Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
Ach, moja tematyka, a ja nie mam jak obejrzeć! Niech to!
A ten opis fabuły na filmwebie mnie ubił:
"Profesor Lovecraft jest paleontologiem, którego kariera leży w gruzach..."
No jasne, że każdy paleontolog, oprócz studiowania bibliotek, grzebania w kostkach i biegania za niesfornymi dzieciakami po muzeum, musi wyjść w plener. Kostki się same nie wykopią...
:)
:D
Swoją drogą, to sporo się nalęgło z tych trzech jajek... Było ich kilkanaście, czyli musimy założyć że wszystkie pochodzą od tych trzech..
Czyli zaszło tam niezłe pterodakazirodztwo xD
Oj nie chodziło się na biologię w podstawówce.. Jedna samica Pterodaktyla składa 130 milionów jaj w jednym miocie, podobnie jak Krokozaurus, który też jest gadem.
oj tam oj tam my się wzieliśmy od Adama i Ewy a oni mieli tylko synów i nikt nie zadaje sobie pytania co tam działo się później
Wielka szkoda :( Przed chwilą mieliśmy dyskusję na temat pterodaktyli,pteranodonów,welociraptorów i Valdoraptorów :)
Nie bądź drobiazgowy, jaja są od samczyków, samiczki chodzą w ciąży. To czysta biologia.
Uwielbiam to jak w tym filmie ludzie nie przejmują się pożarciem przyjaciół i co chwilę zmieniają poglądy - aaa potwory! Nie, nie ma ich! A, jednak są! Rozwalcie je! Nie, są zbyt rzadkie, Green Peace, Green Peace!
no właśnie, nasi chirurdzy wiemy na kim się uczyli, na amerykanskich filmikach ;)
No i jeszcze blondynę zostawili a ona przecież jeszcze żyła tylko ręki nie miała.
niektóre pterotoperze padają od jednego strzału inne nie reagują od wystrzeleniu w nie całego magazynku