Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 219 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Mittron

Mittrom, twój avatar kolorystycznie upodabnia się do mojego...

sugmanik

dąży do ideału...;D;P

Mittron

dzień dobry kici mordki
Mittron widzę że zmieniłaś avatar czyżby czyżby tamten ci się już znudził?

sunshine_7

Jak Mittron wcześniej napisała- nie lubi monotonii, no i nawet ostrzegała, że oprócz nicka avatar też zmieni... ta chwila musiała nadejść... ;)

A ja nadal utrzymuję, ze nicka jak i avataru za żadne skarby nie zmienię-uparciuch ze mnie straszny ;P

Nela

ja zmieniłam avatar i nick ale tylko częściowo póki co nie planuje jakiś większych zmian bo na razie mi dobrze

sunshine_7

sun, kici mordko, jaki miałaś wcześniej nick?

sugmanik

taki sam tyle że był numer 525 czy cos takiego od razu chciałam być sunshine ale wyświetlało sie ze taki nick już istnieje
tak w ogóle jestem zdegustowana faktem że na dworze jest bardzo ciepło i słonecznie (przynajmniej tu gdzie ja mieszkam) a ja jestem chora i nie mogę nigdzie iść bo jestem chora i od razu to widać a to nie jest zbyt atrakcyjne

sunshine_7

Sun zaczynasz się przed nami zdradzać... Widać, że dbasz bardzo o swoją prezencję bojąc się być nieatrakcyjna podczas chorby... ;P

Szybkiego powrotu do zdrowia Słonezko! :*

Nela

wątpię czy ktokolwiek czuje sie atrakcyjny w czasie choroby
czasami mi się zdarzy zdradzić jakąś swoją tajemnice postaram się zeby to się więcej nie powtórzyło

sunshine_7

oj sun, a jesli tego nie powstrzymasz...to zdarza sie coraz częściej;)
podoba ci się mój avartar?;)

sunshine_7

to dużo zdrowia ci życze, biedactwo, współczuje:(
Kici mordko, jak droga Nela wspomniała me słowa...rutyna to nie mój synonim;)

sunshine_7

sun, pociesz się faktem iz masz przed sobą całe wakacje, zdązysz jeszcze wygrzać się na słoneczku ;)

sugmanik

nie wiem czy to jest jakiekolwiek pocieszenie
co do avataru doskonale pamiętam te scenę :)

sunshine_7

To może teraz wypowiedzcie się na temat teledysku „In Demand”? Podobał się wam? Uważacie, że to normalne, by aktor „wyższej półki” brał udział w czymś takim? Oczywiście być tak blisko Sharleen Spiteri to zapewne niemała przyjemność… ;) Jean Reno też wystąpił obok niej, w piosence "I'll See It Through", ale to było parę lat po Rickmanie…

Jeśli chcecie przypomnieć sobie teledysk:
z Alanem: http://pl.youtube.com/watch?v=G7A_bJFZNXE
z Jeanem: http://pl.youtube.com/watch?v=JbwPxEe4Xzk&feature=related
Ten z Rickmanem jest fajniejszy, tak nawiasem mówiąc… :)

Rodzice Sharleen mają francuskie i irlandzkie korzenie, może dlatego wybrała akurat tych dwóch, wysokich, przystojnych aktorów o czteroliterowych imionach…
Albo po prostu czepiam się szczegółów… ;D

sugmanik

uwielbiam ten teledysk i oczywiście jej zazdroszcze a co do tego w którym brał udział Reno jestem po prostu zakochana w tej piosence

sunshine_7

Sharleen Spiteri mogłaby zagrać Snape w kobiecej wersji bo tak z profilu nawet pasuje

sunshine_7

niezwyky pomysł sun, byłbym za :)

sugmanik

czyżbyś był jej fanem??

sunshine_7

nie, ale miło się na nią patrzy :)

sunshine_7

Zgadzam się ze Squibmanikiem, teledysk z Alanem jest dużo lepszy... Jean Reno wyszedł jakoś dziwnie... nie wiem czemu, ale mi się tam nie podobał... za to "In demand" baaardzo lubię ;)

sugmanik

Ja powiem być tak blisko Alana Rickmana to zapewne niemała przyjemność;) Podobno ktoś ich nakręcił, znajomy obydwojga, czy coś w tym stylu, bo Sharleen lubi Rickmana, a Alan lubi Teksas:) Albo się myle...;)
Ah, nikt tak się szczegółów nie czepia jak ty;D
Teledysk bardzo lubie, czego nie trudno się domyślić:) Chociaż na piosenkę większośc narzeka, ja lubie ten zespół, a Spiteri ma ciekawy głos. Wszystko razem harmonizowało ze sobą. I Alan ładnie wyglądał, kto by sądził, że tak twarzowo mu w różach;)

Mittron

Taak te róże były genialne- bardzo mu pasują :)

Nela

na pewno bardziej niż ten sweterek ze snow cake :)

sugmanik

też był rózowy, jak się nie myle?:)
sweterek był uroczy;P zresztą we wszystkim wygląda dobrze, taki typ;D

Mittron

chodziło mi o ten sweterek w którym Rickman poznał Maggie, nie był różowy :)Choć ten rózowy to też katastrofa...

sugmanik

Mi się podobał ten sweterek ze spotkania, co w nim było złego Twoim zdaniem?

