PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361060
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All

Obejrzałam film i jestem nim zachwycona. Ten film jest bombastic!!! Jeżeli go ktoś nie oglądał musi to zrobić jak najszybciej. Pozdrawiam fanów Green Street Hooligans, jest boski...

ocenił(a) film na 10

Genizalny film! Jeden z najlepszych jakie w zyciu widzialam! Zwlaszcza piosenka o bankach mydlanych mi sie podoba... Goraco polecam wszystkim!

ocenił(a) film na 3
kocham_bydgoszcz

Moim zdaniem średni film...Obejrzyjcie sobie "Football Factory"...To są prawdziwe realia..

ocenił(a) film na 10
given44

Football factory był dobry ale dużo gorszy od hooligans. Football factory był przerysowany. Zwyczajne mordobicie.

ocenił(a) film na 10
given44

Film byl rewelacja i naprawde jest warty obejrzenia. Mozna go polecic wszystkim, jak dlamnie pokazuje ich ciemna strone jak i jasna ;)

ocenił(a) film na 10

film zajefajny :) mogłabym oglądać codziennie

po prostu wyczes

ja uwazam ze ten film byl swietny :D:Dogladalem go kilka razy :D:D i nadal mi sie nie nudzi :D:D

ocenił(a) film na 10

I ja się wpiszę ;) Świetny film... po prostu rewelacja.

Chociaż nie jestem fanką futbolu to jestem zachwycona tym filmem. Oczywiście jak chyba większości przykro mi było, kiedy Pete umarł. To był facet! Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego filmu.

ocenił(a) film na 8

Film naprawdę świetny, nawet Elijah wypadł w nim dobrze iten świetny akcent Charliego.

Ja także się wpisuję uważam, że film jest świetny. Pozdr. Dla wszystkich fanów GSE;)

ocenił(a) film na 10

Ja tez sie wpisuje...!!!:*Nie moge opisac co czuje po ogladnieciu tego filmu..to cos niesamowitego!!:D Film jest zaaajjeeebiiissstttyyyy!!Eh...moge go ogladac 100 razy i wiecej;]=]

ocenił(a) film na 8

Film jest dobry, trzyma w napieciu ale ta agresja jest popie....na. To nie są ludzie, którzy tak postępują i się tak katują. Gdzie jest szacunek do drugiego człowieka??? Na szczęście potrafie odróżniać rzeczywistość od filmu, i dobro od zła!!!
Pozdro....

ocenił(a) film na 10

Chciałbym się zapisac do fanclubu GSH... Film jest naprawde extra... GSE RULEZ...

michaelgienio

Dla mnie to najlepszy film jaki w zyciu ogladalem:D Chcialbym nalezec do GSE no i do GSH:)

Generalnie film mi się bardzo podobał i jestem pod dużym wrażeniem, jednak jest trochę wyidealizowany. Przecież przykładowo w prawdziwym życiu po meczu kibole nie biją się jedynie między sobą, czyli tylko między kibicami (mimo, że tak powinno być). Sama widziałam scenę, gdy grupa ok. 20 kibiców lub, jak kto woli pseudokibiców rzuciła się na 'Bogu ducha winnych' 2 facetów stojących przed klubem i totalnie ich zlała, aż karetki musiały ich zabrać. Dlatego warto mieć na uwadze, że mimo wszystkich jego zalet, to jednak tylko film. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10

Film Z.a.j.e.b.s.t.y , Najlepszy film , Pozdro dla Fanów GSE

ocenił(a) film na 10

super film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem jego fanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

i ja się dołaczam do fanclubu.. film jednym słowem genialny. caly czas trzyma w napieciu i ten strach o Pete'a w ostatnich momentach. pokazuje prawde o zyciu,ze trzeba walczyc o swoje, a takze o poswieceniu i przyjazni. Mam slabosc do tego fllmu-widzialam go juz kilkanascie razy. GSE

Ja tez chce zapisac sie do fanclubu!! Film jest swietny!!

ocenił(a) film na 10

Oglądałem go 10 razy i mi się nie znudził. ...United!!!

ocenił(a) film na 9

Ja na tym filmie ryczałam...(: Dziwne. Ten film mnie wzrusza - jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam. BOSKI, BOSKI, BOSKI (:

ocenił(a) film na 10
karmeloo

Jeden z najlepszych fimów w moim zyciu. Genialny.

ocenił(a) film na 10
karmeloo

Karmeloo ja też ryczałam ... i to bardzooo

Wtedy kiedy juz leci ta taka wolniejsza piosenka, przed One Blood kiedy jest pokazane jak oni sie juz szykuja do tego starcia. Pete Dave, Ike, Swill, Kiff i jak ida w strone opactwa .... To wtedy czuje cos takiego nie do opisania ... w sercu ... jakbym nie mogła oddychac .. <mysli>
I tak jest zawsze ...

