Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

sugmanik

Ależ tutaj są ludzie tajemniczy.. ciekawe co ukrywacie:P Może jakiś romans z Alanem:)

kwiat

czemu tak się dziwisz Mittron, Alan to bardzo popularne imię (za bardzo) i to zarówno w polsce jak i na zachodzie. ja osobiście znam dwóch alanów

sugmanik

OK wierze Ci. Po prostu zaskoczenie, pozytywne;) Fajny zbieg okoliczości-lubisz Alana, masz na imie Alan:) A imie masz boskie. Będę od teraz mówic do Ciebie po imieniu, ok?;) Ja nie znam żadnego, tzn już 1;) przyjemnie jest mówic do kogos tak ładne imie:)

Mittron

dobrze :) to powiedz jeszcze gdzie mieszkasz :D

sugmanik

Kwiatek, a twoje imię?

sugmanik

A mieszkam prosze Ciebie w małym mieście zwanym Hrubieszów:)

sugmanik

Będę się chwalić, że znam Alana:P Co do poprzedniego pytania to mam na imię Paulina ... niestety nic oryginalnego nie to co Alan:P

sugmanik

Hejka! Widzę,że tu się niezłe pogaduszki urządzają... fajnie. Je m'appelle Kornelia et je suis 18 ans, j'habit a Nysa :*

Nela

no proszę, rówieśniczka i zna francuski (bynajmniej uczy się ta?;)) Jak ja;D

Mittron

Noo.. nawet zdaję maturę z tego przedmiotu... 20 maja ;)

Mittron

Sugmanik jeśli pozwolisz ja też bede do Ciebie mówić po imieniu:)mogę??:)
a nie odzywałam sie bo uczę sie do egzaminów;)

ewoslawa

oczywiście, że mozesz,
dobrze ze się uczysz, w sumie, to ja tez teraz powinienem...

sugmanik

Mittron w jakim województwie to jest?

sugmanik

No co Ty?! Plabanii nie oglądasz?!;D W lubelskim:) Znane jest z najdalej wysuniętego miasta na wschód...zawsze to jakiś rekord, nawet na miarę Unii;P A! I z jednej z kilku w Europie cerkwii 13-kopułowych:D

sugmanik

Do czego się powinieneś uczyć?

Ja się już wczoraj przeuczyłam wzorów z fizyki i matmy do teraz mnie głowa boli... co ten egzamin z ludźmi robi:(

kwiat

no niestety jeszcze się ucze w AM

ewoslawa

Ależ co do tych egzaminów to nie ma się co martwić- ja na przykład nie uczyłam się za dużo, a poszło mi dobrze, nie stresuj się, bo wtedy będzie bardziej pewne, że na egzaminach wiedza Ci z głowy wyleci...

kwiat

po co zdradzać swoje tajemnice jesli łaczy nas jedno i niech tak zostanie i nie nie mam 13 lat

sunshine_7

Sun szkoda że z wiekiem nie zgadłam:P

Olewam już te egzaminy zamartwiam sie i zamartwiam co będzie to będzie, najwyżej zwiąże się z bogatym facetem i on mnie będzie utrzymywać ( choć nie wiem czy bym tak wytrzymała).

kwiat

Nie martwić się tym egzaminem! Poważnie, nie warto aż tak. Wiem wiem łatwo powiedzieć, ja tez przeżywałam, ale teraz juz wiem że niepotrzebnie:) wystarczy bystry umysł w miare no i czasem spryt:) Do tego jako takie świadectwo i z głowy:) No chyba że macie wygórooooowane ambicje;D

sunshine_7

cześć skarbie:P alez jakie to tajemnice...czyzbysmy trafili w czuły punkt Sanszajn??;D

Mittron

Chyba tak, a może ona nie chce sie przyznać do wieku bo jest z nas wszystkich najstarsza:P

Mittron

Yoko ci mówiła żebyś się ze mną nie z pouchwalała i do mnie tak nie mówiła
ja widzę że nowe osoby się do nas przyłączyły
zastanówcie sie czy na pewno chcecie tutaj być bo to niebezpieczne

sunshine_7

sun, kryzys wieku średniego?

sugmanik

taaa mam 153 lata i jestem najstarsza a tak naprawdę mam.....

