Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Nela

To była jakaś mała gazetka, bardziej broszura, pierwszy raz mi wtedy wpadła w ręce i miała tylko ten arytkół na paru stronach- nie pamiętam czy to był przedruk, czy artykuł na podstawie artykułu z tamtych czasów... ale wiem, że to już wcześniej było opisywane- ja tego nie zmyśliłam, nie wiem czy to jest zmyślone, ale raczej nie sądzę... ale mną ta historia wstrząsnęła...

Nela

Wybaczcie za brak dokładniejszych informacji, ale ja nie mam kompletnie pamięci do nazwisk i dat...

Nela

niesamowita historia:) dzięki że napisałaś:*

Mittron

było odpowiednio mhroczne? ;)

Nela

niesamowicie mhroczne;D ale podałam jeszcze kilka pozostałych cech...;P No dopiero 18 strona:D

Mittron

W tych to ja już znajomości nie mam... ;P

Nela

ale prawie 100 postów dzisiaj :)

Nela

Kochany Alanie, a co Ty o tym sądzisz? może ty napiszesz coś związanego z cechami wyżej podanymi przez Mittron?

Nela

oh, a szkoda...a pomysłu na temat?;P Bo ja nie mam natchnienia;)

Mittron

Ja już pisałam o egoistycznym temacie dzieł Szekspira, ale nie był on tak zgłębiony jak bym chciała ;)

Nela

to ja powiem, że ide spac, możecie o tym podyskutować ;D dobranoc skarby :D

sugmanik

Ojej, a już chciałam Ci wygarnąć za to spanie- a tu tak słodko 'skarby'

sugmanik

dobranoc skarbie:) Podyskutujmy;P Ciekawe w jakim łóżku śpi Alan...?;D

Mittron

no oczywiście, że w takim z baldachimem :)

Nela

ciekawe czy o nas myśli gdzy zasypia;D Btw to zdj z Vogue, jakbym ktoś był ciekaw (była mowa w blogu o nim) http://img.photobucket.com/albums/v383/flipper828/AR-Misc/847769ar_lion_king_-_v ogue_dec_2004.jpg ulubione mojej koleżanki:)

sunshine_7

I zaczyna się robić perwersyjnie ;)

Nela

No o mnie to napewno, co do Ciebie to bym się zastanawiała ;P

Nela

no czyżby;P Dobra, nie dajmy mu zbyt dużo pewności siebie, to ze jej sympatyczny, bystry i ma boskie imie, to jeszcze nic;D

Mittron

Zatkało mie- Ja myślałam o Rickmanie! I przez Ciebie nie mogę przestać się śmiać xDDD

Nela

Dobra- już zaczyna mi przechodzić... Fajnie to się będzie czytało ;D

Nela

sadzilam ze moze zajsc taka pomylka;D dlatego napisalam podyskutujmy na wzor Alana naszego:D ale cieszy mnie ze doprowadzilam Cie do takiego stanu;d

Mittron

No śmiesznie się zrobiło, to co obgadujemy boskiego Rickmana, czy naszego Alana? ;)

Nela

No i oczywiście sobie nuci ciągle piosenkę Damiena Rice'a 'Blower's Daughter'- myśląc o mnie ;P - Rickman oczywiście :)

Nela

chetnie bym jednego i drugiego Alana obgadała;P ale musze znikać niestety:( a tak sie milo gada, heh...Jutro koncze blog zuzaofslytherin troche czasu zajmie bo musze dokl. z ang. przetł;D dobrej nocy i wymarzonych snow:* A jutro...kontynuujemy:DD pa:*

Mittron

Ok, więc goodnight my sweet Mittron! Alanowych snów, jak mi kiedyś napisałaś ;)

Nela

macie rację... fajnie się to czyta :D a szczególnie fragment: "sympatyczny, bystry..." ;D

Nela

Alanie, co porabiasz? Bo widzę, że jesteś on line...

Nela

Taki mały komplement ze strony Mittron... ja też mam coś miłego napisać?

Nela

podoba mi się ten krawat :)http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/000sk093/g47

Nela

coś ten link nie wyszeł: http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/000sk093/g47

Nela

buszuję po necie :D, uczę sie, a ty?

sugmanik

nie mam nic przeciwko, nel :D

sugmanik

ja to sama nie wiem, trochę gg, trochę buszowania- kompletnie nie chce mi się uczyć starożytności z polskiego...

Coś miłego: chyba jesteś jedynym (przyszłym) lekarzem, którego lubię ;)

Nela

ten link jest chyba niepoprawny, skopiowałem go do przegladarki, a i tak nie chce sie otworzyć...

sugmanik

wiem, coś nie wyszło, ale podałam jeszcze raz :)

Nela

napisaliśmy w tym samym momencie :)
co do krawatu, dziwny troche, ja bym raczej takiego nie chciał ;D

sugmanik

hmm.. a czy to na pewno jest krawat...? :)

sugmanik

bo to raczej jak jakaś chustka, czy apaszka, niż krawat, ale mnie się bardzo podoba ;)

Nela

legimencja?

Nela

to częste zjawisko na tym forum ;D

sugmanik

zauważyłam, ale dla mnie to dalej zagadkowe... ;)

Nela

a co do starożytności, chyba nie ma aż tak duzo do nauki z tej epoki? :) Ale ty chyba masz rozszerzony polski, tak?

Nela

A Parys porwał Helenę i to był powód wojny trojańskiej :) taki banał, ze nie wiem dlaczego ja to powtarzam :)

Nela

No tak, rozszerzony... ale powtórzyć trzeba- mam przeczucie, że będzie coś z tego i z Pana Tadeusza ;)

Nela

ja nawet okładdki pana tadeusza nie przeczytałem, co dopiero mówić o ksiązce... :)

sugmanik

ja przebrnełam tylko przez pierwszą księgę i na ściądze z grega bazowałam ;)

Nela

nie lubie Mickiewicza, wolę słowackiego, słowacki w moim odczuciu to taki pół szekspir :)

sugmanik

Słowacki: Kordian, Grób Agamemnona, Hymn, Testament mój- tyle jego znam, ja chyba najbardziej z trójki wieszczów lubię Norwida :)

Nela

A Mickiewicza to mało powiedziane, że nie lubię...

Nela

http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/009g5k6s/g7 -to mnie rozwaliło ;)