Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P
czemu tak się dziwisz Mittron, Alan to bardzo popularne imię (za bardzo) i to zarówno w polsce jak i na zachodzie. ja osobiście znam dwóch alanów
OK wierze Ci. Po prostu zaskoczenie, pozytywne;) Fajny zbieg okoliczości-lubisz Alana, masz na imie Alan:) A imie masz boskie. Będę od teraz mówic do Ciebie po imieniu, ok?;) Ja nie znam żadnego, tzn już 1;) przyjemnie jest mówic do kogos tak ładne imie:)
Będę się chwalić, że znam Alana:P Co do poprzedniego pytania to mam na imię Paulina ... niestety nic oryginalnego nie to co Alan:P
Hejka! Widzę,że tu się niezłe pogaduszki urządzają... fajnie. Je m'appelle Kornelia et je suis 18 ans, j'habit a Nysa :*
Sugmanik jeśli pozwolisz ja też bede do Ciebie mówić po imieniu:)mogę??:)
a nie odzywałam sie bo uczę sie do egzaminów;)
No co Ty?! Plabanii nie oglądasz?!;D W lubelskim:) Znane jest z najdalej wysuniętego miasta na wschód...zawsze to jakiś rekord, nawet na miarę Unii;P A! I z jednej z kilku w Europie cerkwii 13-kopułowych:D
Do czego się powinieneś uczyć?
Ja się już wczoraj przeuczyłam wzorów z fizyki i matmy do teraz mnie głowa boli... co ten egzamin z ludźmi robi:(
Ależ co do tych egzaminów to nie ma się co martwić- ja na przykład nie uczyłam się za dużo, a poszło mi dobrze, nie stresuj się, bo wtedy będzie bardziej pewne, że na egzaminach wiedza Ci z głowy wyleci...
Sun szkoda że z wiekiem nie zgadłam:P
Olewam już te egzaminy zamartwiam sie i zamartwiam co będzie to będzie, najwyżej zwiąże się z bogatym facetem i on mnie będzie utrzymywać ( choć nie wiem czy bym tak wytrzymała).
Nie martwić się tym egzaminem! Poważnie, nie warto aż tak. Wiem wiem łatwo powiedzieć, ja tez przeżywałam, ale teraz juz wiem że niepotrzebnie:) wystarczy bystry umysł w miare no i czasem spryt:) Do tego jako takie świadectwo i z głowy:) No chyba że macie wygórooooowane ambicje;D
Yoko ci mówiła żebyś się ze mną nie z pouchwalała i do mnie tak nie mówiła
ja widzę że nowe osoby się do nas przyłączyły
zastanówcie sie czy na pewno chcecie tutaj być bo to niebezpieczne
A dlaczego nie?? Nie spuchwalała, nie spouchwalała...bla, bla, bla;P Bede! Czyzby szacunek ze wzgledu na wiek?? Yoko cos wie?;P Poza tym nie mam zamiaru sie nikogo słuchać, prócz mamusi;P
Niebezpieczne przyciąga... powinnać ostrzec jakimiś schorzeniami, które mogą być wywołane uczestnictwem- wtedy może by to kogoś odstraszyło... ;)
no dobra jesli chcecie wiedzieć to w czerwcu skoncze 19 ale to wszystko co mam dopowiedzenia na swój temat
my nie zarażamy niczym chyba że ty
Mwwwah!! Nigdy nie mów nigdy;P Jesteście na naszej-klasie czy cuś?? Następny stopień wtajemniczenie...zdjęcia:PP chyba że nie...to nie:P Sugmanik, ojś Alan;) czego się uczysz??
Oooo rówieśniczka! Jak tam przygotowania do matury? Mnie osobiście bardzo denerwuje to pytanie... :)
Trochę tego jest... polski, angielski, historia sztuki i geografia rozszerzone, a tak poza tym francuski podstawowy
ej wiesz co?! Odwal się;D Masz jakieś tajemnice! Gwałcicielka?! Dobra dżołk;P Ty masz do ukrycia, ale może inni nie-e;D Nie rządzisz tu, bo przeciez nie ma hirarchii:D
ja jestem;) nie podam ci tu nazwiska ale jeśli wejdziesz na nasza klasa na ALAN Rickman w znajomych będą tylko dwie osoby z Przemyśla :)Ewa to ja;)
no i o to mi kurde chodziło! No;D Jak coś to mym blogu napiszcie, tzn nie nazwiska, a ja potem skasuje:) Ja też mam Alana, ale nie wiem czy ten sam, bo chyba kilka takich klanów jest:)
to się tyczyło tylko mnie
pytanie pisaliście kiedyś do Alana i otrzymaliście zdjecie z autografem czy coś??
napisałam i czekam mam nadzieje ze sie doczekam a jeśli nie to napisze jeszcze raz i jeszcze raz...;)
swoja drogą gdyby była możliwość spotkania się z nim to bym sie wahała bo ok lubię go a nawet uwielbiam ale o czym mogłabym z nim rozmawiać?? przecież nie patrzyłabym sie na niego i nic nie mówiła to by było straszne
OK Sanszajn, rybenko:* Ja chce w końcu napisać;) Już się dłuzszy czas zabiera;P Kaliope ma i kejt...
Planuje zdawać z biologii, angielskiego, (chciałam z niemca, ale jednek za krótko się uczę) może się odważe na fizykę;) w możliwość wchodzi też historia sztuki. Coś pewnie zaminnie:) Bo chciałam jakis kierunek związany z medycyną, no ale zobaczymy jak to ułoży;)