Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
Mam nadzieje że początkowa scena nie zeżarła 70% budżetu filmu na efekty specjalne. I zobaczymy jeszcze głównego protagoniste w akcji.
ty, czekaj, a to nie takie dinozaury, tylko latające? kurcze, przydałby się indiana dżons z Megasharka :/
Sprostuję, ptaki pochodzą od gadów, więc wiele mechanizmów anatomicznych mają podobnych i wydalają stężony krystalizujący kwas moczowy zamiast mocznika, dla oszczędności wody.
A Pterozaury były osobną grupą gadów, nie dinozaurami :)
Się wymądrzyłem,
czy to aby na pewno horror? juz 30min oglądam i jakoś... skóra mi nie cierpnie? ;)))))))))))))
dodatkowo music taka sielankowa... jej.... oooo!!!!!!!!!!!!!!! blondi sie rozbiera!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bądź wypieszczoną "plastikową" blondynką, córeczką tatusia.
Kąp się w pierwszym jeziorze, które może być czyimś szambem lub zbiornikiem na odpady radioaktywne xD
hahahahahahhahaah :) hamburger w rózowym wydaniu był by mniej apetyczny :) dla nas :))))))))
I ten tekst gościa,"MASZ...PIERSI" :p
Oczywiście kobiety w tym universum mogą nie mieć piersi.Nie chcę nikogo urazić.
Każdy frajer od tak może sobie wynieś szefa miejscowego komanda z namiotu.....???.