Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 219 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Nela

cóz, ja też dążę do takiego stwierdzenia;) Ja mam wrażliwe na zimno, nie no ale do tematu zeszłyśmy...;D Sun dzięki za komplement:)

Mittron

nie ma to jak rozmawiać o stomatologii ja nie zaczełam tego tematu bo to była metafora

sunshine_7

ależ cie nie oskarzam;) wiem ze to metafora byla, a ja cie tylko za slowko zlapalam;D dobra 12 str:D jaki temat proponujecie?:)

sunshine_7

Ale się rozwinęła...(ta metafora) tak to czasami jest... To powrót do tematu?

A jaki ten temat jest?

Nela

Legimencja...

sunshine_7

zauważyłam że Alan w 2009 nie kręci zadnego filmu z tego co widać na fw chociaż to nie zawsze poprawne źródło informacji ale gdyby jednak tak było to wychodzi na to że w 2009 będzie w Londynie prawdopodobnie w teatrze więc mozemy go porwać

sunshine_7

Hmmm... Mhroczny plan?

sunshine_7

wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze bedzie w Londynie...mamy cały rok...to co? Rozpoczynamy oganizacje?;>

Mittron

ojej...Suan zniknęła:(

Mittron

Mijemy nadzieję, że tylko na chilkę- a jeśli nie, to musimy ją zmusić do informowania o swoich zamiarach- w końcu w Anglii nie jeteśmy ;)

Nela

miejmy nadzieje że nie knuje perfidnego planu przeciwko nam sama...;)

Mittron

rozgryzłyście mnie jestem be
be lama

sunshine_7

Ach, dziewczęta… to ja sobie uciekam z filmwebu na rzecz rozmów na gg, a wy tu tak ekscytującą dyskusję przeprowadzacie… ;)
Był już motyw przemijania, śmierci, jakieś tajemnicze, podstepne plany, a także niezwykła metafora odnośnie bólu zęba… ;) To ostatnie najbardziej intryguje…
Jestem aż ciekaw co będzie dalej… Jakież to niecne plany siedzą w główce naszej kochanej sanszajn?

sugmanik

będzie porwanie;)

Mittron

dziękuję bardzo dziękuję sama czasem nie wiem skąd mam te pomysły

sunshine_7

to co planujesz na ten 2009 rok??;D

Mittron

najwyraźniej sun przestraszyła się tego pytania...

sugmanik

...albo chce porwać Rickmana i mieć go tylko dla siebie

sugmanik

na pewno na tym polega ten jej perfidny plan;) Ależ kochana Sun jest zachłanna:) Słońce wracaj, już nie pytam:)

sugmanik

Oj chyba byśmy jej tego nie wybaczyli... ;)

Nela

co tam plotkarze mnie obgadujecie??

sunshine_7

sun, dałas nam powody, gdy słonca nie ma chmurki hrcują ;)

sugmanik

mówisz?? no dobrze niech bedzie i tak

sunshine_7

to co planujesz na ten 2009??;D

Mittron

ściągnij koniom wodze Mitron do 2009 zostało jeszcze dużo czasu na razie to była tylko taka propozycja
spokojnie opanuj sie nie ma co sie zapędzać

sunshine_7

ale propozycja poparta;) jestem całkowicie opanowana, koni nie posiadam;) sądziłam że zaskoczysz nas jakimś błyskotliwym pomysłem...ale widze że nie;P

Mittron

sun ma wiele pomysłów, ale tez wiele z nich wyparowuje,tak to bywa ze słoneczkami... ;)

Mittron

widzisz jak ludzie potrafia rozczarowywać? przerażające ale taka jest natura ludzka

sunshine_7

taaa
możemy wziąc na przykład łyżki do zupy i zaatakować nimi Alana lub po prostu najzwyczajniej w świecie wystrzelić się z procy gigant i złapać Alana jak będziemy koło niego przelatywać

sunshine_7

Sun!! Jesteś genialna!! To dopiero oryginalny pomysł;D Jak ja cie za to lubie:)

sunshine_7

ależ skądże...absolutnie się nie rozcarowałam, za drobna sprawa;) Przerażające...eee...taka wrażliwa jesteś:) Dajcie jakiś temat ciekawy na dyskusje, nie no na kulturalną rozmowę:)

Mittron

no dobrze to co myślicie na temat wzrostu przestępczości wśród młodzieży??
dobra żartowałam

sunshine_7

żartowniś;P dobra może samo się cos "urodzi" z czasem...

Mittron

nie warto się wdawać w poważne dyskusje bo na wasze odpowiedzi czeka się wieki

sunshine_7

sun, kazda twoja wypowiedź powoduje chwilowe osłupienie i zanim się ludzie "otrząsną" musi minąc trochę czasu... ;D

sunshine_7

obiecuje ze tyle to nie potrwa:) na razie jestem, odp sie doczekasz szybko jesli masz juz pytanie;)

sunshine_7

wybaczcie drodzy moi ale mój wigor i chęc konwersacji jest nieco uśpiony z powodu choroby która mnie dopadła jak dementor
zadaje pytanie
co myślicie o Alanie w Snow Cake?? jak dla mnie boski po prostu genialny perfectomondo!!

sunshine_7

biedacto:( współczuje, alez oczywiście ze wybaczamy (pozwolicie ze napisze w imieniu ogółu;))
Inna od wszystkich roli (własciwie jak kazda...). Mnie sie ten film bardzo podobal. No a Alan na miejscu 1. fajny kandydat na faceta...;)Szczerze to oryginalnego nic nie walnęłaś, ale to pewiez powodu choróbska:)

sunshine_7

boski może i tak, ale w tym sweterku traci urok... ;)

sugmanik

mittron, musisz mnie zawsze wyprzedzać o kilka setnych sekundy? ;D

sugmanik

musze;D Ale mam nadzieje że mi wybaczysz Alanku?;>

Mittron

niech ci będzie...wybaczam... co oczywiście nie znaczy że o tym zapomne ;D

sugmanik

oh nie...;/ a co moge uczynić żebyś zapomniał?;)

Mittron

najprawdopodobniej nic... już 'za poźno' ;D ale próbowac jakoś mozesz, kreatywna jesteś, więc...:D

sugmanik

kreatywna powiadasz...;) ale jakąś sciezke moglbys wyznaczyc;D ale jednak mam jakies szanse;D

Mittron

próbować zawsze mozna, a ja jestem zbyt samolubny, by ci droge wskazywać... ;D

sugmanik

dobra, kreatywnośc poszła spać, jak jutro sie obudzi, to dam jej znac o tobie;D

sugmanik

eee... w tym sweterku jest uroczy, wprost słodki;P

Mittron

Nie rozumiem jak on może podobać ci się w tym sweterku, ale nie wnikam… ;D Ogólnie Snow Cake to bardzo dobry film, a Alan zagrał rewelacyjnie, choć zaiste nikt nie jest tym faktem zaskoczony…

sugmanik

no nie zrozumiesz, wnikac masz racje nie ma sensu;D W tym seterku był taki..ah;P Dobra serio wyglądał zabawnie, ALE uroczo;D
Zgadzam sie. Ja bynajmniej nie jestem...