Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

Nela

rzeczywiście... razbrajające ;D aż zacząłem zastanawiać się, czy to na pewno Rickman, ale wszystko na to wskazuje :)

Nela

jeszcze tylko 99 postów ;)

Nela

a tak z ciekawości to na którym roku jesteś?

Nela

na tzrecim :) a ty kim chcesz zistać w niedalekiej przyszłości?

sugmanik

Szczerze mówiąc to im bliżej decyzji, tym bardziej nie wiem... myślałam o konserwacji zabytków, ale raczej nie, bo nie mam teczki prac, historia sztuki, szkoła artystycznego projektowania ubioru, archeologia, turystyka...- sam widzisz jestem zdezorienowana

Nela

powinnaś wybrać taki kierunek, w którym widziałabyś się za 30-40 lat :) Mi się wydaje, że warto systematycznie badac rynek pracy zeby wiedzieć czy znajdziesz prace w danym zawodzie, ja tak robie, sprawdzam którzy specjaliści sa potrzebni w UK, bo tam zamierzam pracować :)

Nela

to ty teraz licencjat?

Nela

Mi też marzy się UK- od niepamiętnych czasów- jakoś tak dziwnie, ze tam teraz tyle Polaków... ale oni nie prubują zrozumieć tego kraju, tylko zrobić tam drugie Chicago...

Nela

Mi bardzo podoba sie ten kraj i ten język, dlatego chce tam zamieszkac :) u mnie nie ma licencjatu, trzeba się dalej uczyć :)

sugmanik

nie miałam pojęcia, to trochę dziwnedla mnie... ale w sumie to mnie nigdy nie interesowało- mdli mnie na widok krwi, itp... ;) ale o dziwo mumie mnie fascynują...
Ja czuję się trochę niepewna w swoich marzeniach- jakbym bała się zapeszyć... ale bardzo chciałabym tam mieszkać :)

Nela

Mam dość polskiego- dla 'rozrywki' teraz pomęczę 'Historię sztuki w zarysie' ;)

Nela

a ty w tym roku maturę piszesz?

sugmanik

no tak ;)

Nela

witam moje skarby;D Pisze od mamy z pracy;P Jakażmiła dyskusja się pojawiła...jeszcze trochę, a bezie kontynuacja;D

Mittron

Sarbie! miło Cię widzieć! Kontynuacja blisko, a Sun tego nie widzi ;)

Nela

witaj skarbie :)
biedna sun... chora i bez komputera, straszne...

sugmanik

O ludzie...chora i BEZ KOMPUTERA! Jakbym była chora i bym nie miała komputera to bym się załamała psychicznie;P No chyba żebym miała dobre książki i filmy na DVD z Rickmanem;) Najlepiej Nobel Son, John Gissing i Bottle Schock;P Ależ mam dzisiaj dobry humor;D

Nela

Sun może się jeszcze kuruje;) Ale cóz zrobić, nadrobi może w kontynuacji;) A ja mam new teoria o Rimie;) (zobaczycie jeszcze troche, a napisze analizę psychologiczna Alana;D)
ps. Nela, dzieki za dobre słowo! Telefon coraz lepiej, już się mwnu uruchamia!!;D Legimencja, nie ma co;)

Mittron

To jaka jest ta teoria? Ciekawość mnie pożera ;)
To z telefonem raczej ok będzie :)

Nela

pewnie tak, ah!;D
To taka teoria, którą dokładnie wyjaśnie wam potem, jak będę w domu;) Ale ta teoria może być pod tytułem "Rima-wspierający rodzic";P

Mittron

Ooo ciekawe, ciekawe... czekam z niecierpliwością :)

Nela

taa, pewnie coś seksistowskiego, że niby faceci szukają w swej partnerce matki... ;P

sugmanik

nie wszyscy, ale z jakiś nieznbanych nam powodów on tak, takie mam wrażenie. Forumowiczki na blogu miłay racje pod niektorymi wzgledemi...

sugmanik

To jak z tym jest? uważasz, że to brednie? bo ja nie do końca- patrząc na moją siostrę i jej mena to on takie odbicie charakteru mojego taty...

Nela

a jak już przy temacie jesteśmy...w mojej rodzinie praktycznie wszystkie kobiety maja facetow z takim charakterem jak ojcowie;)

Nela

No bo to zdjęcie, o którym dziewczyny/panie;) pisały na blogu-to, na którym Rima targa za Alanem zakupy, a on wali z przodu, z rękami w kieszeni;) To prawda;D Widziałam je na jakiejś galerii. Poza tym ona go tak wspiera, tak jakby w pewin sposób opiekuje sie nim, a mam wrażenie jemu na niej zależy i kocha ją ale w specyficzny sposób. Tak se obmyślałam wieczorem;PP

Mittron

Też widziałam to zdjęcie- z komenterzem po ang-'Alan zostawia dużo wolnego miejsca w swoim związku' czy jakoś tak... mnie to zdjęcie rozbawiło

Nela

mni etez;D i pomyskalam ze dobrze jej tek, łahahhaha;D;P

Nela

Tak poza tematem: http://www.abcgallery.com/V/velazquez/velazquez45.html - genialny fryz ;D

Nela

ja np. nie szukam w kobiecie cech matki, żyłem z nią tyle lat i nadal jestem uzależniony od rodziców, że już mam tego dosyć :) Ja wole teorie o przyciągających się przeciwieństwach, uzupełniających się charakterach :)

sugmanik

mozesz otworzyc

sugmanik

też taką teorię wyznaję, chociaż wszystko jest względne...to zależy;P;D

Nela

4 baby wkoło mnie;P nie maja co robic i pewnie gapia mi sie na ekran za mna;P otwierać??;D

Mittron

Tak, bez problemu

Nela

No to Twoje przeciwieństwo- jaki charakter miała by taka kobieta? ;)

Mittron

to nic strasznego :)

sugmanik

wiem, ale zaraz bedzie kto to? Co to? Blah, blah, blah...3 młode...wiecie co słuchają?? Feel, łahahaha;P;D

sugmanik

może niech pozostanie to tajemnicą, nel ;D

sugmanik

ah, jak ja lubie tajemnice...;p;D

Mittron

podobno na górze informatyk wszystko czyta...;P

Mittron

ja narazie spadam, ajk bedzie 1000 to wpadne;D Narazie skarby;**

sugmanik

Uh tajemniczy gość z Ciebie ;) Ja tam chyba bym też nie chciała partnera jak mój ojciec- trochę za mało odpowiedzialny jest :)

Mittron nie bój się to obraz Vealzqueza

Nela

Jaki informatyk i gdzie? Na FW? Czy tam u Ciebie?

Nela

See you later precioussssssssssssssss ;)

Nela

jak ładnie do mnie piszesz...maleńka;DD

Nela

tam u mnie, ale olac to;P Pewnie i tak zmyslaja;P jeszcze posiedze;DD

Mittron

nic strasznego nie piszemy ;D co najwyzej może się troche posmiać...

sugmanik

poczyta nasze jakże intelektualne romowy;D

sugmanik

No, wczoraj to z tym różnie było ;D Ale dzisiaj... Mickiewicz, Słowacki, Norwid- kulturalni z nas młodzi ludzie ;)

Nela

no logiczne...mamy intelektualnych idoli, więc samo przez się;D