Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)
hehe, dlaczego biedny? powinien się cieszyć, w końcu nie co dzień spotyka się takie osoby:PP hehe, nrmalnie może nawet i ja założe sobie myspace??:P
no powinien sie cieszyc, ze ma fanki ne..:D:D:D ale powinien wiedziec, ze te fanki sa chore :D:D:D i pewnie o to chodzilo huronkowej hihihi. no tak po za tym postanowilam przejsc na diete wiec jak bedzie dobrze szla to sobie zrobie jakas sesyjke :D:D i moze w koncu dam wam moje zdjecie. no a martuska co z twoim ? jak ci sie ebdzie chcialo to wyslij mi na poczte a jak nie to jakos wytrzymam :D adres to bronka126@wp.pl
chcialas napisac, ze grusza od ciebie napewno jestem wiem bledy w pisaniu czasem sie zdazaja wiec nie martw sie... nic sie nie stalo. musze schudnac ale jakos o mi nie wychodzi... trzeba poswiecic wiecej czasu na cwiczenich i oganiczyc zarcie... moze kiedys schudne :D:D
Wiesz dobrze napisalam :D Co do tych cwiczen ograniczniu zarcia itp. to tak moze i daja efekty ale wiesz najgorszy jest efekt JO-JO :/ Wiem cos o tym a wtedy zwatpienie w siebie i lekka depra gotowa :/
No dokładnie Anka :D :D :D
Jajuż teżhmm zarequestowałam że tak powiem;)
Ja z wagą problemów nie mam (po mamie) a jem za 2 ^^ (a słodyczy tyle, że chyba na odwykjakiś powinnam pójść;) ) i tak mam niedowagę.
ja jem po trochu, ale często, a jak nie zjem czegoś baardzo kalorycznego (botanikÓW, czekolady) normalnie jestem chora... Ale chyba nie jest tak źle... Mam około 170cm. i waże 55 kg. w porywach do 59, choć czasami jak patrze na niektóre osoby mam wrażenie że waże 70;/;/ ja nigdy nie odchudzałam się dłużej niż 1,5 godziny:P hehe to sie nazywa silna wola:PP
tak ja mam ok. 165 i waze 55 kg i jak dla mnie to za duzo musze schudnac najwiecej udalo mi sie schydnac 2 kg ... wiem dobra jestem :/ ale i tak trzeba cos z rzucic. powiem wiam jedno... jesetsmy dobre forum na temat filmu stormbreaker a my gadamy na temat odchudzania.
No to z waszymi wagami jest ok :) Ja mam 174cm wzrostu i ....kg ---> wstyd sie przyznac :/ No ale jakos zyje :P ---> chociaz ciezko, ciezko :D Ale wiecie moze rzeczywiscie pogadamy na temat filmu a nie o bzdetach ?? :D
No to z waszymi wagami jest ok :) Ja mam 174cm wzrostu i ....kg ---> wstyd sie przyznac :/ No ale jakos zyje :P ---> chociaz ciezko, ciezko :D Ale wiecie moze rzeczywiscie pogadamy na temat filmu a nie o bzdetach ?? :D
hehehe :D nie ma to jak offtopic ^^
Ale skoro już to ja mam 170cm i 50kg. Ja też jak nie zjem czegoś słodkiego to jestem chora xD
No a co do filmu to wiadomo - udany :D ;)
Też bym chciala ważyć 50kg... ale jak pisałam-najdłużej odchudzałam się 1,5 godziny, więc to tylko marzenie:P
Oczywiście że film udany:) książke powinni wrzucić do lektór, może nawet ktoś by ją przeczytał:P \a u nas w bibliotece nie ma:(:(
tak tak film udany to juz wszystkie wiem... co do zdjecia widzialam wszystkie a zadna mnie nie widziala hihi a sie ulozylo. wiecie co wam powiem chcialam sobie zdjecie zrobic wczoraj i mi bateria siadla hihi cos w tym musi byc :D:D:D. ale jak obiecalam to wam wysle no. pa:*:*:*:*:*
Bateria siadla ?? No niech cie bedzie :) Ale cos podejrzane :D A co do filmu to wiadomo coś o 2 czesci czy cos ?? Bo mam nadzieje ze bedzie :D
no naprawde, nie klamie. ale juz sie laduja wiec zaniedlugo beda zdjecia, znaczy zdjecie. no ja tez mam mama nadzieje ze bedzie 2 ale oczywiscie bez Saruni <ble>. a wlasnie pytanie do huronkowej i martusi. czego nie wypowiadacie sie juz na forum Alexie i burgerze?
