Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
miałem daszek, gramofon z Jazzem Mingusa ;P chiałem go przywita z gestem. Może trzeba było puścić "Dosko" Stachurskiego? ;)
a to do nas przyjeżdżasz świętować? tylko pamiętaj wielbłądami nie jesteśmy i potrzeby dość duże mamy.
Oj mamy potrzey mamy, jak już zmrożony kwadrat na stole to nie ma rania jenców: pijemy ;)
ja myślę, że Billa zamiast prosić o te dwie cukiernie, to poproś raczej o dwie gorzelnie ;)
I jeszcze ten paskudnik Joe Ci się na konto włamuje. Podejżane jest, że Joe się wylogował i nagle weszła Kala... Hmm, KTOŚ tu kłamie ;P
wiem, na drugim kompie którego używałem do trollingu jechałem na chromie i operze z trzech kont naraz :D
niestety komp mi się sypnął i używam tymczasowo laptopa białki.
Czarnowłosa piękność, zwana Neytiri? :F Skąd Ty masz takie informacje? No bo czarnowłosa przeież nie jesteś ;P
Ha czyta się rozmowę Petroniusza z Dante :] Pracuje przy produkcji soków,a czarnowłosa dziewczyna ma niebieskie oczy(czyli farbowana)jest uwaga niby REALNA :O
najważniejszego nie napisałaś, jak producent soków, żebym wiedział czego nie kupować ;)
W produkji soków siedział zawzięie
Na nielegalu jechał: przegięcie
Aż sie zakochał w od musu kobiecie
45 letniej weterance Elżiecie
HH w akcji, tak samo realny ;P
faktycznie, był kiedyś jakiś szrodinger, poczciwy chłopiec. nawet się spotkaliśmy w realu ale jak zobaczył że mam wąsy, brzuch piwny i tatuaże to chyba zwątpił. Szkoda bo strasznie milusiński był i nieśmiały tali trochę, wstydził dać mi buziaka w owłosione ryło:)
2 wiaderka dokładnie :D Jak nic nie ma w lodówce, to trzeba sobie radzić jakoś ;) Jadę na tym z przerwami cały dzień ;D
pół na pół ;) Nuttela i twarożek nie ręcznej roboty, ale mieszanie białego i brązowego już tak :D Ufff... gęsto i perwersyjnie mi się terz je ;)
jak brązowy ser o gęstszej konsystencji ;) Moja kochana matula kiedyś na to wpadła, to zacząłem sam to stosować. Jest to tanie, słodkie, sycące i pyszne :]
Z cyklu :Lucifer Cookie Poleca (usługa płatna 4,99 + vat alo ćwiartka kwadraioka + vat ;)
Oj taaaak, kiedys pochłonąłem tego 3 wiadra :D A jakie lepkie i słodkie, grrr :>