Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offttopy cz.5

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)

smiles

A w 90210 kogo lubisz najbardziej??:P

ocenił(a) serial na 7
smiles

HIMYM? a co to jest awkward też oglądam

monisia99

How I met Your mother ;D nie ogladam, ale wiem;P

monisia99

How I met your mother :P

W 90210? Hmm... Najbardziej lubię Silver i Adriannę chociaż uważam, że Ade powinna być z Navidem, nie Silver ;d Jeszcze Annie lubię, ogólnie prawie wszystkich :p. Z wyjątkiem Vanessy/Clair czy jak jej tam. Właśnie przez takie blondyny faceci nabierają przekonania, że kobiety nie umieją prowadzić! :(:(:( xd

smiles

No ja jej też nie lubię;( Taka pijawka. Ja bym chciała, żeby Annie była z Liamem. Ja teraz polubiłam Naomi, bo wcześniej mnie strasznie irytowała.

ocenił(a) serial na 7
smiles

Ade po tym jak była psychiczna obrzydziła mi się strasznie choć teraz z Dixonem jest ok ostatnio to Navid i Silver mi nie leżą .....

a skrótu nie mogłam rozwinąć za długi :P:P:P

monisia99

Ade i Dixon to dla mnie pomyłka, ostatnio takiego zaciesza miałam kiedy Ade się popłakała mówiąc ze serwali i nagle BUM. Za romantycznie, ale bym się śmiała gdyby ona zaszła z nim w ciążę :D ZNOWU :3

ocenił(a) serial na 7
smiles

nowy koleś w PLL

http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/630/1266780011pre--696345257697806047. jpg

monisia99

A to nie jest Gareth? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hahaha widziałam że go znam skądś podobny ale nie ma opisu zę to on

sandra_crashdown

No własnie mialam pisac ze chyba on w wersji lump:P

izka21gramowa

Chyba w wersji "ktos przejechal mnie traktorem" ;D

sandra_crashdown

Hahaha:Di cofnął:D:D:D

izka21gramowa

Buahahaha ;P zdecydowanie;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

lump exclusive :P:P:P

monisia99

Czy tylko ja mam dziwne myśli, że Garret w zemście na Jennie, która go porzuciła powinien dołączyć do dziewczyn i spiknąć się z Emily? :D

xDDDD

smiles

:D No wiesz co niegłupi pomysł ;D Dobrze kombinujesz:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

podobny, bardzo podobny...ale jednak myślę, że to nie Garret...a może jednak on...już sama nie wiem xD

i zaraz będę miała nowy odcinek u zobaczę sobie sceny Wrena, bo nic więcej mi na razie nie trzeba :P

izka21gramowa

Haha, wyślę Marlene moją propozycję ;> xD

smiles

Wyślij i przy okazji ją opiernicz za tą Ezrię:P
Jejku dzisiejszy odcinek mnie dobił totalnie;/ Na miejscu Byrona bym nie wiem może zleciła zabicie tego Ezry, no ludzie zróbcie coś z nim błagam!!!

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://vampirediaries.pl/newsy/inne/2157-5-przewidywan-po-obejrzeniu-qall-my-chi ldrenq

Przeczytajcie numer 1. Moje życie straciło sens. Idę się powiesić.

:(
Wiem, że to tylko przypuszczenia, ale coś czuję, że prędzej czy później tak się stanie ;(

_Joy

No nie wzięli ten wątek z książki;( To nie mogła być Katherine, która by się teraz wzięła za Damona??;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Nie, to w końcu scenarzyści TVD, oni nigdy się nie liczą z niczyim zdaniem ;P. Podobno nie chcą żeby "Damon i Elena od razu rzucili się w sobie w ramiona". Mają rację-po 2, 5 sezonach to będzie zdecydowanie zbyt szybko :/

_Joy

Że co??? Nie chcą by "od razu" się rzucili sobie w ramiona?? Od razu?? Czyli to jednak kiedyś nastąpi???Bo ja mam wrażenie, że oni tego nie chcę w ogóle robić... Połączą Elenę ze Stefanem na nowo coś czuje i będzie kolejna epicka miłość od siedmiu boleści jak i Ezra i Aria... niedobrze się robi...;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ian z tatą :P:P:P
http://pu.i.wp.pl/k,NDEyNzUxODEsNDkzNDIxNDY=,f,7016b25659f711e1abb0_Lf_medium.jp g

no nie Damon i Bonnie to najgorsza rzecz jaka może się zdarzyć, tragedia jak nie wiem co...... a jaki cudem to Bonnie będzie się gniewać na Elenę a nie na Damona który to ugryzł jej matkę..........

