Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)
ej czego nikt juz tu nie pisze? hymm? ok skoro nie ma tematu to ja nasune :P jak juz wiecie chodza takie ploty nie ploty, ze Pettyfer nie zagra Ridera ne ? Wiec jesli to prawda to jakiego aktora byscie widzialy w tej roli ??
Jakiegoś ładnego blondyna:P--> mam do blondynów słabość:P a nazwiskami nie bede rzucać, nie mam pojęcia:/
no wiadomo, ze to musi byc jakis blondyn bo musieli by miec nie wpoukladane w glowie, zeby dac jakiegos bruneta...w sumie z tego co mi wiadomo to Alex ma naprawde brazowe a nie blond wlosy.. no ale ok. Co do slabosci to ja mam wlasnie do brunetow.. hihihi... mozna powiedziec, ze Alex to wyjatek :PP
A ja lubie i tych i tych :) Kazdy kolor wlosow ale musi byc wyjatkowy :) A do roli Alexa --> Zac Efron ---> Joke :) On lepiej tanczy :)
hahhh nie ma tojak zapomnieć się wylogować xD :D
Hmm... co do aktora innego... yyy nie wiem. Nikt nie pauje już ;) ni no joke. Nie wiem;P
taaaa i koniec tematu o filmie... sadze, ze albo bedziemy gadac nie na temat albo to forum nie przetrwa ...
oczywiście że musi:) To może ja podam temat jakiś, żeby nie było że piszemy żeby pisać:P
A mianowicie: wyobraźmy sobie że są plany kręcenia kolejnych części: kogo w jakiej roli byśmy widziały\eli?
no ja juz mialam pisac, zebyscie podaly jakis temat bo ja staram sie zawsze zapodawac to teraz kolej na was, ale nie patrze a tu juz temat jest.. troszq trudne pytanie...hymmm ? jeszcze nie wiem, ale mam jedna role.. mianowicie jesli Sabina miala by być w 2 to ja bym mogla przejac ta role :PP:D:D chociaz film z moim udzialem pewnie bylby do kitu.. sama bym tego nie ogladnela..
nie może upaść!
Jestem za ^^ bez Sary!
Na pewno bym zostawiła Alicię Silverstone, podobało mi się jak grała, Alexa oczywście też :D
Hmm a ogólnie to trudno mi powiedzieć... pomyślmy...na jednego z tych kolesiów w Point Blanc dałabym Allmana xD on wygląda młodo więc ;) Nieno ni wiem ;P
No, ja też bym sie cieszyła jakby A&A zostali;p
dobrze że wchodzicie czasem forum nie może zostać zapomniane, zgłaszam "liberum veto":P:P
:D :)
w sumie ta kadra MI też by musiała zostać, no bo jak by to było że inaczej wyglądają ^^ A i swoją drogoą ja jakoś sobie nie wyobrażałam specjalnie podczas czytania mrs. Jones ciemnoskórej, ale to dobry pomysł był :)
Wiesz ja sobie nie wyobrazam jakby to wygladalo jakby zmienili Alexa :/ a mam takie przeczucie, ze go wlansnie zmienia... moze nie w drugiej ale napewno w 3 czesci :/ co do Jones <czy jak to sie pisze;]) to sie nie wypowiem bo nie czytalam i na dodatek w zadnej bibliotece u mnie nie ma :( musze kupic no chyba, ze mi ktoras pozyczy :D:D
Ok... z tego co widzie, to forum spada w dol.... kiedys zawesze bylo na 1 miejscu i bylo zawsze aktywne, a tu teraz patrze i jest ostatnia wypowiedz z 3 maja i to jeszcze moja wypowiedz... czy nikomu nie zalezy zeby to forum sie jakos dalej trzymalo ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie, od poniedziałku przed długą przerwą nie miałam neta... Został podłączony dopiero.... 12 min temu:D Normalnie jestem happy:D MOżemy dyskutować dalej <jak ktoś wymyuśli temat:p>
Co ty robisz, ze masz te szlabany ?? Niezle musisz rozrabiac, ze non stop dostajesz kare :P..... no a co do ciebie Marta zastanawialam sie czgeo ci nie ma zawsze ty i ja praktycznie codziennie bylysmy na forum a to tylko ja ale nic nie pisalam bo co sama, ze soba bede gadac ?? co do tematu to nie wiem... moze oszacujmy kiedy wyjdzie ( o ile w ogole wyjdzie ) 2 czesc... ?
