Poczytałam i jestem w szoku jestem ciekawa jak oni wyjaśnia te wszystkie intrygi fikret i iclal w ciągu 3odcinków ?? To musiałby mieć że 3,5-4h każdy odcinek żeby tak to się stało a ciąża Nur?? Będzie nagle trwała 3odcinki czy znowu poron?wgl to dziwi mnie to wszystko sądzę że na razie dadzą 3odcinki i będą badać reakcje widzą na scenariusz a jak się nie spodoba to mienia dokrega albo coś usuna..tym bardziej ze producent Sam nie umie odp na pytania o ilość odcinków...
No nie wiem czy nye wie. on raczej twierdzi ze scenariusz dojrzał do kończenia i ze to z szacunku dla widzów. Ble ble ble Na Twitterze napisał że 3 odc i że podjął decyzję. On twierdzi że AV jest słabszy od innych seriali z ramówki jesiennej show tv. Ze aktorzy słabsi i film tez.(?).
Trochę go nie rozumiem z tego oświadczenia tak jakoś wygląda ze się nie chce określić.
Ja tez myślę że to może taki rodzaj badania opinii publicznej. Juz teraz na ogół zaczynają się ludzie łamać i zaczynają chwalić serial chociaż go dotąd krytykowali. Nawet Tolgahana żałują ha ha
Ciekawe czy to jest najprawdziwsza prawda czy podpucha
I wiecie co mi jeszcze przyszło do głowy? Że to może też wpływ na to skrócenie ma panującą tam sytuacja po zamachu stanu(?). Gdzieś przeczytałam ze także 2 seria sezonu na miłość ma tylko 8 odc. I wszyscy się dziwili ...
Jak był ten zamach to pisaliśmy że to może mieć wpływ na kręcenie serialu i teraz mi się to przypomniało.
Pan reżyser nie odkrył Ameryki , w końcu do zakończenia miał być tylko jeden odcinek . Każdy z oglądających będzie miał w świadomości , że ogląda zakończenie . A ta dokrętka , wydaje mi się ma sens przy dobrym zakończeniu , a przy złym kto będzie chciał to oglądać . Nie wiem na co liczyli ogłaszając 3 sezon ale zaliczyli /strzał w stopę /
A ja poogladslam klipy yiğit i Nur i jednak tam było dużo scen miłych dla oka. Trochę by było żal gdyby się źle skończyło
To dobra wiadomość , tak nam brakowało takich scen .Trzeba mieć nadzieje , że wszystko będzie dobrze .
Gdzieś w necie wyczytałam ze Mert po tym wypadku będzie niepełnosprawny!! Nie wiem czy to sprawdzona inf ale może to tłumaczyć zachowanie Yigita/ślub z İçlal/.
To niby takie informacje dotyczące 57 odc
Ciekawe czy to prawdziwy przeciek
Jest to bardzo smutna wiadomość,moze ta niepełnosprawnośc będzie do wyleczenia,bo ciągle mam nadzieję na szczęsliwe zakończenie ich miłośći,bo jesli nie to po co taki tytuł filmu.
Tak na pewno nie wiadomo czy to prawda. Ale było też coś o rehabilitacji wiec może przeciek prawdziwy i ten wyjazd za granicę dla merta to po to by go wyleczyc(?)
Było też coś o zmianie stanowiska fatiha w stosunku do İclal i o podsłuchu ktory wszyszko zmieni. I że yigit myśli ze nur to zrobiła specjalnie ale nie jest pewny. Było też cos o firacie ale nie zrozumiałam
Ale to na stronie dotyczącej fragman 57. Oni tak zawsze troche mieszają poprzedni odc. Nie jest nic potwierdzone. A ponadto to tłumaczenie Google tłumacz. Więc wiadomo że nawet składnia zdań się nie zgadza.
Nasza tłumaczka by pewnie coś pisała gdyby ta inf była prawdziwa.
Al więc miejmy nadzieję że wszystko będzie ok.
Witam. Czytam wasze wpisy codziennie, ale się nie udzielałam (chyba się uzależniłam od tego forum ha ha). Przypomina mi się, że ktoś napisał że w nowym sezonie pojawią się 2 nowe postacie i 2 znikną (w tym miała zniknąć z serialu postać I).
Na pewno zniknie Fikret bo producent tak napisał. Ale nie wiem ze İclal. Może to tylko były pobożne życzenia.
