Nowy news na necie. O Tolgahana chodzi i o kasę. Coś z nim myszą uzgodnić..
Ha ha. Ja wiedziałam że on olewa ten serial kupił z almedy wille w las Vegas i kasy mu trzeba a o pracy nie myśli
No właśnie ,znalazłam jakis artykuł o wszechświecie Tolgahana,
Jest szczęśliwy to dobrze,ale Almeda nie podoba mi się,nic na to nie poradzę,niektóre jej zdjęcia..........nie będę pisała żle,bo tak naprawdę to trudno ocenić kogoś na podstawie zdjęć.
Ktoś tam pisał /chyba producent /,że aktorzy będą we wrzesniu,więc trzeba czekać ,moze to cisza przed burzą
Żeby tylko ten jego wszechświat nie zostawił go jak mu kasy zabraknie. Ona teraz nic nie robi on tez nie na żadnych propozycji. Kasę wydali chcą światowego życia. A tolganowi się grunt pod nogami pali bo tylko 2 odcinki do dokręcania. A on biedaczek ostatnio mało się udzielał nawet w tym serialu. Alneda zazdrosna a grać trzeba.
Może i jestem złośliwa ale jakoś tej jego Alnedy nie trawie. Nie wierzę że ta miłość pretrwa. Juz się raz przez amine rozchodzili. Ciekawe co on nam pokaże w tych ostatnich odcinkach żeby się tylko wszechświat nie zdenerwował.
On w ogóle takie patetyczne teksty zamieszcza na swoim instragramie. Albo pod publikę albo taki ma styl ...
No ale nieważne. Niech już się zbiorą i dokręca co mają dokręcić i skończą ten serial.
Te przepychanki z ilością odc to już żenada.
On w ogóle taki patetyczny jest ba swoim instragramie. Nie wiadomo czy to pod publiczne czy tak ma styl.
Ale nieważne. Niech już się zbiorą dokręca co mają dokręcić i skończą ten serial.
Ja podzielam zdanie Elzy. Powiem wam jedno.wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:) nie ma to jak wrócić do własnego domu ,łóżka, i wgl do swoich 4ścian pokoju dzielacego go z synkiem
I tu się zgadzam. Tez kocham być w domu. Wszystkie wyjazdy są fajne ale dom to dom. Wszystko na miejscu.
Witamy Cię Maju. Wyspij się a jutro do pracy nad naszym serialem aktorami fabułą i w ogóle miło że jesteś znów z nami. İli geceler wszystkim.
I tu się zgadzam. Tez kocham być w domu. Wszystkie wyjazdy są fajne ale dom to dom. Wszystko na miejscu.
Witamy Cię Maju. Wyspij się a jutro do pracy nad naszym serialem aktorami fabułą i w ogóle miło że jesteś znów z nami. İli geceler wszystkim.
Ja może jestem niesprawiedliwa, ale właśnie od czasu przejrzenia jego instagramu on wydaje się mi jakiś dziwny hehe
Günaydin wszystkim!! "wyspana " Maja zaczyna znowu pisać.ja już nic nie wiem co i jak wyjaśnia intrygi które doprowadziły Nur do stanu że stało się jak się stało z mertem..oby szybko żeby też pokazali skrócona wersję ciąży Nur i żebyśmy byli świadkami porodu dziecka Nur.a co do "lalusia" tolgahana jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o kasę.a wgl to on zawsze religijne teksty pisze na fb na swoim profilu jakiś fanatyk z niego :/
No właśnie. Jest trochę dziwny z tymi tekstami. Ale co do kobiet to już ich trochę w swoim życiu "uszczęśliwił". Tak że może dobrze ,ze to nie nasza Amine jest teraz jego wybranką. Jej się należy wszystko co najlepsze.
Ale dość o życiu prywatnym naszego Yigicika. Niech poszaleje w tej Kalifornii powygina się przy ściankach a potem pzyczesze loczek i wraca grzecznie do Turcji pokazać jak kocha wieczną miłością swoją Nur. Niech vam pokaże jaka ta miłość jest prawdziwa niezlomna i namiętna. Choć raczej jak Nur będzie w ciąży to zostanie czółko i przytulanki ha ha.
