Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 219 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Nela

Nela daj spokój świat nie kreci sie wokół ciebie
zreszta juz się przyzwyczaiłam do ciebie
moje drogie panie ponad 700 postów kończymy sie

sunshine_7

Ależ ja wcale nie myślę,że świat kręci się wokół mnie, raczej ja bardzo dla świata chcę być- dla mnie, jeśli ktoś mnie nie zdzierża, to znaczy, że to raczej tylko i wyłącznie moja wina- jestem dość krytyczna wobec siebie... Ale nie drążmy tego tematu- I am happy that we are understanding each other :)

Nela

dobra już skończmy ten kącik terapeutyczny
na nadawałabym sie do redakcyjnego kącika złamanych serc albo czegoś takiego

sunshine_7

A wiesz Sun, że ściągnęło mi się już Something the Lord Made- jeszcze muszę tylko to oglądnąć... :)

Nela

widzisz a ja zapomniałam że mam ten film raz go oglądałam
chyba dzisiaj obejrzę "o kurde jestem jaszczurką"

Nela

widzisz a ja zapomniałam że mam ten film raz go oglądałam
chyba dzisiaj obejrzę "o kurde jestem jaszczurką"

sunshine_7

wybaczcie wysłało sie dwukrotnie przez mój super inteligentny komputer

sunshine_7

A czmoz to jesteś jaszczurką??? Czy to może z tego filmu?

Nela

czemóż- żeby jaśniej było

Nela

a ty wiesz co to w ogóle za film ??

sunshine_7

No tylko tyle, ze to coś o lekarzach jest- nic więcej... choć czytałam w sumie coś tam na FW, ale niewiele pamiętam... jakaś eksperymentalna medycyna, czy coś...

Nela

Nela hasło "o kurde jestem jaszczurką" jest tylko moim wymysłem wiec jak mogłas czytac o tym na FW?? błagam cię
pod tym tytułem kryje sie inny film mianowicie "ratunku jestem rybką"

sunshine_7

nie zrozumiałaś mnie- nie chodziło mi o to, że czytałam o jaszczurce na FW- pytałam się czy to stwierdzenie jest może z 'Something...', a 'Ratunku, jestem rybką' też nie widziałam... Clear now?

Nela

I to co czytałam na FW to było o 'Something...'

Nela

tak Nelu dobrze
właściwie dlaczego Mittron sie nie odzywa ??

sunshine_7

Nie mam pojęcia... Na gg niedostępna... a może niewidoczna? zaraz sprawdzę

Nela

to wy macie swoje gg?? ludzie drodzy ileż można??

sunshine_7

No tak... Jak znalazłam coś o 'Searhing...' to Mittron i Sugmanik podali swoje gg na którymś z tematów... chodziło o to, że mogliby zablokować wypowiedzi... ale raczej za dużo ze sobą nie piszemy... bo i po co, jak jest to wspaniałe forum i ten wspaniały temat ;P

Nela

Sun, Nel, przeczytałem waszą rozmowę od „jestem jaszczurką” i aż nie wiedziałem, kiedy mówicie na serio, a kiedy żartujecie… w każdym razie bardzo mnie to rozśmieszyło… ;D

sugmanik

No bo ja chyba żadnych buziek nie używałam i chyba wyglądało to wszystko poważnie, ale takie być nie miało...
ale mi się zrymowało :)

Nela

a no tak przypominam sobie ze w pewnym momencie były podawane numery
nie sadziłam ze ten temat bedzie aż tak dobrym pomysłem że juz niedługo trzeba bedzie zrobić kontynuacje

sunshine_7

no prosze prosze kto sie łaskawie pojawił

sunshine_7

i ta kontynuacja to chyba za bardzo niedługo....

Nela

do 1000 jeszcze daleko :)

Nela

w naszym tempie raczej tak

sunshine_7

czy ja wiem? daję góra 2 dni

Nela

sugmanik chyba kpisz dzisiaj zapisaliśmy dwie i pół strony (coś mi sie tak wydaje)

sunshine_7

A ja sobie tak napiszę, że słucham teraz piosenki z 'Truly madly deeply'- 'The sun ain't gonna shine anymore'

Nela

co ty na to Słoneczko?

Nela

I link, jakby ktoś chciał: http://pl.youtube.com/watch?v=AZ52td1GMT0&NR=1 :)

Nela

powiem tak ja czasem lubię monotonne piosenki i w snow cake jest taka jedna nazywa sie "hello sunshine" fajna jest tez z tego filmu "the same deep water as me" i moja ulubiona wśród monotonnych "anthems for a seventeen year-old girl"

sunshine_7

Piosenki ze Snow Cake podobają mi się, choć jakoś z głowy mi wylatuje, żeby oglądnąć sobie kiedyś napisy, znaleźć nazwy tych nut i się w nie zaopatrzyć... "Hello sunshine" podoba mi się chyba najbardziej ;)

Nela

mi chyba brakuje z dwóch ale nie jestem pewna

sunshine_7

sun, twój nick właśnie zawsze kojarzy mi się z piosenką ze snow cake, a bardzo lubię te piosenke :)
a do 1000 dojdziemy pewnie za kilka dni :)

sugmanik

mi też ta nuta po pewnym czasie zaczeła się kojarzyć z naszą kochaną Sunshine :)

sugmanik

moja koleżanka zawsze jak do mnie pisze sms rano to pisze "good morning sunshine the earth says hello"

sunshine_7

Jak nam tu się słonecznie zrobiło :) a ja tak lubię cieplutkie Słoneczko ;)

Nela

litości

sunshine_7

Nowe doświadczenie- być okrutną...

Yes, I am so cruel - buahaha

Nela

Nela jak ty się musisz jeszcze wiele nauczyć

sunshine_7

W końcu mam na to całe życie ;P

Nela

nasz kolega przyszedł ale milczy coś nie bardzo mi się to podoba

sunshine_7

Może zajęty bardzo?

Nela

sun tak za mna tęsknisz? ;P

Nela

w sumie ja go za to cenie i szanuje tak jak cenie i szanuje Alana Rickmana za to że nie ma go w każdym jednym brukowcu

sunshine_7

taaa ja mam tęsknotę w genach

sunshine_7

ach, sun niespodziewałem się ;)

sugmanik

zeby rozmowa się kleiła, musimy chyba być obecni w czwórkę, razem z Mittron :)

sugmanik

mimo wszystko trudno nam sie zgrać

sunshine_7

Gdy kota nie ma myszy harcują;) Tęskniliście? Cieszę się niezmiernie, że zauważyliście mą nieobecność;) Tia, wiem że beze mnie rozmowa się nie klei, ale dosyć kadzenie;D
Podacie mi linki z ładnymi tapetami z Alanem? Proszę...;)
Pozdrawiam;*