PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Tak powinny wygladać wszystkie ciekawe filmy ! trzeba używać potencjału grafiki, sexu, oraz przemocy !

ocenił(a) film na 6
0wner2

Jestem dociekliwy.

bisban

A jak byś zareagował, jakby ci powiedział, że się naćpał?

ocenił(a) film na 6
0wner2

Ale z ciebie nieznający się na żartach sztywniak ;>

A poza tym przecież wyraził opinię o narkotykach więc...

bisban

Więc uważasz, że jest gorszym człowiekiem?

ocenił(a) film na 6
0wner2

Tak. (nie chodzi mi o niego ofkors) Człowiek który bierze narkotyki dla mnie jest śmieciem.

bisban

A czy traktujesz zioło jako narkotyk?

ocenił(a) film na 6
0wner2

Marihuana=zioło ? Zgodziłbym się na legalizację,ale coś za coś. Jeśli marihuana byłaby zalegalizowana to papierosy byłyby nielegalne. Jeśli można by je jeszcze kupować to wolę nie myśleć ile ludzi by zginęło...

bisban

Aha, czyli mam rozumieć, że marihuana mogłaby być legalna, ale inne narkotyki już nie? Skoro twierdzisz, że ci którzy zażywają narkotyków są śmieciami, to w takim razie czemu jesteś za ziołem? Przecież to też narkotyk. Słabszy, ale zawsze. Papierosy nielegalne? A co ci papierosy szkodzą? Nie chcesz to nie pal i nie przebywaj w otoczeniu palących. Proste.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Jestem na medycynie,nie raz byłem świadkiem śmierci z powodu papierosów (rak płuc lub inne). To proste,papierosy są bardziej szkodliwe niż marihuana.

bisban

Wiem, ale jeśli twierdzisz, że ludzie używający narkotyków są śmieciami, a uważasz papierosy za szkodliwsze niż jeden z narkotyków, to kim według ciebie są ludzie palący papierosy?

ocenił(a) film na 6
0wner2

Tym samym. Staram się nigdy nie przebywać w środowisku ludzi palących, i cieszę się z zakazu palenia w miejscach publicznych :)

bisban

Jeśli uważasz, że ludzie palący to śmiecie, to naprawdę, szkoda mi ciebie...

ocenił(a) film na 6
0wner2

Nie uważam ludzi palących za takich samych idiotów jak biorących narkotyki,ale naprawdę ich nie lubię :/

ocenił(a) film na 10
0wner2

Ludzie palący to śmiecie i skur wysyny nie mające godności ani szacunku do samych siebie i otoczenia. Każdy kto pali i zatruwa innych (wisi mi to czy zatruwa siebie) powinien podciąć sobie żyły.

Warborn

Psychol. Kolejne potwierdzenie, że jesteś debilem z kompleksami. Teraz wadzą ci ludzie palący? A nie pomyślałeś może, że na tym świecie są ludzie, którzy żyją po to, by czerpać z tego życia przyjemność?

ocenił(a) film na 10
0wner2

Jeśli robią to kosztem innych to powinni się zabić jak najszybciej. Ja czerpię przyjemność z gwałcenia twojej matki. Bo przecież czerpię z tego przyjemność. A to, że szkodzę innym nie ma tu nic do rzeczy. Taaak... Mam nadzieję, że w twoim otoczeniu jest ktoś, kto czerpie przyjemność z zabijania idiotów. Długo nie pożyjesz.
Psychol. Kolejne potwierdzenie, że jesteś debilem bez argumentów i bardziej niedorozwiniętym trollem niż plantum. Palący zawsze mi wadzili. Nie wiedziałeś? Jak mi przykro.

Warborn

A mnie to chu j obchodzi, co ci palący ludzie robili, jesteś śmieciem i szmatą, na którą nikt nie zwraca uwagi i ma to w dupie czy przeszkadza ci palenie.

ocenił(a) film na 10
0wner2

A mnie to ch uj obchodzi, co cyganie robią z odbytem twojej matki. Grunt, że są zadowoleni i nie muszą za to płacić, bo twoja stara po prostu lubi ten sport i mam to gdzieś czy przeszkadzają ci kałuże nasienia na podłodze twojego barłogu jak jej z dupy wycieka. Jak cię to ch uj obchodzi pedale je bany to po co odpisujesz? Ty wstrętna tępa ku rwo bez godności.

Warborn

Po to by cię zmieszać z błotem su ko i gównojadzie bez honoru.

ocenił(a) film na 10
0wner2

Szkoda, że ci w ogóle nie wychodzi, jak cała reszta twojej chu jowej egzystencji. Idź possij staremu, niech ci odpali twoją codzienną porcję, to ci powinno zakleić ten spedalony ryj i może ucichniesz na parę minut. Bo szczekasz jak niewyżyta suka, widać, że masz potrzebę poczuć coś twardego w swojej dupie.

ocenił(a) film na 3
0wner2

"Papierosy nielegalne? A co ci papierosy szkodzą? Nie chcesz to nie pal i nie przebywaj w otoczeniu palących. Proste."

Nie lubię gdy ktoś pali, mam prawo żyć w miejscu wolnym od dymu. Palacze mają prawo do krótkich przerw, a niepalący nie. gdzie jest sprawiedliwość.