I czy będzie w stanie jej wybaczyć a ona jemu te wszystkie krzywdy ze str jego rodziny i jego samego
A tak w ogóle to te sp tak poprowadziły ten serial że nie ma problemu który by nie był udziałem naszej pary. Wszystko co może być najgorsze ich spotkało. A może są jeszcze gorsze rzeczy które czyhają za tymi trzema ostatnimi odć.??? Brr nie chce nawet myśleć .
A co do zamknięcia wątków to ja myślę że albo coś pierwszego się wyda a potem pójdzie lawina albo pozamiataja pod dywan i skupia się na głównym wątku.
Co jeszcze może się zdarzyć? Gdybajmy mamy w koncu trichw czasu. Wg dramaturgii tego serialu to może wrócić Ridwan i zabić np ciężarna Nur albo Yiğita biegnącego do niej gdy dowiedział się o ciąży lub o dzieciach gdyby juz się urodziły .....
Sp mogły taki koniec obmyslic znając ich nienawiść do nur i generalnie do naszej pary. W ten sposób pokażą światu ze nie wolno zdradzać wartości rodzinnych . Ha ha
Wcale tak nie myślę ale wątek Ridwana muszą chyba skończyć. Może dzielny Fâtih go zabije w pojedynku jeden na jeden.??
Poruszajcie głowami to tylko trzy odc trzeba obmyslic zakończenie.
Ja w zakładach bukmacherskich stawiam na szczęśliwe zakończenie.
Może teksty religijne lepiej się sprzedają .A co do jego wszechświata powiem tak / jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma / .Też myślę, że będzie jedną z wielu , a nasza A zasługuje na coś prawdziwego i uczciwego .Musiał by się dobrze nagimnastykować żeby go chciała .A co do przytulanek i ciąży też może być kłopot , więc może zostanie czółko i rączka .
Witam. Myślę, że Fikret podrzuci tabletki I i cała wina za trucie Nur spadnie na I. Fikret się o to postara. Fati to jeszcze potwierdzi, że nie raz próbowała zabić Nur, jemu będzie zależało, aby ochronić siostrę. Fikret oczywiście wyjedzie. Y się wścieknie na I i powróci do naszej N. To taki duży skrót powrotu N i Y. Może ponowny ślub z I będzie w planie, ale do niego nie dojdzie.
No super dziewczyny. Tworzymy scenariusze i wkrótce się przekonamy która z nas była najbliżej s-p. Ha ha.
Eee nie bądźmy pesymistkami. Dobrze znamy już s-p więc nie sposób się aż tak pomylić.
Raczej ich nie doscigniemy ale zawsze ktoś będzie najbliżej.
Jakiś wredny scenariusz się sprawdzi.
Ja obstawiam ze 57 odc pogrąży nas w rozpaczy . Yiğit nie zechce widzieć Nur. Aytül mu powie : "zawsze Cię ostezegalam przed tą kobietą" i yiğit jej uwierzy jak zwykle. Pokiwa głową i przytuli płaczącą İclal, która w duchu błogosławic będzie fakt kalectwa merta gdyż to dzięki temu weźmie ślub z ukochanym yigitem.
Yiğit zatnie się w sobie i kupi bilety za granicę gdzie będzie daleko od nur i liczy ze może wyleczy tam merta. Życie będzie toczyć się w smutku i tylko małe uklucie w okolicach serca przypominać mu będzie o nur. A tymczasem Cahit będzie walczył ze sobą i faktem, ze okłamał elmas. A elmas będzie nadal w szpitalu. Stan jej będzie ciężki. A nur w więzieniu będzie się obwiniać za ten wypadek bo przecież nawet sama nie wie ze to przez leki od Fikret... A potem nagle poczuje się źle i lekarze stwierdza jej ciążę. I ucieszy się i zasmuci bo wie że utraciła ojca swoich dzieci. I nawet nie na komu o tym powiedzieć.
Tyle mi się nasuwa.
A potem już będzie z górki. Dwa ostatnie odc będą nas przybliżać do szczęśliwego finału.
Biorąc pod uwagę producenta ,ktory jest pewnie wierny starym wartosciom/nie lubi Nur-a ma wpływ na scenariusz/ oraz to ze Turczynki trochę się emancypują,skupi sie na głównym wątku.Moze nie dojdzie do ślubu Y i I
Nawet jak Y weżmie slub z I - to pózniej coś się z nią stanie,może zginie z rąk Ridwana lub w inny sposób.Nur pomoże Fatih,chociaż jest fajtfapą,tez pomoże jej asystentka Kerema .Nur urodzi chłopca i dziewczynkę /i to będzie dla ICAL grób,chyba że wczesniej zginie z rąk Ridwana/
Wyjasni sie tożsamośc Nur-pozna swojego ojca,może ten jej wisiorek będzie miał jakieś znaczenie.
