PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

tak wazne jest ze wyjada o ile wyjade bo zadnych planow nie mam jeszcze trche jest wiec kto wie moze cos sie zmieni w co watpiee jak wczesniej pisalam...

ankaa_

No to szkoda :/ Ale tak pozatym to ja tez planow nie mam :/ Ale wiem ze bedzie fajnie :) Znaczy sie wierze w to :)

Kingusia_92

ja z natury na wakacje jeździłam na kilka dni do ciotki w góry, ale sprzedali mieszkanie więc kicha;/ Ale też jadę do FrancjixD heh, nasza wychowawczyni ma tą dobrą strone że robi fajne wycieczkixD A tak poza tym: jak wakacje mogą nie być fajne?? ale pewnie z nudów jak w zeszłym roku pójde rwać wiśnie w 30 stopniowym upale......

Lady_M_

TAMTARAMTAMTARAMTAMTARAMTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KUPIŁAM SOBIE WCZORAJ ALEXA NA DVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KOŃCU SIE DOCZEKALAM!!!!!!!!!!!!!!! I TERAZ BEZ KOŃCA MOGE GO SOBIE OGLADAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. DZIEWCZYNY, LECCIE DO EMPIKU GO KUPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

tralaralala ja go mam na kompie :PP i tez sobie moge go ogladac kiedy chce hihihi, np dzis ogladalam z qmpelami i stwierdzily ze fajny tylko jest pare scen nierealnych co ja mowie pare scen, chyba stwierdzily ze caly jest nieralny... wazne ze Alex gra :D:D:D. a tak w ogole ile kosztuje ? hihi moze sobie kupie (w co watpie):D

ankaa_

No ja nie widzialam jeszcze Alexa w Empiku :/ Za to widzialam High School Musical --> film tanszy od soundtracka ale szczegool :D No ale znajac zycie to Alexa bede miec :D

Kingusia_92

Luelle kupowała przy mnie ten film... A ja jak zwykle musiałam coś odstawić, i wzięłam tylko tą kase co dostałam od rodziców, a swojej nie, no i sobie nic nie kupiłam:( normalnie będe płakać.....

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

bedzie dobrze, nie martw sie napewno jeszcze kupisz :PP

ankaa_

No napewno kupisz film ;) Chyba ze : skoncza go produkowac lub zabraknie nakladu :D ---> nie no zartuje tak sie nie stanie :)

Kingusia_92

mam nadzieje:) zawsze jednak moge go sobie z neta ściągnąć...

ocenił(a) film na 10
Lady_M_

Luelle szalejesz! :D
Masztę wersję z 2 płytami?
Ja mam w planach kupno, ale najpierw chcę kupić gitarę akustyczną:)
Co do wakacji to chciałabym się wybraćna obóz jeździecki ale nieiwem czy wypali.
Pozdr.

huronkowa

Obóz jeżdziecki fajnie :D No ja tez kupie sobie Alexa ale nie teraz :D Mam czas wkoncu ;)

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

ja chce jechac do W.B. i odnalesc Alexa, a pozniej z nim spedzic reszte wakacji :D:D tak wiem glupia jestem.... no ale jak ktos wczesniej pisal po marzyc zawsze moza.

ocenił(a) film na 10
ankaa_

oj można można :) :D
Nie wierzę że jesteś w nr 1
Ja siebie teżnie uważamza jakąś ładną,ale zawsze mówię->mogło być gorzej!;)

ocenił(a) film na 10
huronkowa

miało być gdzie indziej ale trudno ;)
pozdr :*

huronkowa

Tak marzyc mozna :) Ale ja uwazam ze marzenia sa dobre ale bez przesady np. ktos kto jest beztalenciem mowi bede slawna piosenkarzem/ą NO sorry ale chyba cos tu nie gra :D Jesstem chyba zbytnio realistka ---> jezeli rozmawiam z ludzmi , ale w glebi duszy mam wiele marzzen :)

Kingusia_92

hehe, dlatego ja nie mówie że będe sławną piosenkarką, to jest niemożliwe, chyba że po przeszczepie strun głosowych;)Ja za to wale to co myśle prosto z mostu i kompletnie bez zastanowienia;)

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

no ja tez nie mowie : jestem piekna :D:D hihi ... zostane slawna osoba, z taka twarza jak ja beda sie o mnie bili :/ bleee ne jestem tak ale nie wiem czego na taka mi wyglada Burger :D W sumie mogli by mnie wziasc do filmu ... do horroru dokladniej zebym robila za jakiegos potwora.

