PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)

ankaa_

Co do mundurkow to ja nic nie wiem :D U mnie narazie nie ma :D

Kingusia_92

nom, mamy coś w podobie, tyle ze dłuższe i brązowe... Taki gówniany kolor:P Ha, mamy nawet rzepy:/ Dyrka zabronila rodzicom wybrac kolor czarny! S*ka!~!!!!!

ocenił(a) film na 10
Luelle

OMG współczuję! xD
My narazie mamy koszulki nie zanosi się na najbliższy czas na ni9c innego.
Tu sa fotkiz pokazu mundurków:
http://picasaweb.google.com/1APijarzy/Mundurki
galeria klasy 1a (ble! xD)
my mamy lepszą ;)

huronkowa

Dyrka nie zabroniła, podobno wcale czarnych nie było! Miejmy nadzieję że jak pójdę do liceum to tam mundurków nie będzie.....
to pokaż waszą galerię a nie:P

Lady_M_

romek zamierza wprowadzic obowiazkowo mundurki również w liceach:/ przysięgam, pójde do niego w nocy i go ugryze:D
właśnie, pokaz nam swoją galerie:F

Luelle

W liceach no nie :D Oby mu sie nie udalo :/ Co prawda ja do liceum dopiero za rok ale trzeba patrzec na przyszlosc :D

Kingusia_92

NIEEEE!!!!!!!! JA SIE NIE ZGADZAM!!!!! NIECH SAM UBIERA SIE JAK DEBIL, JA NIECHCE!!!!
DZiś mieliśmy zakończenie roku w sql... Nie mam za kim tęsknić i płakać, ale jest mi smutno.....:( KOniec roku, a ja chce do szkoły... chce aby tamci zostali.... bu! i teraz będziemy najstarszą klasą.... ja nie chce!!;(

Lady_M_

U mnie taki sam przypadek --> nie chce byc najstarsza :/ Ale sa gorsze rzeczy --> moim wychowawca bedzie ... --> az zal pisac :/ --> NO COMMENTS :/ ---> Nie przezyje III gimnazjum :/

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

no mozna powiedziec, ze ja juz gimnazjalne progi przekroczylam.... nie wiem jak to bedzie w liceum boje sie , ze mnie nie zaakceptuja i wszyscy beda sie smiac ze mnie :( .... jeszcze ide na taki profil naprawede moze gora z 5 lub 10 gosci bedzie w mojej klasie

ankaa_

A na jaki profil idziesz, że tak mało osób? NIe martw sie, nie będzie źle <chyba>
Ja jeszcze rok pobęde w gim, a potem do Warszawy... <mam nadzieję że mnie przyjmą:p>najmłodsza klasa: nie powinno być najgorzej <ne licząc początku roku> a najlepiej jest być średnią klasą.....

Lady_M_

Czy dobrze jest byc srednia klasa ?? Hmm... czy ja wiem chociaz raacja :D Starsi cie znaja a panujesz na mlodszymi :D Żarcik :D

Kingusia_92

Wg mnie najlepiej jest być klasąś średnią:)
Cóż, przez jakiś tydzień musicie się obejść beze mnie:( JUtro wyjeżdżam i wracam dopiero w czwartek wieczorem <w nocy> bo sie wybieram do Francji:D:D POwiedzmy że już Was stamtąd pozdrawiam:D buśśśki:*

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

no dzieki za pozdrowienia :D:D: =* szkoda, ze ci nie powiedzialam zebys mi cos przywiozla :D:D hehehe... na jaki profil ide ?? na psychologiczny ale .... psychologia mnie wcale nie kreci po prostu to jest najnormalniejszy profil w tym liceum do ktorego sie wybieram( o ile mnie przyjma ) no bo mam zamiar isc do szkoly sportowej na ta psychologie i chyba wiadomo, ze sie nie nadaje na profil gdzie jest 4 albo 10 godzin w-f tygodniowo.... dlatego ide na psychologie.....kto wie moze jak juz bede w liceum to mnie wciagnie psychologia i jak dorosne to zostane psycholoszka hahahahaha

ocenił(a) film na 10
ankaa_

no, ale my nie mamy tam fotek mundurków ;)
http://picasaweb.google.com/Pijarzy.C
Liceum jest fajne, lepsze od gimnazjum, będzie dobrze!
My jesteśmy najstarsi ^^ hahah xD fajnie jest
Nie myślałam że keidyś to powiem
ale tęsknię za szkołą xD aaaa jak ja lubię moją szkołę! ^^ xD :D

