PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361060
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All

ocenił(a) film na 10
KACUS_KC

ja tez sie wpisuje :) uwielbiam ten film , a zwłaszcza jednego aktora który tam grał :*

ocenił(a) film na 10
June_2

Oi ooooi!!!!!
Hooligans to super film, tylko zrąbali końcówke.
Co za durna matka wjeżdża ze swoim synem w środek wielkiej bójki, wysiada z samochodu i zostawia drzwi otwarte z Benem w środku. Po czym woła Matta licząc na to, że przyjdzie! No powiedzcie!
Gdyby nie jej szczeniackie zachowanie, Pete by żył, bo nie musiałby poświęcać swojego życia na obronę jej i Bena. Nie musiałby odwracać uwagi Tommyego Hatchera od nich, nie musiałby prowokować, by go zabił.
Pete był taki szlachetny i tak godnie zachował się w stosunku do rodziny swojego brata, która przecież niejednokrotnie go poniżała i nie szanowała :(
Pete był taki cudowny.

Ja zawsze wychwycam ten najfajniejsze szczególikui z filmu, w scenach z Petem.;)

Dave, z tematem trafiłeś w setke, może dogonicie kiedyś nasze forum z Chariem Hunnamam
powodzenia

Taaak super film !!! Hooligans rulezzzz :)

użytkownik usunięty
am1987

yOo YoO yOo
Ludziska jeśli jest ktoś z Nysy lub okolic to dajcie mi znać my fani musimy się 3mać razem ! ! !
Oi!

ocenił(a) film na 9

Film super ,klimat super i w ogóle cool,a pete spoko koleś

ocenił(a) film na 10
JACHu_PIJAK

zgadzam sie z poprzednikiem a zwłaszcza do tego że Pete to super koles (ale super to za mało powiedziane :) )

ocenił(a) film na 10

Ludziska jeśli jest ktoś z Nysy lub okolic to dajcie mi znać my fani musimy się 3mać razem ! ! !
Oi! ja jestem z Otmuchowa to 12 km od nysy

ocenił(a) film na 10

Zgadzam sie film zajebisty w każdym calu!!!

ocenił(a) film na 7
Ampulos

heh!
Film jest swietny, pokazuje ze zycie to walka (nie tylko na piesci i dechy...) i ze trza byc twardym a nie "mięTkim" :P
Najlepsze sa dialogi z udzialem Pete'a, no a w ostatniej bojce to ten stary piernik po przejsciach go oszukał!!! :). Pete "na gołe pięści" a dziadyga pałe metalową wysuwa... nie ma sprawiedliwości...ehhh
A hobbit tez daje rade...
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Ampulos

heh!
Film jest swietny, pokazuje ze zycie to walka (nie tylko na piesci i dechy...) i ze trza byc twardym a nie "mięTkim" :P
Najlepsze sa dialogi z udzialem Pete'a, no a w ostatniej bojce to ten stary piernik po przejsciach go oszukał!!! :). Pete "na gołe pięści" a dziadyga pałe metalową wysuwa... nie ma sprawiedliwości...ehhh
A hobbit tez daje rade...
Pozdrawiam

NO i bedzie cos robione w dalszym kierunku z tym fan clubem moze jakies forum albo cus..:)

Fanatyk_5

Załozyłem forum tego fan clubu jest ono mam nadzieje wygodniejsze niz to tutaj oto adres forum http://www.gse.xk.pl [www.gse.xk.pl]

