SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
<3<3<3 nasz kochany Jason<3<3<3 Pozycze mu druga ksiazke o Igrzyskach jak przyjdzie w piatek ;P
Iza, teraz musisz czuc sie zobowiazana, zeby to w koncu przeczytac ;P
przykro mi bardzo ale ja nie umieszczę rankingu bo jestem w szoku......DOSTAŁAM PRACĘĘĘĘĘĘĘĘ :p:p:p:p:p:p:p:p:p
Kochana gratulacje;D;D;D :*;*;* Jejku jak się cieszę;D Widzisz opłacało się uczyć:P Kochana super gratuluje:*:)))
Bo książki zamawiam w bibliotece i dlatego pytam:P
No ja Ci teraz nie daruje juz ;D musisz przeczytac ;)
Monice juz gratulowalam na gg ;P ale co mi tam ... gratki ;*
No czytać mam szczery zamiar tylko tak czekałam na te książki normalne, bo z ekranu czytać nie lubię, ale widzę że mus to mus:P
No widzę, że tylko ja nie mam z Wami połączenia gg:P
1. Seriale, które trwają obecnie.
Dan&Blair (GG)
Blair&Nate (GG)
Damon&Elena (TVD)
Klaus&Caroline (TVD)
Spencer&Toby (PLL)
Spencer&Wren (PLL)
Aria&Jason (PLL)
Ezra&Aria (PLL)
Jenna&Jake (Awkward)
Jenna& Matty
Sam&Quinn (Glee)
Quinn&Puck (Glee)
Rachel &Sam (Glee)
Emma&Ethan (TLG)
Cassie&Adam (TSC)
Fay&Lee (TSC)
Cassie&Jake(TSC)
Nikita &Michael (Nikita)
Seymour Birkhoff z kimś kto jeszcze może pojawi się w serialu (Nikita)
Alex&Sean (Nikita)
Alicia&Will (The Good wife)
Kalinda&Cary (TGW)
Lucas&Peyton(OTH)
Lucas&Brooke(OTH)
Brooke&Jake(OTH)
Brooke&Julian(OTH)
Alex&Chase (OTH)
Quinn&Clay(OTH)
Liam&Annie(90210)
Ethan&Silver (90210)
Ryan &Naomi (90210)
2. Seriale, ktore sie skonczyly.
Taylor&Ryan (O.C-)
• Liz&Max (Roswell)
• Pacey&Joey (Dawson’s Creek)
Więcej nie wymyślę niestety
3. Filmy
• Bella&Edward (Twilight) tu tym bardziej
dziękuje :):) ja tu myslałam, że będę zwolniona z rankingu i spędzę miło czas z kochanym Damonem (którego apropo porządnie opie....przyłam, za swój charakterek i za swoje zachowanie w ostatnim odcinku) a tutaj pani Dyr mnie postawiła do pionu że ranking ma być i tyle .....reżim normalnie :)
http://images.wikia.com/vampirediaries/images/4/46/Klaus-and-Caroline-klaus-and- caroline-28286642-600-337.jpg
dziękuje :):) ja tu myslałam, że będę zwolniona z rankingu i spędzę miło czas z kochanym Damonem (którego apropo porządnie opie....przyłam, za swój charakterek i za swoje zachowanie w ostatnim odcinku) a tutaj pani Dyr mnie postawiła do pionu że ranking ma być i tyle .....reżim normalnie :)
http://images.wikia.com/vampirediaries/images/4/46/Klaus-and-Caroline-klaus-and- caroline-28286642-600-337.jpg
tak jakby do połowy :P
Muszę coś bardzo ważnego ogłosić Sandra przyznała sie właśnie mnie i Izie że chciałaby oficjalnie związać się z Ezrę bo jej się podoba i poświęci się .......SZOKKKKK
ja tam nic nie mówię no co TY :P gadka szamtka wyszlo że i Iza broni Ezry w teamcie kim jest A ja nie wiem co tu się dzieje, gdzie jest Pani Prezes :P:P:P
Ja musze to chyba powiedziec jasno bo zarty zartami, a jeszcze wyjdzie, ze faktycznie polubilam Quasimodo!
Oficjalne Oswiadczenie
Ja, nizej podpisana, oswiadczam wszem i wobec, ze nienawidze postaci Ezry Fitza ! Z calego serducha!!!!!!
sandra_crashdown
Podpisuję sie wszystkimi kończynami swymi pod powyższym oświadczeniem.
izka21gramowa
gg mi się samo wyłączyło<beczy>
haha no oświadczyć to ja mogę Damonowi i Klausowi :P:P:P no to będziemy się oświadczać :P:P:P
ja wczoraj miałam Klausa dzis Damona jutro znowu Klaus normalnie rozbój w bialy dzień :):):)
Dziewczyny Noel mi tu wlasnie mowi, ze on sie strasznie zaniedbany czuje :( ze my ciagle tylko Jason, Damon, Klaus a on gdzies na szarym koncu! az mi sie go szkoda zrobilo :(
oj kochana to nie takie proste pan hotie- Jason jest zabukowany na cały tydzień :P:P:P
heheh ja nie wiem jak to możliwe że ubóstwiasz Jasona a nie jesteś w SWJ ????? hehe biedny Ezra
Ja? :P
Udzielałam się kilka razy, ale potem rozmawialiście o Damonach i serialach, których nie oglądałam i jakoś nie mogłam nądżyć :p Ale sercem jestem ze SWJ <3
Czasem wchodzę, ale wychodzę po kilku sekundach gdyż nawet gdybym chciała nie wiem o czym napisać xD Damon i Klaus mnie niestety nie jarają choć wolę D. niż Stefana :P
Swoja droga, ciekawe czy duzo osob nas tak podczytuje? ;P jakos ogolnie nigdy o tym nie myslalam ;D a takie osobiste rzeczy tu piszemy ;P;P;P hehehe
to już lepiej Stefan to taka fajtłapa jedna co teraz będzie znowu żebrać o miłosć Eleny :P
ja też oglądam :P:P:P TVD, nikita, zona idealana, GG, TSC, TLG, gotowe na wszystko, PLL, 90210, pogoda na miłość