Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

sunshine_7

Skarby, chyba wam lato uderza do głowy... ;) jeszcze niedawno wstydziłyście się swoich marzeń związanych z Alanem, a teraz chcecie rozmawiać o seksie... ja ze swojej strony powiem tylko, że uważam iż nie jest to odpowiednie miejsce na takie tematy, przecież wiele młodych nastolatków i dzieci (czyli dziewic/prawiczków) może czytać to forum... ;D nie deprawujcie... ;P

sugmanik

Stanę się tą odważna i napiszę: czyli mamy już osobą: Alan , teraz miejsce : hmmm ja myślę, może w pięknej sypialni z dużym łóżkiem:P teraz JAK: teraz się wy popisujecie wyobraźnią:D Chcę tu coś przeczytać;P a nie żeby ten punkt był nie poruszony

kwiat

Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej Skarbie?;) To jest temat "wolny", więc można pisać o czym się chce. A seks sami juz powiązaliście z osobą Alana;P Ja do tego palca nie przyłożyłam;) Tak więc rozmawiać o seksie w każdym wymiarze, a tutaj proszę jak się ładnie samo powiązało;P O seksie owszem, ale ze swoich marzeń nikt tutaj spowiadać sie nie musi, to nie przymus;) Samo idzie, a pruderyjnym nikt nie każe tego czytać, wszelkim młodocianym itd...temat wolny, więc jak kto chce...

Mittron

mimo że forum jest "wolne" w sensie prawa do własnego zdania niektóre wpisy mimo to są blokowane więc mamy tu pewną niezgodność
powinno być sprawiedliwie ale niestety ktoś może poczuć się oburzony że rozmawiacie o seksie
co prawda nie są to jakieś brutalne rozmowy ale zawsze znajdzie się ktoś komu to będzie przeszkadzało
nie mam na myśli swojej osoby

sunshine_7

Sun na forum? Ja tylko chcę zauważyć, że pewna osoba co chwila zakłada nowy temat i to też może przeszkadzać...

sunshine_7

No dobra, jak sobie życzycie;) Ja tylko zaproponowałami przyznajcie, sprowokowałam, bo temat się ruszył;D Na razie mówię <piszę> do następnego, na jakiś tydzień około. Trzymajcie się kaczuszki i nie bierzcie przykładu z kaczej cioci Mittron...rozmawijcie o ładnych rzeczach;) Pa:)

Mittron

Mittron! Piękny avatar:) Nie mówię, że temat jest zły, chodzi mi o to, że raczej ciężko o tym rozmawiać, bo chyba mało kto chce sie dzielić swoimi fantazjami, a zmyślać nie ma sensu...No i ktoś się może oburzyć, jak już zauważyła Sun^^

meAlancholic

A dziekuje bardzo;) A ja nie mówie o fantazjach...;P No dobra, ale skoro ktoś może zablokować...mnie to tam wszystko jedno:) Tak tylko zaproponowałam dla prowokacji;P Ale w końcu już się dyskusja nawiązała, więc cel osiągnięty;D

meAlancholic

I będziemy tęsknić, bardzo tęsknić:*

meAlancholic

Tak, możemy rozmawiać dlaczego nie chcemy rozmawiać na inne tematy:P I z tego wyjdzie nam temat:D

meAlancholic

No mam nadzieje że chociaż troche;) Właśnie, zawsze z czegokolwiek wywiąże się temat, dlatego warto zacząć cokolwiek;))

Mittron

Tak;P To ja się pochwalę, że Alan od dziś w końcu informuje mnie o przyjściu smsa. I to sonetem nr 130:P Czegóż chcieć więcej od życia?

meAlancholic

kto będzie tęsknił to będzie proszę mówić za siebie
fakt bardzo ładny avatar pomijając ten znak zapytania

sunshine_7

Mówiłam o naszej grupie zbierającej się na gadu. Nam będzie Mittron brakowało... A co z tym znakiem zapytania? No może jakoś w nieszczególnym miejscu, ale pomyśl, że to taka metafora:P

meAlancholic

Miałam uprzedzić Sun, ale wiedziałam że to napisze...czyżby stawała się przewidywalna?;P No dobra, ciesze się że się podoba avartar, mnie też znak zap. niezbyt pasuje...zaraz moze zmienie, ale i owszem tez mysle ze to przenosnia...coz na pewno;)

Mittron

Może posiadłaś zdolność czytania w jej umyśle? Ten znak zapytania ludzie mogą sobie pointerpretować...

