Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
Skarby, chyba wam lato uderza do głowy... ;) jeszcze niedawno wstydziłyście się swoich marzeń związanych z Alanem, a teraz chcecie rozmawiać o seksie... ja ze swojej strony powiem tylko, że uważam iż nie jest to odpowiednie miejsce na takie tematy, przecież wiele młodych nastolatków i dzieci (czyli dziewic/prawiczków) może czytać to forum... ;D nie deprawujcie... ;P
Stanę się tą odważna i napiszę: czyli mamy już osobą: Alan , teraz miejsce : hmmm ja myślę, może w pięknej sypialni z dużym łóżkiem:P teraz JAK: teraz się wy popisujecie wyobraźnią:D Chcę tu coś przeczytać;P a nie żeby ten punkt był nie poruszony
Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej Skarbie?;) To jest temat "wolny", więc można pisać o czym się chce. A seks sami juz powiązaliście z osobą Alana;P Ja do tego palca nie przyłożyłam;) Tak więc rozmawiać o seksie w każdym wymiarze, a tutaj proszę jak się ładnie samo powiązało;P O seksie owszem, ale ze swoich marzeń nikt tutaj spowiadać sie nie musi, to nie przymus;) Samo idzie, a pruderyjnym nikt nie każe tego czytać, wszelkim młodocianym itd...temat wolny, więc jak kto chce...
mimo że forum jest "wolne" w sensie prawa do własnego zdania niektóre wpisy mimo to są blokowane więc mamy tu pewną niezgodność
powinno być sprawiedliwie ale niestety ktoś może poczuć się oburzony że rozmawiacie o seksie
co prawda nie są to jakieś brutalne rozmowy ale zawsze znajdzie się ktoś komu to będzie przeszkadzało
nie mam na myśli swojej osoby
Sun na forum? Ja tylko chcę zauważyć, że pewna osoba co chwila zakłada nowy temat i to też może przeszkadzać...
No dobra, jak sobie życzycie;) Ja tylko zaproponowałami przyznajcie, sprowokowałam, bo temat się ruszył;D Na razie mówię <piszę> do następnego, na jakiś tydzień około. Trzymajcie się kaczuszki i nie bierzcie przykładu z kaczej cioci Mittron...rozmawijcie o ładnych rzeczach;) Pa:)
Mittron! Piękny avatar:) Nie mówię, że temat jest zły, chodzi mi o to, że raczej ciężko o tym rozmawiać, bo chyba mało kto chce sie dzielić swoimi fantazjami, a zmyślać nie ma sensu...No i ktoś się może oburzyć, jak już zauważyła Sun^^
A dziekuje bardzo;) A ja nie mówie o fantazjach...;P No dobra, ale skoro ktoś może zablokować...mnie to tam wszystko jedno:) Tak tylko zaproponowałam dla prowokacji;P Ale w końcu już się dyskusja nawiązała, więc cel osiągnięty;D
No mam nadzieje że chociaż troche;) Właśnie, zawsze z czegokolwiek wywiąże się temat, dlatego warto zacząć cokolwiek;))
Tak;P To ja się pochwalę, że Alan od dziś w końcu informuje mnie o przyjściu smsa. I to sonetem nr 130:P Czegóż chcieć więcej od życia?
kto będzie tęsknił to będzie proszę mówić za siebie
fakt bardzo ładny avatar pomijając ten znak zapytania
Mówiłam o naszej grupie zbierającej się na gadu. Nam będzie Mittron brakowało... A co z tym znakiem zapytania? No może jakoś w nieszczególnym miejscu, ale pomyśl, że to taka metafora:P
Miałam uprzedzić Sun, ale wiedziałam że to napisze...czyżby stawała się przewidywalna?;P No dobra, ciesze się że się podoba avartar, mnie też znak zap. niezbyt pasuje...zaraz moze zmienie, ale i owszem tez mysle ze to przenosnia...coz na pewno;)
Może posiadłaś zdolność czytania w jej umyśle? Ten znak zapytania ludzie mogą sobie pointerpretować...
skoro Mittron nauczyła się czytać w moich myślach to znaczy że niedługo odpowie wam an wszystkie pytania dotyczące mojej osoby
Ja tu widzę, że przez moją nie obecność Mittron i Alanholic_girl zmieniły avatray co was do tego skłoniło ;P
prosze, prosze tylko na chwile was zostawic ;))
ciekawe tematy tu zagościły :))
A teraz coś nie na temat...
Bottle shock w kinach !!!!!
aaaaaa szaleństwo..Przepraszam czy tylko ja tak to przeżywam?
prosze tylko nie mówcie, że już wszystkie o tym od dawna wiecie
tylko ja jak zwykle ostatnia
pozdrowienia ;))
To Ci powiem że ja o tym nie słyszałam i jestem wdzięczna że się podzieliłaś tą informacja... Tylko mam nadzieję, że ten film się pojawi w Polsce i że to nie są pogłoski które się nie spełnią
Też mam taką nadzieję, bo niestety do tej pory często mieliśmy pecha, jeśli chodzi o filmy z Alanem...
Sun na DVD na pewno będzie, nawet jeśli nie u nas to i tak pojawi się w necie. Ale ja mam nadzieję, że będę mogła zobaczyć go w kinie:D
nobel son już dawno powinien być w necie a jednak go nie ma tak samo jak gissing bo przecież pojawił sie w USA na dvd
Ciekawe czy jeśli wejdzie do polskich kin to czy go szybka zdejmą bo raczej nie będzie miał ten film wysokiej frekwencji
W Gorzowie i nawet duże mamy kino. Tylko niestety Alan nie jest u nas tak popularny jak choćby Depp. Dlatego pomyślą, że film nie przyciągnie i wogóle nie pokażą :(
Sun co masz na myśli mówiąc że sobie poradzi inaczej czyżby miał by go sobie ściągnąć nielegalnie z internetu ;p ?!
Ehh... skarby... niedawno zakładałam temat z informacjami na temat Bottle Shock... wszystko tam jest łącznie z datą- wystarczy poszukać ;)
Ostatnio usłyszałam tą piosenkę i strasznie kojarzy mi się z jakimś filmem w którym Alan gra... czy to tylko moje złudzenie czy się jednak nie mylę ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY&feature=related
link do piosenki pod koniec to już kompletnie wariuje bo wiem ze ją słyszała ale nie wiem gdzie:D
z tego co jest napisane na teledysku to jest ze ścieżki dźwiękowej do miasta aniołów ale czy była wykorzystywana do jakiegoś filmu z Alanem tego nie wiem
na pewno nie jest to "rozważna i romantyczna" bo nie było tam tego typu piosenek tylko utwory instrumentalne ale tak mi się wydaje że ktoś kiedyś zrobił na yt taki filmik z RiR i dał jako podkład tę piosenkę
A ja wam powiem, że to było używane do fun video (nie wiem, jak się takie coś nazywa...) z udziałem Snape'a i Lily na YT właśnie... Kocham tą nutę!
owszem, macie rację. To jest piosenka do fun video Rozważna i Romantyczna http://pl.youtube.com/watch?v=wDhBdKEWi2E , głóna ściezka dźwiękowa specjalnie skomponowana przez Johny'ego Rzeznika na potrzeby filmu Miasto Aniołów, póxniej przerobiona na nieco "mocniejsze" brzmienie i wydana na płycie zespołu Goo Goo Dolls.