyśmy mogły się podzielić wrażeniami;)
No jeszcze wtedy ja to oglądałam i w zasadzie po tym wydarzeniu przestałam go lubić i oglądać ten serial.
Wcześniej zapewne bym odpowiedziała, że Pll, teraz się waham pomiędzy nim a TVD, bo oba mnie irytują:P Szczególnie 2 baby obu serialach:P Ale na dzień dzisiejszy chyba jednak PLL:) A Ty??
Elenka mnie irytuje, bo sama nie wie czego chce i tak się miota sierota marysia pomiędzy Damonem a Stefanem i coś ją ciągnie do Damona ale brak jej jaj, żeby to pokazać:P
Natomiast Aria mnie drażni tym, że świata nie widzi poza tym garbusem i tak na siłę to ciągnie beznadzieja totalna;/
Ale mnie wkurza filmweb..
Też nie możecie na niego wejść i strona jest chwilowo niedostępna?;/
Tak przed godz miałam!
I waham się po między PLL i TVD a trzecie GG. :)
Olaaaaa ;* jestes wreszcie ;* widzisz co tu sie dzieje ;P dziewczyny mi oszalaly na punkcie Igrzysk ;P szczegolnie Iza, ktorej mialam zaszczyt towarzyszyc w kazdej waznej chwili podczas czytania ;D
FW mi sie zacina :( a z seriali to wybiore TVD, pomimo wszystko ;D
Ola! ;* I jak wyjazd? Udał się? :D
Mnie nie było na fw, ale teraz na szczęście nic takiego mi się nie zacina.
Cóż. Jeszcze do niedawna w ogóle nie brałabym pod uwagę GG, ale po ostatnim odcinku (w którym jestem bezwarunkowo zakochana) mam wieeelki dylemat, bo i PLL i VD mnie ostatnio strasznie wkurzają. Ale GG... Jakoś nie mogę im darować popsucia poprzedniego sezonu. Więc mimo ogromnego zirytowania, wybieram VD.
I taka mała informacja odnośnie Deleny (to raczej nie jest spoiler, ale na wszelki wypadek ostrzegam)
"Scenarzyści TVD są strasznie okrutni! Zaczynam czuć, że ten cały pocałunek miedzy Eleną i Damonem był początkiem i końcem ich związku. Jakieś informacje na temat najbardziej lubianej pary?
Nie bójcie się fani Damona i Eleny! Choć Damon i Elena mogą wydawać się dalej od siebie niż kiedykolwiek, źródła mówią nam, że ich pogorszenie stosunków nie jest trwałe, oraz że ta ich skomplikowana dynamika "będzie podgrzewana ponownie" jeszcze w tym sezonie. Tutaj się zatrzymamy, podczas gdy Wy fani Deleny, możecie się ponownie cieszyć a fani Steleny będą musieli to zaakceptować. Jest coraz lepiej."
Pfffff. Jeśli scenarzyści myślą, że tak szybko wrócą do moich łask to się gruuubo mylą ;P
No i musiałam dodać mały filmik, po prostu musiałam. Wiem, że prawie nikt tu nie ogląda Supernatural, ale może w końcu Was zmotywuję do rozpoczęcia ;P
http://www.youtube.com/watch?v=vKFy9U5evl8&feature=related
Madzia ja tez jestem w ostatnim odcinku GG zakochana na maksa ;P ogladalam scenki Dair na YT chyba juz z 15 razy ;D
A filmnik tez fajny ;) pomimo, ze nie ogladam Supernatural i to tylko dlatego, ze za pozno sie obudzilam i przeraza mnie nadrabianie tylu sezonow ;P juz O.C mialam problem a sa tylko 4 ;P
Co do Deleny- nie uwierze poki nie zobacze ;P
Oj tam oj tam, nadrobisz ;P
Ja też. Znowu nam dadzą te 'odgrzewane kotlety', że się tak wyrażę. I znowu Damon i Elena będą się do siebie zbliżać przez kolejne 10 odcinków... (wiem, wiem, pod koniec i tak się będę nimi jarała jak jakaś chora psychicznie, ale teraz mam jeszcze trzeźwy osąd ;P)
Ja ogladałam SUPERNATURAL, ale ostatni sezon musze nadrobic:P
Generaknie jak dla mnie Damon moglby byc bratem Deana uwielbiam ich obu nawet podobni sa z charakteru:P
Też lubię Deana, ale moim pupilkiem jest zdecydowanie Sammy, sama nie wiem dlaczego. No i ubóstwiam Castiela <33333
