SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
hahaha, no to nie jest wgl typ muzyki której słucham, i jak już pewnie wiecie nie jarają mnie chłopcy tylko mężczyźni to jakoś go i One Direction nie lubie po prostu :D
I ogl Pll i mam takie same odczucia jak wy..
Najlepsza scena to Aria jako Vivien i ten chłopak ;) Jestem ciekawa co będzie z tym dalej ! I troche się wyjaśniło z Melissa i jej ojcem a tak to świeciło nudą .. Brakowało strasznie Jasona,Wrena,Caleba </3 I jeszcze ten nowy Toby! W sumie podoba mi się to :D Niech Spenc będzie z naszym super seksownym Brytyjczykiem <3
Ola kiedy przeczytasz Kosogłosa??:P Chciałabym z Tobą pogadać o wrażeniach, poza tym Sandra na pewno już ma mnie dość jak jej piszę o tym:P
Kurde nie wiem :( Chyba sb ściągnę e-booka , masz jakiś link z którego może ty ściągałaś?;>
Wysłać Ci mailem??:) Jak chcesz to podaj mi w wiadomości maila to Ci wyślę:)))
No ja właśnie nie wytrzymałam, bo musiałabym czekać w bibliotece długo byłam dopiero 3 w kolejce i nie dałam rady;(
Halo, halo, wypraszam sobie ;D ja tam nie mam nikogo dosc ;P
Ale fakt, juz bys mogla Olcia przeczytac tego Kosoglosa[pffff nie lubie tego polskiego tytulu;P]
No taki śmieszny:P
No to dobrze, bo już się bałam, że masz, ale Ci głupio powiedzieć:P
Już jej wysłałam:P
Kurde dziewczyny teraz mam trudną sprawę bo bardzo chce zacząć czytać ale też postanowiłam sb że po 17 w końcu wezmę się za nauke..
I jeszcze GG trzeba oglądnąć! Dobry odc wgl?
No to zrób to co najważniejsze, czyli obowiązki a potem sobie zostaw przyjemności, żeby podczas czytania nic Ci nie zaprzątało głowy:) Koniecznie daj znać jak zaczniesz czytać, czy to dzisiaj czy jutro:P
No odcinek sam w sobie taki sobie bo strescili go w sumie w zwiastunie ;P Ale ostatnia scena <3 cudo! <3 Warto ogladac ten serial chociazby dla takich (uwaga! teraz bedzie moje "ulubione2slowo!) EPICKICH scen ;D
Kurde to sb chyba włącze GG :D
I wgl jednak zaczęłam czytać.. xd przeczytałam 1 rozdział jak na razie.
I tak teraz mam luzy z nauką bo codziennie chodzę na rehabilitacje od 9 do 11 i jestem w szkole na 2 -3 godziny ;)
I wgl żadna z was nie ogląda NBA? xd
Przykro mi, ale ja nie :( jakos wole kopanie od rzucania ;P hahaha
Ogladaj GG, ogladaj ;D zaraz sie szybko podziel reakcja na zakonczenie ;D
JEZU,JEZU,JEZU <3
Kocham tą ostatnią scene ! Prawie piszczałam przed monitorem jak ona mu mówiła że jej serce należy do kogoś innego <3
Ale niestety a ściągniętym odc ściągneło mi się też promo następnego odc i się załamałam :( Widziałyście?
Kurde oczywiście muszą mi wszystko zepsuć i zamiast zrobić świetną scenę łóżkową Diar wyjdzie że seks był jakiś nieudany ;/ Jeśli zepsują mi ich piękny związek to się zabije ;(
A ja jestem dobrej mysli ;) w koncu te zdjecia, ktore wyciekly z pocalunkiem Dair na schodach, gdzie Blair ma korone i rozowa sukienke sa z 5x19, czyli juz po nieudanym seksie ;P
Poza tym ten watek mi akurat przypomina ten z Summer i Sethem z O.C :) tam tez poczatki byly kiepskie, a po paru probach i ustabilizowaniu sytuacji uczuciowej skonczylo sie wszystko jak powinno ;P
No to obyś miała racje :D
Wgl patrze sb na filmy które mają powstać i znalazłam to;
http://www.filmweb.pl/film/Avon+Man-2012-535102
hahahahhahahahahah
nie mogę co się dzisiaj dzieje z tym światem że ludzie nie umieją porządnej fabuły już wymyślić! I jak Hugh mogł się na taki film zgodzic? xd
Ahahaha to ja nakrece konkurencyjny film o konsultantach Oriflame i obsadze w nim Brada Pitta ;P a co ;P jak szalec to na calego ;P dziewczyny piszecie sie? Bedzie hit! :D:D:D
Alez oczywiscie. Wy tam bedziecie pastwic sie nad Bradem a ja w tym czasie zmolestuje Josha Hutchersona :D:D:D buahahaha
No teraz to przesadziłaś!