Cos tam było o I odnośnie 3 sezonu,ale pewnie myślano o długiej serii a będa tylko 3 odcinki,Widziałam zdjecie Safak P,
czarno-białe trochę powiało grozą jak patrzyłam-nie widac twarzy ,ale wysłane z jej instagramu -to jest zdjęcie z wakacji,opala się chyba
Ja myślę że narazie nie zobaczymy żadnych zdjęć z 57 odc ani innych z 3 sezonu. Za wcześnie. Jutro zaczynają zdjęcia i myślę że to będzie 58 odc; chyba że coś pomajstruja jeszcze przy tym 57 który miał być ostatnim.
Musimy czekać jeszcze jakiś miesiąc do 1 fragmentu. Ale zleci szybko.
A wiecie że codziennie w gazetach tureckich jest o tym ze 3 sezon kończy się na 59 odc. Coraz bardziej myślę że sprawdzają widzow i może wcale nie skończą. Ale to też byłoby głupie bo jak dadzą 59 odc to tam jakiś koniec być musi to potem dokręcanie będzie bez sensu. Jak się miał skończyć na 2 sezonie to zatrzymali ostatni odc . To teraz by musieli dać dwa i co? Znowu przerwa?
Witam was kochane w Bułgarii pogoda się krótko mówiąc zjepala i zimnooo ciężko tu chodzi darmowe WiFi bo wszyscy uzytkuja tutaj różnie może być.2 sezon miał być ostatnim kończącym się na 57 odcinku a skręcając 3sezon. Sezon na miłość miał 1 sezon długi dlatego drugi miał tak mało odcinków ale i szczęśliwych odcinków.może i tutaj zamiast 3 to zrobią 8 i wszystko by wtedy wyjaśnili.we wtorek już będę z wami lub w środę to będę się już normalnie udzielać.pozdrawiam
I my pozdrawiamy. Mówie w imieniu forum.
A w internecie wrze. Może i zmieni zdanue ten faruk bo jak wynika z tłumacza Google w najbliższym czasie da oświadczenie(?)
Fanı wypunktowali co trzeba wyjaśnić a jest tego całe multum. No zobaczymy. Dziś zaczęli COŚ kręcić nie wiadomo bo nie na wieści z planu.
Coś na pewno pokażą za jakiś czas..aż jestem ciekawa jak to wszystko wyjaśnia.bo jest tego multum...
Do Bułgarii chyba doszedł od polski zimny prąd bo i chłodno pissdzi wiatr masakra dobrze że już w poniedziałek wyjeżdżam wieczorem i będzie na wtorek wieczorem
A ja myślę że niewiele wyjaśnią. Jak zrozumiałam z Google tłumacza to to, co napisali, to że główny wątek dojrzał do zakończenia serialu. Jeśli Turgut się z tego nie wycofa, a wątpię żeby teraz to zrobił, to raczej się nie doczekamy wyjaśnienia wszystkich intryg.
Tam też było coś o szacunku dla widza i o tym że ta wersja scenariusza została przez niego zaakceptowana. Być może ze w wakacje s-p puściły wodze fantazji i Turgut z szacunku dla nas nie mógł się na taką opcję zgodzić. ja oczywiście mogłam to tłumaczenie źle zrozumieć bo składnia zdań w Google tłumacz poraża swoją pokrętnością, ale z grubsza tak to zrozumiałam bo się powtarza na innych stronach.
Pożyjemy zobaczymy. Na razie brak jakichkolwiek przecieków.
Pozdrawiamy Bułgarię moim zimnych wiatrów
W jednym tureckim serialu Ezel (uważam go za 1 z lepszych produkcji) usłyszałam "miłość jest jak bycie głodnym. To stan tymczasowy.kiedy nadchodzi jesteś zaskoczony, gdy odchodzisz czujesz się zadowolony, nie mozesz zrobić nic wiecej.. ".
Czy to chcą nam pokazać w 3 serii nasze s-p??? Yiğit ozeni się z İclal bo nie może zrobić nic więcej??
Powiało pesymizmem
Trudne to do interpretacji .Nie mam wiele czasu bo mam gości . Wczoraj jak czytałam o reakcji fanów zaczęłam się śmiać , ale dzisiaj niestety wcale mi nie do śmiechu ..Analizując za i przeciw , też jestem zdania /niech to kończą i nie mieszają nam w głowach /. Scenariusz jest wredny , dał nam w kość . Z Y nie wiadomo jak do końca jest , zobaczymy co powie I , wtedy się wyjaśni co nim kieruje .Czy to tylko obowiązek , bezsilność czy coś więcej ....
