PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

A czemu nie? Zastanówmy się co się stanie w tym filmie...
Ktoś będzie poszukiwał śladów Jigsawa? Pewnie pare osób zginie w inny sposób niż w innych częściach, jednak schemat mamy ten sam. Zazwyczaj nikt nie przeżywa zgadłem? Tylko pierwsza część była na tyle dobra by pokazać osobę która przeżyła a potem już kręcili to gówno na siłę. Na koniec filmu jak zwykle ktoś mówi GAME OVER? Więc dać należy jeden bo to już było, jest to telenowela kinowa i koniec.

Ktoś z fanów powie "to nie oglądaj" OK! Ale dać 1 się należy bo czemu ten tytuł ma skakać na wysoką pozycję i ma wyprzedzać godne polecenia tytuły?!

Dlaczego ten film ma 6? Dobrze wiecie że nasze kina 3d są do bani więc na pewno nie zobaczycie ich tak jak należy.

ocenił(a) film na 9
skt84

"WIEDZIAŁEŚ ŻE PRZEŻYŁ WIĘC MUSI STAĆ SIĘ SŁUGUSEM JIGSAWA JAK AMANDA"

W tym zdaniu stwierdzasz że fakt iż Dr Gordon przeżył, bezdyskusyjnie wskazuje na to że stanie się sługusem Jigsawa

A ja tylko udowodniłem tobie wesoło że fakt przeżycia gry Jigsawa, nie zawsze bezapelacyjnie wskazywał iż w przyszłości ofiara będzie pomagać Johnowi

skt84

Czad :D
Dajesz swój apel, po czym przyznajesz, żeś coś widział coś nie , obejrzysz, nie pamiętasz, kojarzysz jeszcze pytasz, chcesz wyjaśnień i streszczeń , dowodu, argumentów , stawiasz jakieś tezy według domniemań a ten wątek jest tak bezsensowny , że dziwie się , ze ktoś jeszcze w nim odpowiada. Chaos. Śmietnik. Zadowolony ?

ocenił(a) film na 8
come2me27

Nie ważny jest wynik liczy się zadyma :P taki żarcik