Czytał ktoś te nowe ksiązki Horowitza? "Krucze wrota" i ta następna nie pamitam

ocenił(a) film na 7
huronkowa

nie czytalam, zadnej jego ksiazki... chce zaczac od o ARidera ale jakos nigdzie nie moge znalesc... a kupic nie kupie bo teraz duzo imprez i mam na nie wydatki :P

ankaa_

Zreszta ksiazki o Alexie nie naleza do najtanszych powiedzmy szczerze :D A ja kase co mam wydac na ksiazki wole zainwestowac w cos innego (oczywiscie na Harrego Pottera 7 czesc zainwestuje --> trzeba sie przekonac co jest ;)

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ja sie zastanawiam czy nie poprosic ciotki albo wujka o to zeby mi kupil po angielsku wszystkie czesci... sadze ze w angli sa tansze no i jakbym miala czesci, ktorych u nas nie ma to mozemy rozpoczac prace nad naszym wydawnictwem :D:DD

ankaa_

Możesz poprosić:) I możemy zaczynać <lol>
FAjna galeria:) JA niedługo będe miała fotki z Francji na gronie <kto wie, może nawet dziś>:D

Lady_M_

będziesz jutro na boisku gminnych na zjeździe motocyklistów i koncercie big cyc (:/)? Przyniosłabym ci płytkę, byś mi nagrała zdjęcia z Francji! Oraz zaległe zdjęcia do kroniki...:P

Lady_M_

będziesz jutro na boisku gminnych na zjeździe motocyklistów i koncercie big cyc (:/)? Przyniosłabym ci płytkę, byś mi nagrała zdjęcia z Francji! Oraz zaległe zdjęcia do kroniki...:P

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

wiesz tak sie zastanawialam teraz nad tymi ksiazkami i sadze ze nie ma sansu bo i tak mi pewnie nie kupia ale sie zobaczy... a co do fotek to mozesz podac linka :P

ankaa_

no, Marta ma te zdjęcia i obiecała mi je dać... ja nie wzielam cyfrówki do francji... głupia jestem, poważnie...

Luelle

Wiem:)
Nie będzie mnnie dziś.... mamy gości
Niedawno wróciłam z kina ze "shrek trzeci". Całkiem niezły:) Troche zakrótki, i mogliby rozbudować trochę wątek podróży, ale jak zwykle super:D
Niech Ci przyślą, będziesz pisała fragmenty zebysmy sobie mogły sobie przeczytać co jest w nastepnych czesciach:) < na temat będzie choć troszke>

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ja tez chce zobaczyc te zdjecia wiec czekam.... mam nadzieje, ze sie doczekam ;)

ankaa_

jak się zalogujesz na gronie to wejdź w linka: http://grono.net/gallery/3367761/3/ Tam jest kilka naszych zdjęć^^

Luelle

Coz ja sie do kolejnej stronki nie bede logowac :/ A zdjecia chce bardzo zobaczyc :D

Kingusia_92

a nie masz konta na gronie? ja ci zdjęć nie poaze, marta ma:)

Luelle

Ale ich jest dosyć sporo..... ale zdaje mi sie że nie trzeba mieć konta na gronie aby oglądać galerie.... zobaczcie

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ehhh nie wiem jak inni ale ja musze byc zalogowana zeby zobaczyc te foty...a nie chce zakladac konta bo juz mam tych kont troche na roznych portalach wiec nie ma sensu...

