PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

A czemu nie? Zastanówmy się co się stanie w tym filmie...
Ktoś będzie poszukiwał śladów Jigsawa? Pewnie pare osób zginie w inny sposób niż w innych częściach, jednak schemat mamy ten sam. Zazwyczaj nikt nie przeżywa zgadłem? Tylko pierwsza część była na tyle dobra by pokazać osobę która przeżyła a potem już kręcili to gówno na siłę. Na koniec filmu jak zwykle ktoś mówi GAME OVER? Więc dać należy jeden bo to już było, jest to telenowela kinowa i koniec.

Ktoś z fanów powie "to nie oglądaj" OK! Ale dać 1 się należy bo czemu ten tytuł ma skakać na wysoką pozycję i ma wyprzedzać godne polecenia tytuły?!

Dlaczego ten film ma 6? Dobrze wiecie że nasze kina 3d są do bani więc na pewno nie zobaczycie ich tak jak należy.

skt84

A może potrzebujesz światła, zeby wyrażać się jaśniej?

ocenił(a) film na 9
skt84

Fantastyczna teoria o tym że każdy kto przeżył grę Johna staje się jego sługusem
Świetna sam na to bym nie wpadł a wiesz dlaczego?
bo ta teoria jest BŁĘDNA

I zaczyna mnie powoli irytować a więc drodzy wyznawcy tejże świetlanej teorii

Scena z 7 grupa wsparcia i osoby które na niej są dużo ich prawda? dodajmy do tego takich którzy nie chcieli przyjść ( na zdrowy rozsądek żadna grupa wsparcia nie zbierze wszystkich ofiar danej kwestii) i już robi nam się ładna liczba prawda?
A ilu było pomocników którzy przetrwali grę Johna a potem mu pomagali? dwóch
(Hoffman się nie liczy on trafił do Johna w inny sposób)

ocenił(a) film na 1
Konradla

Nie kumam o co ci chodzi.

skt84

"No dobra ale przecież musiałeś założyć, że kiedyś Gordon się pojawi. Wiedziałeś, że przeżył więc musi stać się sługusem jigsawa jak amanda" o to chodzi, teraz kumasz?

ocenił(a) film na 9
skt84

Ogólnie rzecz biorąc ty twierdzisz że każdy kto przeżył grę Jigsawa staje się jego pomocnikiem

w poście którego nie zrozumiałeś udowadniam że się mylisz

ocenił(a) film na 9
Konradla

Ale cytując ciebie, to pan Skt powinien odpisać coś takiego: "przy moim błędnym założeniu powyższe zdanie było fałszywe", a wtedy będzie, że popełnił drobny błąd :P

ocenił(a) film na 9
Robert831231

Owszem różnica polega na tym że ja przyznałem iż popełniłem błąd
On nie odwołał jeszcze swojej błędnej teorii

ocenił(a) film na 1
Konradla

Ogólnie rzecz biorąc ty twierdzisz że każdy kto przeżył grę Jigsawa staje się jego pomocnikiem - gdzie napisałem, że "każdy"? Napisałem, o amandzie i zapytałem o doktora. Mógłbyś pisać z większą ilością znaków interpunkcyjnych, gubię się w chaosie.

Co do pana come2me27 - to już dość. Brakuje tylko kolejnego offtopicu. Może się wkońcu nauczycie, bo będę teraz wszystko zgłaszał jako nadużycia. Zobaczycie "neonuchy" ile z tego co tutaj jest napisane zostanie.

ocenił(a) film na 9
skt84

"Co do pana come2me27 - to już dość."