No właśnie. Po tych ostatnich odc z Fikret i z brakiem opieki nad nur to naprawdę nie wiadomo jak jest z yiğitem. Co ten facet chce i czy jego miłość nie jest już tylko wydmuszka. Zobaczymy jak się zachowa i czy zasługuje na naszą sympatię. Cieszył się nią przez te dobre i złe odc. Teraz niech nam pokaże kim tak naprawdę jest.
A ten fragment z Ezela to tak tylko zacytowalam . Podobaja mi sie niektóre przemyślenia i je sobie zapamiętuje. Nie wymaga analizy. Możesz to zignorować.
Witam wszystkich. Należę do grona optymistów, więc wierzę, że nasz AV zakończy się pozytywnie dla naszej pary.
I nie potrafiła zajmować się zdrowym dzieckiem, więc myślę, że gdy dowie się o kłopotach zdrowotnych syna (nawet gdyby były przejściowe) to ucieknie, wyjedzie. Nur zostanie wypuszczona i zajmie się Mertem wspólni
Może to jest ta rzecz o której kiedyś pisaliśmy ze musi się coś stać z Mertem żeby on znów ja zaakceptował..
Fajny pomysł. Żeby jeszcze takie myśli zrodziły się w głowach naszych s-p
Przyszło mi jeszcze do głowy, że może się okazać, że nasza para jest rodzeństwem. Nie wiele wiemy o ich rodzicach.
O co to to nie. Nie ma zgody na taką opcję. To jest miłość i ma się dobrze skończyć. Myślę że producent wybrał scenariusz wg woli fanów . Napisał przecież że miał różne opcje ale wybrał taką z szacunku dla widzów. On chyba chce miec dobrą prasę.w końcu z tego żyje. Takiej głupoty by nie przepuścić jeszcze w kontekście ciąży Nur.! Nawet tak nie myśl.
No i wiemy kto był ojcem k natka yiğita. To pewnik.
CK do rodziców Nur są wątpliwości ale ten nowy ojciec Nur to na pewno nie może być ojcem yigita bi ojciec yigita zmarł prawie ba jego rękach.
Wiec opcja rodzeństwa odpada
Tak to faktycznie nie możliwe. I bardzo dobrze. Co raz bardziej ciekawość mnie zżera. Z jednej strony chcę już udanego finału, a z drugiej będzie mi szkoda, że się serial skończy.
Ja się właśnie cieszę, że to już będzie koniec, ale jak będzie nieszczęśliwy, to będę mega rozczarowana i strasznie będzie mi przykro...
Optymistki , myślicie ,że I jest idiotką . Ona potrafi wszystko wykorzystać , nawet jak opieka nad dzieckiem będzie dla niej gehenną , przed Y będzie grała czułą matkę . Tak przecież robiła dotychczas . A gdy wrócą , ma w domu rodzinę i służbę , więc wytrwa . W tym co pisała Mija , to prawda , o której dowie się Y , zadecyduje o jej losie . Może wtedy wyjedzie i może będzie tak jak piszecie .
No tak ten przeciek ze ....prawda wyjdzie na jaw... To jak z tą wróżbą .. ale za to powrót..
A ja obstawiam jak w zakładach bukmacherskich ze 57 odc przyprawi nas o palpitacje serca a potem już będzie z górki.
Nasi zwyciężą wszystkie przeszkody i będą razem. Tak ma być
I dobrze że tylko 3 odc bo wiele namieszać juz się nie da
Mam nadzieję, że te 3 odc to wyprostują, bo jeśliby były po nic, to mogliby po prostu ich nie dokręcać i zostawić nas z (zapewne) okropnym 57 odc i się pożegnać...
Oni w sumie dokręcili tylko 2 odc bo 57 już mieli no może go tylko poprawili ze względu na te dokretki.
A tak w ogóle to cisza nagle zapadła. Żadnych przecieków. Tylko 1 zdjęcie znalazłam Nur za taką małą szybką jakby w areszcie/więzieniu.
To trochę dziwne że nagle zapadła cisza. W necie nic , nie piszą ludzie też na instragramie . Po takiej burzy aż za cicho jest nie uważacie???
Ta wróżba też mnie zastanawia . Pamiętasz I położyła na filiżankę N swój pierścionek ,zostawiając na swoim palcu obrączkę .Długo zastanawiałam się czy to nie miało /drugiego dna / .Nur miała tylko pierścionek , gdy brali ślub . Ale nic mądrego nie wymyśliłam i nie wiem czy ma to jakieś znaczenie . Co do palpitacji serca , się zgadzam i oby było z górki .
