A czemu nie? Zastanówmy się co się stanie w tym filmie...
Ktoś będzie poszukiwał śladów Jigsawa? Pewnie pare osób zginie w inny sposób niż w innych częściach, jednak schemat mamy ten sam. Zazwyczaj nikt nie przeżywa zgadłem? Tylko pierwsza część była na tyle dobra by pokazać osobę która przeżyła a potem już kręcili to gówno na siłę. Na koniec filmu jak zwykle ktoś mówi GAME OVER? Więc dać należy jeden bo to już było, jest to telenowela kinowa i koniec.
Ktoś z fanów powie "to nie oglądaj" OK! Ale dać 1 się należy bo czemu ten tytuł ma skakać na wysoką pozycję i ma wyprzedzać godne polecenia tytuły?!
Dlaczego ten film ma 6? Dobrze wiecie że nasze kina 3d są do bani więc na pewno nie zobaczycie ich tak jak należy.
"WIEDZIAŁEŚ ŻE PRZEŻYŁ WIĘC MUSI STAĆ SIĘ SŁUGUSEM JIGSAWA JAK AMANDA"
W tym zdaniu stwierdzasz że fakt iż Dr Gordon przeżył, bezdyskusyjnie wskazuje na to że stanie się sługusem Jigsawa
A ja tylko udowodniłem tobie wesoło że fakt przeżycia gry Jigsawa, nie zawsze bezapelacyjnie wskazywał iż w przyszłości ofiara będzie pomagać Johnowi
Czad :D
Dajesz swój apel, po czym przyznajesz, żeś coś widział coś nie , obejrzysz, nie pamiętasz, kojarzysz jeszcze pytasz, chcesz wyjaśnień i streszczeń , dowodu, argumentów , stawiasz jakieś tezy według domniemań a ten wątek jest tak bezsensowny , że dziwie się , ze ktoś jeszcze w nim odpowiada. Chaos. Śmietnik. Zadowolony ?