Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
też nie kojarzę żadnego prezentu :( Ale sądzę, że to nie dlatego, że Y nie chciałby jej kupić tylko właśnie z powodu jej podejścia do tego tematu. On wie, że N jest bardzo wrażliwa na tym punkcie i nie chce od niego ani grosza. Przecież już od początku małżeństwa kłócili się nawet o telefon komórkowy, którego Nur nie pozwoliła mu kupić, prawda? Potem chciała, by w ich domu wszystko kojarzyło mu się tylko z nią. Tutaj to nawet podziwiam Y, że jej na to pozwolił. Bo de facto to właściwie godziło w jego męską dumę. Pokonał to i okazał jej naprawdę wielki szacunek. Pamiętajmy, co to za społeczeństwo, a Y jest dość konserwatywny. Ale myślę, że może płacił za te kolacje, kiedy to pogodzili się na molo (na 1 odcinek raptem), ale głowy nie dam ;)
Chyba za wszystkie kolacje płacił nawet jak się przy nich klocili to płacił wychodził
Nur will return at her job she has done before : Modeling. Yiğit doesn't know why she has return to modeling, and is very angry, that Nur shared her problems with Fatih and not with him. Cahit delivered Yağmur's boyfriend to the police, but Yağmur knows that this situation won't end so easy and fast. Iclal knows that Yiğit and Nur are argued and will notice that Nur does her job as model again. And of course she'll prepare her new game, her new 'trap' for Nur. Yiğit doesn't want to speak with Nur and wants to fire her from his company. At Iclal's design auction, Iclal will do her trap for Nur, but Yiğit will see this. So Iclal, Nur and Yiğit will be stressed at each other.
interesujący jest fragment : "Iclal will do her trap for Nur, but Yiğit will see this" chyba się wreszcie szykuje jakaś wpadka Iclal :D
pytanie czy Yigit poleci wtedy do Iclal by zrobic na zlosc nur czy bedzie przy nur :D
Niestety, ten fragment jest tak zredagowany, by wyprowadzić nas na manowce. Przeczytaj ostatnie zdanie ze strony serialu, który wkleiła gabunia7. Ewidentnie wynika, że to był zamysł Iclal, by Yigit zobaczył pułapkę. Na tym ona polegała. Niestety, za wcześnie, by Iclal wpadła. A Yigit nie chce rozmawiać z Nur więc nie ma szans na wyjaśnienie. A swoją drogą ciekawe czemu nie wspomnieli o strzelaninie?
my to jesteśmy zajebiste codziennie piszemy o co może chodzić w tym odcinku:D ładnie nas wciągnęło:D
Skopiuj sobie tekst i do translate Google.u mnie gorzej z angielskim i tak właśnie zrobiłam tylko nie zawsze dobrze przetłumaczy
Ale na pewno będzie kłótnia tradycyjna Nur i Yigita chyba że cudem jakoś nur się ogarnie i przestanie się tłumaczyć Yigitowi jak by była dzieckiem co mnie denerwuje bo jest dorosła a musi mu się tłumaczyć ze wszystkiego
Czy czasem nie jest tak, że I dowiedziała się że w firmie Kozana jest coś ważnego i na ten sam czas aby pognębić N właśnie wtedy robi ten pokaz?
Się okaże,a wgl jak tak wszystkie na ten temat piszemy to dochodzę do wniosku że lepiej byśmy sobie poradziły pisząc scenariusz odcinków niż scenarzyści tureccy wymyslajac na siłę intrygi itd :-D
hahah dokładnie chociaż oni czasem mają bujną wyobraźnie;D widac że u nich inna mentalność jest w ogóle to podejscie to spraw damsko meskich u nas by nie przeszło:D
On ja zwolni ona wybiegnie z płaczem z jego gabinetu a później pojedzie autem spod firmy Yigita i będzie chodzić po deptaku.tam mają bujną wyobraźnię ale my tu na forum chyba bujniejsza. Szkoda że u nas podobnych seriali nie kręcą a nie takie sztuczne :)
On wgl nie szanuje jej ciągle jak nie szarpie to drze się jakby nie mógł spokojnie wysłuchać co ona ma do powiedzenia.A poza tym denerwujące jest to jak się tłumaczy w sumie oni są razem czy nie??jak nie to nie powinna się tłumaczyć dopóki razem nie będą i żyć swoim życiem i spełnić swoje marzenia skończyć studia a nie żyć tylko dla Yigita i jego zachcianek