Zwłaszcza że to Pani, ale widać jak napisałem, że koleżanka ma racje parę postów wcześniej, to do ciebie nie dotarło, fajnie masz o wielki pogromco wiatraków :)

ocenił(a) film na 1
Robert831231

No tak wy dzieci neo musicie sie trzymać razem. Nie jestem na tyle głupi ciągnąć temat z kimś takim, wystarczająco już nie na temat piszesz ty i little jacob.

ocenił(a) film na 9
skt84

Ale na tyle głupi, żeby napisać do użytkowniczki, że jest użytkownikiem to jesteś. A co do dychy to wolałem dać pile, niż 4 części Die Harda którą była pg 13(kategoria wiekowa) i fantasy, już nie wspomnę o braku soczystych hasłach z poprzednich. W 4 to John największe przekleństwo jakie wypowiada, to Jerkoff pojechał w tedy Gabrielowi że łohoho.

ocenił(a) film na 1
Robert831231

No nie, lepiej się popisać i ciągnąć dalej off-topic.

ocenił(a) film na 9
skt84

No lepiej zakłada debilne tematy które mają genialne myśli takie jak ta:

"Dlaczego ten film ma 6? Dobrze wiecie że nasze kina 3d są do bani więc na pewno nie zobaczycie ich tak jak należy."
Miał 6, bo ludzie oceniali (tacy którzy oglądali, i dopiero później dali ocenę), a czego nie zobaczymy jak należy kin ?<wtf> bo nie czaje, tego skrótu myślowego.

skt84

"No tak wy dzieci neo musicie sie trzymać razem. Nie jestem na tyle głupi ciągnąć temat z kimś takim, wystarczająco już nie na temat piszesz ty i little jacob. " ty nie ciągniesz tematu chłopie, ty się kompromitujesz na każdej linii, odwracasz kota ogonem i najwyraxniej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem tego co napisałeś.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

A jednak to ja muszę wam wszystko tłumaczyć bo coś niewiele w tych szkołach teraz was uczą. Ponadto nie tylko ja będę miał problemy ale każda osoba trzecia, ponieważ, niektórzy piszą tutaj jednym ciągiem i zdania trzeba czytać po parę razy by skumać o co typkowi chodziło. Łatwiej wam mnie zrozumieć ponieważ nie piszę takim łamanym językiem polskim z gimnazjum. Może zróbcie tak samo to zaczniecie odpisywać sobie a nie tylko mi. Zastanawiam się czy wy w ogóle rozumiecie ludzi, którzy są po tej "waszej" stronie.

skt84

Patrząc na to , że sam nie potrafisz, czytać i rozumiec tego co czytasz, na dodatek odwracasz kota ogonem, śmiem wątpić, że ciebie wogóle czegoś w szkole nauczyli. Każdy ci tu odpisuje, bo każdy ci cos próbuje wytłumaczyć.

skt84

"No dobra ale przecież musiałeś założyć, że kiedyś Gordon się pojawi. Wiedziałeś, że przeżył więc musi stać się sługusem jigsawa jak amanda." a tutaj napisałeś, że każdy. i uważaj na słówka, bo za chwile ja zaczne zgłaszac twoje posty jako naduzycia.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Gdzie? Dalej nie widzę słowa "każdy" Czy może ty w innym kraju żyjesz. BTW. nadużycia nie są narzędziem szantażu. Możesz zgłaszać o ile znasz regulamin.

skt84

a ktoś tu w ogóle czyta regulamin tak na poważnie ? przecież wiadomo że ten portal to jeden wielki spamweb..dziwne że nikt tu jeszcze nie napisał co jadł na śniadanie i co mu sie sniło.. poza tym widze ze ty sie naprawde nudisz skoro 2miesiące rozmawiasz o filmie który uwazasz za totalny badziew..znajdz sobie hobby..może znaczki :)

ocenił(a) film na 9
zjadacz_filmow

Czytają, ale musiał by być słowa na K, Ch itp albo ostrzejsze pojechanie komuś, a szkoda bo tak cały ten debilny temat osoby, która nie wie czym się rządzą serie filmowe i tłumaczy to przewidywalnością, został by usunięty. Ja mam lepszy pomysł, niż znaczki fotografia i wtedy możesz robić nie przewidywalne zdjęcia ;)

ocenił(a) film na 1
Robert831231

I to mówi osoba która daje 10/10. Przewidywalna najbardziej jest wasza reakcja na krytykę.

