a wszystko w porządku jazdy na prawko idą idealnie tylko mam czasem złe dnia ale jest ok :)
złe dni? czemu? to na odprężenie sobie coś ugotuj :) lubisz nie? albo możesz mi upiec jakieś ciasto :)
taaaaaak! :D to rób jutro, wpadnę ;p
a jutro zrobię jakieś ciasto z brzoskwiniami, bez pieczenia takie, akurat na ciepłe dni :) tylko że już nie jest tak ciepło ale kit ;p
no dokładnie tak, rano spoko, tylko chłodno troszkę było, a po południu to lało tak że jak samochodem jechałam to strasznie słabo było widać, masakrycznie wręcz. u was to samo?
hejo :) to chyba ty możesz mi coś opowiedzieć, widziałam twoje komentarze a fejsie :D czyżbyś się zakochał :)
racja poznaliśmy sie na forum tak od słowa d słowa rozmowy bez przerwy na skypie bez przerwy pocztówki wysyłane miedzy sobą tylko szkoda ze w Rudzie Sląskiej mieszka daleko :(((
to coo :D zawsze można się spotkać no i jesteście już dorośli mnie? to nie będziecie sie jednego miejsca trzymać. no i fajnie tak :D
Racja fajnie że mój kuzyn mieszka na śląsku to będę mógł busem do niej jeździć ;)
o widzisz :D zawsze jest jakieś wyjście. za tą co cię zostawiła należy ci się teraz jakaś fajna dziewczyna :)
hej :) no właśnie wczoraj tez tak myślałam sobie ;p a nawet nie mam czasu na neta wejść. a co tam u ciebie?
ja byłem tydzień na jazdach i u babci nocowałem bo kuzyn przyjechał i tez czasu nie miałem :) a u mnie wszystko w porządku u ciebie też tak gorąco jak u mnie? :)
no strasznie, 28 stopni w cieniu. chyba przebiorę się w strój kąpielowy ;p a jak tam u tej dziewczyny z która pisałeś? kręci się coś? :D
Pewnie że się kręci jak do kuzyna pojadę w sierpniu to jadę do niej na dwa dni :)