Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
Rozwalają mnie te mroczne teksty ich o tym, jak to chcą wykończyć ptero przy kamiennych minach. xD
jestem zachwycona!!!! w takim towarzystwie iz takimi komentarzami ci sami aktorzy moga dla mnie grac w szczekach i wszystkim innym!
O RANY, JAK OGLĄDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM TO MÓGŁBYM PRZYSIĄC ŻE NA KOŃCU BYŁ PTERODAKTYL A NIE TO XD
bedzie 3
jeszcze nie dawno byłaby 1 ale od tego czasu widziałem już większe dzieła więc trzeba docenić najmniejsze chęci twórców i umiejętności aktorów
ja sie jeszcze waham.... szkoda, ze nie bylo wiecej flaczkow pani od różowsiowego staniczka ;)
Zapraszamy na dyskusję przy drugim filmie:
http://www.filmweb.pl/film/Wielka+Stopa-2012-654206/discussion/Poniedzia%C5%82ko wy+Fanklub+Pulsu+-+Sze%C5%9B%C4%87+Wielkich+St%C3%B3p+pod+ziemi%C4%85...,2163824 #post_9600879
Najlepsze w tym filmie bylo to ze glupi ludziska wiedzac ze wielkie ptaszyska na nich poluja postanowili kryc sie w wysokiej trawie:):) i to wyszkoleni zolnierze z oddzialow specjalnych opracowali tak przebiegly plan krycia sie przed wrogiem:)
Mnie tam z nóg zwaliło to ,,Aaa! Jacson Pterodaktyl mnie goni ratuj mnie !" a on: ,,Matko, ty masz piersi".
A te daktyle to wyglądały jak wycięte z gazety barbie.