Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
oczywiście wyjdzie na to że się czepiam ale musze
nie wiem czy ewosława powinna tutaj pisać i zadawać się z takimi złymi ludźmi jak np. ja przeciez to wszystko moja wina i wszystkie inne dziewczyny mają pretensję do mnie i do Mittron
Ja myślałam, że już nie wracamy do tego tematu.... Sun co to byłby za dzień jakbyś sie do czegoś nie przyczepiła??- stracony:P Niech sobie pisze, nowa krew się zawsze przyda :P
to zazdroszcze tak utalentowanego kuzyna... :)
Ja kiedys też próbowałem grać na gitarze, ale niestety nie mam zdolnosci w tym kierunku
sugmanik to nic i tak pozwole ci zobaczyć mnie nago jak bedziesz mi robił zdjęcia
poczytaj sobie "temat nie na temat" i bedziesz wiedziała ewosława
Ja na gitarze potrafię zagrać tylko początek nothing else matters ( Ci co słuchają Metallicy to wiedzą, że to nie jest trudne...) Moje umiejętności pozwalają mi tylko na tyle:P
Ja się nie wstydzę nie ma czego.. wiek młody i głupiutki jak to moja mama zwie więc rocznikowo 16 a nie rocznikowo 15.. czyli chodzę do 3 gim:P
Boisz się egzaminów..?Bo ja strasznie:/ Wkurza mnie to, że jakieś 16 stron świadczy o być lub nie być w dobrym liceum choć z drugiej strony nie da sie tego inaczej sprawdzić ( twojej wiedzy)
czy ja sie denerwuję??
TO MAŁO POWIEDZIANE!
od tygodnia snia mi sie tylko egzaminy ze nie zdaje ze zostaje przylapana na sciaganiu i czeka mnie tylko kariera babci klozetowj(nie obrazajac babc klozetowych;))
moim zdaniem lepiej jest pójśc do gorszego liceum, a dodatkowo wziąć sobie kurs do matury z wybranych przedmiotów. ja byłem w 'lepszym' liceum i miałem mało czasu na przygotowanie się do matury, bo z każdego przedmiotu trzeba było duzo zakuwać
a ja nie powiem taka będę
namalować?? no wiesz!! aż tak długo nie pozwolę na siebie patrzec może gdybyś była Alanem to tak ale nie jesteś
Sun weź lepiej sie przyznaj ile masz lat:P
Proszę was nie straszcie mnie maturą z matmy ja przy egzaminach jestem roztrzęsiona co dopiero przy maturach i do tego z matmy?:(
Chyba każda z nas ( a może i każdy:P) rozebrał by się do aktu jeśli oczywiście Alan był by malarzem:D
pozwoliłabym ale czułabym się z krępowana
nawet jeśli naprawde masz tak na imię to i tak ci nie wierzę :P
Witaj wielka i uwielbiana Mittron:P No właśnie Sun przyznaj sie ile masz lat 13:P?? Ja powiedziała teraz ty...