sunshine_7

A dlaczego nie?? Nie spuchwalała, nie spouchwalała...bla, bla, bla;P Bede! Czyzby szacunek ze wzgledu na wiek?? Yoko cos wie?;P Poza tym nie mam zamiaru sie nikogo słuchać, prócz mamusi;P

sunshine_7

Niebezpieczne przyciąga... powinnać ostrzec jakimiś schorzeniami, które mogą być wywołane uczestnictwem- wtedy może by to kogoś odstraszyło... ;)

Nela

no dobra jesli chcecie wiedzieć to w czerwcu skoncze 19 ale to wszystko co mam dopowiedzenia na swój temat
my nie zarażamy niczym chyba że ty

sunshine_7

to co?? Moge sie spouchwalać? Moge moge moge??;D

Mittron

nigdy w życiu

sunshine_7

sun, ale ty stara jesteś :D

sunshine_7

Mwwwah!! Nigdy nie mów nigdy;P Jesteście na naszej-klasie czy cuś?? Następny stopień wtajemniczenie...zdjęcia:PP chyba że nie...to nie:P Sugmanik, ojś Alan;) czego się uczysz??

sunshine_7

Oooo rówieśniczka! Jak tam przygotowania do matury? Mnie osobiście bardzo denerwuje to pytanie... :)

Nela

eee...prawie;P 2.:) Z czego zdajesz, jesli mozna wiedzieć??:)

Mittron

Trochę tego jest... polski, angielski, historia sztuki i geografia rozszerzone, a tak poza tym francuski podstawowy

Nela

alan i tak cie uwielbiam ;)
żadnych szczegółów z życia osobistego
Mittron litości

sunshine_7

ej wiesz co?! Odwal się;D Masz jakieś tajemnice! Gwałcicielka?! Dobra dżołk;P Ty masz do ukrycia, ale może inni nie-e;D Nie rządzisz tu, bo przeciez nie ma hirarchii:D

sunshine_7

ja jestem;) nie podam ci tu nazwiska ale jeśli wejdziesz na nasza klasa na ALAN Rickman w znajomych będą tylko dwie osoby z Przemyśla :)Ewa to ja;)

ewoslawa

no i o to mi kurde chodziło! No;D Jak coś to mym blogu napiszcie, tzn nie nazwiska, a ja potem skasuje:) Ja też mam Alana, ale nie wiem czy ten sam, bo chyba kilka takich klanów jest:)

Mittron

Noo Alanów jest trzech na NK, ja jestem w zajomych u 2, a miasto dość nietypowe: Nysa

Nela

teraz powinienem uczyć się z medycyny pracy i chorób zawodowych - okropne...

sugmanik

a widzisz Sunszajn, kochanie? Jednak można;P

współczuje, skoro tak:( czyli coś z medycyna?

sugmanik

to się tyczyło tylko mnie
pytanie pisaliście kiedyś do Alana i otrzymaliście zdjecie z autografem czy coś??

sunshine_7

napisałam i czekam mam nadzieje ze sie doczekam a jeśli nie to napisze jeszcze raz i jeszcze raz...;)

sugmanik

Mittron a ty z czego maturke będziesz pisała?

sugmanik

swoja drogą gdyby była możliwość spotkania się z nim to bym sie wahała bo ok lubię go a nawet uwielbiam ale o czym mogłabym z nim rozmawiać?? przecież nie patrzyłabym sie na niego i nic nie mówiła to by było straszne

sunshine_7

wystarczyłoby chyba poprosić go o autograf, a jak miałabys aparat to i o zdjęcie :D

sugmanik

OK Sanszajn, rybenko:* Ja chce w końcu napisać;) Już się dłuzszy czas zabiera;P Kaliope ma i kejt...

Planuje zdawać z biologii, angielskiego, (chciałam z niemca, ale jednek za krótko się uczę) może się odważe na fizykę;) w możliwość wchodzi też historia sztuki. Coś pewnie zaminnie:) Bo chciałam jakis kierunek związany z medycyną, no ale zobaczymy jak to ułoży;)

Mittron

jeśli myślisz o medycynie to jeszcze chemia :D

sugmanik

no tak...najwazniejszego nie wymienilam, ale mysle o niej jak najmniej;) Pewnie bedzie chemia, biola, fiza i anglik. Ale chciałabym tez humanistyczny jeden...no nic. Zobaczymy;)