ocenił(a) film na 1
zjadacz_filmow

Miałem sporą przerwę. Też jesteś tym, który czyta po łebkach?

skt84

"po łebkach" w sensie ? sorry ale nie rozkminiam do konca tego waszego slangu..

ocenił(a) film na 1
zjadacz_filmow

Nie jesteśmy w szkole, nie będe ci tłumaczył co to znaczy "czytać po łebkach" no bez jaj!

ocenił(a) film na 8
skt84

bo i nie ma takiego zwrotu. Jest nie poprawny

skt84

tak tak oczywiście wszędzie we wszystkich szkołach używa się tego zwrotu ponieważ ty tak mówisz :|

skt84

"Gdzie? Dalej nie widzę słowa "każdy" Czy może ty w innym kraju żyjesz. BTW" a umiesz czytać ze zrozumieniem?"nadużycia nie są narzędziem szantażu" a to ciekawe, a znasz znaczenie słowa szantaż?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

""Gdzie? Dalej nie widzę słowa "każdy" Czy może ty w innym kraju żyjesz. BTW" a umiesz czytać ze zrozumieniem?"nadużycia nie są narzędziem szantażu" a to ciekawe, a znasz znaczenie słowa szantaż?" - Skopiowałeś tyle tekstu, żeby zapytać o znaczenie słowa? Może poczekam, aż pojawią się jacyś inni użytkownicy, bo na tej stronie wszyscy już zatracili wątek. Może dać wam link do jakiejś strony jak się prowadzi forum.

ocenił(a) film na 9
skt84

A ja ci wyślę, taki do odróżniana użytkowniczki od użytkownika. Albo co to jest seria filmowa, bo dalej widzę że piszesz głupoty.

ocenił(a) film na 9
skt84

Naucz się lepiej czytać

Już dwukrotnie wyjaśniłem o co chodziło

skt84

""Gdzie? Dalej nie widzę słowa "każdy" Czy może ty w innym kraju żyjesz. BTW" a umiesz czytać ze zrozumieniem?"nadużycia nie są narzędziem szantażu" a to ciekawe, a znasz znaczenie słowa szantaż?" - Skopiowałeś tyle tekstu, żeby zapytać o znaczenie słowa? Może poczekam, aż pojawią się jacyś inni użytkownicy, bo na tej stronie wszyscy już zatracili wątek. Może dać wam link do jakiejś strony jak się prowadzi forum" a może tobie dać tekst z pytaniami, to nauczysz się wreszcie czytać ze zrozumieniem. Zapytałem się ciebie czy wiesz co znaczy szantaż?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

O matko. Ale ty jesteś głupi...

ocenił(a) film na 8
skt84

To się staje męczące

skt84

"O matko. Ale ty jesteś głupi..." po raz kolejny powtarzam grzeczniej. Nauczyłeś juz czytać ze zrozumieniem? jeśli tak to pora na naukę oglądania. Proponuje wreszcie obejrzeć Piłe VII, bo narazie chrzanisz a nie wiesz o czym.

skt84

A to mi dopiero pogróżki :D Paradne !
Taki to fenomen upierdliwego trollowania , że troll chłonie co może a jak już nie panuje nad tym co się dzieje , to chce się jeszcze w piórka admina stroić :D
Grozisz mi : ) ? Chamstwo pyszałkowate czyste, bez żadnej skazy prawdziwej myśli. Zgłaszaj mnie do woli, wątpię aby to był cierpliwy cenzor więc może coś Ci się jeszcze uda. Arsenał rozumiem już na wykończeniu czy czekasz jeszcze na innych userow ? A nudzisz z tą serią jak mało kto ...

