Panowie założyli już kilka wątków zachywcając się Neytiri, jaka to ona nie cudowna, piękna, dzielna itp itd...natomiast nie zauważyłam takiegoż zachwytu wśród pań w stosunku do avatara Jaka (dzięki Bogu i partii. Czy z panami wszystko w porządku? Bo nie daj Boże w następnym sezonie trzeba będzie na niebiesko się malować:P
Pozdrawiam:)
PS. wiadome, że kobiety wolą PRAWDZIWYCH mężczyzn (jack) niż avatary:)
kaprysne? 178 cm to takie wyżyny????:)))
Banderas jest bleeee
Depp na dizałkę może byc a Al to klasa sama w sobie:)
EwaMonika jak na samiczke to wysokie zawieszenie masz, ale wiesz jak nie wdziejesz obcasika to ci nawet zacharcze jak Bale w Batmanie ;P
uch żeby było jasne 178 to Sam, a ja jedynie malutkie 164:))) krasnoludek znaczy:)
wrrrrr.... kostiumik tez wdziejesz?:P
EwaMonika, wiec dlaczego pisalas ze te 178 to dla ciebie za malo? przeciez ktq ... na takiego wieże to wspinala bys sie chwile ;P
EwaMonika o jak wysokich obcasach mówisz? ;P ... bo wisz, nawet przy takich na 10cm, to i tak mam przewagę 5 cm ;P ... czy to wciąż mało?
No a mój chłopak też łysieje:P i ma 176 i wcale nie jest niski.
jak dla mnie to w sam raz ale kwestia gustu. Jakbym miala 180 to pewnie byłbyś za niski:P
Ps. mam pytanko- czy ktoś mogłby mi powiedziec jakim cudem mogę zrobic zeby nie było widać mojej miejscowości na koncie?
no chyba se nie można...... :(
ja sie nie znam,bo ja jestem początkująca :( :P
może Ty byś mógł zobaczyć... ? <prosi ładnie>:P
przedwczoraj dołączyłem więc za znawce nie możesz mnie uważać ale wydaje mi się że to będzie coś takiego: klikasz w swój profil(lub po prostu w swój avek)> później wchodzisz w ustawienia > edytuj swoje dane>pokazuj lokalizacja (innym użytkownikom): Tak Nie i chyba to by było to
Ale lokalizacja i tak zwykle się psuje. Ja mieszkam np pod Warszawą a pokazuje mi w lokalizacji zdaje się Wrocław. Przez jakiś czas pokazywało mi nawet Fiji ;D
Dla czego chcesz ukryć miejscowośc? ;p Zdjęcie masz dosyć ładne to po co miejscowośc ukrywać? Boisz że ktoś cię znajdzie? ;p
O Sory, widzę żę kolega już Ci powiedział :) Widzę że jesteście tu nowi, a ja już trochę tu siedzę więc jak czegoś nie będziecie widzieli to pytajcie mnie, ja naprawdę z miłą chęcią wam pomogę :)
dzięki Chłopcy;)*
no niby ustawiłam, czy może ktos popatrzeć czy teraz mi widac?
No ok, może i nie powinniśmy się zachwycać niebieską, trzymetrową kobietą bo na serio coś z nami nie tak, ale ta niebieska trzymetrowa istota w ludzkiej skórze to już po prostu ideał :)
http://www.atronao.com/wp-content/uploads/2009/04/zoe-saldana-bikini-esquire-1.j pg
pacz nigdy bym nie przypuszczał, na avku masz tego kolesia z Strażników który jest cały niebieski a nie chciałbyś tej niebieskiej ;D
nie oglądałeś Strażników, przecież koleś się mógł gruntownie powiększyć> Mógłbyś być 10 x większy ;D
Oglądam ich średnio trzy razy w tygodniu :) No faktycznie mógłby się dopasować, ale jego przecież ludzie mało co obchodzili, więc... A poza tym to trochę dziwna ta dyskusja...
ja nie lubię niebieskiego:P
najbardziej:P
jesli mogę wtrącić się w te męskie rozważania:P
będzie ciężko:P
ale chyba tego nie chcesz tak naprawde:P
tak jak i ja;) więc już siedzę cichutko i odezwę się tylko na babskie tematy:P
no rzeczywiście bym nie chciał, jeśli to ty na zdjęciu to taka możesz zostać ^^ i odzywać się też możesz bo jeszcze Ewa coś tam zaskarży mnie że ograniczam prawa kobiet
normalnie czuję się wyróżniony : Ciebie z dużej litery i na dodatek kochany łoł! chyba chcesz zakopać topór wojenny ^^, no cóż zgodnie z tym co już wcześniej powiedziałem wyjawię czemu ? zdenerwowałaś mnie w realu ;D
Żaden kochany ino drogi...to raz i zauwaz do wszytskich sow a "Ty" lub "Ciebie" piszę dużą litera - taki przejaw szacunku dal człowieka..
a dwa..."zdenerwowałaś mnie w realu ;D" - marne tłumaczenie:P
ech....no to takich co mnie za magiere w realu uważają jest wielu i nie chce mi się zgadywac:) no to pozdrawiam znajomego w takim razie:)