Dla mnie film jest REWELACJA. Ogladalam go juz kilkanascie razy i jeszcze mnie nie znudzil. Gdy uslyszalam, ze jest o kibicach wcale nie mialam ochoty go ogladac, teraz mam na jego punkcie kota. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10

film jest po prostu zajebisty!!! czytalam poprzednie komenty i zgadzam się z wszytskimi pozytywnymi ;] naprawdę teraz mam ochotę komuś przywalić i zostać takim kibolem. trochę to głupie, ale moje;] i mam pare pytań;] bylabym wdzięczna za odpowiedź;]
* kto śpiewa tę piosenkę- one blood
* co to znaczy- stand your grand
POzdro dla wszystkich fanów ;]

pandusia_8

jest pewna cecha czesto wystepujaca wsrod internautow, ktora jest naprawde zalosa. mowie to o zachowaniu emtcha, a o konkretnie o jego przemadrzalosci i pysze. przejrzalem kilka jego postow i jemu podobnych "fachowcow" i zdecydowalem sie o tym napisac... mozna powiedziec ze gosc cierpi na jakis symptom mesjasza. nie mam pojecia za kogo taki ktos sie uwaza? to ze gustuje w ambitniejszych produkcjach nie daje mu absolutnie prawa do wysmiewania sie z tych, ktorym ten film sie podobal, a tym bardziej do jakiegos pseudo morazliowania. czlowieku, co chciales osiagnac tym swoim pieprzeniem? najbardziej mnie wkurza ze takie "osobistosci" uwazaja sie za niewiadomo jakich krytykow. troche pokory... chyba nie jest tak trudno zrozumiec ze kazdy ma swoje zdanie i ten film moze dla jednego znaczy to dla drugiego tamto... troche tolerancji ! oczywiscie mozesz miec swoje zdanie, ale miedzy wyrazaniem swojego zdania a ponizaniem innych jest subtelna roznica, ktorej widac nie dostrzegasz... jak dla mnie to wyglada na leczenie w ten sposob kompleksow i jakiejs chorej ambicji bycia "tym lepszym", od ktorego plebs powinien sie uczyc. czy postepujac tak chcesz sie dowartosciowac? udowodnic ze jestes tym lepszym? dla mnie to zalosne i powinienes sie zastanowic troche bo nie tedy droga. pzdr

pandusia_8

piosenkę "one blood" śpiewa Terence Jay. jakoś tak.

ocenił(a) film na 10

jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy...

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!
UNITED!!!
UNITED!!!

ocenił(a) film na 10
Zelku

świetny film można go oglądać wiele razy i się nie nudzi

Hooligans to fantastyczny film. zakochalam sie w nim odrazu tak samo jak w Pecie czyli Charlim Hunnamem

dzwoneczek151

zajebicho, oglądam prawie codzinnie, ten głupi hobbit :P mogl umrzec a nie pete... ach Charlie :*

ocenił(a) film na 10
meXx

swietny film..koncowka kiedy Pete umiera...rozkleilam sie ;( Piekne i smutne jak mlody chlopak z renomowanej uczelni nauczyl sie jak walczyc o swoje i zemscil sie na tym dupku w koncowce ktory wrobil go w narkotyki.ale mogloby sie obejsc bez smierci Pete..byl za dobry dla Matta zeby umieraC!!! :(W ogole wsrod jego grupy byl takim najrozsadniejszym hooliganem
Film w pelni zasluguje na swiatowa czolowke.To nie jest film typowo o hooliganach i dla hooliganow.To cos wiecej.Widac od razu ze rezyser nie mial na celu nakrecic jakiegos brutalnego filmu o bójkach a film ktory cos uczy.Pokazuje srodowisko hooliganow,dramaty ich rodzin a takze wielka przyjazn i oddanie miedzy czlonkami grupy.Ten kto spodziewa sie typowo hooliganskiego filmu grubo sie myli.Koniec koncem zakonczenie po prostu pokazuje jak walczyc o swoje i nie dac sie manipulowac poniewaz w dzisiejszym swiecie przekretow trzeba byc twardym
polecam!!!

ocenił(a) film na 9
asik_5

They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
UNITED!!!
UNITED!!!
UNITED!!!

Tak ten film zrobił na mnie olbrzymie wrażenie. Oczywiście pozytywne. Super film !! Polecam Wszystkim co do wyjątku :)!!!!

ocenił(a) film na 10

Zajebisty film :D Oglądałam go chyba z 25 razy ^^ i za każdym razem płakałam ;(( Ale będe go oglądać nadal :]] Pozdrowienie dla wszystkich fanów GSE :P :*

ocenił(a) film na 10

Ja się zapisuje, nawet obiema rękami... ;]

Film jest cudny jak dla mnie...