come2me27

problem w tym że skt84 ma w arsenale totalne braki

ocenił(a) film na 1
come2me27

Właściwie już wszyscy dawno skończyli ale ty dalej ciągniesz ten temat do góry. Przydajesz się na forach do dokarmiania trolli głupolu. Idź teraz sadzić rzepe na jakieś inne forum bo jak dla mnie temat się wyczerpał na tej sronie już dawno. Przyznaje że tutaj tylko ten little jacob miał trochę w głowię ale reszta głupoli w tym ty to ewidentne dzieci neo. A skoro z ciebie taki anty troll wiedz że odpowiając mu jesteś jeszcze większym głupkiem niż ten który prowokuje rzucając temat. Z sensem niczego nie napisałeś, że tak powiem "w d***e byłeś więc g***o widziałeś".

ocenił(a) film na 9
skt84

Jesteś Idiotą

Odpowiadasz michałowi ale mnie już nie mimo iż tłumaczyłem ci dokładnie to samo co on

Wynika to z tego że moja wyjaśnienia są dla ciebie zwyczajnie niewygodne gdyż nie możesz ich obalić (michała w sumie też nie więc u niego czepiasz się słówek)

Temat ciągnie się przez takich jak ty którzy zaczynają wszystko od nowa atakując Piłę tymi samymi argumentami

Do tego zajmujesz się tu bzdurnymi pyskówkami więc pomyliłeś fora

A tak na koniec dodam jeszcze że po raz kolejny odpowiadasz come2me27 myśląc że rozmawiasz z facetem co tylko każe zastanowić się czy nie masz problemu z odróżnianiem.

ocenił(a) film na 8
skt84

Dobra dobra skończmy ten wątek tu mówię do wszystkich, A skt84 obejrzyj ten film, bo nawet jak nie zmienisz zdania to dyskusja stanie się inna bo będziesz obeznany z przedmiotem który oceniasz. Nawet jak jest przewidujący to wypadałoby go poznać.

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Uff Nareszcie... Popieram przedmówcę. Co do reszty. Naprawdę nie chce mi się już powtarzać. Skończcie.

ocenił(a) film na 8
skt84

Wiesz co jest zabawne, że mimo iż chcesz skończyć ten temat odpowiadasz dalej na posty. Praktycznie gdybyś nie odpowiedział po miesiącu, temat już dawno by zdechł

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

O stary! A to właśnie twój starszy post (jeszcze jak pisałeś gdzie się podziewam i czemu nie odpisuję), zmotywował mnie do kontynuowania dyskusji. I ty się dziwisz.. Ze wszystkich tutaj ty przynajmniej się nie pogrążaj. Zauważcie, że ludzie to czytają, nie udzielają się w dyskusji, a ocena leci w dół...

skt84

jak narazie to tylko ty się pogrążasz

ocenił(a) film na 8
skt84

ocena filmu często jest nie adekwatna. Najlepszym przykładem jest Ojciec Chrzestny, gdzie ( sądzę, że tu się raczej ze mną zgodzisz) dzieci neo dawały 1 aby nie był pierwszy na liście, chociaż nie wielu z nich nie widziało filmu i się tym nie kryło. Ja się nie pogrążam, ale nie chcę się już kłócić więc skończmy tą jałową dyskusję i pogadajmy o czymś innym . Zabawnym jest też to że i ja się w to wpadłem

skt84

1 . Come2me jest kobietą. 2 Grzeczniej się zwracaj 3. przestań wreszcie tupać nózką i nazywać nas dzieci neo

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Obejrzyj sobie "dzień świra" Zobaczysz co myślę o równouprawnieniu.

skt84

co mnie to obchodzi co myślisz o rownouprawnieniu

skt84

Ja się obrażona nie czuję. Ty natomiast podskórnie czujesz , że jednak mam rację to chcesz mnie tu uświnić i to jeszcze własną przypadłością. Nie udało się myślących w swoim bagnie umieścić ? Mnie tam na pewno nie ma !

Nic mi o trollowaniu nie pisz bo potrafiłam trollować w sposób o jakim Ty sobie możesz pomarzyć i robiłam to w zabawny sposób - bez prywaty. A Ty, co tu piszesz to tylko ohyda.

ocenił(a) film na 1
skt84

proste jedynie ty 3masz poziom swoimi dziecięcymi scenami.. jednym słowem bzdety chłopcze piszesz nic więcej..wyjdź!