Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
No a czemu niby nie... :> Ja ogólnie lubię dzieciaki, ale dopóki nie płaczą i nie krzyczą. xD Ale raczej w przyszłości kieruję się na dziennikarstwo. :<
Rety, a myślisz że oni pamiętają? Pewnie mówią co chcą pod kontekst sceny. No sorry ale "Masz piersi" uważasz za scenariusz? XD
kolejna dobra rada powiedzieć dziewczynie "wstawaj" kiedy stoi na niej pterodaktyl coś jak wyjdz z wody kiedy atakuje cie rekin
Francuscy robotnicy znaleźli żywego pterodaktyla w skale wapiennej. Taaa i co jadł? Głazy? Czy kurz.
Ale jak koleś był przywiązany do tej kobity. Nie puścił jej ręki nawet jak cała reszta poleciała z "ptaszyskiem".
już zapomniałem co mnie tak urzekło w tym filmie :) na szczęście już sobie przypomniałem :P
Hej! Ja niestety w obcym kraju i nie mam jak pterodaktyla ogladac:-( Pozdrawiam i bawcie sie dobrze!
wrocilam z pracy o 20 a zaczelam o 7:30 :-) jutro to samo...moze w piatek po poludniu mi sie uda. A miasto piekne wiec na pewno warto :-)
jaaaa.... no w piatek koniecznie musisz odpoczac po całodniowej pracy!!! to trzymaj się, odpoczywaj Wiedniowo po pracy a sama praca niech lekka będzie :)