Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
To była jakaś mała gazetka, bardziej broszura, pierwszy raz mi wtedy wpadła w ręce i miała tylko ten arytkół na paru stronach- nie pamiętam czy to był przedruk, czy artykuł na podstawie artykułu z tamtych czasów... ale wiem, że to już wcześniej było opisywane- ja tego nie zmyśliłam, nie wiem czy to jest zmyślone, ale raczej nie sądzę... ale mną ta historia wstrząsnęła...
Kochany Alanie, a co Ty o tym sądzisz? może ty napiszesz coś związanego z cechami wyżej podanymi przez Mittron?
Ja już pisałam o egoistycznym temacie dzieł Szekspira, ale nie był on tak zgłębiony jak bym chciała ;)
ciekawe czy o nas myśli gdzy zasypia;D Btw to zdj z Vogue, jakbym ktoś był ciekaw (była mowa w blogu o nim) http://img.photobucket.com/albums/v383/flipper828/AR-Misc/847769ar_lion_king_-_v ogue_dec_2004.jpg ulubione mojej koleżanki:)
no czyżby;P Dobra, nie dajmy mu zbyt dużo pewności siebie, to ze jej sympatyczny, bystry i ma boskie imie, to jeszcze nic;D
sadzilam ze moze zajsc taka pomylka;D dlatego napisalam podyskutujmy na wzor Alana naszego:D ale cieszy mnie ze doprowadzilam Cie do takiego stanu;d
No i oczywiście sobie nuci ciągle piosenkę Damiena Rice'a 'Blower's Daughter'- myśląc o mnie ;P - Rickman oczywiście :)
chetnie bym jednego i drugiego Alana obgadała;P ale musze znikać niestety:( a tak sie milo gada, heh...Jutro koncze blog zuzaofslytherin troche czasu zajmie bo musze dokl. z ang. przetł;D dobrej nocy i wymarzonych snow:* A jutro...kontynuujemy:DD pa:*
ja to sama nie wiem, trochę gg, trochę buszowania- kompletnie nie chce mi się uczyć starożytności z polskiego...
Coś miłego: chyba jesteś jedynym (przyszłym) lekarzem, którego lubię ;)
napisaliśmy w tym samym momencie :)
co do krawatu, dziwny troche, ja bym raczej takiego nie chciał ;D
a co do starożytności, chyba nie ma aż tak duzo do nauki z tej epoki? :) Ale ty chyba masz rozszerzony polski, tak?
A Parys porwał Helenę i to był powód wojny trojańskiej :) taki banał, ze nie wiem dlaczego ja to powtarzam :)
No tak, rozszerzony... ale powtórzyć trzeba- mam przeczucie, że będzie coś z tego i z Pana Tadeusza ;)
Słowacki: Kordian, Grób Agamemnona, Hymn, Testament mój- tyle jego znam, ja chyba najbardziej z trójki wieszczów lubię Norwida :)