Ja tez się nad tym zastanawiałam. Po 1 dlaczego Nur nie miała obrączki?? Nie zdążył kupić czy to był inny powód. Najpierw myślałam że kobiety nie mają. Ale jak iclal swoją miala to pomyślałam że to jakiś znak. Ze to może dlatego że 2 ślub... Nie wiem jakie są zwyczaje w Turcji. Może się zastanawiam bez sensu bo tam to nie ma znaczenia albo zadecydowali tak oboje.
Ale fakt że obrączka na palcu iclal wcale nie przyniosła szczęścia. Ale z drugiej strony pierścionek na palcu Nur też nie. . Nie mogłam tego zrozumieć niestety. I nadal nie mogę.
Ale nie uważasz ze to dziwne skoro on miał obrączkę i na tym i na tamtym ślubie z İclal. İclal tez miała. Nie mogę znaleźć rozwiązania zresztą ona mu ten pierścionek oddala (a może pamiętasz czy z keremem miała obrączkę? Mnie się zdaje że tylko pierścionek).
Po 2 po co lclal ten swój pierścionek położyła?? Mówiła że szybciej wystygnie?? Czy coś takiego. Nie znam się na takich wróżbach ale pamiętasz jak nasz kolega mówił w tym serialu wszystko jest po coś. Tak sobie myślę że to musi mieć jakieś znaczenie. Jeszcze raz to obejrzę i się znów zastanowię.
Fakt tylko (pamiętasz?) że Nur nie zdążyła odczynic uroków bo wpadła Hafize i zaczęła krzyczeć o tym ostrzeleniu samochodu yiğita.
Pewnie dlatego ten dwuglowy smok dalej działał.
Pomyślę nad tym. Jak mi coś przyjdzie to napisze. Ale jestem pewna że w tej wróżbie coś jest i będzie mieć znaczenie dla ich przyszłości. Przecież wróżka mówiła prawdę choć İclal wtedy o tym nie wiedziała..
No i nic właściwie nie wymyśliłam. Może faktycznie to że miała pierścionek tylko,a nie obrączkę, nic nie znaczy.
Może tylko to ma znaczenie że gdy İclal położyła swój pierścionek to tak jakby oddala jej Yigita a sobie zostawiła tylko wyobrażenie i wspomnienie. Bo przecież ta obrączka na jej palcu nic nie oznaczała . Wróżka powiedziała jej że byla mężatką a İclal chciała pokazać że na obrączkę to ma męża. A tak wcale nie było. To Nur z pierścionki chociaż bez obrączki miała męża a nie ickal.
To mi jedynie przyszło do głowy w kontekście słów yiğit które mówił wiele razy a nawet po rozwodzie. Że tak długo jak długo są w swoich sercach to nie ma znaczenia rozwód czy ślub bo są razem złączeni miłością w ich sercach .
Obrączkę z pierścionkiem miała I i Nazan .Sądzę , że to raczej jest związane z tym jaki się ślub bierze . One wzięły pewnie z pełnym rytuałem , tzn . z tym ich księdzem , potem wesele itd .Natomiast N i Y wzięli tylko ślub cywilny . I to może stanowić różnicę . Przypominam sobie jak było w /imperium miłości / dla nich ważniejszy jest ten z całym rytuałem , i po nim kobiety zakładały obrączki. Może cywilny wówczas jest niepełny i stąd pierścionek tylko .Faceci widocznie noszą obrączki niezależnie od . Ale mówiąc szczerze bardziej nurtowało mnie , dlaczego I pod byle pretekstem ten pierścionek położyła . Ja obawiałam się raczej ,że wróżba skierowana do N w końcowym fragmencie /może mieć odniesienie do I /. My tak naprawdę nie wiemy co myśli Y i co jej powie . Piszę tak choć na samą myśl robi mi się niedobrze . Ale zakładam i taką hipotezę . Może rzeczywiście darzy uczuciem je obie .Mam nadzieję , że ta prawda o której dowie się Y to wszystko wyprostuje i I zniknie z jego życia . Na koniec dodam tylko , że N odczyniła te uroki zanim wpadła ciotka .
Dlaczego myslisz,ze wróżba dla Nur moze miec odniesienie do I,
Wróżka patrzyła na Nur i mówiła do niej,dlatego ,ze pierscionek
był I ?,
Na instagramie AV jest zdjecie dodane przez Tolgahana z ostatniego odcinka jak Y płacze i obok zdjecie po rozwodzie z N
Tez płacze w samochodzie na morzem,co chce nam powiedzieć?
Może nic. Teraz juz nie wiem czy ktoś w tym serialu chce nam cos powiedzieć.
A co do pierścionka to myślę że tak jak pisałam İclal go położyła i powiedziała ze szybciej wystygnie co wystygnuw? Filiżanka czy może miłość?