ankaa_

Nie no cos ty :/ Horrory ja biore :D Nie mozesz mi zabrac posady :P

Kingusia_92

To wy bierzcie horrory, ja się zgłaszam na topielce, samobójców, ludzi mających problemy z psychiką (hehe, tak właśnie wyglądam;P) lub złodzieji\morderców biegających w kominiarkach;) hehehe nie mogexD

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

No. I nie wiem co pisać xD
ja chcę już akustykaaaaa :D A potem AR na dvd ;]

huronkowa

mam wydanie 2-płytowe z idiotyczną smycza. Kupiłam to w Empiku, a kosztowało to 46.99:) Nie oddali mi w kasie jednego grosika, bo nie mieli. Widzicie, jak ja to dobrze pamiętam???? Mam tylko jeden, tragiczny, masakryczny problem rodem z najprawdziwszych, strasznych, okropnych horrorów: rozwaliło mi się dvd a na kompie rozwaliłam też dvd!! ZAŁAMKA!!!!!!!

Proszę mnie do horrorów!!!!! Idealnie bym zagrała (nie musiałabym charakteryzacji używać) rolę Kruegera albo potwora z ulicy Wiązów?

EDIT.... Wiecie co? Tak sobie myślę... Jednak najlepiej wypadne w roli Jasia Fasoli. Poważnie. Taka ze mnie brzydula.

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

co ja takiego narobilam ?? przez to, ze zaczelam pisac jaka to ja nie jestem.... teraz kazda robi tak samo... <upss> wiecie co jabym wam powiedziala czy jest tak zle jakbym zobaczyla wasze foty ale i tak wiem ze mi nie dacie... najlepiej skonczmy ten temat .....

Dobra to skoro horror zajety to biore rolejakis krasnali albo skrzatow, np skrzta domowego z HP. Niska jestem wiec sie nadaje.

ankaa_

Zgredek?? hehe;P
No cóż, nie wiem jak wy, ale ja NAPRAWDE wyglądam traumatycznie. Blada, oczy jak u pijaczyny z pod sklepu (z fioletowymi worami), głupi uśmieszek a czoło i nos w krostach.... błee.... A foty nie dam:P zazwyczaj się troszeczke "doprowadzam do stanu używalności" jak gdzieś idę i mogą robić:P No i oczywiście troszke sadełka tu i tam... no, ale w końcu duże jest piękne:P hehehe

O, we Władcy Pierścieni, co Frodo z Gollumem i Samem idą po tych bagnach a w wodzie takie topielce są, do tego bym się nadawała;)

ocenił(a) film na 10
Lady_M_

hehehe jesteście niemożliwe! :)
Na pewno tak nie jest! :*
Luelle! zaszalałaś! fajno! ja się też skuszę :D widziałam na allegro z figurką Alexa i z jakimś różowym (haha) tym tam na telefon.
Moje zdjęcie jest w moim myspacie... ;P i tu zresztą też xD hyh
pozdr

huronkowa

Co do mojej foty to kazdy ja widzial no ale jest jak cos to na http://kingusiaa92.fotka.pl :/ A no i co do roli Zgredka to .... się nie nadaje :/ Poniewaz jestem za wysoka tak sadze --> 174cm :) No ale coz to nie jest chyba takie fajne :/ Bo raczej lepsze sa mniejsze osobki do 160 :)

Kingusia_92

Ja też się nie nadaje, bez przesady, taka pomarszczona nie jestem;P hehe:D Ja jestem w środku: http://grono.net/gallery/1951795/3/ hehe;) nawet nie wyszłam na tych zdjęciach tak blado:)

ocenił(a) film na 10
Lady_M_

Kingusia wcle nie jesteś brzydka!:) jesteś ładna :)
A ftoki Marty nie widzę bo ni mam grona

huronkowa

ups... na innch zdjęciach u marty jestem ja^^ jak mogłaś^^ ja tam się nie bede chwalic moja wybitna brzydota:PP

Luelle

popieram: Kingusia! nie jesteś brzydka! Ty Leulle też przesadzasz...
Może i lepiej że niewidziałaś moich fotek:P Teraz Ty daj swoją, popatrzymy:)

Lady_M_

No thx wam :) Ja sadze ze jestem brzydka :/ No ale coz :D Wiecie tak naprawde gdybym byyla ladna mialabym mnostow znajomych a tak nie jest :/ Wiec co jest nie tak ??

