Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
Mittron jak ci nie tłumaczyłam?? No moze nie tłumaczyłam ale cię upominałam na temacie nazwy dla sekty masz problemy z pamięcią potrzebujesz bilobil czy co ??
Mittron chciałam żebyś nie pisała "Sanszajn" ale to nie znaczy że trzeba pisać jakieś "psitko" w sumie fajne imię dla chomika by było
No weź nie badź tym co ryje i powiedz, jestem na kacu i mam ochotę na drinka a ty oczywiście jak na złość
łuuuu zajebista piosenka ale dobra jest tez ta druga
"Więc chodź pier*olnij mnie deska raz żółtą a raz niebieska" :D:D
Dlaczego akurat ten cep miałby grać Korzeckiego?
Zeby zagrać Korzeckiego trzeba urodzić sie kuciapą a Johnny Cep nie da rady tak profesjonalnie zagrać kuciapy.
Nie wiedziałam, że nie wolno..:/ Gdzie to pisze, bo chyba mi umknęła ta notka o zakładaniu tematów..
nie serio to co one piszą to już jest przesada chyba traktują to forum zbyt poważnie a mam wrażenie że nie są zbyt dorosłe zeby aż tak sie przejmować innymi
A może już im się znudził? Ja bym tak łatwo nie zrezygnowała, gdybym miała inne poglądy na jakiś temat... Bez przesady, tak reagowac na forum?! To co mówić o reakcji na jakąś poważną sytuację życiową...To jest wręcz smieszne. Ale ich sprawa, ja czekam na konkretną odpowiedż:)
poza tym jak tak bardzo ich denerwujemy (uważam że denerwuje ich to że przynajmniej się dobrze bawimy) to niech tego nie czytają a nie cały czas o tym ględzą
zgdza się. Jestem katoliczką i przebaczam, a jak one takie wrogo nastawione to juz ich sprawa;P Ja oczekuje konkretów, szczerze to to ma zadnego waznego powodu, dlaczego miałyby się obrazić, bo chyba tak się stało...cóz. Nie gadam z wami, bo robicie offtopy. Trochę zbyt infantylne, nie sądzisz? Nie spodziewałam sie tego...wrecz dziwne, przykro, ale jakbym nie miala sie czym przejmowac...
ja sie nie przejmuję w ogóle ale niech sie zajmą sobą i już nas nie muszą czytać a jak ktoś się chcę do nas przyłaczyć i sobie z nami pogadać to przecież drzwi otwarte
no może okno
dlaczego zawiodłeś?;) Nieraz dla potrzeby trzeba kłamać...w niektórych wypadkach;) Ja używam tego, co mi w danej chwili pasuje;)
O! A poza tym ad. Kaliope w "nowym temacie..." czy było nadane z grory jakies nakazanie, abykażdy w temacie wiek oswiadczal wszem i wobec ile ma lat?! Widac wyraźnie, kto lubi trzymać władzę i narzuca. Powtórzę się: ilość spędzonego czasu na tym forum o niczym nie swiadczy i nie dowodzi tego, ze ktos mniej czy bardziej wielbi Alana...
ateiści na ogół są mądrzejsi od wierzących, a ty jesteś bardzo mądra, więc zaskoczyłaś mnie pisząc iż jestes katoliczką
dziękuje:* Ale napisałam też że czasem kłamie i prze to wykorzystuje sytuacje;) Pozory, oj pozory dla znalezienia dobrego argumentu;P
o prszę proszę pojawił się ktoś nowy ewosława czyżby?? widzę iż zmieniłaś avatar
nie wiem czy możesz isc na drinka trzeba napisać petycję poza tym Mittron po jednym ma lepkie ręce
Nieee!!! Ewosława, ona kłamie! Nie wierz jej! Jest o mnie zazdrosna i dlatego nie chce dopuścic do spotkania!;P
kpisz Mittron nie będę zazdrosna o kogoś kto od samego poczatku mnie zdradza
to co wy nie wiecie jak sie robi żeby nie był za krótki??
Tylko proszę, bez paniki, bez płaczów, bez złamanych serc...ulatniam się. Ale spokojnie! Obiecuje że jeszcze wrócę dziś. Wiem że będziecie cierpieć beze mnie męki i katusze oraz cześć z Was popadnie w załamanie nerwowe, ale niedługo wrócę;P
Pa:**