Na końcu będą razem z Mertem i jej dziecmi,będa dużą rodziną.
Obawiam się,że Elmas nie przeżyje
Masz racje . Producent sam powiedział ze wybrał ten scenariusz. Na 3 odc. Nie wiemy co tam uknuli razem ze s-p.
A jest na instr takie video z yigitem . Nic nie mogę zrozumieć ale jest podpisane AV i yiğit jakby ze szpitala rozmawia. Przesunęła mi się tezę j İclal ale mogę się mylić. Widzialyscie? Mize to z nowego odc?
Juz wiem to są zszywki różnych ról połączone tam tak jak zdjęcia różnych osób zw wstawką yiğita lub nur. Zwykły fotomontaż/ wideomontaż .ha ha . Nabrali mnie
Chociaż tłumaczenie tego napisu na video to ciocia av-tj ciocia nie poddawaj się,moze Icial w szpitalu
JESLI myslisz o tym video Y w rekawicach bokserskich to myslę,że to może z odcinka 57 ,ale druga część tego video to jakby z innego filmu,nie wiem co to jest
No to co on mówi to jakby coś w stylu "nie martw się" i jest o İclal chyba tak mi sie zdaje. Yiğit na obrączkę na palcu!!!! Widać wyraźnie. !!!!
A może to już było wcześniej ale nie pamiętam takich scen by yiğit był zdenerwowany o İclal.
A ja zaczęłam oglądać serial "kontrakt na milosc" pierwsze 3 odcinki dość zabawne a zarazem denerwujące ale oglądam bez emocji na luzie..polecam..żebym tylko oglądała bez emocji av jak te inne tureckie seriale :/
No ja wszystkie inne tureckie seriale oglądam bez emocji. Nie wiem co jest z AV ale czuje się jakby to było realne, dotyczyło kogoś bliskiego (czytaj Nur) i nie mogę złapać dystansu. Sama się oszukuje i staram się zrobić z Yiğita kogoś nie zasługującego na jej miłość żeby łatwiej godzić się z ewentualnym złym zakończeniem. Ale i tak w końcu trzymam kciuki za te parę i nie ma na to siły!!
A teraz nadal oglądam Ezela. Film trochę jak hrabia Monte Christo ale współczesny i dobrze zrobiony. Intrygi mieszczą się w normach kryminału i obsada fajna. Zwłaszcza dziewczyny całkiem fajnie się ogląda (nawet Firuze z WS). W wolnym czasie polecam. Sprawnie zrobiony kryminał z wątkiem romantycznym.
W kontrakcie pierwsze odcinki to miłość od pierwszego wejrzenia ojciec psychopata porywa najpierw dziecko córki później chciał własną córkę porwać ..po prostu masakra..
A mój Kacper zapalenie oskrzeli ma :/ tak go bułgarski konowal załatwił!! A tak prosiłam lekarza wtedy żeby kuwa zbadał go odruchowo:/ a dusił się przy kaszlu echh
No to masz kłopot . Współczuję. Dobrze ze juz w kraju. Wyleczysz malucha szybko. No tak to jest z tymi lekarzami za granicą .byle odesłać robotę jak mają do czynienia z turystami co to dziś są a jutro ich nie ma i czepiać się nie będą. Ale nie martw się. Będzie dobrze
A jak Twoja noga? Z nią wszystko ok?
Noga zdrowa jutro idę odebrać wynik z rezonansu i za tydzień we wtorek do ortopedy umówić się na operacje
Moja mama jak miała gorszy problem z noga to aż ja do szpitala zawieźli do warny bo w przychodni zrobili rtg..a jak nie umieli zdiagnozowac to wysłali karetkę i karetka do warny .20KM jazdy.i tam też nie dali rady zdiagnozowac.a noga jej spuchła jak bania po kilku dniach.zaczęła nie krwiaka który zaczął rozlewać po całej kostce i teraz jeszcze gorzej jest dali jej altacet i tyle.