3 miliardy lat temu ludzie nie wdychali żadnego dymu i żyli zdrowo,
jak chcesz wdychać dym do wsadź łeb do komina, i skończ pieprzyć że palenie wcale nie szkodzi zdrowiu.

zaczynając od tego że ludzie zaczynają palić BO mają prawo do przerw w pracy, lub z powodu towarzystwa, a ponad 80% za pierwszym razem się krztusiło, gdzie tu logika? Jakie masz korzyści z palenia, jakąś przyjemność? gówno masz, a płacisz dużo.

plantum

Ale ja doskonale wiem, że palenie szkodzi zdrowiu i gówno mnie to obchodzi. Palę okazjonalnie, dla przyjemności, w towarzystwie, palić samemu to tylko marnotrawstwo kasy.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Taa :D Daj szluga!

Ja tak piję jak ty palisz :>

bisban

No dokładnie, daj szluga i tyle. Tak wygląda moje palenie, nie będę na to wydawał kasy ;) Kilka razy można się złożyć na paczkę, ale ludzie którzy palą nałogowo są dla mnie niepojęci, nie rozumiem jak można tak robić. A co do picia to również, piję rzadko, ale jak już to żeby zbombić oczy w ch*j, bo picie samemu do siebie, np. przed telewizorem również jest dla mnie niezrozumiałe.

ocenił(a) film na 10
boziak79

no widzicie ! jeden kumaty !

UPADLY_WIDZ

Jezus przemówił do ludu : Nie dorasta do pięt Avatarowi, który jest ponadczasowym arcydziełem

Ale przyjemnie się oglądało - 7/10

Jezus_drugi

Avatar to szajs w porównaniu do SP.

0wner2

Ośmieszyłeś się tym stwierdzeniem.

Jezus_drugi

Eee, nie rozumiem, czym się ośmieszyłem? Sama prawda.

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

Obejrzałem wczoraj i jak dla mnie to film świetny, soundtrack bardzo dobrze dograny, a Sweet Dreams w wykonaniu Browning jest super, nie mówię, że to najlepsze wykonanie, ale bardzo dobre.
Generalnie zasłużone 8/10!
Emily w blond włosach wygląda o niebo lepiej :)

ocenił(a) film na 6
jaskier02

"Nie mówię że to najlepsze wykonanie"

A jakie wg. ciebie jest najlepsze wykonanie.?

bisban

Na pewno nie oryginalne. A Emily w blond włosach to istny anioł.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Skąd wiesz,wszechwiedzący 0wnerze? :D

Porcelanowa laleczka pff..

bisban

Ona ci się nie podoba ? :O to ty musisz być innej orientacji .....

ocenił(a) film na 7
Rysiu11

http://mwojcik.nstrefa.pl/joomla/kultura/film/117-snyder.html

Rysiu11

Dokładnie tak. Dla mnie to jest ideał piękna.

bisban

Wiem i już :)

Ciekawi mnie tylko, czy byś taką porcelanową laleczkę z łóżka wyrzucił. Chociaż sądząc po głupocie bijącej z twoich postów, myślę, że byłoby to prawdopodobne.

ocenił(a) film na 3
0wner2

jakbyś miał bizona w łóżku to też byś skorzystał z okazji?

plantum

Co ma bizon do Emily ? -.- Bizony to ty masz na du.... no wiesz

ocenił(a) film na 3
Rysiu11

aha, rozumiem, dla was nieważne co będzie, byle miało otwór

plantum

Prymityw.

ocenił(a) film na 6
0wner2

-ny żart.

ocenił(a) film na 3
0wner2

to twoje drugie imię?

no tak, w końcu pożądasz coś co ma urodę dmuchanej laleczki.

plantum

Po pierwsze nie ma ona w sobie nic z dmuchanej laleczki, a po drugie jest przynajmniej człowiekiem, a nie kosmitą.

ocenił(a) film na 10
jaskier02

Emily i jej blond jest urocze !

ocenił(a) film na 3
UPADLY_WIDZ

obrzydliwe.

Porcelanowa laleczka

plantum

Wszyscy wiemy, że ty wolisz 3 metrowe smerfy. Idź se zwal przy Neytiri!

ocenił(a) film na 8
0wner2

Co do Sweet Dreams, to moim zdaniem Manson > Emily, ale minimalnie.

Co do urody głównej aktorki, to jest cudowna, może i trochę sztuczna, ale mnie się bardzo podobała, a jeśli ktoś uważa inaczej, to już jego sprawa. Chciałbym ja oglądać w większej ilości tego typu filmów :)

Fabuła IMO, jest całkiem fajna, dobrze poprowadzona i w ogóle. Tak, jak już pisałem, zasłużone 8/10.

jaskier02

Najbardziej co mi się podoba w tym filmie to to, że jest po prostu przepiękny wizualnie. Takie fantasy to coś niesamowitego. To się nazywa prawdziwa wyobraźnia, a nie jakieś niebieskie Avatary. Cameron już się wypalił, teraz w kinie tego typu rządzi Snyder. Koleś wie co jest piękne i nam to pokazuje, ale nie w sposób debilny tylko poważny. Udowodnił już to w 300 i Watchmen, a Sucker Punch utwierdził mnie w przekonaniu, że to prawdziwy artysta.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Widać że wasze posty wskazują że jesteście napalonymi gimnazjalistami -_- Nie podoba mi się i tyle. Nie lubię takiego typu urody,wolę ją w ciemnych włosach. Moim zdaniem najładniejsza była Abbie :)

Słuchacie innego rodzaju muzyki niż ja więc to jasne że wolicie Mansona ;)