Panowie założyli już kilka wątków zachywcając się Neytiri, jaka to ona nie cudowna, piękna, dzielna itp itd...natomiast nie zauważyłam takiegoż zachwytu wśród pań w stosunku do avatara Jaka (dzięki Bogu i partii. Czy z panami wszystko w porządku? Bo nie daj Boże w następnym sezonie trzeba będzie na niebiesko się malować:P
Pozdrawiam:)
PS. wiadome, że kobiety wolą PRAWDZIWYCH mężczyzn (jack) niż avatary:)
wielkie pranie mózgu było tak?......no cóż wcale nie takie wielkie jak się okazuje...jestes z Poznania tam stusiowałam, moj pseudonim na forum to prawdziwe imiona więc faktycznie moglibysmy się znac.... po prostu:))
więc moge nadal podtrzymac teorie, że Twój argument był słaby...:)
dobra dobra podejdźmy do sprawy szczerze moje powody to:
1 Jestem przeciwny twojego zdania
2 odniosłem wrażenie że jesteś bardzo oziębła
3 Nie podoba mi się twój rysunek
"On jest niebieski, chce z Tobą pepsi piiiiić" :P. Pamiętacie tą reklamę
:D?
Btw. na studniówce było zajebiście ;].
Witam Pana Szajbe:))nie pamiętacie :(
teraz tylko matura...(matko kiedy to było...ech):))
Jeszcze tylko matura i później już będzie tylko luuuuuz... przez niecałe 5
miesięcy, po których trzeba będzie wyruszyć na studia :P.
Gdzieś już ktoś napisał że Jake był jakoś bardziej przypakowany od innych Na'vi. Mi się wydawało że aż, tak się bardzo od innych nie wyróżniał pod tym względem. Za to z kobiet Na'vi to tylko Neytiri była ładna. Norm albo Tsu'tsey się którejś podobał? Kobitki? ;p
ekhm.... czy jest na sali kobieta? :P
mnie tam się te niebieskie kotki nie podobały:P.
Ani Jake-niebieski nawet. Wolę białe:)
hehe nie to mialam na mysli:D
ale poniekad to tez racja:P czasem zdarza mi sie powariowac:)
Mało kobiet w temacie. Potrzebujemy was więcej! Teraz najlepiej taka którym się męskie avatary podobały, żeby była różnorodność zdań ;D
Serdecznie zapraszamy! Jak któraś to czyta to niech włącza się do tematu xd
Szkoda by bylo bo dyskusja by się dużo ciekawsza zrobila. Nie mówie że nie jest, bo to na razie jeden z lepszych tematów ;D
nie no są takie kobiety. Nie żebym szalała, nie mogła spać, jeść, ale avatar Jake jest boski;-)
Zdrowe podejście po prostu masz. Mi tam obojętnie, kumplom bym się nie przyznał ale biała czy niebieska to bez różnicy. W końcu to internet można się do woli przyznawać. Ja się jak na razie dobrze bawię ;D
rację masz.
zresztą ja szanuję inne gusta itp.
ale jakbym sie nie starała- i tak cholera niebieski kot mnie nie kręci:D
na filmie to czekałam, aż Sam otworzy oczy... hihi
a Ty pewnie wypatrywałeś, żeby juz wskakiwał do kapsuły;D
ja się nie mogłem doczekać właśnie momentu w którym wchodził do kapsuły 10 lepsze otoczenie te piękne krajobrazy i wg nie wiem jak kolega
Będę jedną z niewielu (bądź pierwszą), której spodobały się męskie avatary. Nie żebym miała rzucać się za nimi w przepaść, ale przyznaję, całkiem całkiem przyjemni dla oczu kawalerzy ;)
Jake wyglądał lepiej jako awatar, niż jako człowiek. Takie jest moje zdanie.
Ha! Wiedziałem że takie kobitki też są xd Ja mam podobnie, wole białe ale muszę przyznać że z Neytiri też fajna sztuka była. Głównie charakterem ale muszę się przyznać że wyglądem podchodzi pod moją definicję piękna ;)
Jak na razie zacząłem 1 rozdział. Proces twórczy jest dłuugi, z powodu resarchu. Chce dokładnie oddać świat pana Camerona. Ustrzec się wszelkich błędów może za 2 dni wyśle jakąś próbkę Ci. Na 100 % to prequel będzie. Zastanawiam się poważnie jeszcze co do dat. Ale to nie o moim małym hobby tu piszemy ;)
Pisanie opowiadań
masz moje
http://navi.phorum.pl/viewtopic.php?t=7
załóżmy wogóle do tego nowy temat.
aha i wszystko jasne, myślałem że coś w rodzaju grafiki bądź rysunku ale opowiadanie chętnie przeczytam
no brawo i tylko tak dalej nie bać się wypowiadać się według swojego zdania dziewczyny a nie wg ogólnie ustalonej normy w temacie brawo !!!
Na początku jakoś nie mogłam przyzwyczaić się do Jake'a Na'vi, ale później zaczął mi się podobać, pod koniec filmu obserwowałam go z nieukrywaną hmm... ciekawością, zainteresowaniem?
heh oby w kontynuacji Avatara czyli w drugiej części nie zabrakło wam drodzy koledzy Neytiri a nam Jake ;-)Kurcze już nie mogę się doczekać a może będę musiała Z DWA LATA CZEKAĆ
A ja mimo wszystko nie jestem pewna, czy chcę zobaczyć kontynuację... boję się, że chcąc wycisnąć z widzów jak najwięcej pieniędzy zrobią byle gniot. Avatar jest czymś wyjątkowym i powinien nim pozostać...
niezłe podsumowanie kierowałem do przedmówczyni Izabel chyba, co to cb masz racje mam nadzieję że nie zrobią kiczu co zdarzało się już przecież w tak wielu filmach
Ja też nie jestem za kontynuacją. Nie lubię sytuacji kiedy ktoś robi film skończony, a później zachęcony dużymi wpływami robi drugi film który na siłę jest oklejany do pierwszego i wychodzi zwykle niewiadomo co. Chociaż jeszcze bardziej denerwuje mnie jak czytam że robią nowego "Mad Maxa" albo kręcą o nowa "Obcego"...
Niezłe podsumowanie, oby nam nie zabrakło, miejmy jeszcze nadzieję by film był równie widowiskowy i zarazem romantyczny (może dziewczyny się wtedy nauczą jak być romantyczne ^^)
Cóż, niektóre dziewczyny potrafią być romantyczne i lubią to, jak ja. Może to również przyczyniło się do tego, że od pierwszego wejrzenia zakochałam się w "Avatarze".
Nie wszystkie przedstawicielki płci pięknej są zimne i kompletnie przepełnione realizmem ;)
Jeśli o mnie chodzi to ja powinnam się wyleczyć z romantyczności, tak bynajmniej mi koleżanki na studiach mówią ;-)
Ja też mam OGROMNĄ nadzieję, że kontynuacja okaże się taka sama dobra albo i lepsza ;-)
hihihi,
ludzie są różni, różne charaktery, ale zawsze można spotkać kogoś, kto myśli podobnie,