PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837}

Podziemny krąg

Fight Club
1999
8,3 644 tys. ocen
8,3 10 1 644191
8,5 75 krytyków
Podziemny krąg
powrót do forum filmu Podziemny krąg

Chuck Palahniuk

użytkownik usunięty

Chuck Palahniuk jest zdeklarowanym gejem stąd ta fascynacja penisami...

Zadajcie sobie pytanie czy fascynacja tym filmem nie jest czasami od waszego skrytego homoseksualizmu ?

Te gołe napakowane chłopaki,tylko jedna kobita przez cały film i same chłopaki...Lubicie pewnie tych chłopaków i nieświadomie,lubicie ogladać ten film dla tych chłopakó właśnie...Film dobry,ale żeby od razu kuktowy ????Ale te chłopaki są dla was tą solą ...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Chuck_Palahniuk

ocenił(a) film na 9
fabio

Penis był... i było to opisane w wielu publikacjach, nie wiem po co ten krzyk...
jak już napisałem film którego scenariusz był pisany na podstawie książki napisanej przez geja na podstawie jego wspomnień nie może być hetero... i już.
Ale wcale to nie powoduje że mamy tego filmu nie lubić JA BARDZO GO LUBIĘ MAM GO W SWOJEJ VIDEOTECE i wcale nie uważam że lubiąc film o podtekstach gejowskich jestem gejem lub gorszy... bo niby dlaczego??? Mam kilku znajomych którzy są gejami i są spoko natomiast znam wielu hetero- imbecylów imbecylów i co może mam wstydzić się że oglądałem film hetero autora???... NIE
moim skromnym zdaniem wstydzić się można tylko sympatią dla filmów które np propagują rasizm ksenofobię itp.

ocenił(a) film na 10

Analogicznie "Szeregowiec Ryan" to jest dopiero raj dla homosiów. Tam sami faceci, żadnego wątku miłosnego, tylko krew...

użytkownik usunięty

Eeeee tam. Romans hetero był, i dużo hetero jeb**ia więc spoko. Główny bohater to 100% hetero