Nie wiem co ona robi:P Rzeczywiście, my jesteśmy bardzo często:) A co do oszacowania: troche musimy poczekać:/ napisać scenariusz, znaleźć do obsady, nakręcić... a zanim oni sie zbiorą:( poczekamy sobie "troszke"
Wpadłam na pomysł! Wiem na jaki temat możemy pisać! Może nizbyt ciekawy, ale zmusi do myślenia(?) i da sie coś powiedzieć. A mianowicie:
Jakie morały wyciągamy z tego filmu? <nie muszą być bardzo edukacyjne, np: "nie wierz osobom, które twierdzą że pracują w banku" czy coś takiego. Fajnie jak będą śmieszne:D temat uważam za otwarty>
Ja wybyłam, na wycieczkę szkolną, potem miałam w szkole trochę roboty, a ostatnio odsypiam po koncercie ^^ (bo zaczynał się koło północy, a kończył 1,5 h później x_x, ale było super;))
Dobre z tymi bankierami Marta :D:)
Hmm a więc...
może - nie słuchaj głośno muzyki w samochodzie bo nigdy nie wiesz kiedy pojawi się Yassen? ;P
no Marysia dobre.. tylko glosna muzyka to podstawa :D:D (przynajmiej w moim przypodaku ) ja bym dala taki : Nie zadawaj sie z brzydulami bo psujesz sobie reputacje...( akurat poczesci tyczy sie mnie... )
No coz ja osobiscie lubie szczegolnie 1 cytat :D Ktory odnosi sie do wielu moich "kolezanek" mianowicie : 99% wody, brak mózgu i odbytu :D
tez znam takie ktore psuja opisowi tego cytatu :P mianowicie 3 ale nie wnikajmy... a co do moralu to teraz na mysl zaden mi nie przychodzi bo zmeczona jestem i mi sie myslec nie chce :PP
hehehee ;]
Ja tez lubię głośno słuchać muzyki, także rozumiem Iana ;)
:D To z tą meduzą też dobre było xD
pozdrowionka
Co do cymbalek to sie zgadzam :D Calkowiecie ---> moja siostra jest w 1 klasie i caly czas gra :/ --> TRAGEDIA :D
Ja słucham bAArdzo głośno muzyki. A nalepsze jest to, że rozgłaśniam, kłade sie i usypiam a zaraz mama przylatuje "dziecko, przycisz to, my chcemy spać" "mamo, ale nie widzisz że JA TEŻ ŚPIE??" :P A to co ja słucham same w sobie jest głośne:P
A co do mysli.... Moze 'naucz sie jezdzic na koniu, bo inaczej będziesz skazany na Sabinę':P
wracajac do cymbalek... nie posiadam tego sprzetu w domu ale za to mam a raczej moja siostrzenica ma maly fortepianki i jak zacznie na tym grac to rzeczywscie zwariowac mozna... co do Alex Ridera wiadomo ze umie jezdzic na koniu przeciez on wszystko umie nie... ?
Dokladnie czego on nie umie ?? Mam pomysl na nowy temacik : "JAK MYSLICIE CZEGO NIE POTRAFI ALEX ?? " Ja jestem ciekawa czy umie gotowac :) A wy ??
hahaha xD :D
dobre z cymbałkami :D
Umie, bo w 3ciej części jeździł sam, ale nie przepada ;P (ja mu dam! ;))
Czego nie umie...hmmm... gotować...umieeee! musi! xD
A wiązać krawat umie? hahahh xD
Albooo...wiem!!!!!!! nie umie mówić po poslku! xD (szkoda)
nio tak, tego niestety nie umie...:P
ale się może nauczyć!!! W końcu język słowiański bardzo mu się przyda :D
Wiecie co? Tak się dziś zastanawiałam... Ja na miejscu Alexa nie złapałabym Sabiny, gdy spadała z tego wieżowca :D
Dziś w Wawie widziałam babkę, która miała spodki a la Srarunia Burger!!!! Myslalam, ze zawal zalicze!!!!
No i moi drodzy nie będzię już chyba następnych książek o Alexsie u nas w każdym razie znak nie pali się do ich wydawania a wręcz przeciwnie i jeśli jakakolwiek część alexa wyjdzie jeszcze u nas to zacznę wierzyć w cuda...