A ja siedzę dzisiaj w domu, więc zaraz Was zamęczę filmikami o TVD ;P
Ok, a więc jak obiecywałam: TVD ;P To jest bardziej śmieszne, więc nie nastawiajcie się na jakieś Delenowe filmidła ;P
Filmik1:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_LMHvvCUCU&feature=related
Filmik 2:
http://www.youtube.com/watch?v=DOP6dCSo_Ts&feature=related
Filmik 3:
http://www.youtube.com/watch?v=ieQGN05aKzs&feature=related
Filmik 4:
http://www.youtube.com/watch?v=7vwBnzuUJJI&feature=related
Filmik 5:
http://www.youtube.com/watch?v=7vz4riaYbUM&feature=related
Najbardziej mnie rozwaliły reakcje na "Maybe that's the problem" ;P I Matty i jego "I'm having bad day" ;D I wszystkie kwestie z "WTF?" W ogóle, ze wszystkiego tam się śmiałam jak głupia ;P
Ahahahahah ;D ogladnelam wszystkie :)
Rzeczywiscie Matt i jego "bad day" bylo swietne! a do tego podobalo mi sie jeszcze: Alaric i reklama L'oreal :D:D:D dostalam ataku smiechu! Klaus i "This is Sparta!" hahaha
"Who is this guy, Safari Sam?" i potem ta muzyczka, no normalnie nie moge!!! ;P
Klaus-"I'm so lonely" - hahaha
No i fajne tez bylo jak one wszystkie myslaly, ze sa takie hot i nagle Stefan: "ugly bitches!" hhehehe
Nie no, wszystkie sa boskie! <3
Mnie też te reklamy powaliły ;D I 'epic fail'. I wszystko inne ;P
Widziałam jeszcze taki, który rozwalił mnie od 1 sceny, a mianowicie : Elijah właśnie wyszedł z trumny, Klaus totalne zdziwko.
E:Niklaus. So, what did I miss?
I nagle pojawia się ten las i mgła, które są zawsze na początku odcinka i Joseph mówi "Previously on The Vampire Diaries."
Haha, płakałam na tym po prostu :DDD Ale nie mogę tego nigdzie znaleźć, a historia mi się usunęła :(
Filmiki świetne:D Można się pośmiać z nich:D
Mają ludzie pomysły:D
To właśnie moim jest Dean:P Przynajmniej byśmy się nie pobiły o nich:P hehe
obejrzałam dwa i padam ze śmiechu aż mój mąż pyta co tam ..... ale ktoś miał zabójczy pomysł, mistrzostwo świta te filmiki :)
Świetne są :D
I wyjazd , a właściwie oboz sportowy nawet udany ;) Codzienne zapieprzanie ale jakoś przeżyłam. Trochę różna atmosfera była no ale już w Krk jestem ;) Tylko właśnie szkoda ,że wróciłam a tu koniec ferii :(
To samo miałam pisać, że coś porobili i nie ma:(
Sandra dopiero dzisiaj doszłam do siebie po tych Igrzyskach a wa zasadzie po Kosogłosie:P
Kurde ja też nie mam, wgl cały filmweb mi się jebie -,-
Na pocieszenie ;
http://data.whicdn.com/images/23919457/tumblr_m02awbbWMN1r22g39o1_400_large.gif
No ten jego uśmiech zmiata z powierzchni ziemi:P
Mi filmweb też dziwnie chodzi szczerze mówiąc;/
A dziewczynki mam taka propozycję...:P może by naszego Peetę wprowadzić do grafiku??:P
Jezu jestem jak najbardziej za !
I jako że gdyby nie ja nigdy byście go nie poznały zamawiam jak największą ilość dni :D
Dobra, dobra film niedługo wychodzi:P
Oczywiście jestem Ci niesamowicie wdzięczna jak i Sandrze, że dzięki Wam poznałam te świetną książkę i cudownego Peetę:P
Kochana tydz ma 7 dni a sądzę, że oprócz nas 3 nikt go nie będzie chciał, więc myślę, że się dogadamy:P Jeśli oczywiście Rada Nadzorcza się zgodzi:P
Ahahaha ;D no poparcie Pani Dyrektor juz macie, ale nie wiem co na to Pani Prezes :/ mysle, ze pozwoli nam na ewentualnie taki krok dopiero po premierze filmu! No ewentualnie wczesniej jesli przeczyta w koncu ksiazke i nie bedzie miala innego wyjscia jak zakochac sie w Peecie bez pamieci ;P
pozmieniali ten FW i nie wiadomo o co chodzi ....... do tego te szare pola zlewają się ze sobą ......