ankaa_

Trzeba miec konto :/ A ja juz nie zakladam mam ich zaduzo na onecie, fotce, myspace, Fw ..... i tak dalej :D

Kingusia_92

skąd ja znam ten scenariusz...^^

Luelle

JA tam nie mam tak dużo kont:P<moze z 5>

Lady_M_

Tylko 5 --> rzeczywiscie malo malo :D No ale coz :D Ja mam wystarczajaco ;D

Kingusia_92

ja też, ale tak jakoś samo wychodzi, że zakładam coraz to nowasze, i nowsze, i nowsze... xD

Luelle

mi tam sie nie chce:P a i tak 2 powinnam usunać:P

ocenił(a) film na 10
Lady_M_

hehehe też mam taki problem z dużą ilością kont xD
We Francji! :D A w jakiej miejscowości? Paryż? Ja byłam w Dol-de-Bretagne, Bretania i te sprawy :) fajnie było.
Czekamy na fotki oczywiście >xD
pozdr.

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ok rozumiem ze sa wakacje i w ogole ale czy mozemy nie gadac o wyjazdach a tym bardziej za granice ? bo ja sie nigdzie nie ruszam i raczej nie rusze... :(

ankaa_

PAryż, ale tylko 3 dni <+2 w ta i spowrotem>
nie mart sie, ja do końca wakacji też siedze w domu.....

Lady_M_

jakie 3 dni? 4 dni! 1 dzień to był podróż; 2, 3 i 4 dzień to zwiedzanie Paryża; 5 dzień to Disneyland (o 23 wyjecjaliśmy z powrotem to Polski), a 6 dzień to też podróż! Tyle ze powrotna!
Ja właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w górach świętokrzyskich. z cała rodziną... rozumiecie, co to znaczy? a te kiszenie sie w samochodzi, z prawie 2-letnią siostrą, która całą drogę powrotną ryczałą... jezu, horror!
Kielce nie podobały mi się, fajna jest nawet Częstochowa (dziękuje za wyrozumiałość ze strony kelnerów z restauracji "Pod Aniołami"! Następnym razem postaram nie zakłócać spokoju ciągłymi rozmowami telefonicznymi i kłótniami z Obsługą Klienta Orange na temat za słabej oferty! Wybaczcie!)

ocenił(a) film na 10
Luelle

no to widzę że wyjazd udany :D to dobrze
ja wróciłam z jachtu ze Szwecji ze Szkierów. Buuu ja chcę spowrotem!

huronkowa

o mój Boże! Szwecja!!!!!! Błągam, nie wspominaj mi nawet o tym kraju, bo już czuję takie dziwne sensacje w brzuchu:/

ocenił(a) film na 10
Luelle

hehehe a czemóż to? xD ;)
pozdrowionka!

huronkowa

moja cygańska rodzina tam mieszka:/ nawet wole o tym nie myslec......

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

KOCHAM TEN FILM
ZAMÓWIŁAM SOBIE NAWET KSIĄŻKE I FILM W EMPIKU...^^

LOL_10

hah:)
witamy w naszych (nie)skromnych progach:)

Lady_M_

Tak w naszych nie skromnych progach :D Kazdy jest tu mile widziany (przyominam :D ) Oraz zapraszam na : http://tom-andrew-felton.blog.onet.pl/ --> dziewczynki zagldnijcie czasem :D And skommntujecie of course :)

Kingusia_92

jutro wpadne, dziś juz nie mam czasu.
temat umarł;P

Lady_M_

jak zwykle :D No ale coz :D

Kingusia_92

wiecie, ale to przynajmniej śmierć naturalna:D każda próba gadania o filmie od roku spełza na niczym:D ciągle odbiegamy od tematów, a w szczególności ja kocham OT-ować...:P

Luelle

Ale wieecie plusem tego jest to, że forum trwa już ponad rok :) Poprostu jak dla mnie świetnie :)