Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
A czemu Nania jest niezwykła? Jak każda inna baśniowa kraina... Choć pamiętam swoje wrażenia po przeczytaniu I części- ta lampa pośrodku niczego...
hehe wiedziałam że na tobie sie nie zawiodę
a może powinnam napisać cos kontrowersyjnego jak np. "widziałam jak alan dłubie w nosie" każda "prawdziwa" fanka zaraz by na mnie napadła twierdząc że on nie zrobił by nigdy czegoś takiego
Ależ toprzecież zwykły człowiek, nie jakieś tam bóstwo niebieskie... czy chodziło Ci o to Sun, że napisałam o tym, że nie jest on już zbyt młody? (delikatnie powiedziane)
Czemuż to Sun, kochanie Ty moje, nazywasz mnie naiwnym dziewczątkiem??? dlatego, że podobały mi się "Opowieści z Narnii" czy dlatego, że zadaję dziwne pytania, które często są właśnie z lekka naiwne? Ale tak to już mi zostało od dziecka- ciągle tylko pytania: czemu? i a po co? ;)
sun, to z dłubaniem w nosie, może mogłoby wypalic na forum deppa, ale nie tutaj :) a przynajmniej tak mi się wydaje...
ojej, ale ja chyba cały czas pisałam źle Twojego nicka... sorry... mam nadzieję, ze nie czujesz się urażony???
no, czekamy;) A widzieliście to zdjęcie, gdzie ma rozporek rozsuniety do połowy?;P Też słabo widać, ale zawsze to...widać;)
komentarzy z zasady nie czytam chyba że jest jakaś fajna piosenka której tytułu wtedy patrzę czy ktoś o to pytał bo nie zawsze podaja tytuły w filmikach
eee...nie takie to znów przerażające. Miałam obawy co do obejrzenia, co bym się nie zbrzydziła;P Ale e...tam. Nie było takie chamskie, jak co u niektórych;) Zdjęcia wam poszukać?
znalazłam, ale eee tam...też nic to takiego;) ale str fajna:) http://www.thebottomstripe.net/alan/index2.html i tam w visual po lewej stronie Weirdest Pics, a tam jest ono 6 bodajże... Jeśli nie widzieliście tej str to polecam, jest super, z przymrózęniem oka;) Texual Alan FAQ jest super;D I movie reviews, zreszta sami zobaczycie
przecież nie napisałam nic innego...on ma klase i to nieprzeciętną. Jeszcze się na nim nie zawiodłam po d tym względem
Nooo... humor angielski i muszę przyznać, ze częściej rozumiem taki niż jakikolwiek inny, a zdjęcie rzeczywiście urocze...
gdybyś go spotkała i dała takie zdjecie do podpisu mógłby spytać "po co ci zdjęcie na którym śpie ?"
owszem, ale chciałabym to tylko przypuszczenie, niekoniecznie realne;) Ale najszczerszą odpowiedzią byłoby: "Bo mi się podoba":) Chociaż mało oryginalną;)
dziękuje. Podoba mi się podpis pod Costnerem;D I 7. od dołu, wraz z podpisem: "A broken leg, no pants, and a sixties bowl haircut! What more can a man want?"A dwa ostatnie po prostu są bezkonkurencyjne:D
Dobrze, że nie dałabyś mu do podpisania nieautoryzowanej biografii, bo by chyba zamordował Cię wzrokiem... ;)
a co do szczerości mam wrażenie że nikt nowy sie tu nie udziela bo obawia sie że zostanie skrytykowany
weżmy taką Dark Doll założyła nowy temat nie wiadomo po co napisałam kilka słów i już nie ciągnie tego tematu
czy ja sie naprawdę tak czepiam ??
khm, khm, cóz...;)
Ja tam nie jestem taka wrażliwa, mnie sie "czepiałaś", ale nie popuściłam pomimo wszelkich przeciwnośc i prosze jak wyszło;D
Tak więc za przykładem Alana: Pisać, nikt nie zostanie zlinczowany, no chyba że:
1. Przez sun, ale to już od nas nie zależy, sun ma specyficzne podejście do wszystkiego, nie bierzcie tego zbyt serio
2. Chyba że będzie obrażał Mistrza;)
ja nie mam zamiaru sie do nikogo przymilać ani być sztuczną jak to robia niektóre osoby na tym forum takie zachowanie jest sztuczne a ja sztuczności nie lubię