PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472258}
5,4 44 tys. ocen
5,4 10 1 43969
5,0 24 krytyków
Iron Sky
powrót do forum filmu Iron Sky

Naziści to nikt inny jak NIEMCY!!! Prawie każdy młody Niemiec ma pradziadka, czy dziadka nazistę. A starsi Niemcy mają ojców nazistów. Przypomnijmy że Niemcy na okupowanych terenach Polski wymordowali 6 milionów polaków podczas II Wojny światowej!
A teraz kretynom pokazuje się taki film, jakby to naziści nie wiadomo skąd byli, nazistami byli Niemcy!

klusathor

Hitler był Peruwiańczykiem

ocenił(a) film na 4
buttle

Buttle gdzies zgubiłes mózg... to komedia o nazistach wysłanych w kosmos w 1945, nikt nie zaprzecza ze to niemcy, tym bardziej ze w całym filmie mówia po niemiecku... to komedia nie film dokumentarny, nikt tu nie oczyszcza sie z wojennych zbrodni... przestan wszystkich hejtowac i obejrzyj film jeszcze raz., tym razem uważnie

kilgor1

chwila... to nie jest film dokumentalny?

ocenił(a) film na 4
migueltoro

wyczuwam moc sarkazmu...

ocenił(a) film na 10
buttle

ooo jeeezas... ty tak na poważnie?

ocenił(a) film na 1
cpt1molo

Po co taki ku*as jak ty w ogóle się odzywa?

ocenił(a) film na 10
buttle

chyba ci się coś synku pomyliło - tak to pyskować sobie możesz do kolegów z gimnazjum a nie do mnie.

ocenił(a) film na 10
buttle

aaa sorki... przez chwile myślałem, że jesteś prawdziwym chłopcem a potem się z czaiłem że jesteś z drewna... bo 90% ocenianych przez ciebie filmów dostaje "1" - rozumiem, że to rozmiar twojego penisa jest? jak chcesz może być nawet w calach.

ocenił(a) film na 1
cpt1molo

Jesteście jak stado baranów, umiecie coś innego wymyślić? Bo tysiąc razy to samo słyszę, a ja nie będę tłumaczył kolejnemu kretynowi, który nawet w gównie znajdzie coś dla siebie, dlaczego? - pomijając już "czemu" bo głupiec zgłupieje do reszty. A wiemy ze głupich nie sieją, tylko sami do tego stanu rzeczy doszli. I z takim dzieciakiem jak ty to w ogóle się nie rozmawia, nie rozumiem dlaczego twoi rodzice cie nie przypilnują jakie łajno do głowy sobie ładujesz za pomocą prostackich filmów, tylko hodują kolejnego naiwnego frajera, który w przyszłości będzie robiony na każdym kroku w buca jak już nie jest.

ocenił(a) film na 10
buttle

Acha... czyli rozumiem, że na swoje Pole Walki o Lepsze Jutro wybrałeś Filmweb'a?
"Będę dawał tym ogłupiającym filmom same 1 - uratuje młode pokolenie!" - świetny plan... a może lepiej udać się do lekarza po jakieś tabletki? - pomogą.

ocenił(a) film na 1
cpt1molo

I mów do kretyna, powiedziałem chyba jasno że nie mam ochoty już tego tłumaczyć ani jednemu kretynowi, dopowiadaj sobie co chcesz tak jak dzieciaki w przedszkole, po za tym trzeba być niespełna rozumu żeby się głupot czepiać, brak argumentów?

buttle

troche poczytałem i po pierwsze: jestes mlodym gnojkiem co nie wie co to wojna, faszyzm i dobry film - dowidzenia - dobranoc i zycze dobrego psychiatrę

ocenił(a) film na 1
wilemia07

Już ci tłumaczę popaprańcu co i owo jest oczywiście i to gratis. Po pierwsze gnojku słowa ewoluowały tylko właśnie tacy jak ty zostali w tyle. Wojna, ja wiem że dla ciebie to czołgi, pistolety, granaty itp. bzdury, ale w tym przypadku kretynie to teraz nie jest wojna tylko misja. Wojna panuje w europie, tak nasz kraj jest w stanie wojny. Co nie ma czołgów? nikt nie gania z karabinem? to jakieś bzdury opowiadam! Bo gnojku wojna nie polega na tym żeby się strzelać tylko aby ją wygrać, dlatego też polska jak i kraje w okół Niemiec nie są państwami. A faszyzm będzie wszędzie tam gdzie powstanie jakikolwiek bunt przeciwko okupantom, proste! Unia europejska pajacu to po prostu tworzenie się IV rzeszy środkami pokojowymi. Więc ja powiedziałem swoje teraz czekam na twoje zdanie co to wojna, faszyzm itp....