ocenił(a) film na 10

Aaaajaj

Waaaa.... xDD

No oczywiscie ze sie wpisuje...
Rewelacyjny film..
Wspanialy dobor aktorow ;D

Cud miod i orzeszki <3333

ocenił(a) film na 8

To ja sie dopisuje ;) Bardzo udany fim-nie tylko pod wzgledem walk,ale i realizmu, napiecia ukazanych sytuacji;)

Najlepszy film !! niema mowy zebysmy sie nie wpisaly ! pozd

ocenił(a) film na 10

Najlepszy film pod słońcem! Pozdrawiam fanów :)

ocenił(a) film na 10

film jest rewelacyjny!!!!!!!!!! oczywiście ze zapisze się do fanclubu GSEH! tylko powiedz mi jak to zrobić bo dziś załozżyłam konto i jestem troche nie bardzo w to wsyztko ;p :)

film rewelacyjny;) oglądałam go z 10 razy i nigdy mni sie nie znudzi;)
obsada doskonale dobrana...
film powalający zajebistymi akcjami...
;D;D;D;D;D

pOZdrawiAM Majka;)

Film spoko. NAjlepszy jaki widziałem pozdro dla GSE. :)

ocenił(a) film na 10

film extra!

wpisuje sie! naprawde polecam!

ocenił(a) film na 10

Film jest zajebisty, ogladałem go dopiero wczoraj, i dzisiaj nad ranem znów go obejrzałem, brak słów na ten film, oczywiście w pozytywnym tego słwa znaczeniu. GSE, GSH i WHU rlz, mże co temu filmowi dorównuje to Football Factory. pzdr for fan GSE, GSH

jeszcze nie oglądałam Football Factory ale musze porównać chociaż Hooligans dla mnie i tak zawzsze bedzie zajebisty:)

obejrzałam ten film dopiero teraz (wiem opóźniona jestem:P ) ale uważam że jest ZAJEBISTY i KAPITALNY... dla mnie zawsze będzie nr 1 :)

pozdro

anonimel

co tu dużo mówić film jest ZAJEBISTY !!

<za krótki>

ocenił(a) film na 10

Hehehe NIkogo nie 3ba zachęcać do obejrzenia Hooligans, bo każdy kto tu wchodzi zna doskonale ten film i naszego ślicznego Peta :):)

¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶
¶´¶¶¶¶¶¶¶__________¶¶¶¶¶¶¶´¶
¶´¶¶¶¶________________¶¶¶¶´¶
¶´¶¶____________________¶¶´¶
¶´¶______¶¶______________¶´¶
¶´______¶¶¶¶______________´¶
¶´______¶¶¶¶____¶¶¶¶______´¶
¶´_______¶¶_______________´¶
¶´________________________´¶
¶´_____¶¶__________¶¶_____´¶
¶´¶_____¶¶________¶¶_____¶´¶
¶´¶¶______¶¶¶¶¶¶¶¶¶_____¶¶´¶
¶´¶¶¶¶________________¶¶¶¶´¶
¶´¶¶¶¶¶¶¶___________¶¶¶¶¶¶´¶
¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶

ocenił(a) film na 10

Film jest zajefajny! I aktorzy... Zapisuje się!!

I LoVe gSe tIl i DiE!!! Jak ogladam ten film i slucham one blood od razu mam ochote isc na ustawke:) Heh pytanie kto idzie ze mna? A ta piosenka gdzie leci matt to sie nazywa mind gap matt's fly na aresie ja znalazlam! I nie przyjmuje zadnej krytyki ze strony pitbuli. Fil jest zajedwabisty jak te banki w powietrzu! Ogladam go codziennie do smierci!

behemott_2

"Jak ogladam ten film i slucham one blood od razu mam ochote isc na ustawke:) Heh pytanie kto idzie ze mna? "
Mysle ze znalazloby sie wielu chetnych :):)

ocenił(a) film na 10

Dołączam sie do FanClubu...: ]] < GSH Góra...!! >

Pewnie, ze sie wpisuje!! Szkodza ze w Polsce czegos takiego nie ma .... Szacunek dla tego filmu!!!!!!!!!!! ;]

ocenił(a) film na 10

Film mnie zmiażdżył, jest po prostu cudownie i niesamowicie nieprzeciętny.
Jako jeden z niewielu nie traktuje widza jak idioty, któremu trzeba pokazać paluszkiem "to jest dobre a to złe", zostawia każdemu miejsce na własne refleksje.
Londyn pokazany takim jakim jest naprawdę, łącznie z rymowaną grypserą.
No i to cudowne GSE, które tak pociąga, że samemu chciałoby się siedzieć z chłopakami w pubie i sączyć zimne piwko...
Dla mnie arcydzieło.