obejrzałam PLL i szczerze to średni odcinek był...... dużo spraw wyjaśniło się z Mellisą i ojcem Spencer........
dziewczyny dostały informacje od kolesia od Vivian i pojechały na miejsce spotkania, Ari zrobiło się zimno i nałożyła czerwony płaszcz, aż tu nagle pojawił się chłopak nazywając Arię Vivian,,,,, fajny był :P
niestety ubolewam ale w odcinku nie pojawił się żaden przystojniak.... no oprócz brata Arii :P:P
Ja tez ogladnelam ;) odcinek mocno sredniawy niestety:/
Ja pierdziele! Aria wyglaszajaca Mike'owi ta przemowe o wielkiej milosci do Ezry - myslalam, ze zwymiotuje no! Jak to jest, ze mlody czlopaczek jest madrzejszy od swojej starszej siostry?! Mial racje, zwiazek powinien dawac szczescie, a nie tworzyc dookola same problemy! Tylko, ze Mike jako glos rozsadku jakos mi tu nie pasuje ;P z tym ojcem w pozniejszej scenie hahaha, zeby kazdy 15letni chlopak sypal takimi madrymi tekstami ;P
Podobaly mi sie utworki na potancowie;) "Everybody wants to rule the world" to jedna z moich ulubionych starych piosenek :) w ogole kocham lata 80'te :) no a pozniej "Big girls don't cry" - jej, fajnie ;P sama bym tate zawlokla na takie przytupanki ;P
Pytanie odcinka oczywiscie kto ukradl bron? Ja stawiam na Melisse. No i to chyba ona zabila Ali :/
Aaaa i Mona jest A.! Bez dwoch zdan! Akcja zdecydowanie zmierza w ta strone :/
Na koniec kilka slow o PROMO: po pierwsze widac Arie z Jasonem(9 sek.) - aaaaaaaaaaaa- zgon na miejscu ;P Po drugie: co sie stalo z Tobym? :( czemu jest taki niemily? :(
Jak to widać Arię z Jasonem??;D Wyślij mi ten link ze zwiastunem koniecznie:D
Ja też oglądałam i popieram Cię też mi się podobała ta przemowa Mike do Arii, że skoro im nie wychodzi i wszystko jest przeciw nim to może lepiej zrezygnować...mógł jeszcze dodać, że tym bardziej, że to tylko jednostronna miłość:P Szczerze mówiąc to coraz bardziej mi działa na nerwy ta Aria:P A Mike widać doszedł do siebie i dobrze, bo go lubię:P
A zauważyłaś jak Aria zadziwiająco wiarygodnie kłamie?? Dziewczyny miały rację wskazując ją. Poza tym nie podobało mi się jak potraktowała ojca, że już nie jest małą dziewczynką... no może wiekowo nie, ale się zachowuje jak dziecko .
Nie wierzę Mellisie w ani jedno jej dobre słowo, ciekawi mnie tylko czy jest w stanie skrzywdzić Spencer... boję się, że tak...
Dawaj to promo:P
Aaa umarłam i jestem w niebie;D
Aaa :D
Mam taki ciężki dzień aż mi to humor poprawiło, dziękuję:*;)
http://www.youtube.com/watch?v=4uoCHZeYiMA&feature=related
<3<3<3
Hahaha, One Direction :) lubie ich! to moi miejscowi chlopcy :P:P:P
A teraz moge ja? Tak juz odbiegajac od tematu, ale nie moge wytrzymac. UWAGA GG SPOILERS!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=a00l0nidsJw
Kurde dziewczyny nic nie mogę przeczytać bo dopiero zabieram się za PLL i GG ! XD
a One Diretion strasznie nie trawie.. Kolejne Justiny Biebery :D Ale i tak cię lubie Sandra ;*
A ja lubie bo tyle z nimi przezylam ;P w sensie XFactor i uwazam, ze sa naprawde zdolni chlopcy ;) a najezdzania na Bibera nie lubie, nie jestem zadna fanka, ale uwazam, ze to jest mlodziutki chlopaczek, ktory sobie spiewa o pierwszej milosci i nie zasluguje na te wieszanie na nim psow :/ o czym byscie chcieli, zeby spiewal? o ucinaniu glow i patroszeniu szczeniaczkow?! ;P Ja tez Cie lubie Ola ;* co nie zmienia faktu, ze mozemy miec czasem rozne zdanie ;)