I'm lovin it ! ! !

:)

Film jest rewelacyjny !!! :)
oczywiście, że sie zapisuje do fanclubu

ocenił(a) film na 10

daje 10!!! ten film zainspirował mnie i moich kumpli!! tukliśmy się o byle co ze wszystkimi co sapali (pare razy spierd@l@liśmy gdzie pieprz rośnie) heh z tym filmem mam zajebiste wspomnienia Było Superancko!!!

ocenił(a) film na 7
ernias1990

masz może ta piosenke przetłumaczona na angielski
Wciąż dmucham bańki mydlane
Piękne bańki w powietrze
Lecą tak wysoko Prawie pod niebo
I jak moje sny zanikają
Fortuna się ukrywa
Szukałem już wszędzie
Wciąż dmucham bańki mydlane
Piosenka imo trochu beznadziejna

LIVERPOOL 4EVER

Jeb^* ManU ~~fc liverpool najlepszy =)

era

prosze po anglielsku;)

They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams, fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
United! United!

użytkownik usunięty
Kaaina

Prawie 300 wpisów <LoL>

Wesołych Świat For All !

ocenił(a) film na 9

Ogladalem w 1 tygodniu 4 razy film Hooligans XD moglbym go ogladac 1000razy zajebisty :D Pete wielki muj fan byl zajebisty i zajebiscie sie bil ale duzo cene musial za to zapla

ocenił(a) film na 10

Filmik oglądałam wiele razy i za każdym razem wzruszam się na końcu,ale cóż chyba nie ma takiej osoby której by się łezka w oku nie zakręciła kiedy Pete oddaje życie za rodzine brata. Filmik poprostu rewelacja szkoda tylko że w dzisiejszym świecie coraz mniej takich ludzi którzy oddają zycie za drugiego człowieka. Film niesie ze sobą pewne przesłania myśle że każdy wie jakie:) oceniam 11/10 :P

I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air ...

ocenił(a) film na 9

super film!!!poplakalam sie na nim,co oznacza ze nie jest tylko glupia historyjka o szalikowcach!jest bardzo zyciowy!!

Tak!!Jestem Fanem GSE!!Film mi sie spodobal a najbardziej kibice ktorzy byli oddani temu zespolowi!1Jestem za GSE:D

ocenił(a) film na 10
kamilpete

ooo, film był świetny... Ja poszukuję tej piosenki co była na ustawce... Taka spokojna... Zna ktoś tytuł? :)

użytkownik usunięty
bluevelvet90

Ta nutka to ----) Terence Jay - One Blood =)

ocenił(a) film na 10

Aaj aj...:) Bardzo mi się podobał ten film i przez ostatnie trzy dni oglądam go codziennie...hehe To wszystko ze względu na aktora jaki w nim gra...''Pete'' jaki on jest przystojny!!! mmmm jeszcze nie spotkałam takiego ślicznego chłopaka...:P hehe hmmm dużo bym dała za to,żeby go kiedyś zobaczyć na żywo...:)):* hihi

Ja oczywiście wpisuję się do fanclubu...:*

Green Street Hooligans Rulez!!!

Pzdr:*

szczerze powiem ze bylam zaskoczona moja reakcja po obejzeniu tego filmu. pochodze z chełma i kiboli chełmianki zawsze mialam za kompletnych debili i pustaków. jednak teraz mój punkt widzenia sie zmienił i nie oceniam ich tylko po tym ze tłuką się po gębach przy każdej okazji;) moja ulubiona postać? -zdecydowanie Bovver;) scena?-"kiblowa":P i na meczu:) pozdro dla wszystkich fanów :):)

ocenił(a) film na 9
paulinkaaa_a

Ja też się przyłączam. Film jest świetny i traktuje o ważnych rzeczach. Świetni aktorzy, zdjęcia i muza! "Hooligans" rulez!

