ale mama mnie zrobiła teraz... miałam zdjąć później bluzę z balkonu jak nie zapomnę i nie zauważyłam jak ona to zrobiła, i wychodzę teraz na krótki rękaw i na boso a bluzy nie ma... wyobraź sobie moje zdziwienie :D
u mnie jest super tylko zmęczony jestem bo narobiłem się teraz po tym pożarze jest roboty..
kobity :D znam to, u nas na podwórku zawsze stoją takie babki i mam na nie widok z okna zawsze, nie zdążysz przejść obok a już cię obgadują :) miło
heh na mnie zawsze jedna sąsiadka gada jak mam na sobie koszulkę Marilyna Mansonba zawsze gada że ty się go nie boisz i nie masz koszmarów :))
heh xD ja kiedyś jak koło niej przechodziłem to włączyłem Antychrysta na fonie ona na mnie look a ja miałem to gdzieś to kiedyś było ja jestem sobą :))
zdarzało się jak mnie dziewczyna rzuciła dla kuzyna wkurzyłem się darłem się na niego i ją ale nie uderzyłem za żadne skarby ..
nie już dawno zerwali ona jest sama a on ma inna z resztą on mieszka od niej 500km bo on z Dolnego śląska a ja z Warmii ale my się pogodziliśmy :)
słusznie, ale trochę cię wykorzystała, żeby dostać się do twojego kuzyna. mam nadzieję, że nie chodziło jej o to od początku O_o
nie nie ona go na początku nie znała poznałem ją po pół roku z nim i się zaczęło.. wybacz że teraz odpisuję neta mi odłączyli wczoraj :)
nono będzie 1. to Niebezpieczna Przygoda 2. Pustkowie Smauga 3. Tam i z powrotem :))
ja już doczekać się nie mogę w książce Legolasa nie było ale w filmie bd i super :3