Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 219 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Nela

Bo tak w głębi serca to Sun kocha wszystkich ;P

Nela

sun potrzebuje "świeżej krwi" ;)

sunshine_7

A czemu Nania jest niezwykła? Jak każda inna baśniowa kraina... Choć pamiętam swoje wrażenia po przeczytaniu I części- ta lampa pośrodku niczego...

Nela

hehe wiedziałam że na tobie sie nie zawiodę
a może powinnam napisać cos kontrowersyjnego jak np. "widziałam jak alan dłubie w nosie" każda "prawdziwa" fanka zaraz by na mnie napadła twierdząc że on nie zrobił by nigdy czegoś takiego

sunshine_7

Nelu Nelu Nelu moje ty naiwne dziewczątko
(14 strona czyżby?)

sunshine_7

Ależ toprzecież zwykły człowiek, nie jakieś tam bóstwo niebieskie... czy chodziło Ci o to Sun, że napisałam o tym, że nie jest on już zbyt młody? (delikatnie powiedziane)

Nela

nelu, Alan Rickman nie jest zwykłym człowiekiem :)

sugmanik

No dobra, zwykły to on nie jest, ale kosmitą też nie...

Nela

Czemuż to Sun, kochanie Ty moje, nazywasz mnie naiwnym dziewczątkiem??? dlatego, że podobały mi się "Opowieści z Narnii" czy dlatego, że zadaję dziwne pytania, które często są właśnie z lekka naiwne? Ale tak to już mi zostało od dziecka- ciągle tylko pytania: czemu? i a po co? ;)

Nela

chodziło mi o to że napisałaś że kocham wszystkich

sunshine_7

sun, to z dłubaniem w nosie, może mogłoby wypalic na forum deppa, ale nie tutaj :) a przynajmniej tak mi się wydaje...

sugmanik

ojej, ale ja chyba cały czas pisałam źle Twojego nicka... sorry... mam nadzieję, ze nie czujesz się urażony???

sunshine_7

Och, ale ja jestem tego pewna ;P

Nela

akurat z dłubaniem to prawda bo było na YT znaczy to nie było takie perfidne ale zawsze

sunshine_7

Sun, najpierw podaj linka- z chęcią to zobaczę ;)

Nela

no, czekamy;) A widzieliście to zdjęcie, gdzie ma rozporek rozsuniety do połowy?;P Też słabo widać, ale zawsze to...widać;)

Mittron

Ja nie widziałam... ciekawość mnie pożera ;)

Nela

tia??;) To takie, co on stoi w jeansach jasnych, kurtke ma (zieloną?) i słuchawki na szyi

Mittron

oj, nie muszę przyznać, że nie miałam tej przyjemmności... ;)

Mittron

http://pl.youtube.com/watch?v=Q47_tDyZYk0 a proszę cie bardzo

sunshine_7

...odebrało mi mowę... ...fascynujące...

Nela

i co ktoś napisał w komentarzach:
'i still love him

wonder what hes like in bed '

:D

Nela

komentarzy z zasady nie czytam chyba że jest jakaś fajna piosenka której tytułu wtedy patrzę czy ktoś o to pytał bo nie zawsze podaja tytuły w filmikach

sunshine_7

ja też nie, ale coś mnie podkusiło...

Nela

eee...nie takie to znów przerażające. Miałam obawy co do obejrzenia, co bym się nie zbrzydziła;P Ale e...tam. Nie było takie chamskie, jak co u niektórych;) Zdjęcia wam poszukać?

Mittron

No pewnie!

Nela

znalazłam, ale eee tam...też nic to takiego;) ale str fajna:) http://www.thebottomstripe.net/alan/index2.html i tam w visual po lewej stronie Weirdest Pics, a tam jest ono 6 bodajże... Jeśli nie widzieliście tej str to polecam, jest super, z przymrózęniem oka;) Texual Alan FAQ jest super;D I movie reviews, zreszta sami zobaczycie

sunshine_7

zjadłam słowa przepraszam "której tytułu nie znam..."

sunshine_7

Mittron daj spokój ten człowiek ma przecież trochę klasy

sunshine_7

Raczej on MA klasę... i dość dziwne poczucie humoru :)

Nela

akurat to poczucie humoru uwielbiam

Nela

przecież nie napisałam nic innego...on ma klase i to nieprzeciętną. Jeszcze się na nim nie zawiodłam po d tym względem

Mittron

mnie się też podoba wyjątkowo takie specyficzne poczucie humoru

Mittron

Ja również kocham to jego poczucie humoru, choć uważam je za trochę odmienne...

Nela

jest typowo angielskie
zdjęcie jak śpią z helen mirren jest fantastyczne

sunshine_7

uwielbiam to zdjęcie, jest sliczne wprost:)

Mittron

cudowne! gdyby spał sam i gdyby było większe wydrukowałabym sobie i powiesiła na ścianie

sunshine_7

ja chciałabym mieć takie z jego autografem for me;D

Mittron

Nooo... humor angielski i muszę przyznać, ze częściej rozumiem taki niż jakikolwiek inny, a zdjęcie rzeczywiście urocze...

Nela

gdybyś go spotkała i dała takie zdjecie do podpisu mógłby spytać "po co ci zdjęcie na którym śpie ?"

sunshine_7

owszem, ale chciałabym to tylko przypuszczenie, niekoniecznie realne;) Ale najszczerszą odpowiedzią byłoby: "Bo mi się podoba":) Chociaż mało oryginalną;)

Mittron

nie ważne że jest mało oryginalne ważne że jest szczere

sunshine_7

dziękuje. Podoba mi się podpis pod Costnerem;D I 7. od dołu, wraz z podpisem: "A broken leg, no pants, and a sixties bowl haircut! What more can a man want?"A dwa ostatnie po prostu są bezkonkurencyjne:D

sunshine_7

Dobrze, że nie dałabyś mu do podpisania nieautoryzowanej biografii, bo by chyba zamordował Cię wzrokiem... ;)

sunshine_7

a co do szczerości mam wrażenie że nikt nowy sie tu nie udziela bo obawia sie że zostanie skrytykowany
weżmy taką Dark Doll założyła nowy temat nie wiadomo po co napisałam kilka słów i już nie ciągnie tego tematu
czy ja sie naprawdę tak czepiam ??

sunshine_7

khm, khm, cóz...;)
Ja tam nie jestem taka wrażliwa, mnie sie "czepiałaś", ale nie popuściłam pomimo wszelkich przeciwnośc i prosze jak wyszło;D
Tak więc za przykładem Alana: Pisać, nikt nie zostanie zlinczowany, no chyba że:
1. Przez sun, ale to już od nas nie zależy, sun ma specyficzne podejście do wszystkiego, nie bierzcie tego zbyt serio
2. Chyba że będzie obrażał Mistrza;)

Mittron

brawo Mittron i tak ma być
ja sie muszę czepiać

sunshine_7

Na początku trochę z Tobą trudno jest, ale idzie się przyzwyczaić...

Nela

ja nie mam zamiaru sie do nikogo przymilać ani być sztuczną jak to robia niektóre osoby na tym forum takie zachowanie jest sztuczne a ja sztuczności nie lubię

sunshine_7

Och Sun, czuję że to jest zaadresowane do mnie, ale muszę napisać, ze ja wcale sztuczna nie jestem, poprostu jestem zbyt dużą optymistką, która nie ścierpia faktu, że ktoś jej nie lubi- czuję wtedy, że coś musiałam zrobić źle...