No to mieliście niezłe przygody na tich wczasach.
Ale mam nadzieje wszystko minie.
Nie ma co się nad chorobami skupiać. Trzeba się leczyć i iść dalej. A może wcale nie będziesz miała tej operacji...
Info z tv2. Od 29 sierpnia powtarzają mój ulubiony serial Cesarzowa Ki. Ha ha. To był pierwszy serial w które się w wkręciłam. A potem nasz AV. W sumie 2 seriale to nie tak źle ze mną. Ludzie nawet chcą się leczyć w Leśnej Górze! Na szczęście tak nie mam. Ha ha
Z tego co zrozumiałam po turecku to yiğit mówi do telefonu ze to "ciotki gra" i "nareszcie. Nie martw się" Wiec może faktycznie jest cos na rzeczy ze to z odc 57 jak yiğit się czegoś dowiedział(?). Ale to tylko gdybanie. Oni na tym inst. nas nieraz nieźle podpuszczaja dając jakieś zszywki z różnych fragmentów. Gdyni taj znać turecki lub gdyby chociaż cis podpisywali...
To do tej zszywki co to na instr yiğit ze szpitala cos z jakąś aktorka z innego serialu gada bez sensu..
Mam nadzieję że nie odwróci się od Nur że jej pomoże mimo krzywdy merta.może ten wypadek wszystkie intrygi ujawni które np podslucha Yigit i dzięki temu uwierzy Nur ??
I będzie mu głupio że nie uwierzył w te wszystkie przypuszczenia Nur o których ona mówiła mu a on je olewał ?? Może teraz wszystko zrozumie pomoże Nur i będą razem ale on musiałby posłuchać rozmowę iclal z matka jak ona przyznaje się do złych rzeczy które zrobiła
Tez bym chciała dobrego zakończenia a przynajmniej żeby Yigit dowiedział się o wszystkim. Niezależnie od tego co zrobi Nur. Bk teraz to ona musi mu wybaczyć.
Djstego juz właściwie nie chce żeby było więcej odcinków. Niech piszą np rok później i niech pojazd co mają pokazać.
Na razie nigdzie nie na żadnych inf wiec nadal nic się nie dzieje . To hefno zdjęcie twarzy Nur za brudnym prostokątnym okienkiem to chyba z 57 odc z aresztu albo więzienia no i to wideo z yigitem w niebieskim golfiku to może ze szpitala. TK co pisałam ze mówi coś o grze cioci. Może tak a muzę tez jakaś poduchy dla fanów id fanów. Poczekamy do jesieni. A jesień pi turecku to bardzo ładnie brzmi: "sonbahar". A tak na marginesie bardzo mi się podobają niektóre słówka tureckie.
I jeszcze musze się czymś podzielić. W kilku już filmach tureckich widziałam że najbardziej romantyczne jest dla nich właśnie spotkanie na plaży piknik na plaży spacer po plaży. Jak yiğit zaprosił wtedy nur na plażę i tam przygotował stół to myślałam że dlatego że się ukrywają przed światem. Ale potem taka sytuacja była w "królowej nocy" i w "ezelu" Oni coś mają na pkt plaży chyba i morza w ogóle. Zawsze tam jeżdżą żeby się wyciszyć albo wypłakać
Ja to w górach głównie lubię wędrować. Takie łazenie i te widoki to coś pięknego. Ale morze też lubię bardzo. Ale nie tak jak Yigit. On to uwielbial tam jeździć i szkoda ze juz właściwie zarzucił to przyzwyczajenie. Swojego samochodu juz tez nie odwiedza. Te nasze s-p trochę sie pogubily w tych przyzwyczajeniach yiğita chyba że chciały nam pokazać że teraz Fikret go uspokaja.. ha ha. Cos może w tym jest.
W takim razie zapraszam nad morze :) chociaż niestety całe wakacje pogoda jest tu krótko mówiąc-tragiczna...
Oj miła jesteś! My tu na tym forum to jak stare znajome ... ha ha
Ale fakt ze w tym roku pogoda kiepska bardzo. Nie tylko nad morzem niestety . Tragiczne przeplata upał z chłodem i słoneczne dni z deszczem.
Pozdrów morze! Niech szumi dla pragnących ukojenia. Może Yigit tez sobie przypomni jak oświadczył się Nur przy tej łódce ..