Tak powinny wygladać wszystkie ciekawe filmy ! trzeba używać potencjału grafiki, sexu, oraz przemocy !
Rozumiem że dałeś Machete 10/10 a w najbliższym czasie (kiedy wyjdzie) zamierzasz obejrzeć Hobo with a Shotgun?
"To zdanie bardziej akurat pasuje do Avatara."
nie pasuje ani trochę,
dopiero teraz przejrzeliście na oczy jak wygląda prawdziwe rozrywkowe G**no >> sucker punch kiczem niemal tak wielkim jak 2012
Weź nie porównuj tego świetnego filmu do 2012, bo aż żal czytać. Większym rozrywkowym gównem od SP to jest ten twój Avatar.
ale SP to gówienko, efekty słabe, fabuła ŻAŁOSNA >> nie lubię patosu, tym bardziej takiego, nie w takim filmie
co w tym filmie takiego nadzwyczajnego? toż to przeciętniak
Hahaha, gdzie ty tam widziałeś jakiś patos? Patosem to był Avatar wypełniony. Efekty były zajebiste, fabuła świetna i w przeciwieństwie Avatarka, wymagająca myślenia, co potwierdza fakt, że jej nie zrozumiałeś. Muzyka wyje.bana w kosmos, laski ubrane w pończoszki i miniówki również. No ale ty z pewnością wolisz oglądać 3metrowe smerfy. Sceny walki oszałamiające (zwłaszcza z zombiakami nazi i robotami). Ten film ma dosłownie WSZYSTKO co powinien mieć film. Jedyny minus jest taki, że w kinie jest wersja ocenzurowana, prawdziwe dzieło zobaczymy za kilka miesięcy na Blurayu.
nie podobał mi się motyw o poświęceniu głównej bohaterki, to było głupie, totalnie naciągane. patos.
" Muzyka wyje.bana w kosmos,"
średnia ta muzyka.
"laski ubrane w pończoszki i miniówki"
nie gadaj bzdur, czarne kabaretki wplecione pomiędzy dialogami to trochę za mało. (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-) MINUS (-)
"ty z pewnością wolisz oglądać 3metrowe smerfy"
wolę oglądać coś co walczy o miano fotorealistycznego,
tymczasem efekty w tym filmie niczym nie zaskakują. a sekwencja z robotami jest najgorsza ze wszystkich, wiem że to przykre, ale na ekranie to wyglądało kiepsko - final fantasy ma lepsze scenki niż ta w pociągu., kolejny zawód to smok w tej, jamie. Jedyny plus, to walka z żołnierzami na parę.
"zombiakami nazi"
tak kochasz ten film a się pomyliłeś, otóż w filmie niema żadnych nazistów, pamiętaj że świat baby-doll opierał się na pierwszej wojnie światowej, nie na drugiej.
"nie podobał mi się motyw o poświęceniu głównej bohaterki, to było głupie, totalnie naciągane. patos."
Patos to pomaganie przez Jaka Sully tym smerfom.
"średnia ta muzyka."
W takim razie masz zje-bany gust.
"nie gadaj bzdur, czarne kabaretki wplecione pomiędzy dialogami to trochę za mało."
Nie moja wina, że ty nie zobaczyłeś w tym filmie nic innego. Pewnie jakby pokazały cycki to dałbyś 10.
"wolę oglądać coś co walczy o miano fotorealistycznego,
tymczasem efekty w tym filmie niczym nie zaskakują. a sekwencja z robotami jest najgorsza ze wszystkich, wiem że to przykre, ale na ekranie to wyglądało kiepsko - final fantasy ma lepsze scenki niż ta w pociągu., kolejny zawód to smok w tej, jamie. Jedyny plus, to walka z żołnierzami na parę."
Jeżeli dla ciebie scena w pociągu jest słaba to nie mamy o czym rozmawiać.
"tak kochasz ten film a się pomyliłeś, otóż w filmie niema żadnych nazistów, pamiętaj że świat baby-doll opierał się na pierwszej wojnie światowej, nie na drugiej."
