Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
Nela daj spokój świat nie kreci sie wokół ciebie
zreszta juz się przyzwyczaiłam do ciebie
moje drogie panie ponad 700 postów kończymy sie
Ależ ja wcale nie myślę,że świat kręci się wokół mnie, raczej ja bardzo dla świata chcę być- dla mnie, jeśli ktoś mnie nie zdzierża, to znaczy, że to raczej tylko i wyłącznie moja wina- jestem dość krytyczna wobec siebie... Ale nie drążmy tego tematu- I am happy that we are understanding each other :)
dobra już skończmy ten kącik terapeutyczny
na nadawałabym sie do redakcyjnego kącika złamanych serc albo czegoś takiego
widzisz a ja zapomniałam że mam ten film raz go oglądałam
chyba dzisiaj obejrzę "o kurde jestem jaszczurką"
widzisz a ja zapomniałam że mam ten film raz go oglądałam
chyba dzisiaj obejrzę "o kurde jestem jaszczurką"
No tylko tyle, ze to coś o lekarzach jest- nic więcej... choć czytałam w sumie coś tam na FW, ale niewiele pamiętam... jakaś eksperymentalna medycyna, czy coś...
Nela hasło "o kurde jestem jaszczurką" jest tylko moim wymysłem wiec jak mogłas czytac o tym na FW?? błagam cię
pod tym tytułem kryje sie inny film mianowicie "ratunku jestem rybką"
nie zrozumiałaś mnie- nie chodziło mi o to, że czytałam o jaszczurce na FW- pytałam się czy to stwierdzenie jest może z 'Something...', a 'Ratunku, jestem rybką' też nie widziałam... Clear now?
No tak... Jak znalazłam coś o 'Searhing...' to Mittron i Sugmanik podali swoje gg na którymś z tematów... chodziło o to, że mogliby zablokować wypowiedzi... ale raczej za dużo ze sobą nie piszemy... bo i po co, jak jest to wspaniałe forum i ten wspaniały temat ;P
Sun, Nel, przeczytałem waszą rozmowę od „jestem jaszczurką” i aż nie wiedziałem, kiedy mówicie na serio, a kiedy żartujecie… w każdym razie bardzo mnie to rozśmieszyło… ;D
No bo ja chyba żadnych buziek nie używałam i chyba wyglądało to wszystko poważnie, ale takie być nie miało...
ale mi się zrymowało :)
a no tak przypominam sobie ze w pewnym momencie były podawane numery
nie sadziłam ze ten temat bedzie aż tak dobrym pomysłem że juz niedługo trzeba bedzie zrobić kontynuacje
A ja sobie tak napiszę, że słucham teraz piosenki z 'Truly madly deeply'- 'The sun ain't gonna shine anymore'
powiem tak ja czasem lubię monotonne piosenki i w snow cake jest taka jedna nazywa sie "hello sunshine" fajna jest tez z tego filmu "the same deep water as me" i moja ulubiona wśród monotonnych "anthems for a seventeen year-old girl"
Piosenki ze Snow Cake podobają mi się, choć jakoś z głowy mi wylatuje, żeby oglądnąć sobie kiedyś napisy, znaleźć nazwy tych nut i się w nie zaopatrzyć... "Hello sunshine" podoba mi się chyba najbardziej ;)
sun, twój nick właśnie zawsze kojarzy mi się z piosenką ze snow cake, a bardzo lubię te piosenke :)
a do 1000 dojdziemy pewnie za kilka dni :)
moja koleżanka zawsze jak do mnie pisze sms rano to pisze "good morning sunshine the earth says hello"
w sumie ja go za to cenie i szanuje tak jak cenie i szanuje Alana Rickmana za to że nie ma go w każdym jednym brukowcu