Chyba tego nie odgadne.
A co do zdjęcia to czemu myślisz ze Tolgahan chce coś powiedzieć?? Ze koniec ze rozwód i koniec miłości tez w sercu po tym wypadku ?? Zuoelnue nie wiem. A skąd wiesz ze zdjęcie wrzucił na AV Tolgahan?,
Günaydin moje drogie powracam do was z wielkim stylu :) pisze z drogi do domku już w Polsce jestem :)
WITAMY
Ciesze się bo trzeba trochę pogimnastykiwac głowę nad 3 serią. Jesteś wypoczęty wiec liczę na Ciebie e naszych debatach
W Turcji obrączki zakłada się w trakcie zaręczyn, ale na prawych dłoniach. Po złożeniu podpisu pod aktem ślubu przekłada się je na lewe dłonie, niektórzy po zaręczynach dokupują pierścionki (przyszłe Panny Młode często dokonują wyboru osobiście, z całą rodziną), ale też są tacy, którzy w ogóle z niego rezygnują... dlatego dla mnie wciąż nie jest jasne o co chodziło z tym pierścionkiem u Nur... może o nic...
Chciałam sprawdzić jeszcze raz te zdjecia i nie mogę znależć ,myslę ze T je dodał ,ale może się mylę.Ten rozwód to nie był koniec miłości w sercu ,dlatego pomyslałam,że teraz po wypadku tez tak będzie,nawet jak się rozstaną na zawsze.
Jesli Y wróci i dowie się prawdy/nie tylko o ciąży N,o postepkach wszystkich wiedżm/to mają szansę byc razem ,bo Nur ma dobre serce i wybaczy Y .Trochę obawiam się o Fatiha,była rozmowa F I Y chyba nad morzem -Y powiedział,że będzie walczył a F ,że zwycięża.Mam nadzieję,że N nie wezmie ślubu z F.
Co by nie mówić to nic na ten temat nie wydumamy. s-p tak napisały i tak jest. Może chodzić o wszystko i o nic.
Faktem jest że Nur 2 razy brała ślub z pierścionkiem. I Yigit powiedział Hafize że to jego jedyna legalna żona. Wiec nie na o co o tym debatować.
Problem tylko w tym pierścionku İclal. Po co położyła i czy to coś znaczy . ale jak któraś to napisała być może nic i s-p dawno o tym zapomniały .
Teraz streszczaja się w 3 odc ( w tym jeden już dawno był ) wiec takie drobiazgi pewnie im nie s w głowach.
Ja za to już nie liczę na miłość Nur i Yigita wręcz przeciwnie cieszylabym się jakby im nie wyszło.mam nadzieję że w jej życiu pojawi się ktoś nowy i ja bardziej uszczesliwi niż on.on zaczął wszystko od niepowiedzenia prawdy temat iclal..później brnąć w tych kłamstwach raniąc Nur..później opuścił Nur jak potrzebowala go po stracie dziecka ratując merta z drzewa..później rozpieszczony mert demoluje ich dom kiedy oboje się wyprowadzili kiedy iclal się dowiedziała o t że rozwiódł się Yigit z nią..później trucie..za dużo tego żeby to miłość przetrwała.chyba że Yigit zobaczy Nur w zaawansowanej ciąży i kiedy będzie chodziła na spacery z wózkiem po porodzie może wtedy zrozumie że nie byłaby wstanie skrzywdzić merta ani specjalnie a że była pod wpływie leków to ciężko będzie udowodnić że ona sama ich nie brała
Ja po tych ostatnich odcinkach av moze przemoge się i obejrzę ten serial "kontrakt na miłość..jeden odcinek obejrzałam i mnie zdenerwował bardzo..i dziwi mnie to czemu bogaci tak bardzo gardza slabszymi,biedniejszymi,kiedy bogaci też byli biedni zanim doszli do takiej kasy ?? I tu też chodzi o zachowanie aytul względem tej matki Elmas itd..przecież też aytul była biedna.zanim stała się tym kim jest
Co do Tolgahana to on teraz głównie zdjęcia almedy wrzuca i wypisuje o niej peany że jest jego wszechświatem i że bogu za nią dziękuje...
Nie sądzę żeby miał w głowie Nur i coś nam chciał powiedzieć. Ha ha.
Zresztą oni chyba nie zaczęli kręcić tego serialu. Ze zdjęć wynika że wszyscy są na wakacjach. Może to dobra wiadomość bo producent myśli wiec jeszcze nie ma decyzji co do ilości odc ale też zła . Bo nikt się już tym serialem poważnie nie interesuje. Aktorzy tez.