meAlancholic

ja znikam, do następnego, pa;*

Mittron

Też zmieniłam avatar:P Nie mogę się oprzeć temu zdjęciu^^

meAlancholic

skoro Mittron nauczyła się czytać w moich myślach to znaczy że niedługo odpowie wam an wszystkie pytania dotyczące mojej osoby

sunshine_7

Ja tu widzę, że przez moją nie obecność Mittron i Alanholic_girl zmieniły avatray co was do tego skłoniło ;P

kwiat

prosze, prosze tylko na chwile was zostawic ;))
ciekawe tematy tu zagościły :))
A teraz coś nie na temat...
Bottle shock w kinach !!!!!
aaaaaa szaleństwo..Przepraszam czy tylko ja tak to przeżywam?
prosze tylko nie mówcie, że już wszystkie o tym od dawna wiecie
tylko ja jak zwykle ostatnia
pozdrowienia ;))

kwiat

Ludzka potrzeba zmian:D No i znalezione gdzieś to cudowne ujęcie Alana^^

meAlancholic

Ale w naszych polskich kinach czy tylko w Ameryce?

meAlancholic

Nie no właśnie o to chodzi, że w naszych ;)
przynajmniej tak jest na Hogsmead :))

tynka19xx

To Ci powiem że ja o tym nie słyszałam i jestem wdzięczna że się podzieliłaś tą informacja... Tylko mam nadzieję, że ten film się pojawi w Polsce i że to nie są pogłoski które się nie spełnią

kwiat

Też mam taką nadzieję, bo niestety do tej pory często mieliśmy pecha, jeśli chodzi o filmy z Alanem...

meAlancholic

a czat pusty
;(( buuu

tynka19xx

ja bym była zadowolona gdyby chociaż trafił na dvd

sunshine_7

Obiecanki cacanki miał być czat o 19 mieli być ludzie a tam nikogo...;p

kwiat

Sun na DVD na pewno będzie, nawet jeśli nie u nas to i tak pojawi się w necie. Ale ja mam nadzieję, że będę mogła zobaczyć go w kinie:D

meAlancholic

nobel son już dawno powinien być w necie a jednak go nie ma tak samo jak gissing bo przecież pojawił sie w USA na dvd

meAlancholic

Ciekawe czy jeśli wejdzie do polskich kin to czy go szybka zdejmą bo raczej nie będzie miał ten film wysokiej frekwencji

kwiat

Dlatego jeśli tylko się pojawi, pójdę od razu. Ale wątpię czy w mojej mieścinie go wyświetlą:(

meAlancholic

Jeśli można spytać to gdzie mieszkasz że masz takie małe nadzieje?

kwiat

W Gorzowie i nawet duże mamy kino. Tylko niestety Alan nie jest u nas tak popularny jak choćby Depp. Dlatego pomyślą, że film nie przyciągnie i wogóle nie pokażą :(

meAlancholic

może nie będzie tak źle jak myślisz a jeśli będzie no to trzeba będzie poradzić sobie inaczej

sunshine_7

Sun co masz na myśli mówiąc że sobie poradzi inaczej czyżby miał by go sobie ściągnąć nielegalnie z internetu ;p ?!

kwiat

ja nic takiego nie powiedziałam kwiat zawsze
zawsze mozna kupić na e-bay

sunshine_7

Ehh... skarby... niedawno zakładałam temat z informacjami na temat Bottle Shock... wszystko tam jest łącznie z datą- wystarczy poszukać ;)

Nela

A no jest wszystko... Niestety to niezbyt dobre wiadomości.

meAlancholic

dlatego nie możemy sie z nimi pogodzić

sunshine_7

Zgadzam się z Tobą:P

meAlancholic

Ostatnio usłyszałam tą piosenkę i strasznie kojarzy mi się z jakimś filmem w którym Alan gra... czy to tylko moje złudzenie czy się jednak nie mylę ;p

http://pl.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY&feature=related

link do piosenki pod koniec to już kompletnie wariuje bo wiem ze ją słyszała ale nie wiem gdzie:D

kwiat

Tak sobie pomyślałam czy to nie jest przypadkiem piosenka z Rozważnej i romantycznej?

kwiat

też nie mogę sobie przypomnieć

sunshine_7

Sun przyznasz, że jednak jest to z jakiegoś filmu z Alanem ;)

kwiat

z tego co jest napisane na teledysku to jest ze ścieżki dźwiękowej do miasta aniołów ale czy była wykorzystywana do jakiegoś filmu z Alanem tego nie wiem

sunshine_7

na pewno nie jest to "rozważna i romantyczna" bo nie było tam tego typu piosenek tylko utwory instrumentalne ale tak mi się wydaje że ktoś kiedyś zrobił na yt taki filmik z RiR i dał jako podkład tę piosenkę

sunshine_7

A ja wam powiem, że to było używane do fun video (nie wiem, jak się takie coś nazywa...) z udziałem Snape'a i Lily na YT właśnie... Kocham tą nutę!

sunshine_7

owszem, macie rację. To jest piosenka do fun video Rozważna i Romantyczna http://pl.youtube.com/watch?v=wDhBdKEWi2E , głóna ściezka dźwiękowa specjalnie skomponowana przez Johny'ego Rzeznika na potrzeby filmu Miasto Aniołów, póxniej przerobiona na nieco "mocniejsze" brzmienie i wydana na płycie zespołu Goo Goo Dolls.