monisia99

Damon&Bonnie, nawet nie poruszam tego tematu bo nie chce sobie psuc humoru ;P

Ogladalyscie PLL?! Ja jestem zakochana w Wrenie na maksa bo dzisiejszym odcinku!!!!! Cos pieknego! Jaka chemia zabojcza miedzy nimi byla ;P jaki boski pocalunek przy kominku;D ach.. urzekla mnie ta scena! Wren mnie kupil calkowcie, z reszta kupuje mnie za kazdym razem jak pojawia sie na ekranie ;P No i "Spencer, you're pissed!" hahaha, typowy Brytyjczyk ;P <3 i w ogole slodki jest, nie mogl jej wykorzystac po pijaku ;D i ten kiss rano, na kanapie ;D Boze! jak ona mogla mu sie oprzec?! ja bym nie mogla ;P

No i ogole to co teraz bedzie? Melissa chyba nie bedzie chciala skrzywdzic Spencer bo ... SPOILER SPOILER SPOILER ... w zwiastunie do nastepnego odcinka Spencer jest cala i zdrowa ;) ale znowu pan Hastings mowi, ze zginela im bron, a A. sie bawilo przeciez jakas spluwa ;P moze A. to faktycznie Melissa? ;P chociaz bardziej mi pasuje jednak Mona, niestety :/

Ciekawe co z Maya?! ;P moze zginie! oby! ;D

Fajna piosenka leciala w scenie Ezrii, w samochodzie :) zaraz sobie sciagam ;D

sandra_crashdown

No ja też jestem oczarowana tym Wrenem;D Ja tak samo bym się nie mogła mu oprzeć;D A myślałam, że tylko ja jestem nimfomanką;D
Nie wydaje mi się, żeby to była Mona, ale jeśli scenarzyści PLL są tak samo "kreatywni" jak ci z TVD to różnie może być...
No ta piosenka to chyba jedyne co było fajnego w tej scenie;D:P

izka21gramowa

Z takim Wrenem to ja bym i nimfomanka zostac mogla ;P cokolwiek by mu pasowalo ;D gosciu jest po prostu bezblednie czarujacy :) najpiekniejszy to ma usmiech (oczywiscie akcentu nie licze bo ilez mu mozna slodzic z tym akcentem;P) ;)

sandra_crashdown

Akcent akcentem, ale mnie w nim najbardziej urzeka ten uśmiech właśnie i to jego spojrzenie słodkie i zadziorne;D Tak samo Jason faceci ideały po prostu;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

odcinek był boski ale fakt chyba tylko ze względy na WRENA:p:p:p:p zakochałam się chyba ja nie wiem, ten jego akcent, ta buźka a do tego te jego gadki, zaraz chyba sobie jeszcze raz obejrzę ten moment..... :P ahhhhhh cudowny kiss przy kominku i naprawdę fajnie że nie wykorzytał spencer po pijaku, dżentelmen całą para :P:P:P nawet się nie zezłościłam na Spencer chyba jednak przejdę na stronę Wren-Spencer.......

szkoda że nie było Jasona i Caleba oj szkoda

Mona jest dla mnie fałszywa i tak jakby udawała

Mellisa zaś jest podejrzana, że nagle wozi się z Garettem i była na tym filmiku a do tego pracowała w firmie gdzie matka Hanny składała swoje dokumenty prawne

idę oglądać Wrena :) kto wie która minuta?

monisia99

Ranyyy Monia ;d Ty na serio myslisz, ze zwracalam uwage w tej scenie na minuty ;D ? niestety nie;P bylam zajeta Wrenem, jego twarza i kawalkiem golej klaty ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

już mam w razie co akcja w mieszkaniu zaczyna się od 25 minuty :)

Ty powinnaś raczej zwrócił na to co napisałam hehe a nie że o minuty pytałam :P

monisia99

No ja znalazlam na YT wszystkie scenki S&W z tego odcinka :)

Boze Monia :) ciesze sie, ze tez jestes team Wrencer ;P przez ten odcinek nie moge sie doczekac weekendu, ktory spedzam z Wrenem ;D

monisia99

O tak, Wren jest świetny, ale nic nie zastąpi tych scen ze Spencer i Tobym i ich pierwszego pocałunku, normalnie mistrzostwo, jedna z moich ulubionych scen <3

Czy tylko mnie Aria NIESAMOWICIE wkurzyła w tym odcinku? :/

smiles

Mnie troche wkurzala, ale staram sie ja rozumiec ;) w sumie, gdyby mi facet tak wyjezdzal z miasta to pewnie tez bym sie zalewala lzami ;P