ocenił(a) film na 9

West Ham United!!
Ten film jest zajebisty....:D...a te słowa na końcu Matta Bucknera

Film jest poprostu boooski! ;) Wspaniale dobrana obsada aktorów. Film posiada piękne przesłanie: należy walczyć do końca o swoje i nie poddawać się, nawet wtedy kiedy czujemy, że i tak jesteśmy na skazanej pozycji! Ukazuje również baaardzo ważne wartości w życiu człowieka, czyli przyjaźń, zaufanie, poświęcenie, honor i odwagę. Film poprostu piękny i wzurszający(ostatnia bójka)... Oglądałam go już z 5 razy...ale napewno na tym nie poprzestanę! ;) Warto obejrzeć...gorąco polecam!!! ;)

Hej! Ja oglądam film średnio raz dziennie ale nie cały a urywki jakie mi się podobały najbardziej. Film był po prostu rewelacyjny. Szkoda tylko, że Pete musiał zginąć, ale ten film zapewne ma pokazać ludziom co się dzieje na takich ustawkach, ma czegoś nauczyć :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8

Film jest cudowny, mogłabym go oglądać cały czas! Klimat, świetnie dobrani aktorzy, ciekawa fabuła i sceny "batalistyczne" :)
UNITED!!!!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9

Film zajebisty!! Bardzo mi się podobał! Śmieszył mnie momentami i wzruszał! Oczywiście zapisuję się do fanclubu!! :)

Film był bardzo bardzo fajny,przyznam się że na początku sądziłam że mi się nie spodoba ale po obejrzeniu zupełnie zmieniłam zdanie na jego temat, na ogół nie podobają mi się takiego typu filmy...(no wiecie mecze, bijatyki) ale ten film miał coś w sobie.

ocenił(a) film na 9

Super film....9/10 i jeden z najlepszych filmów jakie obejrzałem

ocenił(a) film na 10
placek121

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby wiecej filmow o tematyce pilkarskiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Troche Wood nie pasowal bo byl zadziecinny do tego filmu... ale nie bylo zle 10!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Jasne że sie wpisuje! film na mase mi sie podobał. Poryczałam sie strasznie jak Pete umart :( echh ale tak musiało być. Odzwierciedla prawdziwe życie (choć może nie ma aż tyle bijatyk itp.) i niesie za sobą przesłanie. Zachęcam bardzooo mocno do oglądania!

Green Street Hooligans Rulez!!!

United!!

ocenił(a) film na 10

Film bardzo mi sie podobał...oczywiście moim zdaniem nie jest to jakieś arcydzieło czy coś w tym stylu, ale należy do filmów, które pokazuja rzeczywistość i to właśnie lubie, dlatego się wpisuję. Najbardziej przypadła mi do gustu (tu bedzie ogromny szok)... rola Pete'a nie wiem czy moge powiedzieć, że jako aktor jest b. dobry bo tylko ten film oglądałam z jego udziałem, ale mi sie podobało. "Frodo" tez nieźle grał, ale stawiam zdecydowanie na Pete'a. Jedynym minusem były sceny drastyczne, których tu nie brakuje..,ale tak właśnie wygląda życie zagorzałych kibiców (to znaczy chyba pseudokibiców ;) )więc nie mam o czym dyskutować...Polecam każdemu!... :)

ocenił(a) film na 10

zajedwaboza... wpisuje sie!!:)
zachwycajacy, przeswietny, wspanialy :)
ja chwile obecna zaden film nie jest w stanie go przebic!

noskowna

Kurcze znajomi mnie już wcześniej zachęcali do obejrzenia tego filmu ale jakoś zwlekałam i teraz sądze że to był poważny błąd!!!!!
Zapisuję się i to ledwo po obejrzeniu filmu. Ktoś pytał o najlepszą scene...
Mnie się najbardziej podobał moment, kiedy on w kiblu w końcu mu nie przylał za to że go wrobił... Ten moment jest naprawdę wymowny....