buttle

(@_@)

wilemia07

to na bank troll, ale naprawde pro, nikt nie napisałby na serio tylu bredni

ocenił(a) film na 1
migueltoro

O stary znajomy, dalej tacy tępi jesteśmy jak byliśmy?

buttle

było całkiem dobrze, dopóki od czytania twoich postów nie dostałem raka

ocenił(a) film na 1
migueltoro

tępota przerodziła się w raka? Ale jak nie to czytajmy dalej siebie nie widzę problemu..., ale jak tak to... ohh musimy z tym coś zrobić, jak to od czytania moich postów to kolego musimy stanowczo postanowić że już nie będziemy siebie czytać! Chyba innego sposobu nie ma?

buttle

czekaj... czy ty sie do mnie przystawiasz?

ocenił(a) film na 1
migueltoro

Nie wiem co napisałeś bo nie czytam cię.

buttle

jaaasne, to co, wpadniesz do mnie?

ocenił(a) film na 1
migueltoro

Co piszesz? Te szlaczki wyglądają na pedalski odruch, ale nie chce na to patrzyć, bo nie chce abyś dostał raka! Nie czytaj mnie proszę a wyzdrowiejesz!

buttle

przyznaj po prostu, że mnie lubisz, skarbie ;*

użytkownik usunięty
buttle

Z tymi sześcioma milionami to się zgodzę. Tylko że ponad trzy miliony to byli Polacy wyznania mojżeszowego.

ocenił(a) film na 1

A z tych trzech milionach połowa była brunetami :/ Bez jaj ze wam tylko takie głupoty w głowach.

buttle

wiesz kto robil muzyke do tego filmu?

ocenił(a) film na 1
wilemia07

a kogo to obchodzi?

buttle

wiec nic nie wiesz o tym filmie jak i pewnie o innych - umiesz tylko bezsensownie klepac w klawiature

ocenił(a) film na 1
wilemia07

A czemu mam nic nie wiedzieć o filmie? Bez sensu to ty teraz bredzisz. Mam kilka swoich filmów, ba muzyki i innych tworów które lubię i podziwiam, jednak nigdy mnie nie interesowało kto to stworzył, życie autorów itp. bredni. Za dużo gazetek o celebrytach czatach dla kompletnych baranów? I wymagasz to ode mnie?

buttle

co ma piernik do wiatraka? wiec dalej bezsensownie klepiesz w klawiature, a zeby Ci ułatwic twoje trudne zycie to dodam ze muzyke robił Laibach

użytkownik usunięty
buttle

Nie wziąłeś pod uwagę łysych i tych ze sztucznymi szczękami.

użytkownik usunięty

Są jeszcze czarni,Latynosi,Azjaci,Chinole,Cyganie,Żydzi,Muzułmanie,Koreańczycy,Islamiści,Je howi o nich też zapomniał.Tylko Polacy to jedyna biała rasa.

użytkownik usunięty
buttle

Nie dość,że głupi to wiadomo z czyjej partii się wywodzisz.Rasista pierd*** ,a nad ocenami nie myślał,bo pewnie większość filmów co ocenił na 1 to była żydowska propaganda.A ojciec Rydzyk nadal uważa,że w Rosji sami komuniści.

ocenił(a) film na 1

Hmm, tak myślę i myślę ale nie mam pojęcia co takiemu zasrańcowi jak ty odpisać, więc wybacz że zostawię te twoje brednie.

użytkownik usunięty
buttle

Największą brednią jest to,że Niemcy to faszyści.Mama cię nie nauczyła,ze szkoły wyleciałeś i do Ku Klux Klana się zapisałeś. Polacy walczący za ojczyznę,by się za ciebie wstydzili.Józef Piłsudcki lewicowiec i na tamte czasy ateista wstydziłby się,że Jaro go chce naśladować.

ocenił(a) film na 1

Następny kretyn co nazistów robi bez-narodowych :/ Ja nie napisał kretynie że Niemcy to naziści, tylko że naziści to Niemcy.

użytkownik usunięty
buttle

No naprawdę toś pojechał rasisto pierd***.Oceniaj dalej wszystko na 1 i pisz,że to nie ty oceniasz tylko oceny same się oceniają,atakie Polaczki jak ty to ciemna masa.

