Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
Hahahaha
To podobnie jak na Yeti
Przeżyli na kilku batonach energetycznych na 4 kilometrach w Himalajach
O ile pamiętam to nie
TYlko yeti buszowałó
Na Alive.Dramat w andach był kanibalizm
to że taka akcja była na fakcie to wiem
ale coś mi się kojarzyło że w Yeti też myśleli o kanibalizmie jak batony były na wyczerpaniu :)
Kiedyś w CDAction była taka gra chyba Mademan czy coś, gdzie można było biegać z dwoma karabinami lub shotgunami jak Coolio. To było mega śmieszne tak strzelać z dwóch naraz xD
I po terroryście. Naprawdę, dlaczego mając na(d) głowie pterozaury jeszcze tego ze sobą ciągnęli.
Yolan nie chciał spędzić reszty życia w więzieniu. Spędził jako pterokarma.
Twój Pterozaur kupowałby Yolana.
CO ZA ZAKOŃCZENIE ! Daje nadzieję nadzieję na sequel jak koniec USS Iowa :) . Nie widziałem całego ale chyba mogę dać ze 3.
I happy end, profesor uchachany.
Co z tego że mu wytoczą proces że zginęło kilku studentów pod jego opieką, w tym córka sponsora wyjazdu, w tereny niedostępne dla cywili?
dostanie 3 lata w zawieszeniu na 5 i juz, dadza mu pieniadze, żeby pojechał badac zwłoki pterosiów i wtedy natknie sie na ... tego, no... co z koncowej sceny!
serio?! taka krzyzówka? gdyby to nie był nasz film, to bym zapytała: to możliwe? :P
:D
Tzn. Taką nazwę dostał poprzednio. To coś wyglądało na jakiegoś teropoda, może allozaura. Ale nic skrzydlatego. Durnowate xD
hihihi:) mogli by pokontynuować ten film, naprawde! tak mnie wciągnęło,ze zapomniałam, że trzymam lapka na kolanach :)
Ten znany to jest chyba Inwazja: bitwa o Los angeles. Z pamięci piszę. A ten to podróbka Asylum jak Ostatnia misja USS Iowa czy Transmorfers :)
nio a piraniokonde co ma krew w konsystencji cukru pudru?
los angeles widziałam, jak dla mnie dobre! te zobacze :)
O:
http://www.filmweb.pl/film/Inwazja%3A+Bitwa+o+Los+Angeles-2011-493609
A to leci:
http://www.filmweb.pl/film/Bitwa+o+Los+Angeles-2011-605932