Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
Są i dzielni komandosi vs bliżej nie określeni rebelianci:). Trup się będzie słał gęsto.
No szkoda że w każdym filmie musi być murzyn który pewnie zginie ale wolałbym Michelle
"Ale na pewno nie przykuło twojej uwagi moje lekkie nie trzymanie moczu...", że przytoczę tekst pewnej reklamy :D
No ta reklama była tak debilna że jakoś mi się wryło - jak to mówią najlepszą pamięć ma się do głupot ;)
Coś dużo tych reklam dzisiaj. Chyba pijarowcy wyczuli, że tak wielu kinomanów ogląda poniedziałkowe hity Pulsa...
ŁAAA!!!! Jestem! Nie umarłem! Tylko mam problemy z netem! Myślałem, że się pochlastam bez tak doborowego towarzystwa!
Dzień dobry. Jesteśmy, ale pracuję jeszcze więc odzywać się nie będę za bardzo. Pozdrowienia od współoglądaczy moich.
Wietrzę romans! przystojny profesor, na pewno zna różnicę między krokodylem a rekinem!
Nie widziałeś nigdy ptasiej kupy? :) Ich odchody krystalizują po czasie i zamieniają się w taki proszek właśnie.
teraz będę nucić to przez cały tydzień (ludzie z pracy już pewnie myślą, że jestem szurnięta)
Przecież to nie ptaki tylko gady, a "ich odchody krystalizują po czasie i zamieniają się w taki proszek właśnie *".
* Copyright by Valdo