czytałam, że w tvp pojawił się nowy serial tur. Podobno o przełomowym znaczeniu dla społ. tur. bo o gwałcie. Kobiety nauczyły się, że nie muszą się godzić itd.Spoko, spoko ja się nie wkręcam (nigdy więcej:), ale zastanawiam się jaki wydźwięk dydaktyczny może mieć "nasz" serial"? Sądzę, że chodzi o emancypację kobiet. Nur z prowincjonalnej myszki podporządkowanej mężowi w chorej sytuacji przeobraża się w niezależną, samowystarczalną kobietę pracującą, która pokona wszystkie problemy. I to wbrew męzowi! Jednocześnie męża też nieźle wytresowała. Owszem, on się wścieka (to charakter), ale panuje nad sobą znacznie lepiej niż na początku serialu. I nie bije już facetów Nur! To postęp. Słowo "sakinun" oznacza spokój i Yigit nieustannie je sobie powtarza :D
Działa na niego to słowo jak lek uspokajajacy :D. No pojawił Sienna TVP1 o gwalcie serial ale nie oglądam go wolę ten serial przynajmniej bywają śmieszne sceny między Yigitem a Nur albo między Eminem i ta przyrodnia siostra Yigita z jednej str dobra dziewczyna tylko zle dobrala znajomych ale nie umie prosić o pomoc tak jak Nur i przez te kradzieże w domu Yigita nieźle sobie nagrabi bo policja ja wyprowadzi z domu jego
Nur zmieniła jego charakter na mniej wybuchowy dobry ma na niego wpływ tylko za bardzo sobie robią na złość i to ich gubi i oddala od siebie
nie od razu Kraków zbudowano :D takie rzeczy trochę trwają. Mamy odpowiedź dlaczego serial taki długi:) Ale teraz myślę o zakończeniu. Skoro ma być wydźwięk dydaktyczny to chyba psychopatki nie wygrają. Bo przecież zło nie może wygrać, prawda? Więc, albo będzie happy end - miłość wszystko pokona, albo tragedia jako ostrzeżenie dla społ. - nie wolno tak pogrywać bo zobaczcie do czego to prowadzi ;)
Proszę
Nur powróci do pracy, którą wykonywała wcześniej: Modelingu. Yigit nie wie dlaczego wróciła do modelingu i jest bardzo zły, że Nur dzieli swoje problemy z Fatih a nie z nim. Cahit dostarcza chłopaka Yagmur policji, ale Yagmur wie, że ta sytuacja nie zakończy się tak łatwo i szybko. Iclal wie, że Yigit i Nur kłócą się i zauważy, że Nur znowu pracuje w modelingu. Oczywiście przygotuje nową zagrywkę, "pułapkę" dla Nur. Yigit nie chce rozmawiać z Nur i chce ją zwolnić z firmy. Na aukcji Iclal, Iclal przygotuję pułapkę na Nur, ale Yigit będzie to widział. Iclal, Nur i Yigit będą na siebie źli.
nie no oni się rozwiedli więc defacto nie są razem i własnie dla mnie to chore że nie są razem ale ona ma sie ze wszystkiego tłumaczyc i spowiadac... ona nie moze kolacji z chłopem zjesc ale on z kuzwa psycholką może i jakoś z nią mieszka a miał problem jak Nur zamieszkała z tym Keremem ;/
Tylko w sumie dzięki Yigitowi żyje bo ten kerem przecież chciał ją zabić :/a on od początku coś podejrzewał ze jest coś w tym keremie nie tak.. psychol..No właśnie to mnie dziwi nie są razem oficjalnie a każe jej się spowiadac gdzie po co dlaczego z kim a sam na jej pytania po co dlaczego i z kim nie odpowiada tylko zmienia temat co Ona przeskrobala..
Widziałam zdjęcia na istagramie że Yigit zerwie naszyjnik z Nur w trakcie pokazu :/ jak będzie go nur prezentować
tak też to widziałam jutro okaże się co to się porobiło, że tak przy wszystkich jej zrywa ten naszyjnik...
To jest bezsensu , bo on powinien być zły na Iclal . To ona zatrudniła Nur do aukcji . Chyba nigdy nie zrozumiem Yigita i jego rozumowania ... A tak w ogóle Nur wyglądała przepięknie na tej aukcji . Jak Yigit tego nie zauważy to znaczy ,że jest nie tylko głupi , ale i ślepy .
Są razem, Yigit chciał być z nią "oficjalnie" ale to ona go przekonała, że muszą to nadal ukrywać, on nie chciał już tajemnego związku.
