Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Mittron

chyba idola... :)

Mittron

a widziałaś ten krawat? linka podawałam, ale jeszcze raz dla Ciebie, kochanie ;* http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/000sk093/g47 co o tym sądzisz?

Nela

zaraz zobaczę najdroższa;* Masz racje Alan...IDOLA;D

Nela

A tak przy okazji...wolę Słowackiego;D

Mittron

łaaaa!! Mamy 20;DD

Mittron

ja jak napisałam- Słowackiego znam tylko podstawowe dzieła, w wiersze Norwida, kiedyś się wczytywałam (nie maniakalnie, ale jego styl mi się spodobał ;)

Nela

a jak to jest z tymi kontynuacjami? twoży się nowy temat, czy pyta się, czy kontynuować?

Nela

tworzy!!! masakra, ale na klawiaturze to robię bardzo dużo głupich błędów! :/

Nela

nie wiem...zobaczymy;)

Mittron

Nowe doświadczenie, co? Czuję narastajęcą euforię :)

Nela

Mam nadzieje że nie doprowadzi do orgazmu;D

Mittron

No teraz to schodzisz na niebezpieczne tematy ;D Ale nie sądzę, żeby w moim wypadku euforia przerodziła się w orgazm ;P

sunshine_7

A Alana jakby wsiąkło ;)

Nela

lubie niebezpieczne tematy;DD

Mittron

Ale chyba nie, jak mas obserwatorów, co? ;D ;P

Nela

podobno...wrócimy do tego wieczorem;)
Alaaaaan!!!;D

Mittron

może zmasowany odzew na gg? ;D

Nela

teraz nie mam jak;)

Mittron

To sama podejmę tę krucjatę ;)

Nela

powodzenie;) na razie znikam, jak bede, to sie odezwe, pozdr:**

Mittron

niestety bez powodzenia, więc do wieczora, jak sądzę ;* skarbie

Nela

Alanie, więc jednak jesteś? czy mi na stronie źle pokazuje?

Nela

jestem :) zaczytałem się, mam duzo nauki... :) Nie wiedziałem że tak będziecie tęsknić ;D

sugmanik

To (przynajmiej ja) wybaczam, ja w ramach douczenia oglądam w necie obrazy próbując zapamiętać jak najwięcej nazw... ;)

Nela

i jak ci idzie zapamietywanie? :)

sugmanik

Narazie objadkuję, ale chyba jakoś mi idzie... ;)

Nela

dobrze, że powiedziałas, tez powinienem coś zjeśc, już 16.00 :0!!!
nawet nie zauwazyłem, że jestem głodny... :D

Nela

A Ci jak idzie nauka?

Nela

O mnie tutaj dbają... na studiach to ja chyba nie będę pamiętała o jedzeniu ;)

Nela

dobrze, mam encyklopedyczną pamięc, więc jest ok :)
choć jeszcze duzo tego... ale dam rade :)
...mam nadzieję ;)
...jutro tez jest dzień :)
Obiad trzeba jeść, najważniejszy posiłek w ciągu dnia, w tym wieku ludzie sa zmuszeni nauczyc sie gotować... choć sa jeszcze studenckie stołówki i bary, jak ktos nie potrafi..., ale ja nie lubie jeść w takich miejscach...:)

sugmanik

Ja niby gotować umiem, ale jestem zawsze taka rozkojarzona przy tym, ze zwykle o czymś zapominam- a to niedobrze robi potrawom... dlatego preferuję inwencję własną ;)

Nela

Witam moje miłości;) Tęskoniliście?;D Ha, a ja się nie ucze;>

Nela

Gotowanie widze...;) Cóz lubie i chwalą, więc wychodzi, a najbardziej to jeść;)

Mittron

Moje to smakowite, ale czasami konsystencja nie taka- robię genialny rosół- mam to po tacie ;)

Nela

a ja po 40 min. mam teraz przed sobą pyszne, pachnące leczo :)

sugmanik

ostatnio jadłam w wykonani mamy,a dzisiaj miałam spaghetti ;)

Nela

a ja pizze;P

Mittron

a jakie pizze najbardziej lubicie?

Mittron

to dzisiaj tak dzisiaj po włosku ;) (a leczo to z jakiego kraju?)

Nela

mojej mamy, we włoszech mi nie smakowała, a ogólnie fajne są z takiej sieci 'Da Grasso' (po włosku: tłuszcz ;)

Nela

chyba z wegier, ale nie jestem pewny :)

sugmanik

koniec jest bliski ;D

sugmanik

W Calabrii we Włoszech są pizze pyszne, a do tego tanie. Najlepsze jakie jadałam w życiu:)

Mittron

ponad 10 postów o jedzeniu...
... jestesmy "pyszni"...
... lubię dwuznaczne słowa ;D

Mittron

Mittron, a ty dalej nie skomentowałaś mi tego krawata ;)

Nela

A;) To raczej specjalnie wiązana chusta, szal jakiś;) Ciekawie wygląda, w formie krawata, a nie krawat:) Ładne, zresztą gość ma świetny gust i styl

Mittron

Wiem, ze to nie krawat, ale tak mi łatwiej pisać- bardzo mi się to podoba, gust to on ma wprost genialny :)

Mittron

Ah! Dzisiaj szok przeżyłam! Wierzcie, albo nie, ale jak wracałam z miasta to widziałam faceta, ok. 30-stki, normalnie podobny do Alana jak cholera! Akurat rozmawiał z kimś, a obok stała mała dziewczynka, a on się uśmiechnał do niej, poważnie, bardzo podobny! Do takiego z wczesnych czasów;) Brakowało mu tylko tej "przerwy" między brwiami;) Tak się zagapiłam, aż się potchnęłam o krawężnik;D

Mittron

To trzebabyło zagadać ;) jak jechałyśmy kiedyś na wycieczkę do Krakowa, to moja siostra dopadła w przedziale Harrego Pottera i poprosiła o autograf- lałyśmy się z tego całą drogę ;)

Nela

ja przeciez mówiłem już, że jest wielu mężczyzn o alanowej urodzie :D ale takiego około 30-tki jeszcze nie widziałem...:)