PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Tak powinny wygladać wszystkie ciekawe filmy ! trzeba używać potencjału grafiki, sexu, oraz przemocy !

bisban

Jeśli ktoś podziwia prawdziwe piękno to od razu musi być napalonym gimnazjalistą?

ocenił(a) film na 6
0wner2

"Wszyscy wiemy, że ty wolisz 3 metrowe smerfy. Idź se zwal przy Neytiri!"

To są teksty na poziomie gimnazjalisty. Każdemu może się podobać co innego.

ocenił(a) film na 8
bisban

Przecież napisałem ,ze jak ktoś uważa inaczej, niż ja to mi nic do tego. Wiadomo, jedni wolą blondynki, inni brunetki, o gustach się nie dyskutuje.

Co do tego tekstu o gimnazjalistach, to uwierz mi, że ten okres mam już dawno za sobą.

ocenił(a) film na 6
jaskier02

Gdyby o gustach się nie dyskutowało, to by o niczym się nie dyskutowało.

filmoradar

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Filmoradar@ no jasne ku*wa

bisban

Ale jeżeli on woli efekt pracy grafików komputerowych od realnej kobiety, no to chyba coś z nim nie tak prawda?

ocenił(a) film na 6
0wner2

Może woli kobietę bez makijażu,niż z toną tapety? ;)

ocenił(a) film na 8
bisban

Widziałeś urywek z nagrywania piosenek do filmu? Tam było widać Emily z małą ilością tapety i mnie się w dalszy m ciągu podobała :)

ocenił(a) film na 6
jaskier02

Nie,ale naturalnie jest bardzo ładna ;]

down@ Kto to jest Odette Yustman? %_%

bisban

Naturalnie jest ładna, ale w tych blond włosach i szkolnym mundurku to jest dla mnie po prostu ideał :)

ocenił(a) film na 3
bisban

przepraszam moje niedopatrzenie, od października zeszłego roku jest Odette jest mężatką wiec teraz nazywa się: Odette Annabelle.

ocenił(a) film na 3
0wner2

Odette Yustman, Jessica Alba, albo nawet Jessica Lucas czy Zoe Saldana - to się nazywa coś.

ale błagam nie dawajcie mi tu żadnych pustych lasek jak baby doll(mówię o kreacji aktorskiej) czy megan, czy o zgrozo - pameli

plantum

Kto to jest Jessica Lucas? I weź mi tu nie porównuj jakiejś Saldany do Emily.

ocenił(a) film na 3
0wner2

" weź mi tu nie porównuj jakiejś Saldany do Emily."

no tak, białe jest Błeeeeee

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

Cieszy mnie fakt, ze w wersji reżyserskiej nie będzie pokazanego tańca Baby Doll. Ciekawe tylko kiedy wyjdzie na wersja, b chciałbym ja już zobaczyć.

jaskier02

Przecież będzie pokazany.

ocenił(a) film na 8
0wner2

To ciekawe, co piszesz, bo oglądałem wywiad, w którym panna Browning powiedziała, że sceny tańca Baby Doll nie były w ogóle kręcone.

jaskier02

To nie wiem, może nie chodziło o taniec Babydoll, ale jakiś taniec erotyczny ma podobno być w wersji reżyserskiej.

ocenił(a) film na 3
0wner2

w cuda wierzysz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
0wner2

a czy w zwiastunie widziałeś coś erotycznego?

bo ja widziałem, "taniec" w strojach jeszcze gorszych niż te użyte w filmie, więc cudów bym się na twoim miejscu nie spodziewał.

ocenił(a) film na 3
0wner2

o wybacz, ale po zapaleniu świateł musiałem opuścić kino bo mi się słabo zrobiło od patrzenia na ten film
marne efekty, brak erotyki która miała być. nieciekawa fabuła - a motyw o poświęceniu przelał czarę goryczy.
film robiony pod publikę, ale nieudolnie zrobiony.

plantum

Efekty był lepsze niż w Avatarze, a erotyka aż się z tego filmu wylewała.

ocenił(a) film na 3
0wner2

"Efekty był lepsze niż w Avatarze, "

podaj choć jeden moment w którym, twoim zdaniem, efekty tegoż jakże marnego filmu, mógłby być w jakikolwiek sposób lepsze niż te w avatarze.

proszę bez żartów w stylu "od 1. do 110. minuty"

jaskier02

Taniec podobno ma być pokazany. Ja też chciałbym już obejrzeć wersję R, ale na razie pozostaje czekać :(

ocenił(a) film na 6
Rysiu11

Też chcę obejrzeć,może dam lepszą ocenę ;D

Ten taniec,pewnie będzie krótki bo jak Snyder mówi "Wersja R będzie zawierała 18 min akcji" ;)

ocenił(a) film na 8
bisban

A nie powiedział czasem, że wersja reżyserska będzie o 18 minut dłuższa? To nie jest równoznaczne z tym, że będzie to nastawione na akcję, ja raczej spodziewam się mniej akcji, niż jakiejś np. prezentacji tego całego 'burdelu'.

@Owner, taniec erotyczny ma się pojawić, ale nie samej Baby Doll, musiałeś coś źle zrozumieć :)

bisban

No wiesz, żeby chociaż 5 minut tego tańca było ;D

użytkownik usunięty
Rysiu11

Luuuuuudzie, co z wami??!!! Przecież to nie chodziło o żaden taniec!!! Czytajcie trochę pomiędzy wierszami, do jasnej...

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

btw. wie ktoś, kiedy film wyjdzie na dvd?

jaskier02

Nie :P Oby stało się to jak najszybciej, bo obecnie moim priorytetem związanym z filmami jest obejrzenie wersji reżyserskiej!

ocenił(a) film na 3
0wner2

"moim priorytetem związanym z filmami jest obejrzenie wersji reżyserskiej!"

strzep se to ci się zmienią priorytety

ocenił(a) film na 6
0wner2

0wner2: Powtarasz się,ale tym razem jestem z tobą,bo też lubię wersje reżyserskie! :)

ocenił(a) film na 3
bisban

" też lubię wersje reżyserskie! :)"

tractusfilia ?

ocenił(a) film na 6
plantum

Nie.

ocenił(a) film na 3
bisban

o taaak :D

ocenił(a) film na 8
plantum

zauważyłem, ze dopieprzasz się do każdego, kto ma inne zdanie niż Ty. Wyluzuj człowieku, nie podoba Ci się to, to nie czytaj, nie fara Cię ten film ,to nie wchodź na jego 'forum', proste.

jaskier02

Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem. Nawzajem.

ocenił(a) film na 10
jaskier02

To jest jakis głupek i prostak, a w dodatku ham i zbok

ocenił(a) film na 6
UPADLY_WIDZ

Po raz kolejny udowadniasz swoją głupotę...

ocenił(a) film na 10
bisban

nie, to Ty swoja

plantum

a ty co fapujesz sie przy tych niebieskich stworkach, ze tak cieszysz jape? xDD
wiadomo stres po egzaminach gimnazjalnych, no ale bez przesady...

ocenił(a) film na 10
barte27

przeciez on podstawowki nie skonczyl

ocenił(a) film na 3
UPADLY_WIDZ

poczekamy aż wyjdziesz z przedszkola

ocenił(a) film na 10
plantum

W dzieciństwei uznali mnie za wybitne dziecko i pominąłem przedszkole i 3 klasy szkoly podtsawowej, teraz robie 4 doktorat, a Ty mozesz mi buty pucować pajacyku

ocenił(a) film na 3
UPADLY_WIDZ

"4 doktorat"
z bycia kretynem