W odcinku 43 rozmawiają o tym na spacerze w lesie. To ona durna kazała mu ukrywać, że są razem, jak zawsze dla dobra Merta..
czyli jak dla mnie nie są;D dopiero będa jak zamieszkają razem i tej psycholki nie bedzie a nie takie ukrywanie się
Dokładnie a meryt jest na tyle duży ze spokojnie by zrozumiał całą sytuację tylko głupia iclal go nastawia przeciwko ojcu i nur.Ale widać że tęskni za obojgiem i za nur i za ojcem ale zachowuje sie tak bo matka.mu kazała chore to wszystko
Mert to tylko dziecko . Od zawsze ma wyidealizowany obraz matki , a Iclal nadal traktuje go jak karte przetargową. Niby obudził się w niej instynkt macierzyński ,ale mimo wszystko jak tylko może wykorzystuje dziecko do swoich celów. Może i Mert jest duży i w innej sytuacji pogodziłby się z rozstaniem rodziców ,a nawet zaakceptowałby Nur, ale niestety Iclal robi mu "pranie mózgu " i przedstawia swoją wersje , a skoro mama tak mówi to on w to wierzy
No z tym też się zgodze.Szkoda tylko że tak wykorzystuje dziecko iclal może w końcu się to na niej zemści
patrze teraz na te zdjęcia co Yigit zrywa ten naszyjnik Nur i w sumie nie jest pokazane że zrywa tylko bardziej że go dotyka i może on go wylicytuje bo znając jego to przecież nie pozwolił by żeby inny facet kupił łancuszek, który lezal na Nur:D
Myślisz że może go kupić i podarować coś w końcu Nur?? Ale by się iclal wsciekla :D
on jest biznesmenem nie pozwolił by sobie raczej na takie zachowanie i to przy wszystkich na zerwanie łańcuszka prędzej go kupi tylko czy go podaruje... ich stosunki teraz nie są za bardzo:D no ale fajnie by bylo:D
na instagramie jak jest te zdjęcie połączone z 3 to na górnym prawym Yigit trzyma naszyjnik w ręku , więc chyba zerwał go jednak
No właśnie o tym zdjęciu mowa.widać że trzyma ale czy zerwie takie sa moje przypuszczenia ale chyba nie zrobiłby tego na oczach tylu ludzi nie osmielilby się przy wszystkich zrobić takiej sceny
U niego wszystko możliwe. Ale powinien się pogniewać tylko i wyłącznie na I. I pomyśleć trochę, że przecież to nie N zaproponowała I reklamę jej wyrobów tylko odwrotnie. Ale on zaślepiony zazdrością nic nie widzi. A podobała mi się scena w poprzednim odc. jak N rozmawia przed domem z Y. Wówczas powiedziała mu na spokojnie że on ma wszystko syna, rodzinę o która się troszczy, firmę gzie daje ludziom pracę a dopiero gdzieś na końcu N. A jej życie to tylko on i dom na który jej nie stać. Jak mógł nie zrozumieć o co jej chodzi???.. Jego ego jest ponad wszystko. Nie rozumiem tylko dlaczego w pracy wspiera I a do N ma pretensje że próbuje coś dla siebie zrobić (i N nie żeruje na jego kasie). Powinien to docenić i wręcz wspierać na każdym kroku. Jestem wściekła na niego. Tyle dla niego zrobiła, zmieniła go w dobrego człowieka, ryzykowała życie dla niego, I i dla Merta (tracąc nawet własne dziecko).
Jeśli to nie reklama a akcja charytatywna, to może Y wykupi naszyjnik dla Iglal z jej własnej kolekcji, tak jak ona kupiła dla niego samochód. W ten sposób dobije Nur. A swoja drogą to ciekawe kiedy zwolni Nur przed pokazem czy po. Jedno jest pewne niesłusznie i niesprawiedliwie. Ale to może spowoduje, że wreszcie wyprowadzi się i zacznie żyć dla siebie. Może reklamy z jej udziałem będą wszędzie a on z tęsknoty się oszaleje i zacznie jej szukać??? Byłoby super. Ale myślę, że dopóki nie wyjdą na jaw wszystkie świństwa dopóty oni razem nie będą.
No właśnie jestem ciekawa tego samego co ty.Kiedy ja zwolni przed czy po pokazie i czy e końcu Nur będzie żyła dla siebie i spełniając własne marzenia i czy e końcu Yigit odkryje te wszystkie kłamstwa iclal i jej intrygi i czy dowie się ze merta trula
Właśnie przyjrzałam się zdjęciom do 49 odc. Jednak chyba zerwał naszyjnik z jej szyi bo trzyma w ręku. Chyba że go kupił ona zdjęła i oscentacyjnie wręczy go Iclal. Jeśli tak będzie to ośmieszy się chyba nieco ale jednocześnie poniży Nur.
Pamiętacie jak Yigit rozmawiał z Fatihem przy samochodzie tam Yigit powiedział że Nur głupio postępuje, a Fatih ją obronił słowami że jak może tak powiedzieć o osobie którą kocha. To naprawdę fajny gość. Już nie raz dawał Yigitowi do zrozumienia że źle postępuje względem Nur. Te jego psychologiczne wypowiedzi powinien wziąć sobie do serca. Chyba musiałby iść do niego na kozetkę i prywatną psychoteriapię. Fathi potrafi słuchać a Yigit tylko reagować (krzycząc bez słuchania).