Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
człowieku jeden człowiek nie decyduje o całym projekcie. jak się nie będę nadawał to mnie nie wezmą , myśl potem pisz
przecież mówię że mi niczego nei brakuje i że jestem zadowolony z siebie mimo że do bogatych nie należę
Krzyrzak, serio, polubiłam Cie (na tyle na ile inetrnet pozwala polubić)
I w nosie mam twoje posty o Avatarze.
Jestes swoj chłop.
kuźwa znów mi głupio, bo mnie ktoś chwali. Jako orędownik upokarzania avatara nie mogę pokazywać swojej ludzkiej strony:)
muszę być mścicielem za wiarę :)
Aha, no tak...
tzn ja miałam na myśli : KURWA KRZYRZAK JAKI TY POJEBANY JESTES, WEŹ SIE OGARNIJ IDIOTO
;)
aha :P
w sumie i tak bardziej mi się podobała pierwsza wersja :P ale w tej drugiej też nie jest źle ale głupio po takim tekscie powinienem być niemiły
Chciałam pomóc zachowac Ci twarz, ale skoro chcesz to mozemy jeszcze poflirtowac :P
ja już mam tu wyrobioną opinię,i kto mnie nienawidzi ten mnie nienawidzie
niekórzy mnie lubią
innych bawię
że nie ogarnę , u nas różne plotki o tym krążyły. W sumie mosty to głownie linia wpływów no ale jednak dałem sobie troszkę luzu
Pieprzenie, tam nie ma co ogarniac... linie wpływu pff tez mi cos... jak chcesz mozesz sie bawic ręcznie, ale nie trzeba bo program sam odwala czarna robote... tyle Ci powiem... praca a studia to dwie rozne rzeczy.
Stary, po euro 2012 nie bedziesz mial co budowac :P no chyba ze sie Polacy rozpędzą.
Powiem wiecej, w pracy nikt by Ci nawet nie pozwolił liczyc recznie, bo liczy sie czas i kasiora :)
wiem , że tak jest byle się doturlać do konca studiów i zabrać się za robotę , bo studiowanie ma swoje plusy ale trzeba się ogarnąć a latka mi lecą :(
Czyli niedługo
A uprawnienia, no to wiadomo.
Dobra rada: weż sobie pobierz kilka ksiazek praktyk, na rozne specjalizacje, bo wpisywac tam mozna doswiadczenie odbyte od momentu pobrania ksiazki. Znam ludzi, ktorzy sie na tym przejechali.
Ok, a teraz niestety musze konczyc, pora do domu zmiatac (tak, jak widzisz sie w pracy opierdalam)
Pa
Sukces to będzie jak wypadnie poza top 100, na razie tylko mała wygrana w wielkiej batalii - ale przyjdzie czas i Avatar spadnie jeszcze bardziej.
dopiero jak będzie dvd ... niestety między komputerem a kinem jest spora różnica. A tutaj dodatkowo multikonta zawyżają średnią
powiem mam ze szczerze to mam gdzies ten zawszony ranking filmwebu i tyle. Moze i byc sobie na ostatnim miejscu. JA I TAK BEDE UWAZAL, ZE JEST FILM NA MIARE ARCYDZIELA I ZAPISAL SIE JUZ W HISTORII KINEMATOGRAFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doskonale by się nadawał na drugą cześć Tańczącego z wilkami - Jake Sully reinkarnacja Kevina Costnera ; p
-_-. Nie wytrzymam tu wiecej :D. national konczy przekaz. Do zoabczenia wieczoerm....
Ja wam ludzie powiadam - skoro krzyrzak studiuje budownictwo to z niego jeszcze ludzie będą! Innej możliwości nie ma.
oni mnie nie lubią bo się zgrywam :P
Póki co ze mnie jest studencik. co krzyczy literka P , lierka W , literka R jak PWR... itp
Heh czytam ten wątek od dłuższego czasu ale nie wtrącam się:) śmieszą mnie sfrustrowani fani Avatara, którym pewnie gula w gardle skacze na widok postów Krzyrzaka :) Ludzie, oj ludzie .. co z wami jest? :)
A i Krzyrzak wracając do sprawy "2012: Doomssday" ... Ci chodziło o "Doomsday" czy "2012: Doomsday" .. bo to dwa zupełnie inne filmy. "2012: Doomsday" musisz zobaczyć ;) Znaczy no nie musisz, ale Ci go polecam! Wierzę w Ciebie że wytrzymasz przy nim do końca! Pokaż że to potrafisz :)
Jakby co tutaj jest info dot. filmu :)
http://www.filmweb.pl/f464969/2012+Koniec+%C5%9Bwiata,2008
PS: Wiem uczepiłem się ;)
kuźwa ale ten film ma notę ...masakra ??
czyli co ja mam zrobić ??2.4/10 mam napisać że to arcydzieło ??? hmmm mam już pomysł ale muszę tego gniota zobaczyć heheh
zrobię konieć świata hehe
dołączam się do śmiechu
buahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahahahahhhhhhh
hhhhhhahahhhhhhhhhhaaaaaaaaahhhh....
Krzyrzak69 23 lutego 2010 17:14
* A – „4”, „@”, „/\”, „/-\”, „F|”
* Ą – „om”
* B – „8”, „|3”, „|8”, „3”
* C – „©”, „<”, „[”, „(”, rzadziej „{”
* Ć – Niezwykle rzadko jako „C'”
* D – „|)”, „])”
* E – „3”, „€”
* Ę – „E,” „em”
* F – „|=”
* G – „G”, „6”
* H – „|-|”, „[}{]”
* I – „l”, „1”, „!”, „|”, bądź jako spójnik: „&” (istnieje kilka wersji tej litery)
* J – „_|”, „Y”
* K – „C”, „|<”, „|{” „]{”, „|c”
* L – „1” (proszę nie mylić z „1” oznaczającym „I”), „|_”, „][_”
* Ł – zwykle nie występuje, ale w niektórych odmianach: „|/_”
* M – „|\/|” „/\/\”
* N – „|\|”, „/\/”
* O – „0” (słownie: zero), „()”, „([])”
* Ó – nie występuje, a jeżeli już jest, to źle użyte lub zastąpione przez „oo” lub „(')”
* P – „[]D”, „|D”, „|>”, „|O”
* R – „®”, „|2”, „12”
* S – „5”, „$”, „§”
* Ś – „$” lub nie występuje
* T – „7”, „']