Wiem, że to była I wojna ale wyrażenie zombiaki nazi fajnie brzmi i nadal będę go używał.
"Pewnie jakby pokazały cycki to dałbyś 10."
Niee,to ty byś dał :)
A zombiaki nazi uwielbiam ale nie w tym filmie,tylko w Zombie SS.
Zombie SS to film taki se, głównie ze względu na koszmarną urodę aktorek tam występujących. Nie dało się na nie patrzeć :/ Ale ogólnie to dobra komedia.
Czyli dobry film musi zawierać ładne aktorki? Niezniszczalni które oceniłeś na 10/10 (wstyd się przyznać ale ja na 8/10) taki nie jest ;]
Zombie SS jest strasznie kiczowaty, może i po części było to zamierzone, nie mniej jednak reżyserowi Zombie SS do Tarantino dużo brakuje, więc to co powstało było raczej kiepskie.
Widzę że w ulubionych masz filmy raczej poważne,a Zombie SS jest kiczowaty to fakt,ale np. Evil Dead też był kiczowaty. O to chodzi (nie po części) w komedio horrorach.
Nie musi, ale dobrze by było. W Niezniszczalnych może bardzo ładnych aktorek nie było, ale były normalne, a nie tak szpetne jak w Zombie SS.
W Niezniszczalnych były 3 kobiety, a w Zombi SS chyba 4. Z tym, że w Niezniszczalnych w niczym nie przeszkadzały, a w Zombi SS psuły cały odbiór filmu.
w Zombie SS były raczej pierwszoplanowe,a w Niezniszczalnych była jedna kobieta 2 planowa,a dwie następne najwyżej 3 ;)
Psuły? Nieee!
Wiedziałem że niedługo wybuchnie tu wojna, zdania bardzo podzielone.
Mi film się podobał, pan Snyder robi coś swojego i to lubię u reżyserów.
Efekty były dobre, akcja też, fabuła ok, świat wyobraźni Babydoll fajnie wykreowany.
Właśnie tego oczekiwałem: efektów, akcji i fajnego soundtrack'u. Film swoją rolę spełnił i dlatego daję 8/10.
PS: Emily Browning wygląda tu świetnie :)
W sumie tak, ale trzeba przyznać że są zażarci. Wojna to była kiedyś na forum avatara, wtedy się działo :)
I chyba dalej trwa - a Plantum próbuje ją przenieść tutaj. Ale na szczęście z mizernym efektem :)
bbrawa dla
JoKeR7991, on wie że takie filmy jak SP niekoniecznie zasługują na 10
ale wszyscy wiedzą że Avatar zasługuje na 1... tylko taki niedobitek jak Ty synu hydranta i motopompy, jesteście innego zdania
a ty sie schowaj, bo twoja znajomość kina mnie onieśmiela
myślałeś że skyline będzie arcydziełem
jesteś kretynem skoro oglądając zwiastuny się nie zorientowałeś że ten film będzie średni
Denerwuje mnie że obrażasz wszystkich na około.
Dobrze że nie pijesz. Tymbark to zuo!
Same konserwanty.Jeszcze te pomarańczowe i grejpfrutowe są dobre ale reszta .... Fortuna rulzuje!
Co ? weź okulary lepiej se zaloz, Ja tylko obrażam plantunka i jego gejowskich braci
A czy ja mówię, że zasługuje koniecznie na 10? Tzn. według mnie tak:), ale jeśli ktoś uważa inaczej to jego sprawa, nic się przecież z tego powodu nie stanie.
"W takim razie masz zje-bany gust."
jarasz się byle czym
" jakby pokazały cycki "
to przynajmniej była by jedyna obiecana rzecz w filmie, ale nadal brakowało by fabuły i efektów. A bez cycków ten film nie ma niczego.
"eżeli dla ciebie scena w pociągu jest słaba to nie mamy o czym rozmawiać."
jeżeli wg. ciebie SP jest lepszy od AV pod wzgld. efektów to nie mamy o czym gadać.