a tak jakoś wyszło że się nie wypowiadałam jeszcze;P A co do Burgera: nieładnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia:P hehe:) ale jestem paskudna:P
Luelle ma szlaban na komputer do odwołania, więc narazie jej nie będzie
No to czekamy na te zdjęcia:D
no zdjecia, zdjecia i zdjecia nic wam innego w glowie tylko te zdjecia. no ale coz obiecalam to wysle.... a co ona takiego zrobila ze ma szlaban ?? znaczy nie musze wiedziec pytam poprostu z ciekawosci :D
Ha ciekawosc nie zna granic :D No ale dobra nie rozpisuje sie po mam pomalowane paznokcie i mi schna ;/ Wiec jak cos bedziecie wiedziec piszcie :D
:D :D
U mnie też tak jakoś wyszło ;) Ale wielki powrót nastąpił ^^
Musi być, ja się tak nie bawię że nie będzie 2giej części!
W końcu chyba po to Alex ściął włoski nie? Jejj ja chcę już"Operację Gemini"w kinieeeeeee xD a jak będzie, to pewnie wydadzą u nas następny tom ;]
Ja aktualnie czytam 1szą część po angielsku (brytyjską wersję nie amerykańską) bo mi brat kupił, bo jest w Irlandii ^^ Mam też 2 książki o braciach Diamentach z tych co u nas jeszcze nie przetłumaczyli :D
W ogóle to jest kilka różnic ale nie żeby jakieś znaczące.Tylko nie rozmiem, dlaczego Yassena przetłumczyli na Władimira. Bo jest w britisz ^^ Yassenem.
Co do tlumaczen z ang. na polski to popatrzcie chociazby na tytuly filmow np. Dirt Dancing (orginalny tytul) --> Wirujący seks (Po polsku) Mi sie zdaje ze po polsku powinno byc : Brudny lub potargany taniec cos w tym stylu a nie wirujacy seks :/ No coments :/
bezsens tłumaczy polskich filmów nie zna granic:/
co do powrotów, rozstań itp... Boże!!!! Szlaban dalej trwa, a ja tu siedzę wyłącznie dlatego że nie ma rodziców!!!
"... Gemini" musi być!!!!!!!! Bo co ja, do diabła, będę bez tego robić??
ja sie za duzo na temat ksiazki nie wypowiem bo nie czyatalam <niestety> wypozyczylabym ale z tego co mi wiadomo to w bibliotekach nie ma :/ wiec jak narazie nie przeczytam... co do tlumaczenia powiem krotko, ze te tytuly tak tlumacza ze czasem naprawde juz ja bym to lepiej przetlumaczyla. no a co do zdjecia wysle moze jeszcze w tym tyg tylko podajcie mi maile bo mi sie ich szukac nie chce :PP
hehehe, jaki z Ciebie leń:P:P martusia_p11@tlen.pl
Ja mam prywatną 3 część już jakiś miesiąc, ale nie mam czasu jej przeczytać:(:( Tak poza tym chciałabym czytać po kolei, aby wiedzieć mniej więcej jak to leci poco i dlaczego, ale u nas w bibliotece narazie też nie ma;/;/
No coz moj mail : kingusia_92@onet.eu :) No to bede czekac chociaz nie przeslij lepiej na kingunia_14@buziaczek.pl Albo wiem przelij na obydwa bo czasami focie mi nie dochodza :/
no wyslalam juz martusi i huronkowej a dla twojego dobra kinga wysle jak ci jak one powiedza co mysla... ale szczerze pisac co sadzice... gwarantuje ze sie nie obraze jesli napiszecie, ze do najladniejszych sie nie zaliczam bo to wiem wiec prosze szczerze.
Dlaczego sądzisz że jesteś brzydka? Naprawde przesadzasz;)szczerze:)
Tak mi sie z wami dziewczynki dobrze rozmawia, że dodaje was do ulubionych użytkowników;)
Ej Anka dlaczego mi nie wyslalas :/ Nie lubisz mnie rozumiem :/ Ale nadal czekam na fotke : kingusia_92@onet.eu :)
Nie ze cie nie lubie, lubie cie tylko dla twojego dobra ich nie wyslalam chcialam najpierw wiedziec co one o mnie sadza bo mialam ich adresy i wyslalam im jako pierwsze ale juz wysylam je tobie .
