spoko spoko :) czyli to nie oglądałeś, bo myślałam że może powiesz mi czy warto, no ale cóż, ryzyk fizyk ;p
słyszałeś? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-MLU25MQU9w czy mi się wydaje, czy nie ma takiej mocy?
podobno te stare polskie są dobre i właśnie chciałam spytać czy jakiegoś fajnego nie znasz, bo nigdy nie oglądam tych filmów ;p
zaczęłam oglądać "piękne istoty" bo wydaje mi się że to taki lekki film, a akurat na taki mam teraz ochotę :)
mają bardo podobnie ostrzyżone brody, no i wąsy, a tak to nie są dla mnie do siebie podobni, no może ogólny wygląd - obaj są przystojni ^_^
o, nie wiedziałam, dziwnie wyglądałaby jako elfka :D nie wiedziałam wcześniej jak Xena ma na prawdę na mię i jakoś mi Lucy do niej nie pasuje ;p widziałam ją w Spartakusie :) ale poznałam ją dopiero jak zobaczyłam jej oczy O_o
no! :D pamiętam jak kiedyś Gabriella chciała to zrobić ale coś jej nie poszło i koleś taki zdziwiony na nią patrzył jak powiedziała że odcięła mu dopływ krwi :D
też coś kojarzę, w jakimś miasteczku to było nie? albo osadzie. niezłe było tez jak Afrodyta rzuciła klątwę, że będzie się miało obsesję na punkcie czegoś o czym się pomyśli :)
no no Xena miała obsesje na ryby Gabriella na swoim punkcie a Joxer na punkcie człowieka małpy :)
hehe :) albo jak Gabi pisała cos na tym pergaminie co Xena miała robić a Xena rybami rzucała :) to co było z Nagimi Gabi :)