Sytuacja jest w tym temacie gorzej niż zła, nawet beznadziejna i mam na to potwierdzenie ze znaku Alex prawdopodobnie już nie pojawi się w Polsce a jak już to nie prędko....
:/
tja, poczekamy z 10 lat, to na pewno wtedy już będzie:/ Co za szajs! Czemu muszą tłumaczyć jakieś idiotyczne książki, których prawie nikt nie czyta, nie są interesujące i nudzą, a naprawdę ciekawych nie wydają!!?? Dlaczego Polska jest tak zacofana!!??
Polska jest zacofana bo to POLSKA... co do tego co Alex umie a co nie to sie zgodze, ze polskiego nie umie i watpie, zeby sie nauczyl... komu polski potrzebny ? Wracajac do ksiazki to mysle ze najlepiej bedzie jak nauczymy sie angielskiego perfect i bedziemy mowic jak prawdziwy Anglik i zalozymy wlasne wydawnictwo ... czyli ktos dobrze napisalam alex wyjdzie za 10 lat jak dobrze pojdzie...
Popieram:) Ale Polska zaczyna sie rozwijać--> 13 czerwa linkin park na stadionie śląskim A MNIE TAM NIE BĘDZIE!!;( Zaczynamy sie rozwijać, więc jak powstanie jakieś normalne wydawnictwo to może wydadzą....
hehe, możemy mieć tylko nadzieje że Alex jest wieelkim fanem piłki nożnej i przyjedzie na EURO 2012:P:p
3 posty napisane w tej samej chwili, w tym 2 posty napisane przez jedna osobę :D ciekawie, ciekawie...
Mnie się wydaje, że nie ma na co czekać - i tak sie przeliczymy co do tych wydawnictw!! Lepiej byśmy same jakieś założyły!!! I Paulinę Pągowską zatrudnimy :D ^^
hehehe zakładamy! xD :D Możemy je nazwać Wydawnictwo Wybraniec xD bo będą książkiwybrane tylko dla Wybrańców <hahaha> :D ;))
A ja tak średnio L. Park lubię ;P
No mowilam, ze najlepszym pomyslem bedzie jak zalozymy same tylko zanim sie zorganizujemy to minie 10 lat i wyjdzie kolejna czesc ksiazki... co do nazwy to calkiem dobra :P " Wybraniec " ... jak to pieknie brzmi... hehehehe
Popieram:D Ja moge zostać od reklamy kimś:) I jeszcze jedną moją koleżankę do robienia ilustracji <ostatnio zajeła 1 miejsce w jakimś konkursie plastycznym> hehe
okey ja potrzebuje jeszcze jakiej dziewczyny co w miare umie angielski i moze da sie przetlumaczyc :P hehehe zakupi sie zagraniczne ksiazki i bedzie git :P
dobra, my z marta kupujemy książki zagranica, bo czesto bedziemy wyjezdzac, tylko niech ktos dam nam na te książki fundusze... Może jakiś sponosr :D
Mamy w klasie koleżankę, która wróciła z Ameryki, więc spoko, może przetłumaczyć:D Droga jest jednak - 2 zł za słowo, a 5 zł za słowo stworzone przez autora (większe trudności z tłumaczeniem) ^^ co wy na to??^^
Będziemy często wyjeżdzać? dobrze wiedzieć:P
hehe, Paulina sie wysoko ceni:PP
A kupować książki można, ale ktoś musi je najpierw przeczytać:P
Ma KTOŚ ANG. WERSJE 4 CZESCI aLEXA? przetłumaczymy na forum <lol>
a tak w ogóle top wszystkiego naj naj z okazji dnia dziecka:*
wiesz, co z tego ze bedziemy tlumaczyc nawet tak jak jest w ksiazce jak i tak wydawnictwa zawsze zmieniaja mimo, ze to co tlumacza sensownie wyglada... chyba, ze my bedziemy inni... tacy orginalni :P ja nie mam polskiej wersji wczesniejszych czesci a co dopiero angielskiej wiec.... moja ciocia jest w angili jakby sie pogadalo to mozt by kupila :P a tak po zatym juz calkiem nie na temta wiecie ze jutro w gazecie wyborczej jest HSM ??? trzeba zakupic :P