PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)

Kingusia_92

ja na forum o AR zaczęłam sie udzielać w kwietniu 2006:D niedługo miną 2 lata:D jak ten czas leci....

Luelle

A ja w nie pamietam kiedy :D Udzialam sie dlugo ale temacik(i) zalozylam dopiero w listopadzie :) I dzieki Wam jest nadal :) Bussiole dla was :* Jestescie wielkie :* (ewentulanie wielcy-dla tych ktorzy byli tu chociaz raz :D)

Kingusia_92

taaak.... my tu tyle siedzimy, a nowym filmie o AR ani widu, ani słychu! Mam poważne wątpliwości co do jego powstania....

Luelle

No ale coz zrobic ;/ A ja tak bardzo chcialabym zobaczyc kolejna czesc AR :) To byloby wspaniale :) No marzenia :D

Kingusia_92

pewnie nie zrobią. Chyba, że zmienią głównego aktora, bo będzie za stary. Lub zrobią Alex Rider 10 lat później:P

Luelle

Alex bez Alexa nie byl by taki super :/ No co wy jezeli mieliby nakrecic kolejna czesc AR to tylko z Alexem :)

Kingusia_92

ale Alex jest za stary na Alexa! (dziwnie brzmi, wiem:P) jeżeli będzie dalsza część Ridera to albo z nowym aktorem, albo Alex Rider 10 lat później, albo filmik o dzieciach/wnukach/odanalezionych rodzeństwach Alexa:D Ale to już nie miałoby tytułu Alex Rider^^

Luelle

No wiem ze bedzie za stary - ale przeciez sa ludzie od Make upu ;D No nie ??

Kingusia_92

przecież byłyśmy przeciwne wszelkim staruchom na role nastolatków?:P zresztą nie widzi mi się patrzeć na 20-letniego Alexa w roli 14-latka..... Masakra....

Luelle

No co racja to racja ;D Ale chyba nie nakreca 2 czesci :/

Kingusia_92

po premierze pierwszej części reżyser mówił, że będzie druga:/

Luelle

No ale fajnie ze rok czekamy i zadnych wiesci :/ LOL :/

Kingusia_92

niesamowicie fajnie........:/ Jutro z Martusią robimy w klasie happening:D Oj, będzie się działo, będzie się działo......^^ Szczególowe sprawozdanie po występie:D

Luelle

Moze mnie wtajemniczysz ?? :D Ja dzisiaj bylam na lodowisku i jestem mega zmeczona :/ - ide chyba spac ;D No coz :D

Kingusia_92

pół godziny trwał happening:D wiesz co? kiedy indziej ci opowiem, bo brat mnie wzywa....:)

Luelle

Oh brat - rozumiem :D A starszy , młodszy ?

Kingusia_92

młodszy....... musialam z nim ogladac Wojownicze zółwie ninja:D nie mam nic przeciwko - lubię to:D

Luelle

Mlodszy :) Coz wojownicze zolwie ninja musialy byc fascynujace :D

Kingusia_92

nie wyobrażasz sobie jak:D nie ma to jak skakanie po ścianachb (!), kręcenie kijem i tym podobne sprawy:D

Luelle

Fascynujace :D Ciesze sie chyba ze moja siostra oglada Barbie :D No a ty chyba masz jeszcze straszego brata ??

Kingusia_92

Oui.
Reasumując: mam 3 starszych braci (właściwie przyrodnich, ale jestem z nimi bardzo związana) oraz jednego młodszego rodzonego. Czy wspominałam coś o mojej 2-letniej siostrze? Jesli nie, to właśnie to uczyniłam:) Moja siostra jest za to wielbicielką Pocahontas i tym podobnym bajkom oraz ku mej ogólnej radości - "Króla Lwa"!:D

Luelle

Ja tez mam rodzenstwo przerodnie ;) Coz i jedna zwykla siostre ;) No coz:) Ja sie ciesze ze ich mam :)

Kingusia_92

zwykła siostra:D no, ładnie:)

Luelle

ta zwykla siostra --> fajnie powiedzialam :D Ujme to tak : rodzona :D

Kingusia_92

no, sprostowałaś:D
coś ostatnio tylko my tu piszemy.... martwi mnie to...:(

Luelle

nie tylko ciebie to martwi :/ A tlumaczmy to sobie np. świętami ??

Kingusia_92

marta usprawiedliwiona jest - ma popsutego kompa i neta, ale gdzie reszta, do jasnej, ciasnej trumny i szuflady pełnej krasnoludków!?

Luelle

A no to usprawiedliwiona a reszta ?? Hello - anybody in home ??

Kingusia_92

Puk, puk! Kto tam? Hipopotam!

Tak się własnie czuję, pisząc na tym forum..........

Kingusia_92

no, patrz.... i całą tę stronę my tylko piszemy.....

Luelle

No to jest prawda :D Jakas nagrode czy coś powinnyśmy dostać :) Jest jakiś sponsor ??

Kingusia_92

jakoś nikt się nie zgłasza:P czemu mnie to nie dziwi?:P

Luelle

Mnie tez nie dziwi :/ No coz :/ Pech :/

Kingusia_92

<brak pomysłów, brak pomysłów, brak pomysłów, brak pomysłów, brak pomysłów>

<siadł mózg>

Luelle

Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D Zgadzam się :D

Zgadzam się :D Zgadzam się :D

Kingusia_92

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Luelle

łał, jaka przyjemna dyskusja się wywiązała xddd
no brak mi słów po prostu ;p

<podziw>

midori_

no, w końcu ktoś tu wlazł, bo aż zaczełam sie nudzić!!!!!!! <umiera z radości>

a nuda zle na mnie dziala..........

Luelle

Nie tylko na ciebie nuda zle dziala :D Ja mam ferie i nie mam co z soba zrobic :/

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ej ej ej
ja bym się z ferii cieszyła ;]

a rozmowa naprawdę szeroko rozwinięta <33
przez dwa lata ciągnąć ten temat... no po prostu szczyt xddd

midori_

szczyt długości:P

a ja mam ferie 11 lutego i umieram teraz w szkole......... aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! kto sie zamieni!!???????

Luelle

Ja jutro ide do ssql - dzisiaj ostatni dzien ferii :/ I teraz do wielkanocy siedziec na lekcjach :/

Kingusia_92

2. to wszystko co mogę dać za ten film. nudzi od początku do końca. james bond, czy tomb rider tyle ze dla maluchów. ale jeśli ktoślubi takie filmy to zgadzam sie z wyższą oceną.

yates_2

Wow :D Co za ocena - "ale jeśli ktoślubi takie filmy to zgadzam sie z wyższą oceną." - TAKIE FILMY - co to miało oznnaczać ?