Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)
ja na forum o AR zaczęłam sie udzielać w kwietniu 2006:D niedługo miną 2 lata:D jak ten czas leci....
A ja w nie pamietam kiedy :D Udzialam sie dlugo ale temacik(i) zalozylam dopiero w listopadzie :) I dzieki Wam jest nadal :) Bussiole dla was :* Jestescie wielkie :* (ewentulanie wielcy-dla tych ktorzy byli tu chociaz raz :D)
taaak.... my tu tyle siedzimy, a nowym filmie o AR ani widu, ani słychu! Mam poważne wątpliwości co do jego powstania....
No ale coz zrobic ;/ A ja tak bardzo chcialabym zobaczyc kolejna czesc AR :) To byloby wspaniale :) No marzenia :D
pewnie nie zrobią. Chyba, że zmienią głównego aktora, bo będzie za stary. Lub zrobią Alex Rider 10 lat później:P
Alex bez Alexa nie byl by taki super :/ No co wy jezeli mieliby nakrecic kolejna czesc AR to tylko z Alexem :)
ale Alex jest za stary na Alexa! (dziwnie brzmi, wiem:P) jeżeli będzie dalsza część Ridera to albo z nowym aktorem, albo Alex Rider 10 lat później, albo filmik o dzieciach/wnukach/odanalezionych rodzeństwach Alexa:D Ale to już nie miałoby tytułu Alex Rider^^
przecież byłyśmy przeciwne wszelkim staruchom na role nastolatków?:P zresztą nie widzi mi się patrzeć na 20-letniego Alexa w roli 14-latka..... Masakra....
niesamowicie fajnie........:/ Jutro z Martusią robimy w klasie happening:D Oj, będzie się działo, będzie się działo......^^ Szczególowe sprawozdanie po występie:D
Moze mnie wtajemniczysz ?? :D Ja dzisiaj bylam na lodowisku i jestem mega zmeczona :/ - ide chyba spac ;D No coz :D
nie wyobrażasz sobie jak:D nie ma to jak skakanie po ścianachb (!), kręcenie kijem i tym podobne sprawy:D
Fascynujace :D Ciesze sie chyba ze moja siostra oglada Barbie :D No a ty chyba masz jeszcze straszego brata ??
Oui.
Reasumując: mam 3 starszych braci (właściwie przyrodnich, ale jestem z nimi bardzo związana) oraz jednego młodszego rodzonego. Czy wspominałam coś o mojej 2-letniej siostrze? Jesli nie, to właśnie to uczyniłam:) Moja siostra jest za to wielbicielką Pocahontas i tym podobnym bajkom oraz ku mej ogólnej radości - "Króla Lwa"!:D
Ja tez mam rodzenstwo przerodnie ;) Coz i jedna zwykla siostre ;) No coz:) Ja sie ciesze ze ich mam :)
marta usprawiedliwiona jest - ma popsutego kompa i neta, ale gdzie reszta, do jasnej, ciasnej trumny i szuflady pełnej krasnoludków!?
Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D
Zgadzam się :D Zgadzam się :D
łał, jaka przyjemna dyskusja się wywiązała xddd
no brak mi słów po prostu ;p
<podziw>
no, w końcu ktoś tu wlazł, bo aż zaczełam sie nudzić!!!!!!! <umiera z radości>
a nuda zle na mnie dziala..........
ej ej ej
ja bym się z ferii cieszyła ;]
a rozmowa naprawdę szeroko rozwinięta <33
przez dwa lata ciągnąć ten temat... no po prostu szczyt xddd
szczyt długości:P
a ja mam ferie 11 lutego i umieram teraz w szkole......... aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! kto sie zamieni!!???????
2. to wszystko co mogę dać za ten film. nudzi od początku do końca. james bond, czy tomb rider tyle ze dla maluchów. ale jeśli ktoślubi takie filmy to zgadzam sie z wyższą oceną.