Nikt oprócz mnie nie będzie molestował Josha! :D
Normalnie chciałaś mnie oszukać , policzymy się jeszcze ! ;P
Właśnie się zabieram skończyłam na 3 rozdziale i włączyłam GG, teraz mały opier daling był , rozumiesz fejs i te sprawy czyli odcięcie od wszystkiego :D
Ale franca z tej Sandra , prawda? xd Jak dla mnie to powinnyśmy teraz się na nią porządnie obrazić :D Jak tak można?!
No ja nie wiem jak ona chciała tak perfidnie nam wykorzystać Josha, ja nie wiem:P
No rozumiem rozumiem jak to jest jak się chcę robić wszystko tylko nie to co trzeba xD
No to jak Cię coś zachwyci albo poruszy to pisz koniecznie moje gg masz:P
Ciekawa jestem Twoich reakcji:P
Nie mam twojego gg! :(
Podaj mi to będę cię nękać jak coś mnie zachwyci, wkurzy, zasmuci ;*
I potem Sandra mi poda i będziemy mogły sb zrobić konferencje i obgadać jak skończę ksiązke :D
Nie doszła Ci moja wiadomość??:( Zaraz Ci wyślę jeszcze raz, a swoją drogą coś mi szaleje to FW, Wam też tak??;/
no już wysłałam napisz czy Ci doszło:P
Ach już się nie mogę doczekać tych naszych rozmów jak się wszystkie 3 zbierzemy;D
Już mam :) Też się nie mogę doczekać :D
Wgl jeszcze nie zaczęłam czytam bo facebook mi muli i próbuje rozwiązać problem ze zdj 30 min -,-
Mi tez sie wszystko zacina :/ nie wiem co sie dzieje:/
Olcia, jak tylko wszystko zacznie chodzic w miare ok to podesle Ci nr gg :)
Dobra, niech ktoś mi wyśle już tego ebooka, bo nie wytrzymam!!!! Nie wiem o czym gadacie, a ja nie lubię nie być wtajemniczona :P
http://www.youtube.com/watch?v=aoluPq2HU1c&feature=related
24 sekunda, 24 sekunda;D <3<3<3
Czyż oni do siebie nie pasują?:P
Dzięki kochane;D:*
Tak się zajarałam tą sceną, że musiałam ją dodać;D
Samo zdjęcie jest nieziemskie;D;P
hehe to tylko Ty nie jesteś wtajemniczona :P bo ja akurat przeczytałam pierwszą i część i jestem w trakcie drugiej której czytanie odkładam do weekendu :P
ja tez ;D tecza i motylami ;P;P;P
Nawet w pracy dzisiaj sobie odtwarzalam ta scenke na Yt, tak po kryjomu, zeby mnie nikt nie nakryl ;P
Ale ta scena była po prostu... Nieziemska! Inaczej tego opisać nie potrafię! :D
tez tak uwazam :) jedna z lepszych scen w calej GG :) zaraz po scenie seksu w kuchni Serenate i motylkach Chucka ;P
Mi się ta scena nie podobała, ale chyba tylko dlatego, że kiedyś lubiłam Nate'a i Blair (nie mam zielonego pojęcia jak ich połączyć żeby wyszedł odpowiedni skrót ;P)
A teraz zagadka tygodnia-jak połączyć imiona Elijah i Eleny? :P Zastanawiałam się nad tym cały tydzień i nic oprócz "Elena" albo "Elijah" nie przychodzi mi do głowy :P
Sprawdziłam.
Jesteście gotowe?
<bębny>
Elejah.
Aahahah, to już nawet Klefan lepiej brzmi xD
Czy ja dobrze zrozumialam? ;> Iza postawila Cie przed faktem dokonanym ;P albo czytasz cala trylogie albo wypad z baru??? ;P;P;P
Że co??:P Ja jej wysłałam cała trylogię, o nie wiedziałam ile przeczytała, pisała,że jest nie wtajemniczona:P
Przecież jej do niczego nie zmuszam:P
Hahahha, przeciez zartuje ;) wlasnie mowilam Magdzie, ze dobrze sie stalo bo jak przeczyta pierwsza to bedzie dziekowac Bogu, ze ma juz nastepne :)
Tak, dobrze zrozumiałaś ;P
Dziewczęta, zapamiętajcie sobie ten dzień, gdyż dziś jest ten dzień, kiedy Magda zaczęła czytać Igrzyska śmierci i będzie mogła się z Wami zachwycać! :D
I jeszcze raz ogromne dzięki dla Izy ;** Może pomyślę nad Twoim awansem ;P
No wiem, ale się poczułam jakoś tak ja wiem napadnięta:P <żartuje>;P
Nie oglądacie meczyku??:P
Dzięki kochana:* Mój pierwszy awans w życiu:P <jupi>:p
Ja szczerze powiedziawszy nie przepadam za piłką nożną, a już tym bardziej kiedy gra nasza reprezentacja :P Dużo bardziej wolę oglądać siatkówkę. I piłkę ręczną. I skoki ewentualnie :P
Ja nożną uwielbiam;D Naszą reprezentację już nie koniecznie:P
Ale mecz chciałam oglądnąć, jeszcze z takim rywalem:P