Kingusia_92

Mnóstwo męskich znajomych:P Hehe, ale trzeba się też "odpowiednio" zachwywać:P
Ja ostatnio doszłam do wniosku że skoro nie mam mnóstwa znajomych, nie ja powinnam żałować ale oni, że mnie nie znają:P hehehe, naciągane (nie jestem wcale taka och i ach, ale oni nie muszą o tym wiedzieć:P), ale humor poprawia:)

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

no co do zgredka to tez nie jestem taka pomarszczona ale jestem niska i sadze, ze bym sie nadawala mialam isc do horroru ale wyrwalyscie mi ten gatunek wiec stwierdzialm ze na zgreeda sie nadaje. co do twojego zdjecia martuska to niestety nie zobacze bo chyba musze miec konto na tym gronie...a chcecie moje zdjecie ? przemysle ta srpawe ale najpierw musze wprowadzic pare zmina w wygladzie juz tyle sie zabieam za moj wyglad i jeszcze nic w tym kierunku nie zrobilam.. :/ no i jakbym miala dac to tylko na poczte ne bede ludzi z polski wystraszac... pa:*:*:*:*

ankaa_

hehe, tak pomarszczone to są chyba tylko 80-letnie staruszki....:P
O, ja moge być jeszcze orkiem, trollem, urgalem albo jakimś innnym uruk-hai:P

Lady_M_

No ja chce twoje zdjecie --> kingusia_92@onet.eu --> czekam :D

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

ja też :) huronkowa@op.pl ;)
mojejest tu http://www.myspace.com/mary_pl
alboooooo (moment poszukam coś w miarę nienajgorszego xD )
http://images3.fotosik.pl/288/6e94a08097b363c8med.jpg (2ga od prawej...)
hahs wyszłam jak debil na tym 2gim xD

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

nie po pierwsze musze zobaczyc jeszcze zdjecie martusi bo tam tego nie widzialam bo wejsc mi nie chce :P a po drugie musze jaka sesje zrobic wiecie zeby jakos wyjsc. no ale jak tak ogladam te zdjecia to stwierdzam fakt ze glupio mi bedzie bo z tego co tu, czyli z waszych zdjec widze to zle jest ze mna

ankaa_

Ja też) martusia_p11@tlen.pl :P Cóż, przykro mi bardzo ale ja zdjęcia mam tylko na gronie... Ale jak tak bardzo Ci zależy, mogę Ci wysłać;P

Lady_M_

Widzialam wszystkich zdjecia oprocz aneczki :D No dziewczyno dalam ci maila czekam na focie ;d A co do huronkowej to dodam cie do znajomych na MySpace :)

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

dziękuję Kingusia :D :))
W ogóleto życzę Wam wszystkiego naj z okazji Dnia kobiuet ;)) :*

ocenił(a) film na 10
huronkowa

a w ogole to te moje fotki sa hmm z zeszłego roku teraz mam inne okulary ;) :)

huronkowa

no cóż, dzięki za życzenia, nawzajem:D czy ja jako jedyna nie mam konta na MySpace?? hehe, chyba tak...:PP
No cóż, przynajmniej jesteśmy ładniejsze niż niejaka Sara B., znana nam z tego filmu:P

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

wiesz co podaj jeszcze raz link albo podaj nic jaki masz na tym gronie to moze jakos cie znajde :D:D aJa równiez dzikuje za zyczenia i wszystkim kobitkom tego samego zycze :D no chyba sie nie doczekac tego zdjecia hihihi.

ankaa_

No racja wszystkiego Naj..... A no i wkoncu thx za zyczenia :*

ocenił(a) film na 10
ankaa_

http://www.myspace.com/mary_pl :)
hehee dokładnie, Sara nam nigdy nie dorówna!:))))))
Kiedy robimy szturmna Alexowy myspace?;)

huronkowa

Róbcie szturma i napiszcie mi jak wam poszło:D hehe

huronkowa

Alex chyba nie ma MySpace ?? Chociaz zapomnialam sprawdzic lece to zrobic :D Bu$$ka :*

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

nie robmy jeszcze poczekajmy az ja bede mogla dodawac do przyjaciol ok ??

ocenił(a) film na 10
ankaa_

oki :D jak będziez gotowa Anka to pisz;) :)))

ocenił(a) film na 7
Kingusia_92

a wez juz sie pogubilam normalnie zalozylam drugie konto zeby sprawdzic czy tak samo mam i mama ale jakos to zrobilam i moge dodawac. ciebie tez dodalam czekam tylko na twoja akceptacje jakby co to aneczka16pl. a i wybacza ale ja juz zrobilam nalot i teraz czekam na jego akceptacje wiesz wole dzis niz ngdy nie wiem czy pozniej znowu bede mogla dodawc do przyjaciol czy nie wiec nie moglam przegapic okazji. papapa:*