Pamietam jak sie cieszylam jak Toby ja wtedy pocalowal przy samochodzie ;D no, ale ... Wrencer <3 sama rozumiesz ;D myslalam wtedy, ze Wren sie juz nigdy nie pojawi w PLL ;D

ocenił(a) serial na 7
smiles

te jej miny w samochodzie jak zaczynała płakać okropne i do tego tak to sztuczne było strasznie :P

Kocham Wrena - to moje publiczne wyznanie :P:P:P

Scenka ze Spencer i Tobym zawsze będzie w moim sercu :)
http://www.youtube.com/watch?v=CrTT6ZczVbA
http://www.youtube.com/watch?v=ACalDtFnZDk&feature=fvst

monisia99

Ogladnelabym sobie GG, ale az sie boje! :( nie chce sobie zepsuc nastroju a Wren mnie tak pozytywnie nastroil ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to i tak jest najlepsze :) wzięło mnie :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZWOXCFZCCgk&feature=related

Dobra to ja siadam do GG zobaczymy co u naszego kochanego Dana słychać.....

monisia99

Monia Ty perwersie ;D heheheh, zartuje oczywiscie ;)

To ja chyba tez siadam do GG z ciezkim sercem, ale trzeba ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

głodnemu chleb na myśli :P:P:P

dobra oglądam GG zoabczymy co z tego wyjdzie......

monisia99

http://www.youtube.com/watch?v=7PG9dMoKcdg

<3

sandra_crashdown

Aria mnie coraz bardziej wkurza, z odcinka na odcinek coraz bardziej, dobra może być zrozpaczona, że jej ukochany wyjeżdża, ale bez przesady ona w tym związku pełni rolę faceta, no ile można się poświęcać dla związku i nie mieć żadnej godności...;/

izka21gramowa

No dokładnie, ja beczała tak strasznie i odnosiła się do matki to myślałam tylko "Dziecko, Boże, OGARNIJ". Grr, dziesięć razy bardziej wolę Emily przynajmniej nie jest AŻ tak żałosna ;p

smiles

Emily mnie dzisiaj nawet zaskoczyła pozytywnie, nie wkurzała mnie jak zwykle. No dzisiaj to Aria zareagowała jak dziecko, nie będę mieć tego co chcę to się obrażę! No też mnie to irytowało;/

izka21gramowa

Hah, dokładnie nawet Ezra mi nie podziałał na nerwy tak jak ten rozpuszczony bachor :/ Kiedyś nawet lubiłam Arię i mam nadzieję, że w następnym odcinku znowu będzie normalna, bo natomiast w pierwszych 3-4 odcinkach 2B strasznie denerwowała mnie Hanna, a teraz już się ogarnęła, haha ;d

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

objerzałam GG i jestem w szoku SPOJLER, SPOJLER ,SPOJLER kto nie oglądał niech nie czyta

dammmm cholercia Blair chciała udowodnić że nic nie czuje do Dana i pocałowała go delikatnie a on jak zwierz się do niej dossał łał :P:P:P:P:P

Chuck to świnia i chciał zrobić z Dana plagiatora ale niestety nie udało mu się, ale ma coś innego na Dana co może zaszkodzić Dair,,,, filmik od prawdziwej GG że to Dan wysłał do niej filmik na weselu..... lipa

Blair w końcu przyznała się do uczuć do Dana hehe i nawet to powiedziała Serenie :P:P:P:P a do tego powiedziała chuckowi żeby nie robił złych rzeczy Danowi bo to jedynie ich zbliży do siebie i musi się zastanowić nad swoimi uczuciami...... a na koniec pocałowała delikatnie Dana w usta aż ten się zdziwił :P:P:P:P

biedna Cece zmarła niestety, łezka się zakręciła w oku..... i wyszło na jaw wszystko związanego z Charlie i oszustką Ivy

naprawdę dobry odcinek :)

monisia99

To ja tez wyrzuce z siebie wszystkie emocje!!!!! Nie wierze, normalnie nie wierze! Blair pocalowala Dana na koncu jakby byli w zwiazku juz conajmniej;D hehehe, odcinek byl cudowny!!!

Buziak na "do widzenia", scena z rozmazana szminka na poczatku, rozmowa chucka i dana oraz Blair grajaca w przedstawieniu to moje ulubione momenty :)

Chuck i Alessandra - obrzydlistwo! :/

sandra_crashdown

Nie oglądam tego, ale czy przypadkiem Dan i Blair się nienawidzili? :D

smiles

No nienawidzili właśnie przynajmniej jak ja jeszcze oglądałam:) Też mnie to zdziwiło to połączenie, ale tu dziewczyny są na bieżąco to Ci opowiedzą co się dzieje:)

izka21gramowa

Widzę, że w GG również panuje ta sama zasada co 90210 - "każdy-z-każdym"? ;D