A ja sobie chodzę na kurs z prawka coraz bardziej dobrze mi idzie i ciesze sie z tego ;)
aaa, to ok :D ja pracuje cały czas i padam na twarz D: normalnie nie mogę sobie darować bo mogłam na Woodstock jechać ale pracuję, ale byłam zła na siebie, no nie wyobrażasz sobie.
a jak na Marilynie Mansonie tez w młynie byłem :) ona nie :) za dleikutaśna jest :)
no gdzie cieszy? no co ty, wyobraź sobie emotkę a "D" tym wybrzuszeniem do góry, a nie do dołu. "D:" przekręć głowę w prawo ;p
Manson jest najlepszy w Ameryce ;) nie powiem ze na świecie bo najbardziej kocham Tarja Tuomasa i Nightwish <3
jestem wielkim fanem Nw Tarji i Władcy Pierścieni a co mnie cieszy wszystko do siebie idealnie pasuje :) i tez kocham ją http://www.youtube.com/watch?v=uEZhQV8gQqw :)
widzę że skomentowałeś :)
jak coś to ja spadam już bo pewnie za niedługo to spac już będę szła ;p normalnie wyczerpana jestem po pracy, to pa :)
Dobre to jest dziękuję za poprawę humoru z moim kochanym filmem <3 :) a co tam? :)
jo tam królowa ;p a nie widziałam że napisałeś to wcześniejsze ;) u mnie spoko, tylko zmęczona ciągle jestem przez to poranne wstawanie, a u ciebie jak tam?
nie ma za co :) u mnie wszystko w porządku w następny tydzień jadę do kuzyna i nie mogę się doczekać ;) współczuje tego rannego wstawania jak miałem nocki kiedyś to pamiętam jaki byłem wykończony ..