Nela

Alan wyglądał w nim jak "stary dziadek"...

sugmanik

A nim nie jest? (tylko proszę mnie nie mordować za to stwierdzenie) ;)

Nela

nie jest, bo nie ma wnuków;) ale i tak cię za to zamorduje;P

Mittron

Ale jest 2 lata starszy od mojej osobistej babci...

JA CHCĘ ŻYĆ!!!!

;)

Nela

a 3 lata młodszy od mojego osobistego taty! Osobiście nie przepadam za tym jak młodzi ludzie negatywnie często określają tych, już nawet po 30

Mittron

No tak, ale to jest fakt, że nie jest już młodym człowiekiem...
Ja osobiście bardzo szanuję starszych ludzi- uwielbiam tą ich nabytą mądrość życiową, której ja posiadać zgoła nie powinnam...

sugmanik

miałam pisać właśnie;) Postarzał go, to prawda. Okulary miał nietwarzowe (specjalnie pewnie) no i szary sweter go postarzał i do tego mina nieszczęśnika w wykonaniu Rickmana. Po prostu chodzący życiowy pech, pewnie o to chodziło

sugmanik

aaa...ten sweterek;) a co z tym sweterkiem nie tak? Sweterek jak sweterek...
Ale różowy był da best;D

sugmanik

Sweterek był poprostu damski i dlatego nie wyglądał w nim korzystnie, to miało na niego dość duży wpływ- nie wytrzymał emocjonalnie- to takie kobiece... ;P

Nela

wiemy że damski;) ale jak tak stanął w tym sweterku i przkrótkich spodniech, jak się nie myle, to było boskie;D Nie chodzi mi o to że wyglądał na przystojnego faceta, itp, tylko w innym aspekcie, takie Alan w takim słodkim sweterku;P

sugmanik

proponuje zabawę konkurs (żartuję)
zamieńmy aktorów w teledyskach i zobaczymy jak który zagra, myśle że w "I'll see it through" Alan byłby znakomity zagrałby tak emocjonalnie jak tylko on potrafi co prawda nie było by tańca na stacji ale można byłoby zorganizować taniec an dachu

sunshine_7

czyli jednogłośnie został sweterkowym królem no uroczo

sunshine_7

no tak przejrzeć tą rozmowę o sweterkach...;D
ale świetnie to zebrałaś, sweterkowy król na uroczo;)

sunshine_7

Alan na pewno byłby z tego faktu niezmiernie zadowolony ;)

sunshine_7

Tak to już jest Sun, ale jak już mówisz o "sweterkowym królu" to trzeba jeszcze dodać, że jest królem garnituru ;D

Nela

wszyscy odpowiedzieliśmy sun, w twj samej minucie :) niezwykłe... :)

sugmanik

Zdolni jesteśmy i tyle ;)
albo inaczej: legimencja ;)

sunshine_7

No tak, Alan sprawdza się w każdej sytuacji... Reno ma duże pokłady temperamentu i w tangu wyglądałby świetnie...

Nela

chodzące nieszczęście jakby to moja mama powiedziała bida z nędzą

sunshine_7

niezwykły jak Narnia
tyle że nie piszecie post pod postem tylko trzeba szukać po godzinach kto kiedy napisał

sunshine_7

ja dla kochanej sun mogępisać post bod postem, a wy?

sugmanik

musze przyznać iż odczuwam pewien niedosyt forum znowu zaczyna obumierać nikt się nie włącza do konwersacji oprócz nas czyżbym wszystkich odstraszyła ??
nie no z tym bym sie chyba nie pogodziła

sunshine_7

to może ja napisze tak:
JEŚLI CZYTASZ TO, A NIGDY NIE UDZIELAŁEŚ/ŁAŚ SIĘ NA TYM FORUM, ALE CHCIAŁBYŚ/CHCIAŁABYĆ, TO NIE ZWLEKAJ, TYLKO PISZ, MY NIE JESTEŚMY GRUPĄ ZAMKNIĘTĄ... Z KAŻDĄ OSOBA CHETNIE PODYSKUTUJEMY, A ZWŁASZCZA NASZA KOCHANA sunshine...
DZIĘKUJĘ :)

sunshine_7

Sun, czy my jesteśmy dla Ciebie monotonnym towarzystwem?
Przydała by się świeża krew, ale chyba odstrasza ich czytanie 13 stron, by dojść do tego o co w tym wszystkim chodzi...