ocenił(a) film na 1

Tak to możemy się kłócić i wyzywać do końca świata i o jeden dzień dłużej. Ty po prostu nie rozumiesz co się do ciebie mówi/pisze i tyle, zamykasz temat bez argumentowo oczywiście, bo twoim zasranym argumentem jest wykrzyczenie komuś że jest rasista. Takim jełopom jak ty i kompletnym debilom zawsze powtarzam jedno, w Polsce nie ma rasizmu ani faszyzmu. Ale w tv co innego mówią? To oglądaj dalej tv i bądź kretynem ale się nie odzywaj i na wybory ani rusz! Masz siedzieć na dupie a nie głosować!

ocenił(a) film na 1

Aha i jeszcze jedno smrodzie jeden, ja u nikogo nie zauważyłem jeszcze żeby oceniał po jeden każdy film, więc to ty jesteś faszystą i walczysz z innymi poglądami Ci całkiem obcymi! Czyli jesteś każdego w stanie udusić co nie ocenia po 10 każdego filmu.

użytkownik usunięty
buttle

No tak ocenianie wszystkiego na 1 to wielkie wyzwanie.Każdy z tobą się zgodzi.Piszesz jak 12 latek.Ja pisałem o rasizmie.Zanim zakwalifikujesz go do faszyzmu poczytaj o tym.

użytkownik usunięty
buttle

Poza 1 i 10 są inne oceny wróć do gimnazjum.

ocenił(a) film na 1

Stado baranów, wiesz że jesteś chyba setnym baranem który z braku argumentów robi be be be be jak inne owce. Tłumaczyłem już ta kwestię barankom, ale zaraz wyskakuje kolejny baranek i znów be be be be, więc każdemu baranowi mówię żeby się odwalił od tych nieszczęsnych ocen i już, nie chce mi się każdemu tłumaczyć bo i tak to powinno baranom nic nie interesować.

użytkownik usunięty
buttle

Powiedział to baran co sam z siebie robi idiotę.Nic nie muszę pisać.Rządzisz młody rasisto.

ocenił(a) film na 1

Akurat baranie nie wiem czy jesteś czarny, żółty, czerwony czy biały w sumie mam to w dupie, ale z mózgu masz po prostu miazgę i nawet znaczeń słów już mylisz, tak jak mówiłem że nie ma co z takim baranem jak ty dyskutować bo kłótnia nieskończona o bredzeniu małolata, na miejscu twoich rodziców zabronił być ci oglądanie takich filmów, ogłupiają bardzo a ty jesteś na to dowodem.

użytkownik usunięty
buttle

Ostatnio kupiłem sobie barana i powiedział,że 2+2= 4 choć w twoim wypadku jak stwierdził 2+2 = 1,bo powiedział,że jesteś idiotycznym rasistą oglądając twoje oceny.Baran polecił znajomego psychologa pedofila.Pomoże Ci,bo jak stwierdził jedna 2 symbolizuje niemieckich faszystów,a druga 2 rosyjskich komunistów.Więc powiedział,że na pewno taki rasista polubi małe dzieci,bo on od tego zaczynał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
buttle

O cho widzę,że baran nie ma nic do powiedzenia.Dlaczego tacy debilni rasiści zwykle nie mający iq poniżej żuka gnojarza używają wulgaryzmów,aby się dowartościować?Baran polecił ci znajomego psychiatrę pedofila chcesz telefon?On też oceniał filmy na 1 i mówi,że lubi małe dzieci.Duet idealny.

ocenił(a) film na 1

Rasista i faszystą jesteś ty, nie widzisz że prześladujesz osoby oceniają inaczej niż ty i nie podlizują ci się w twoich żałosnych ulubionych filmach, po prostu kawał z ciebie sku*rwysyna, i nie że nie mam co powiedzieć tylko po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Pozdrawiam i dalej goń wszystkich którzy się z tobą nie zgadzają i mają inne poglądy.

P.S. gdzie są kurna rodzice takich baranów?

użytkownik usunięty
buttle

Mój baran powiedział mi,że buttlea spłodził rasista z owcą.Dawanie 1 wymaga wielkiego wysiłku intelektualnego co czyni cię wybitnie psychiatrycznym kretynem.Nie można cię nazwać dzieckiem upośledzonym,bo to obraża takie dzieci,bo to choroba.Ciebie należy zakwalifikować do ludzi psychicznych mających problemy emocjonalne bitego przez dzieciaki w szkole i gwałconych przez ojczyma..

ocenił(a) film na 4
buttle

6 milonow powiadasz?no to troszke sie zagalopowales