Anka nie masz na co narzekać.Poważnie! Wcale nie jesteś brzydka! Wyglądasz na sympatyczną dziwczynę :)))))) Serio!
hehe, widze że nie tylko ja jestem niecierpliwa:P Anka: nie masz sie czego wstydzić, możesz spokojnie wysłać Kingusi fotke! Ładna jesteś!
Jasne :/ ja tak nie uwazam.... a co do ciebie Kinga to sory ze ci nie wysalalam wzoraj ale moja kol sie do mnie wkitrala i nie mialam kiedy wyslac wiec teraz ide to zrobic pa:*
:):) ale my tak uważamy xD ]=D
Dzisiaj mnie koleżanka ochrzaniała, że "nie można ważyć 50kg!!!!Chcesz zostać anemiczką?" itd. No ale co japoradzę? Jana prawdę dużo jem a zwłaszcza słodyczy :D
Hello :) raczej zadna z was nie jest gruba :/ co wy gadacie ?? A co do fotek to nie jestes brzydka :) A czy mi sie zdaje czy na tym przyciemnionym zdjeciu mmasz blond wlosy ?? Szerze to lepiej ci teraz raczej :)
Dzieki za szczerosc :) o to mi chodzilo i wiem ze lepiej wygladam a wlosy na iednym i na drugim mam blond tyle ze sa ciemne bo w lecie mi slonce w glowe daj wiec mi sie rozjasniaja a teraz mi sciemnialy jeszcze jak je opcelam na pacztaku roku to juz totalnie jestem ciemna blondynka ....
Ja sobie walnełam na początku lipca włosy na rudo, i chociaż powinno zejść po jakiś 2 tygodniach, do tej pory mam rudawy odcień;/;/ z natury jestem jasną blondynką;/;/ a mi sie (niestety!) w słońcu nie rozjaśniają...:(
no mi sie rozjasniaja ale tak u gory bo podspodem to mam takie ciemne powiedzialabym ze to nawet blond nie jest. no ale takie rozjasnienie to mam gdzies do stycznia moze troszke dluzej...
No coz ja nie jestem blondyna wiec nie mam problemow z rozjasnieniem :D A co do farbowania to mialam kiedys czerone pasemka --> robilam szamponetka i wiecie kiedy sie ich pozbylam ?? ---> jak je scielam razem z dlugoscia wlosow :D
eeeee tam ja tam wlosow nie farbuje, poniewaz stwierdzam, ze to niszczenie herow a i tak je nisze prostjac jeszcze jakbym dodala farbe to pewnie bym miala siano zamiast wlosow. papapapa
Dwie uwagi:
To jest najwiekszy wątek jaki ja w życiu widziałem i chwała wam za to:)
2 skończcie ten wątek tak jak jest bo ani to już nie jest zwiazane z tematem ani z książką ani z filmem więc po co dalej to kontynuować?
3 Anka 114 jak masz problem z własną osobowością idź do psychiatry.
1... Borewicz dzieki za rade ale raczej nie skorzystam.
2... Wiem, ze watek nie jest zwiazany ani z filmem, ani z ksiazka ale mimo wszysko fajnie sie z dziewczynami gada wiec nie wiem czy skonczymy go.
3... Skoro Ci taki temat nie pasuje to daj nowy nawiazujacy do filmu lub ksiazki.
Dobra my mozemy znaczy ja moge gadac na temat filmu tylko trzeba to jakos zaczac... wiec moze podsuniesz pomysl ?
Tak chętnie zaczne tylko że chwilowo nie mam weny:)
Sytuacja przedstawia się tak że wszystko o filmie zostało już powiedziane i generalnie ci którzy chcieli o tym dyskutować podzielili się na dwa obozy: tych którym film się podobał i tych którzy totalnie go krytykują, więc zadnego nowego tematu narazie tu nie widzę..
No borewicz68 wiec skoro nie masz pomyslu to sie nie czepiaj :/ Ja mam pomysl :D Ale czekam az ty cos podsuniesz :D Skoro po cos odwiedziles to forum :)
Jak to po co ? myslala ze my same cos wymyslimy hehehe ale jak widzisz my juz tez nie mamy o czym gadac i gadamy o rozjasnianiu wlosow :PP dobre takie gadanie niz zadne ne ? no to Kingunia moze ty dasz ten temat ? jak jest zwiazany z filmem albo ksiazka to bedziemy miec nowego kolege w naszm towarzystwie :D:D