Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
nie pochlebiaj sobie...w życiu bym tego nie zrobiła, chyba błędnie zrozumiałaś moją wypowiedź
Sugmanik to co napisałam było dobitnie konkretne;D A A_G to i tak ma dosyć skromne marzeniaXD
Ja tylko przypomnę, że Rickman jest pilnowany przez bazyliszka….
Mittron, ja też myślałem, że ty porównałaś Sun do Rickmana, bo on ceni swoja prywatnośc, wiemy też że oficjalnie nie lubi być sławny, ale gdyby tej sławy nie było, czułby się zaniepokojony…
Chwilę człowieka nie ma, i co się dzieje? ;P
Wkońcu wracamy na tory- widzę, że trochę więcej jest o Alanie- cud ;P
Wiadomo ;) I w końcu coś się ożywiło- ale to pewnie, przez początek wakacji ;P
I Noc świętojańska dzisiaj :D
No właśnie Sugmanik...w tym zdaniu a i owszem, a tamtym: "nic o niej nie wiemy (PRAWIE tak jak o Rickmanie)" tutaj jest tylko jedna (i to nawet nie cecha!), a poza tym PRAWIE dużą czcionką, a jak powszechnie wiadomo robi wielką różnicę...
To puśćmy Tamizą wianki, może Alan wyłowi. U mnie obchodzili już wczoraj, pewnie ze względu na dzień tygdnia a nie rzeczywistą datę;p
A ja was muszę już opuścić... Rickmanowych (porządnych ;D) snów ;* Nie będzie mnie przez jakiś tydzień... Oczywiście wiem, że będziecie baardzo tęsknić... ;D
Mam prośbę czy ktoś z Was (o by tak) mógł by mi przesłać film "Mesmer" lub "Rasputin" ??? Niestety żadnego z nich nie widziałam (ubolewam nad tym), a już nie raz słyszałam, że "Mesmer" jest naprawdę dobry więc czy będzie ktoś tak wielkoduszny i mi prześle?? Moje gg jest napisane na moim profilu więc nie powinno być żadnego kłopoty z kontaktem ;)
Coś czuję, że cierpimy na brak tematów. Już chyba o wszystkim rozmawialiśmy: o garniturach, frakach, o zaroście, chyba nawet poruszyliśmy temat okularów ( oczywiście wszystko związane z Alanem) i nawet tematy z nim nie związane czyli Sun nawet ten temat się skończył... Co się z nami dzieje? Trzeba jakiś ciekawy pomysł na temat zarzucić bo inaczej poumieramy z nudów.
To chyba oczywiste ze względu na to, komu poświęcone jest to forum ;P
Więc piszemy o fantazjach? ;> ;P